31a januari 2009

Gårdagen var mycket trevlig om än det såg lite dystert ut där i början, iallafall från mitt håll. Musiken och lyset tog slut alldeles för tidigt tyckte jag. Men man vänjde sig vid bara värmeljusen också. Sen stod många för sång vilket också kan vara trevligt, haha.

Uppvaknandet imorse var dock inte så trevligt. Gabbe skrek (högt som fan) "lämna mig i fred för helvete", eller nått i den stilen och avslutade sin mening med ett slag i väggen. Trevligt, eller så inte. Då upptäckte vi dock att det var lite kallt eller så i stugan så då blev det eldat vilket i sin tur några timmar senare resulterade i att det blev en bastu, speciellt för dem som låg uppe. Tidig morgon, klockan 9 var i princip alla uppe ur sängen. Pojkarna som hade lite att göra satte igång med att hugga ner ett träd, och inte det minsta trädet heller. Utan det var nog det största som fanns där. De höll på ganska länge men tillslut tippade det. Gratulerar till dem.

Dagen har spenderats på skotersadeln ungefär hela dagen. Vi har varit uppe på Eliasgrottan, eller det berget och nästan frysit ihjäl. Sen har vi åkt runt lite och sånt.

Nu är jag nyligen hemkommen från Björklunda där vi har ätit tacos med laget och så har vi pratat lite om året och sånt. Lite tråkiga grejer. Men det var gott med mat iallafall. Måste bara berätta om min vurpa också. Jag har som väntat på den där jätte länge eftersom jag halkar var jag än går med mina skor, för de har inga märken under skorna. Så skulle jag hoppa ner från bron och hips vips var båda benen uppe i luften och armarna likaså. Så där låg jag i snön och typ dog.

Nu inväntar jag Alexander som ska komma. Vi ska endast ta det så lungt det bara går eftersom vi båda är trötta som fan. Det blir att se nån film och kanske lite Prisonbreak och så antar jag att det blir en tidig kväll för oss båda. Men lite sömn kan behövas i detta tillfälle.

Bilder kommer nån gång då jag har tid och ork och inte är så jäkla lat, hehe.

29e januari 2009

Jag har just kommit hem från hjärtat mitt. Vi har sett Prisonbreak (ovanligt eller?) och sen har vi handlat lite också. Nu har jag tänkt fixa i ordning så det finns batterier i kameran och smöra mackorna som ska med så det bara behövs packas ner imorrn då det bär av. Behöver också fara lite tidigare från skolan, hehe. Inte så bra med tanke på att vi har möte med nå viktigt grejs till vårat projektarbete, men nöden har ingen lag. Haha.

Jag kan tyvärr inte lägga upp några bilder (som jag hade tänkt) eftersom jag och mitt slarveri har tappat bort USB-kabeln till kameran. Inte så värst bra. Men jag tror inte den har hunnit många meter..

Jaja, bäst att sätta igång med det jag skulle göra så jag får sova nån gång.

Ha en trevlig helg iallafall!

29e januari 2009

Dagen har gått himlarns fort, fast det brukar alltid torsdagar göra. Dock så hände det en liten incident idag då jag skulle på bussen, jag hade nämligen tappat bort mitt tillfälliga busskort, en papperslapp. Satans panik jag fick då bussen kom. Men min mor ringde och räddade mig. Vi for och handlade och lånade några böcker på bibblan i Öjebyn och sen fikade vi på Hanséns. MYCKET gott med en potatisbakelse. Förut trodde jag att den innehöll potatis eftersom den hette så. Numera vet jag att den heter det för att den ser ut som en potatis, hehe.

Väl hemma blev det en katt för mycket i hemmet. Det var Siri, grannarnas katt som hälsade på Nisse. Grannarna var borta så hon fick vara inne hos oss ett litet tag, och hon fick lite mat och bus, haha. Men snacka om skillnad i storleken. Nisse är typ minst dubbelt så stor som Siri, haha. Jag fick några bra bilder på henne också. Det är ju roligt att fota andra djur för en gångs skull. Nisse fastnar inte så bra på bild. Men det gjorde Siri. Så jag kanske ska tacka henne.

Nu har jag packat ganska mycket men det är ganska mycket kvar också. Frukosten ska jag fixa imorgon och så packa alla färskvaror. Jag måste komma ihåg att ladda batteriet till kameran så jag kan ta med den. Det blir första gången jag vågar ta med den då det ska förtäras alkohol. Fast jag är inte riktigt övertygad om att jag ska ta den än heller. Man brukar ju bli alldeles för kamerakåt.. Så jag kanske ändå ska ta digitalkameran.

Nu ska jag ta mig en tripp upp till vinden för att hämta sovsäcken och se om det finns en bob där. Vi har lite problem att ta oss till Svensbyn så vi tänkte att Alex kan ju tolka med bob bakom hans skoter så kör jag och Linnea åker, haha. Det kan ju inte bli bättre. Men som sagt, först behöver vi en bob att åka på.


28e januari 2009

Nu är ännu en träning avverkad för i veckan. NICE! tyvärr så känner jag redan nu hur mina armar är slut efter ännu 20 stycken armhävningar. Gratulerar till mig som klarat hela 40 stycken på två dagar. Hejja Hanna. Detta kommer sluta med att jag ser ut som denna kvinna:




Snyggt va? Det är mitt mål att se ut sådär lagomt till beachen.

Helgen är för en gångs skull fullspeckad. Det blir verkligen en omväxling i livet, hehe. Fredagen kommer att spenderas med ett gäng i en stuga långt inne i skogen, utan el och värme, fett nice. Det blir till att förtära alkohol i rimliga mängder och förhoppningsvis få sig en blund inne i den stugan. Om vi klarar av att få oss en blund återstår att se men jag har en känsla av att jag kommer inte få många minuters sömn. Men det ska bli trevligt, om än lite kallt för fossingarna.

Lördagen är faktiskt också planerad och klar. Direkt efter hemfärd blir det dusch och fix och sen bär det av till Björklunda där vi har lag grejs, vet inte vad det kallas, men vi ska iallafall gå igenom sommaren osv. "Tyvärr" så missar vi som är på stugan vattengympan som är först. HEHE. Vi kommer nämligen lagomt till maten. Väldans perfa.

