29e december

Åh, vilken jobbig natt alltså. Jag tänkte verkligen inte vara uppe länge inatt eftersom jag visste ju att jag skulle upp tidigt imorse, men vad tror ni jag gör? jo, jag är vaken till 2. Då försöker jag sova som en tok men det går inte, och tillslut landar ett sms i min telefon av Linnea som säger att hon är sjuk och kan inte gå skoterkursen..
Jahapp, jag ville ju göra bort den så fort som möjligt så jag tog mitt ego och bestämde mig för att ändå gå den, fastän vi hade som bestämt lite att vi skulle gå tillsammans.
Mitt i natten försöker jag även få tag i Jenny som också skulle på kursen för att fråga om de kunde komma och hämta upp mig på morgonen, men såklart är ingen normal människa vaken kl 3. Hehe. Så det blev att ställa väckaren på halv 7 för att berätta för pappa om allt strul. Det löste sig, som alltid. Pappa fick fara från jobbet kring 9 för att skjutsa mig. Tur som fan hade jag.

Så jag for på kursen som varade i ca 3 timmar. Jag tror inte att jag fick in så mycket av det han pratade om. Jag hamnade bara i min egna lilla värld hela tiden.

Efter kursen GICK jag hem eftersom de jobbade och pappa kunde nog inte fara från jobbet igen bara för att hämta mig. Det var väl inte så farligt långt ändå. Det gick ganska snabbt. Och jag kan väl påpeka att jag skulle ha haft bättre skor för jag halkade omkring som en tok hela tiden. Det var bara tur att det inte var så mycket folk ute då jag var ute.

Nu har jag vilat i två timmar kanske. Skönt var det. Jag tror jag går och lägger mig tidigt ikväll, hehe. För imorgon är det kurs igen, samma tid. Den kommer vara på fredag och söndag också. Men sen är den slut!

Ikväll kommer min sötnos hit och är med mig. Vet inte om han sover här men jag hoppas på det. Vi ska väl inte göra nånting speciellt skulle jag tro.


28e december nr2

Hej igen. Jag har tråkigt så jag skriver igen. Haha. Jag kom hem från Alex för ett litet tag sen. Vi har väl mest bara sett Prisonbreak och lite tv, ingenting speciellt. Men resan till Alex var speciell för mig, på ett dåligt sätt. Kan nån påminna mig om att ALDRIG mer åka skoter på isen när den känns såhär osäker och mitt i mörkret? fyfan så hemskt. Jag är livrädd för att åka på isen, och SPECIELLT då det har varit plusgrader i flera dagar och isen kan vara svag och för att göra det ännu värre, i mörkret! huvvaligen. Jag bad för mitt liv då vi korsade älven. Jag trodde minsann att vi skulle drutta i strömfåran och drunkna där. Det där är nånting jag aldrig gör om. Om jag så måste, så ska det ske på mitt vis.

Jag for hem tidigt ikväll för att mamma och pappa ska ju upp och jobba imorrn, och jag ska på skoterkurs. Jag tyckte det var bättre att åka samtidigt som Linnea och anmäla oss, så det inte uppstår några skämmiga situationer eller så. Vi ska alltså upp tidigt imorrn, fem över nio kommer Linnea och hämtar upp mig, så det är nästan upp med tuppen som gäller.

Jag gruvar mig inför uppkörningen. Fast jag tror jag kan dela det med någon som heter Linnea, haha. Jag som knappt har kört skoter... hur ska detta gå? man kanske skulle ha tränat lite innan, som jag och Linnea gjorde innan vi skulle köra upp för moppe förarbeviset. Hahaha.

Nä, nu ska jag se en film så jag kanske blir trött eller så. Jag funderar på att se Bridget Jones dagbok, fastän jag har sett den typ tio gånger. Men den är lika bra för det!

28e december

Idag är det söndag igen, huvva. Bajssöndag brukar ju jag kalla den för. Och fastän vi har lov så känns det som söndag, även om jag inte har någon aning om vad det är för dagar annars. Vad göra idag? det har jag ingen aning om, för det är ju söndag...

Igår var jag och Alex och såg Yesman på bio. Tyvärr kunde den ha varit bättre utan den där jävla cpungen som satt och skrek och skrattade då alla andra i biosalongen var tysta. Och tyvärr satt han i rullstol och då kunde man som inte säga till honom, för man skulle få dåligt samvete. Och jag lovar, jag och Alex var inte ensamma om att hata den där ungen. Hela biosalongen suckade och viskade då han levde om. Vem fan släpper i väg en sån där unge ensam på bio? hans föräldrar kunde väl ha varit med och sagt till honom... Seriöst, hur irriterande är det inte om dem i filmen börjar kyssas och så hör man den där cp jävla ungen "åååååh, ewwww, bläääää"? kan någon tänka sig in i samma situation? jag hade iallafall lust att strypa den där ungen. Förlåt, men han var helvetes jävla irriterande och ful och äcklig och dum i huvudet och framförallt så förstörde han hela filmen!!!! men filmen var iallafall bra, men den kunde som sagt ha varit bättre utan där där ungen.