Nu hörrni är det sängen som gäller. Sov gott.

28e januari 2009

Vars fasen är Gossip girl? dö.

Idag fick vi sluta tidigare, för en gångs skull. Härligt kan jag lugnt säga. Och nu då? vad ska jag göra då inte Gossip girl har kommit ut än? jag laddar hem två CSI avsnitt fastän jag inte gillar det lika mycket nu som förr. Det har blivit så tråkigt sen Warrick dog. Ersättaren suger jävlat stjärt. De kunde inte ha valt nån ännu sämre?

Nu ska jag ut och rasta hunden och hoppas på att CSI är klart då jag kommer in igen, hehe. Senare? jag då vet jag inte, annat än att det är träning igen.


27e januari 2009

HELVETET ÄR ÖVER!!!! Äntligen. Pjuuh. Än en gång överlevde jag den hemska dagen. Som alla nog vet så har vi löpning plus spänst/styrke i två timmar på träningen, hehe inte så jävla roligt. Jag hatar verkligen att springa. Det finns ingenting som är så jävla tråkigt, speciellt när man vet hur länge det är kvar innan man får vila.

Nu är iallafall allt över för den här veckan, vilket känns så otroligt skönt. Imorgon kommer dock tisdagens ansträningar sätta sitt spår = träningsvärk. Åh, bajs. Jag verkligen gruvar mig inför nästa tisdag, då det är ännu ett pass med otroligt jobbig träning. Det är inte bara träning för kroppen utan för psyket också, för mig. Jag vill nästan ta livet av mig (ta det inte seriöst) då jag springer och vet hur långt det är kvar..

NU är det över och det ska jag vara glad för, så nu ska jag gå och duscha och sen bara lägga mig i min älskade säng och sova för natten. Det kan vara välbehövligt.

Imorgon slutar vi tidigare än vi brukar för det var nånting vi skulle på, så det är ju bara suveränt. Efter onsdagen är det nästan helg. Torsdagen kan man knappt räkna eftersom den är så kort, och fredag är alltid fredag.

Det är väl lika bra att jag håller i med "träningen inför träningen" nu tills nästa tisdag också. Jag känner att jag inte riktigt hänger med de andra. Så det ska det bli ändring på. Det är ju bättre att springa lite än ingenting alls.

Jaja orka. Nu ska jag duscha och unna mig nånting gott. Hejs svejs.

26e januari 2009

Hallåj.

Dagen blev kort, vi slapp NKn i utbyte att vi måste läsa nån artikelgrej tills på fredag, men det är ju chill. Och så har vi haft dans idag, vi fick visa vad vi gick för, eller så fick byggarnabobs visa det. Det var faktiskt roligt, och mycket bättre med bygg än med NV, för det säger väl sig självt? hehe.

Nu laddar jag ipoden för fulla muggar, sen är det dags för mig att springa en sväng. Allt för att hålla sig i skinnet imorgon. Träning inför träningen, haha. Det låter ju bra det. Men seriöst, jag har sämst kondis plus att jag missade förra veckans löpning + fys, inte bra! men jag hade inget val fastän jag helst inte ville missa den. Det är alldeles för mycket som står på spel, haha.

Och nu har jag en sötnos till kissekatt som ligger på rygg och jäser och snarkar. Eller han låter konstigt då han andas, fast det har han alltid gjort. Men det måste vara nån sorts snarkning.

Jag ska hinna göra bort några uppgifter också som vi har på Inköp- och varuhanteringen, dvs hitta fem olika produkter från fem olika länder. Men det ska nog inte vara några problem, hehe.

25e januari 2009

Helgen har varit kanon faktiskt. Det har varit mys och film samt skoteråkning hela söndagen lång. Det blev faktiskt hela 12 mil idag. Jag har gjort min andra skoterkörning i mitt liv. Den här gången varade den längre, så jag är trött i min tummuskel och i armarna, hehe.

Vi tog en sväng till Råberget där vi skulle grilla men det brukar inte gå så bra utan ved, hehe. Så vi försökte hitta nån eldstad med ved och under tiden fastnade småpojkarna som tror att de kan köra så bra och överallt, haha. Inte ens på hammenviken fanns det ved, så då fick det bli Frasses. Senare blev det en sväng till Svensbyn och nån stuga där i bushen. Men det var kul iallafall och vet ni vad, jag frös inte en endaste gång! det har aldrig förr hänt.

Nu ska jag äta upp mina superduper goda chips, Estrella roasted garlic & salted. MUMMA. Ska också hinna med att fixa mina bilder till mitt tema som jag antar jag måste "redovisa" imorgon, dock så har jag haft en vecka på mig att göra den klar eftersom jag var sjuk båda lektionerna förra veckan.

Tjao!

23e januari 2009

Jag kom just hem från skolan. Vi slapp ha projektarbetet nu sista timmen eftersom det var bara jag och Carro i våran grupp som var på skolan. Skönt som fan. Nu när jag satte mig vid datorn såg jag en annons på någon sida att "I taket lyser stjärnorna" har biopremiär den 30 januari!!! den MÅSTE jag se. Boken var ju hur bra som helst. Jag såg en trailer också, och då såg jag att han som spelar Tzatsiki-filmerna är med i den, fast några år äldre, och några gånger sötare, hehe.

Kolla in trailern här:



Nu har jag tänkt vara duktig som fan. Jag har tänkt fara ut och springa en liten stund bara för att jag har sämre kondis än alla i laget.

Haha, igår då jag städade min bäddsoffa så hittade jag pengar, hela 16kr låg i soffan! så det var ju trevligt med lite pengar.


22a januari 2009

Hej hopp.

Inatt har det inte blivit allt för mycket sömn för min del, tyvärr. Men det är sånt man får leva med. Det är ju snart helg då man får sova ut lite mer.

Igår fyllde Jesper, Alex kusin 18 år. Så vi var och fikade hos dem. Det bjöds på smörgåstårta och massor av andra tårtor. Och jag var egentligen redan mätt efter smörgåstårtan men såklart ska jag klämma in ännu mer än vad jag orkar, haha. Men det var gott!!!

Idag blir det bara att ta det lugnt med Alex. Vi ska nog se lite Prisonbreak eftersom han har laddat hem några avsnitt till. De tog ju slut sist vi såg. Hehe.


Åh, jag är så lycklig att jag har spotify. Det är inte förrän nu jag har insett hur jäkla bra det är. Jag har alla låtar jag vill ha, nästan iallafall.

I helgen var det prat om att fara ut och köra skoter nånstans med några. Jag vet inte riktigt säkert vilka det blir eller så men det blir säkert trevligt. Hehe. Synd bara att jag inte har nån skoter att köra. Pappa vill ju inte låna ut sin, fast det förstår jag eftersom det är en 700. Han vill nog att jag ska komma hem levande, hehe. Men jag får hoppas att mamma och pappa vill köpa en till skoter som vi kan ha och som jag och mamma kan köra. Vi har kollat lite på blocket idag, och pappa sa att om mamma vill lägga en slant på skotern så kanske det blir den. Den var snyyygg för att kosta så lite pengar. Eller lite och lite, men den var mycket snyggare än de andra skotrarna i den prisklassen.

Jäkligt bra låt:



The Potbelleez - Don't hold back

20e januari 2009

Jag tyckte att jag skulle vara duktig och gå ut på en liten prommis med Arrax, och då jag kommer ut så slutar han lyssna på mig. Han stänger mer eller mindre av sina öron och ignorerar mig. Jävla hund. Jävligt irriterande. Ful är han också.



Idag har jag spelat The sims, haha. Roligt. Fast jag har blivit less nu. Det tar ju så länge innan det händer nånting roligt. Senare ska jag nog bara se tv och chilla, som jag gjort i hundra år känns det som.

Och nu jäklar har jag fått mitt skoterkort! inte för att jag gör nånting med det just nu eftersom pappa skulle aldrig låna ut sin skoter till mig precis, hehe. Och han sa att han inte vill köpa nån heller eftersom jag ska få bil senare.. kul? nä. Då gav det ju nästan ingenting att jag gick kursen.


20e januari 2009

Idag är jag återigen hemma för att magen känns inte riktigt 100 ännu. Och nu har jag gjort allt som går att göra när man är hemma, det vill säga: sett en film, läst bloggar, kollat på bilder, kollat på tv, ätit frukost (lite). Nu har jag tankat hem Gossip girl som har varit efterlängtad i nån vecka nu. Men sen då? vad ska jag gå göra?  jag funderar på att ge mig ut en sväng nu när det snöar och jag kanske till och med tar med mig Arrax för lite sällskap.

Ikväll ska jag inte göra nånting heller, men då är nog kvällen räddad för då går det ju bättre tv program. Det blir iallafall ingen träninge för min del idag. Jag får se om jag far och tittar på den, fast det beror på om jag inte har nånting bättre för mig, hehe.


19e januari 2009

Tjabba.
Nu mår min mage lite bättre. Dock inte helt återställd. Jag har just fått i mig nånting att äta. Och jag håller på att avlida, det är så tråkigt att vara hemma och inte kunna ta sig ut sängen. Jag orkar inte se nån film för jag är så trött, men jag kan inte sova för att jag mår illa. Klurigt det där.

Tacka gud för blåbärssoppa!

19e januari 2009

Just nu skulle jag behöva ett hallelulja moment... Jag kände igår när jag gick och la mig att nånting inte var riktigt bra. Det fick jag sedan bekräftat mitt under natten då jag vaknar av att jag mår illa. Ett konstigt illamående dock. Senare somnade jag ett tag och vaknade upp igen efter en liten stund. Då tänkte jag att jag kanske skulle gå till toan och se om nånting hände, och rätt som det var så gjorde det det. Så idag har jag magsjuka. Skitroligt, eller så inte. Nu ska jag lägga mig ner innan det är dags för nästa sväng till toan.

Ha det bra. Det ska inte jag ha.

18e januari 2009

Jag har precis kommit hem till mitt rum som ser ut som ett bombnedslag. Tyvärr har jag varken ork eller humör för att städa upp det just nu. Det får bli ett senare projekt.

Det blev inte nån sovmorgon hos mig inte, utan det var bara på med skoterkläderna och ut i snön. Jag och Alex for en stund med Mats och Ludde till nått berg. Några minuter efter start lyckades Alex (eller egentligen Mats) köra sönder skotern. Jajamensan. Fast vi hade tur för det var bara "handtaget" där fram som gick av och enligt min mening hade det kunnat sluta mycket värre än sådär. Vi kom lindrigt undan. Om jag hade kört min egen skoter hade jag inte ens tänkt tanken att köra ner där. Det var som ett dike med super höga kanter. Eller jag tror det var en bäck som var där.

En bit senare kom vi fram till en hel del renar som inte var så trevliga. De bara sprang iväg. Jag som hade velat klappa på en. Haha. Nä, men det var hur mycket renar som helst iallafall. Och söta var dem.



Nu har Alex lämnat mig i ca tre dagar framöver. Han ska nämligen till Sundsvall med sin far och vara med han på kundbesök och så vidare. Han ska få bo på hotell och bara chilla. Jag kan väl säga att jag är lite avis på han. Hade gärna följt med, hehe.

Kvällen kommer spenderas framför denna plåtsak. Jag ska nog se Föräldrafällan som jag nyss har laddat hem. Den har jag säkert sett 100 gånger. Förr kunde jag se den flera gånger i rad utan att bli less den.


17e januari 2009

Tjabba.

Carro, nu kan vi vara lite lugna iallafall. Alex har gjort en fin framsida till våran hemsida som jag tycker blev bra, mycket bättre än den jag försökte mig på, haha. Men nu beror det bara på om du gillar den och så att den passar eftersom jag var lite osäker på måtten och det.

Imorgon ska vi ut och fota och då måste jag få ihop många bra bilder till mitt temaarbete. Jag har bara en som jag tycker är någorlunda bra. Eller jag har egentligen två.



Och/eller den här:



Jag fick välja mat idag eftersom mamma och pappa skulle till Janne och Viveka och äta så det fick bli en nachotallrik från Pitstop. Mumma! fast lite onödigt då jag inte tycker om smältosten, hehe. Men men. Godis fick jag också med mig, från Ica. Precis då vi hade köpt godiset kom jag på att vi kunde ju ha gått på Lösviktshuset som ligger brevid Pitstop. Otur.

Nu sitter jag och Alex och "lanar", haha. Vi sitter vid varsin dator och gör inte så mycket. Vi har tänkt se Twilight senare. Jag har inte sett den men jag har ju hört andra som har sett den. Många säger att det är den bästa film de nånsin sett osv. Så jag har höga förväntningar av den.



Nu tog Alex mitt rekord i Wordchallenge på Facebook, så nu är det bäst att jag slår hans rekord. Vi tävlar mer eller mindre, hehe. Så önska mig lycka till!

17e januari 2009

Halloj!

Jag och Alex såg Prisonbreak igår, nu är vi på de allra sista avsnitten. Snacka om spännande. Jag får typ damp då jag sitter och ser när de precis ska till att rymma. Jag kan inte se sånt där. Varken jag eller Alex kan det. Haha. Ikväll ska vi se det sista avsnittet av säsong 1, och jag gissar att det kommer vara ännu mer spännande. Det brukar alltid vara så att i slutet är det ovanligt spännande bara för att få folk att längta till nästa säsong. Tyvärr har vi inte hunnit tanka säsong 2 än, men det går fort.

Jag fick mig även ett par foppatofflor med foder i av Alex farmor. Varför vet jag inte, men hon gav dem till mig. Det var ju snällt tyckte jag. Fast tyvärr glömde jag dem hos Alex. Hans farmor är så himla söt så det finns inte ord. Om jag fick välja vilken farmor i hela världen så skulle jag definitivt välja henne. Hon frågade igår om jag och Alex var kära och om vi trodde om hon och Kenneth var lika kära i varandra som jag och Alex, haha. Och så låter det så gulligt då hon säger det för hon bryter på finska, eller finlandssvenska kanske det heter? jaja whatever. Rolig är hon också, man är garanterad ett skratt då man är vid henne, haha.

Idag påbörjades min dag med träning. Den gick väl sådär för mig. Sen hade jag ju tänkt vara duktig och fara ut och fota så jag kanske är klar på måndag med mitt arbete. Men jag var tydligen ute för tidigt. Himlen var inte som jag ville att den skulle vara så då sket sig allt. Och jag som hade cyklat ända till cykelbron i kylan... Jag får ta igen det imorgon istället. För då är det absolut viktigt.

Nu tänkte jag ta en dusch för att få upp värmen igen och för att smita iväg från min fotsvetts lukt (fotbollsskorna är brevid mig), eller kattpiss luktar dem. Trevligt trevligt vettni.

Och till det sista och inte det minsta, jag är numera en trogen användare av Spotify. Så Linnea, du är inte så cool längre.
Det är ett musikprogram som man egentligen måste betala för.. Man skriver in vilken låt eller artist som helst och så kommer alla träffar upp och man kan lyssna på låtarna. Det är värsta bra. Alla låtar finns typ där. Det enda dåliga är att man inte kan ladda ner låtarna utan man lyssnar direkt från Spotify.

Nu ska jag kila och fundera ut vad jag vill äta idag till middag. Jag får bestämma!

16e januari 2009

Det är nog dags att beställa badbikini redan nu. Jag brukar alltid vara sent ute vilket resulterar i att allt är slut, hehe. Så nu tänkte jag att jag borde vara i tid så jag får den jag vill ha och i rätt storlek.

Antingen den här i gult..

Eller så den i orange/röd.


Eller en bandeau


Alla tre är från H&M.


Men innan jag beställer så måste jag ju ha money. Mina kvarlevande pengar har gått till ett par jeans som snart är påväg hit. Cheap monday, gråa.

Nu ska jag gå och se hur det går med maten. Hejs!

16e januari 2009

Hej!

Nä, inte var det kallt ute idag inte.. Jag vågade inte ens kolla på tempmätaren innan jag gick ut. Kallt var det iallafall!

Just nu sitter jag och har ätit upp lussebullarna som fanns kvar sen igår då mamma fyllde år. Goda var dem, färska och degiga. Alltså inte sådär äckligt degiga utan helt perfekta. Mm.

Fredagen kommer inte spenderas på något speciellt sätt alls. Jag vet inte nånting om några planer eller så. Jag får ta det som det kommer. Jag får se om det blir nånting roligt.

15e januari 2009

Nu tycker jag att jag har pluggat färdigt. Jag har läst igenom det jag skulle och det känns som att det sitter kvar där, that's good!

Middagen bestod av smörgåstårta!!! eftersom min mamma fyller år idag så blev det lite fika och annat också, lite smått och gott helt enkelt. Det var ju nice iallafall. Alex kom också hit och spenderade några timmar med mig. Vi påbörjade att se en film "Picture this", fast vi hann bara se halva ungefär. Vi får fortsätta se den nån annan dag.

Det blev också ändrade planer i helgen, alltså inget Kåbdalis. Det hade varit roligt att få göra nånting annorlunda för en gångs skull. Men jaja, det får bli nån annan gång helt enkelt.

Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra i helgen. Det blir nog att vara med Alex om han vill det vill säga, haha. En sak är då säker att jag måste göra och det är min och Carros framsida till våran hemsida som skulle ha varit klar förra veckan och så måste jag ut och fota och göra en powerpoint presentation och hela köret. Men det får Alex hjälpa mig med. Jag ska iallafall inte ha några bortförklaringar då jag ska ut och fota. Det måste göras i helgen.

Nu ska jag gå och möta John Blund på vägen. Godnatt!

15e januari 2009

Hejsan!

Nu är nästan hela skolveckan över, bara fredag kvar. Dock så lär den vara lång eftersom vi behöver jobba på vårat projektarbete ganska hårt imorgon. Menmen.

Idag fyller mamma år och imorse såg jag smörgåstårta i kylskåpet + en vanlig tårta. MUMS! mycket gott. Egentligen var det meningen att jag skulle på stan nu efter skolan och köpa blommor till henne men vädret hindrade mig. Så pappa får fara själv och köpa dem, jag behöver ju plugga i dag.

14e januari 2009

Jag är fortfarande vaken fastän jag skulle ha gått och lagt mig för ca 40 minuter sen. Jag har inte ens duschat sen jag kom hem från träningen och det suger för då är jag inte i säng förrän sent. Detta beror på att vi bråkar, jag och Alex alltså. Eller bråkar och bråkar, tjaffsar lite kanske. Och diskuterar som vanligt ungefär. Men mitt under denna omständiga diskussion så hittade jag ett par supersnygga skor från nånstans.



Snygga som fan tycker då jag. Hehe. Nu ska jag passa på att gå och duscha medans stormen är över, haha.

14e januari 2009

Hej!

Varje gång jag ska skriva datumet på rubriken så lyckas jag alltid skriva november istället för januari, knasigt.. Idag lider jag av fruktansvärd träningsvärk och jag gissar på att det bara blir värre. Nu ska jag faktiskt gå ut med hunden om jag orkar och sen blir det plugg för fulla muggar. Vi har ju NK-prov på fredag och jag har inte börjat än. Dessutom insåg jag igår kväll att jag faktiskt hade böckerna hemma, men då var det försent för att börja plugga. Så jag får ta allt idag och imorrn.

Senare ikväll blir det träning.

13e januari 2009

Jag säger bara ett ord: död. Jag är död efter träningen då vi har varit ute och sprungit en massa och sen då vi kom in vad det inte över, då var det fys för hela slanten. Jodå, detta kommer att kännas imorrn kan jag lova. Och inte nog med det så har vi träning igen imorrn och då var det tal om styrke, hehe. Kul. Fast det lönar sig i slutändan.

Idag när jag kom hem från skolan och satte mig vid datorn så började det plötsligt pipa från nånstans. Jag trodde först det var nån som hade kommit in och aktiverat en bomb eller att det var brandlarmet som gick, men det var varken det första eller andra. Det var nämligen min dator som var less mig eller nånting. Den pep ett konstigt pip så till och jag blev lite skraj. Jag tänkte inte att jag kanske skulle starta om datorn förrän jag hade letat i ca tio minuter efter handboken till datorn innan jag kom på det. Så den slutade iallafall låta, vilket var bra för jag trodde min ögonsten skulle gå sönder eller brinna upp. Det vill jag absolut inte.

Egentligen hade jag tänkt gå och duscha och sen gå till sängs direkt men det blir ju sällan som jag tänker. Så jag hamnade här, vilket egentligen inte var så förvånande. Men nu när jag har gjort allt som ska göras på datorn så blir det nog duschen sen sängen. Jag tror jag kommer vara välkommen till sängen då den är nybäddad med ett alldeles nytt påslakan. Det finns ju inget bättre än en nybäddad säng!

Ciao amigos!

13e januari 2009

Hallå!

Dagen idag har gått fort med tanke på att dessa tisdagar inte brukar gå annat än mycket långsamt. Det var skönt att det var många borta i klassen också, haha. Och så fick vi reda på vad vi fick på handelshistorian, det där arbetet som jag hade lite problem med innan jul. Och vet ni vad? jag fick MVG! MVG! åh, vad glad jag blev. Hon sa bara bra saker om mitt arbete. Det har nog aldrig hänt förr. Det brukar alltid finnas nånting som man hade kunnat göra bättre, men inte idag. YES! fast jag tycker jag förtjänar MVG efter all tid och press jag har lagt ner på det. Men det lönade ju sig!

Jag orkade inte heller gå på foton idag, mest för att jag ändå visste att jag inte har nå att göra där. Jag måste göra klart mitt arbete här hemma istället. Då finns det dock bara ett problem, jag har inte powerpoint. Men jag får väl be min sötnos att hjälpa mig med det, hehe. Så nu när jag har varit hemma har jag bara sett Gossip girl.

Jag kommer inte göra så mycket mer heller idag eftersom jag glömde mina NK böcker på skolan. Vi har prov på fredag och jag hade tänkt börja redan nu med pluggningen. Men det gick ju som det gick. Jag får ta dem imorgon istället. Senare ikväll är det träning. Jobbig träning för vi ska ut och springa och säkert ha fys sen. Inte så roligt nej. Men det blir roligare i sommar ifall vi får bra kondition och styrka. Det hade vi ju inte förra sommaren och det var inte lika roligt att spela då.

Hejs!

12e januari 2009

Jag har just kommit hem från stan. Pappa och jag har varit och kollat på en present till min mamma som fyller år på torsdag. Sen har vi ätit på Big boy. Gott! Fick även ett samtal av Alex som frågade om jag ville följa med till Kåbdalis i helgen, och såklart vill jag det. Det är alltid trevligt och roligt. Det hade varit bra om jag hade fått mitt skoterkort tills fredag men det kommer knappast att hända. Haha.

Nu hade jag tänkt se nån film eller Gossip girl. Jag får se vad jag väljer. Efter det ska jag lägga in bilderna från nyår. Har nämligen fört över dem till datorn igår. Är man seg så är man. Hehe.

Egentligen skulle jag behöva gå ut och fota till lektionen imorrn. Det ska nämligen vara klart då men jag är allt annat är klar. Hehe. Typiskt mig. Men jag ska försöka göra nånting bra av det idag.

12e januari 2009

Goddagens!

Imorse var det jävligt jobbigt att kliva upp, jag var mitt i en bra dröm och jag tyckte absolut inte att jag hade sovit klart. Men så brukar det ju vara nästan varje morgon.

Den här veckan ser jag verkligen inte framemot. Jag kommer inte ha nånting att göra typ. För det första så har jag träning tisdag och onsdag och då hinner jag inte hitta på nånting precis. Plus att vi har prov i nk på fredag som jag måste plugga till. Så jag hinner inte vara med min sötnos på grund av det och på grund av att han har prov och inlämningsuppgifter att göra klart i veckan. Så det suger ju.

Men på fredag då är allt frid och fröjd igen, antar jag. Inte för att jag har nånting speciellt planerat då men det kanske dyker upp nånting. Jag är så less att sitta hemma och bara se film och umgås med samma personer.

Nu däremot har jag klämt i mig tre lussebullar. Jag tycker att nu kan man äta upp dem eftersom julen är över. Så det var smarrigt. De kommer inte vara kvar så länge till när jag är i farten. 

Jag ska se gossip girl snart efter pappa har kommit hem. Det måste se trovärdigt ut att jag har "precis" kommit hem, så jag slipper rasta hunden, så då kan jag inte vara halvvägs inne i ett avsnitt. Hehehe.

11e januari 2009

Städningen är avklarad, skönt det. Det var typ en centimeter damm på min hylla, hehe. Fräscht! men efter jag städade hade jag en sån tur att jag välte ut alla popcornkärnor i min soffa och på golvet. Det är min dag idag. Sen barkade internet, inte kul. För det är det värsta som finns nästan, iallafall om det var nått viktigt man skulle göra. Dock så är jag ju trixarnisse så jag fixade det, all by myself! duktiga jag.

Jag lyssnade på musik som jag lyssnade på förut. Eller jag lyssnade på låtar som Louis lyssnade på då vi var med han. Åh, då började jag verkligen tänka tillbaka och minnas allt kul vi gjorde. Det var verkligen superkul då. Synd att vi inte höll kontakten senare..

Nu har jag just sett Gossip Girl och spelat lite Wordchallenge på Facebook. Jag och Alex tävlar nämligen om vem som är bäst i det och gissa vem som just tog rekordet om inte jag, hihi. Men nu är det dags för att träffa John Blund.

Godnatt.

11e januari 2009

Hello. Då var bajssöndag tillbaks igen. Fast denna söndag har inte varit så hemsk som de brukar vara. Jag fick nämligen följa med på en skotertur med Alex, hans pappa och Britte. Egentligen skulle jag och Alex med Henke och massa och grilla men det blev inte som planerat, haha. Så vi for med hans pappa istället. Vi körde väl bara nånstans och sen till hammenviken för att grilla nån korv och sen bar det av hem.

Nu när jag är hemma håller jag på att sysselsätta mig med att städa min hylla och göra det fint där. Det har som varit ganska rörigt. Nu stoppar jag bara in alla grejor i lådan så det ser ut som att det är välstädat fastän det inte är det.

I en av lådorna hittade jag mina gamla dagböcker. Jag läste dem igen, haha, vilket gott skratt man fick sig. Tur man var lejd. Fast i en av dagböckerna var det nyskrivet lite grann. Inte sådär värst mycket, men tillräckligt mycket för att komma ihåg allt det dära. Kul är det då.

Nu ska jag fortsätta med mit städande och sen ska jag nog också skura hela rummet. Alex spillde nämligen ut julmust och krossade ett glas igår. Duktig pojk det där.

Back to business!

10e januari 2009

Tjabba.
Jag och min älskade var just ute och fotade himlen. Det såg ut som att den brann, mycket vackert. Gjorde även en god gärning då jag lät Arrax få följa. Tänk så glad han blev. Nu däremot kanske jag borde duscha eftersom jag inte har gjort det sen träningen. Jag hade ju så bråttom ut och fota himlen.

Igårkväll var vi bjudna på middag hos min mammas faster (på en fredag?!!!!!!), tyvärr. Det var väldigt jobbigt eftersom jag var trött, irriterad och hade en jävulsk huvudvärk. Men det lönade sig tillslut då vi fick fara och köpa godis på kioskpiraten, GOTT! jag tänkte vara finurlig nu och bara ta några få sorters godis. Då fick jag mer av det godaste. Mina favoritgodisar finns bara på kioskpiraten och ingen annanstans.

Vi såg bara Lets dance och myste på och käkade godis. Och sen rann tiden bara iväg och hips vips var klockan halv två då vi sa godnatt.

Nu ska jag duscha, ha det bra.

8e januari 2009

Hej!

Jag har just kommit hem från Alex. Vi har sett Prisonbreak och sen har jag kollat på serier som man såg då man var liten. Alltså tecknade serier från bland annat Cartoonnetwork. Det är så himla roligt då man känner igen dem och kan sjunga med lite på introt! ååh, jag har lust att ladda hem lite serier från 90-talet.
Minns ni:

Byrackorna
Dastardley och Muttley och deras flygande maskiner
Familjen Flinta
I Am Weasel
Cow and Chicken
Courage den hariga hunden
Looney tunes
Masken
Droopy mästerdetektiven
Richie Rich
Dexters laboratorium
Scooby Doo
Familjen Addams
Familjen Jetsons
Top Cat
Tom & Jerry
Powerpuffpinglorna

Ed, Edd och Eddy
Johnny Bravo
Atommyran
Oggy?

De som är med fetstil var mina favoriter då jag var liten. Jag minns det än idag.

Sök på Youtube.com efter namnen som står ovan och ha roligt! det är verkligen värt det. Ni kommer få så himla mycket minnen som dyker upp!

Vilka var era favoriter?


Haha, det är så roligt att kolla på youtube efter dessa program som gick då man var liten. Man minns ju så himla mycket då man ser korta stunder. Detta kommer jag sysselsätta mig med ett tag framöver. Inte nu dock för jag ska sova alldeles snart.

Idag fick vi veta om möglet på skolan. Det var ju bra att de informerar om det då man redan har läst om alltihopa i tidningen. Bra jobbat! sen fick vi även veta att alla våra svenska och samhällslektioner är flyttade till Freja för att våran lärare inte klarar av möglet. Det är ju bara alldeles underbart. Not! och inte nog med det så har de också förstört schemat så vi kommer typ ha hål och skit och sluta senare än vad vi brukar, och allt det här på grund av möglet.

Nu är det nattinatti som gäller. Hejs!

Från tjuvlyssnat...

En kille ~23 sitter i kassan. Ett par i samma ålder lägger upp sina varor - kondomer, chips och dipp - på bandet.
Killen i kassan ser ut att anstränga sig för att verka oberörd över kondomerna.
Kassakillen: Så ni ska hem och dippa ikväll?
Paret ser besvärat ut.
Kassakillen: Ööh, oj! Förlåt, jag menade…
Paret betalar och försvinner snabbt därifrån.

HAHAHAHA

7e januari 2009

Nu har förkylningen hunnit ikapp mig, tyvärr. Jag som trodde jag skulle fortsätta vara immun mot sjukdomar ett tag till. Fast inte är det dåligt att hålla sig frisk i ca två år. Visst har jag varit lite förkyld, såsom ont i halsen eller så men då har den inte brutit ut till nånting mer. Men idag känner jag mig inte frisk. Jag har ont i halsen, i huvudet och är täppt i näsan och så är jag allmänt slö och trött.

Dagen har spenderats framför datorn (ovanligt va?) eftersom det inte finns nånting annat att göra då den här dagen är som en söndag. Och jag tycker inte söndagar alls. Nä, huvva. Så jag ska väl fortsätta sitta här och göra ingenting tills träningen börjar. Dock så får jag se om jag verkligen ska vara med då jag känner mig såhär. Fast vad ska jag annars göra? jag lär ju avlida annars.

Jahapp, är det nån mer än jag som inte ens kommer ihåg vad man har gjort under lovet, var tiden har tagit vägen? jag kommer inte ens ihåg vad jag har gjort förutom då det varit jul och nyår då. Jag tror inte jag har gjort nånting speciellt alls. Så det känns som om jag har en massa ogjort det här lovet. Nä, jag är inte alls nöjd med lovet. Jag kunde väl iallafall ha varit ute lite mer än såhär. Jaja, jag får ta igen det nästa lov som kommer och det är väl sportlovet?

Och för att göra dagen lite värre så barkade tradera precis då det var en minut kvar tills auktionen gick ut och jag skulle bjuda på ett par byxor. JA MEN BRA VA! jag som ville ha dem men nu är det försent tack vare jävla tradera.

Nä, hejs svejs.

5e januari 2009

Jag har just vaknat med både halsont och smärta i hmm, ungefär hela kroppen. Kul va? Jag tänkte att jag skulle se lite gossip girl nu men då kanske jag måste se ett till och det tror jag inte Alex vill.

Idag pratade han om att han och hans pappa skulle ut och köra skoter och undrade om jag vill följa. Såklart jag vill det. Men jag känner mig bara ivägen då och det känns som att de skulle ha mycket roligare utan mig, så jag vet inte om jag följer. Men vad ska jag annars göra? typ sitta inne ännu en dag av lovet. Skit roligt. Nä.

Och ikväll skulle vi vara "barnvakt" till Alex syskon. Nog för att de klarar sig själva men jaja. Vi ställer upp på det. Det blir alltså film och mys skulle jag tro.

4e januari 2009

Hejsan hoppasn.

Dagen började med en tidig uppstigning, igen. Vi hade match, igen, och vi spelade skit dåligt. Det resulterade i att vi spelade oavgjort (det är dock bättre än att förlora, haha), så det blev straffar. Som tur var så vann vi på dem. Haha. Men jag kunde ändå inte spela matchen som var senare eftersom jag skulle ju på skoterkurs.

Jag kan väl säga att jag var minst sagt nervös inför uppkörningen, hehe. Jag har bara kört en gång i mitt liv och det var förra året på Alex skoter. Visst har jag kört på isen men det är ju inte samma sak. Men jag kan säga att det gick bra för mitt lag. Jag klarade alltihopa utmärkt. Fast man kunde ju som sagt inte bli kuggad på uppkörningen. Hehe.  Och provet gick ännu bättre. Det var ju hur enkla frågor som helst. Enklare än vad jag hade hoppats på. Det var till och med dumma svar där som man kunde utesluta. Alla klarade provet utom en (snygg) stackare. Tyckte synd om honom då han blev inkallad två gånger då alla stod och väntade på att få veta resultaten. Och efter andra gången han var in så for han hem.. Tyckte synd om han för han var lika gammal som jag tror jag och han borde som ha klarat det tycker jag. Men det gjorde han ju inte.

Nu efter kursen har jag bara suttit vid datorn och sett Gossip girl. Det blev så spännande och jag blev så himla irriterad och ja arg och förbannad så jag var tvungen att se fler avsnitt. Tillslut tog det slut. Jag sätter mig alltid in i samma situationer som dem och mår lika dåligt själv. Så jag har mått dåligt idag, haha. Allt tack vare serien. Men nu är jag okej igen, nästan iallafall. Jag laddar hem mer avsnitt från säsong två.

Nu ska jag se nån film eller nånting sånt. Hejs svejs.

3e januari 2009

Tjabba, tjena, hallå! cupen idag kunde ta sig i röven och gå och dö för det gick inget bra alls för oss. Fast vad ska man förvänta sig då vi är den lägsta divisionen, hehe. En match gick bra men den förlorade vi också, tyvärr. Dock var vi värda att vinna den. Men så blev det inte.

Efter sista matchen för idag så for jag och pappa förbi Big boy och hämtade mat som jag nyss har ätit upp. Mumma var det. Och nu är min säng ä n t l i g e n fixad. Så inatt kanske jag kan få mer sömn än den som var nu. Fy, både jag och Alex har legat vakna flera timmar bara för att vi inte kunnat sova. Jag hatar verkligen sånt. Han låg och vände sig i säkert en halv timma och tillslut blev jag så irriterad så jag gick och la mig i den stenhårda bäddsoffan. Och det tog ett tag att somna även där, så det sög. När jag väl hade somnat så ringde såklart väckaren..

Nu ska jag gå och duscha och sen blir det till att plugga på skoterkörkortet. Imorgon är det "uppkörning" och provet. Så det är bäst jag inte kuggar på det. Hehe. Tur man inte kan kugga på "uppkörningen". Dessutom har jag bokat en plats sist på den, så jag slipper skämmas då alla står och tittar (för jag antar att alla kommer göra det), och det känns ju skönt.

När jag känner att jag kan allt som står i boken så hade jag tänkt att se nån film som jag har på datorn. Mest troligt blir det Bridget jones dagbok och sen om jag hinner så ser jag den andra också, hehe. Fast jag har sett dem förr men det går inte att bli less Bridget Jones, hon är ju så kul.

2a januari 2009

Äntligen är jag hemma. Jag har varit på stan med pappa och jag kan väl säga att det var inte lite grejer han skulle köpa. Vi har provat ungefär 30 par jeans under tre timmar och hittat skor och tröjor och finkläder och allt vad det innebär. Snacka om omständig man. Jeansen fick inte vara liiite större midjan än dem han hade på sig från början, eller mindre. De skulle vara exakt som de jeans han kom dit i. Ingenting dög. Men tillslut, på sista stället där vi var så hittade vi två par jeans till. Pappa säger att han handlar bara vart 10e år så när han väl gör det så är det inte lite som ska inhandlas.

Snart kommer Alex till mig. Vi ska nog bara ta det lugnt eftersom jag har cup imorgon och ska upp tidigt. Det blir nog att se nån av filmerna vi hyrde igår, eller så nån av dem som jag har laddat hem redan. Och jag får inte glömma att plugga inför provet på skoterkursen!

Nu ska jag se Gossip girl, så hejs!

1a januari 2009

Hej alla glada och trötta!
Trots att jag inte gjort många knop här hemma så har tiden gått överraskande fort. Och tur var väl det, då mitt tänkbara sällskap inte gick i samma riktning som mig.

Jag har iallafall hyrt filmer med min far. Och så såg vi då I am legend. Tyvärr var den inte lika bra som jag minns att den var sist jag såg den. Den var faktiskt inte ens bra nu. Jaja, sånt får man leva med. Alla andra timmar som har gått har jag sett Gossip girl. Men nu funderar jag på om jag är trött eller inte. Det är svårt då man sitter med laptopen i sängen, man vet inte när man blir trött. Men jag antar att jag är det så jag ska nog sova nu. Jag måste ju ladda upp inför shoppingdagen som är imorgon. Det blir att fara till stan med, hör och häpna, min far. Hahaha. Ja, mamma säger att han behöver nya kläder och då ställde jag upp för det är ju roligt att köpa kläder åt sin pappa. För min pappa har ju då inte den bästa smaken då det gäller kläder. Så nu är det jag som bestämmer.

Ciao.

2008 - lista

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Åkte ring bakom båten ^^, var på trästockfestivalen, "förfestade" på en kyrkogård under LK och säkert nånting mer.
2. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej
3. Dog någon som stod dig nära?

Nej
4. Vilka länder besökte du?
Finland och Turkiet.
5. Är det något du saknat år 2008 som du vill ha år 2009?
Jo.
6. Största sommarplågan?
Lite pengar.
7. Vilket/vilka datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Hm.. Turkietresan kanske =P
8. Vad var din största framgång 2008?
 Vettefan.
9. Största misstaget?
Jo, det fanns ett stort.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nejnej, frisk som en fisk.
11. Bästa köpet?
Laptopen!
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, haha.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jodå, en hel del.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Kid rock - all summer long och Nomy - cocain.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare på ett sätt och gladare på ett annat sätt.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit hand om mina vänner.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?

Det finns en grej.
18. Hur tillbringade du nyår?
Med några vänner hos Ida först och sen med några andra vänner hos Erik.
19. Blev du kär i år?
Jag blev kärare :P
20. Favoritprogram på TV?
CSI och Hells kitchen.
21. Bästa boken du läste?
Fan, jag minns inte.
22. Största musikaliska upptäckten?
 Hm, ingen aning.
23. Något du önskade dig och fick?
Jag fick allt jag önskade mig förutom vinterskor, hehe.
24. Något du önskade dig men inte fick?
Ja, det nämndes nyligen.
25. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Ingenting speciellt. Fikade och så.
26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, om jag hade umgåtts med mina vänner mer.
27. Hur skulle du beskriva din klädstil år 2008?
Som vanligt kanske.
28. Vad fick dig att må bra?
Hjärtat mitt, Alexander :)
29. Vem/vad saknade du?
Vännerna och gemenskapen.
30. De bästa nya människorna du träffade år 2008?
Jag träffade inte så många, antar jag.

Jag orkar inte lägga upp bilderna än. Jag är för lat. Nu ska jag se film med mor och far. Vi har varit och hyrt tre filmer, I am legend, Fools gold och American gangster. Nog för att jag har sett två av dem men det gör inget.

Nytt år - 2009

Gårdagen spenderades först hos Alex med middag och fix och sen bar det av till Ida. Vi blev inte så långlivade där eftersom Alex var enda pojken där, inte så roligt för honom. Hade nog kunnat stanna där ett tag till och se om det blev mer liv då de andra kom, men eftersom jag skulle sova hos Alex så åkte jag med till Hortlax, till Erik. Det var väl kul där fastän jag inte kände många brudar där, bara pojkarna. Men det var roligt iallafall. Tyvärr hände det saker i slutet som fick mig att må dåligt, men det är nog sånt som händer ibland. Det var väl ingen bra start på det nya året precis heller.

Idag har jag inte sovit så bra nej, så jag är trött just nu. Jag har även hunnit bita på naglarna (det var mitt nyårslöfte, att jag skulle sluta med det), så det var ju inte så värst bra heller. Hehe. Menmen. Jag hade iallafall tänkt ta det lugnt (som alla andra) ikväll. Det blir nog att se film.

Vad var det bästa med år 2008?
- Jag insåg hur mycket jag älskar Alex.
- Jag skaffade mig en laptop.
- Jag fick mig en systemkamera.
Och det sämsta?
- Jag kände mig ensammare än någonsin.
- Jag insåg hur mycket jag har förstört.
- Jag insåg att det aldrig kommer bli som förr.
- Jag insåg att jag borde ha gjort nånting åt det tidigare.

Hejs svejs & Gott nytt år! bilder kommer senare.

RSS 2.0