Just nu ligger Alex och sover, men det gör ingenting. För när han vaknar lär han ju fara hem och lämna mig här igen. Så han får mer än gärna sova här ett tag till, eller hur länge som helst. Fast det är nog dags för frukost snart. Nu ska jag gå och lägga mig igen, inte för att sova men för att väcka min sötnos.

27e december

Inatt har jag verkligen inte sovit bra. Jag har vaknat hundra gånger typ. Och drömt massa konstiga drömmar. Och såklart då man sover hos Alex så ska hans pappa leva om i hela huset tidigt på morgonen. Så där får man minsann aldrig sova ut.

Idag har jag varit på träning. Och nu hade jag tänkt gå och duscha, har ju suttit här sen träningen. Inte så fräscht, jag vet. Senare ikväll, eller närmare bestämt klockan sju, så ska vi på bio och se Yesman. Det var många som hade bokat kan jag väl säga. Så det lär väl vara mycket folk där.

Nä, nu väntar duschen!

26e december

Jag är helt vilsen i huvudet. Jag har ingen aning om vad det är för dag idag. Det enda jag nu vet är att det är den 26e december som också kallas för Annandag jul. Idag har jag varit på stan med Linnea. Man måste ju upp med tuppen för att få de bra grejerna. Och visst var vi det. Kring elva var vi i stan och jag kan väl säga att jag fyndade. Jag fick med mig mycket kläder hem. Haha. Jag köpte mig en ziphood från Carlings, ett linne från Carlings, en t-shirt från Carlings, ett par jeans från JC, en lång top från Gina och så en kofta från Carlings. Men det var inte allt, utan jag fyndade också en hudkräm på Åhléns, även denna på rea. Och en ful börs också. Men den var billig och eftersom jag inte äger nån börs så fick den bli min. Haha.

Nu är jag minst sagt uttråkad. Jag har ingenting att göra förutom att vänta på min älskling som inte ens är hemma än. Han kommer inte hit förrän sent ikväll, så det suger. Vad ska jag göra tills dess?

Justja, mina kära vänner, jag har nämligen blivit en i gänget nu. Jag har nämligen laddat hem och sett tre avsnitt av Gossip Girl. Ja, jag har gjort det. Och det var ju faktiskt bra. Det trodde jag inte. Så nu håller jag på att ladda hem mer avsnitt men de kommer inte vara klar tills ikväll så jag får nog se en, två eller tre filmer tills Alex kommer. Och se Gossip girl nån annan dag.

Imorgon ska jag kanske på stan igen, men inte för min skull, utan för min pappas. Han behöver tydligen nya kläder (det kan jag verkligen hålla med om) och då blev det tal om att jag skulle följa. Dock så blev han lite tveksam då det är mycket folk på stan (nej, han är inte folkskygg, eller cp :D). Men vi får se hur det blir med den saken. Det skulle vara roligt att handla fina kläder åt sin pappa. Han behöver det.

25e december - julafton nr2

Nu är jag hemma efter att ha varit borta sen klockan två idag. Skönt att få komma hem då barnen där borta hade en tendens till att skrika massor. Jag har iallafall fått två julklappar till idag. Jag fick en väggklocka som jag inte förstår mig på riktigt och så fick jag parfym, Replay. Den luktar huuuur gott som helst. Tyvärr är den inte så stor och då räcker den ju inte så länge..











Julgranen
. Det var lite mer paket under denna än den hos oss.


Kusinbarn. Theo, Tove och Axel.


Tove var rädd för tomten.


Tomten.


Tove är så himla söt!

Nu ska jag lägga mig och se en film i sängen och ladda inför morgondagen. Jag ska ju på mellandagsrean. Jag ska nog mest leta efter några jeans och långärmade tröjor/koftor. Kanske någon kjol också om jag hittar någon.





24e december nr2

Hej alla glada. Jag hoppas ni har fått fina julklappar idag. Det har iallafall jag fått. Jag är mycket nöjd.

Jag sa ju att jag skulle lägga upp bilder på det jag fått, så jag börjar med det jag fick igår av Alex och hans familj:


Halsband från Alex


Presentkort på Ginatricot från Alex
Mascara, hårspray och lotion från Alex familj

Det här fick jag alltså igår då jag och Alex hade "Lilla julafton".

Idag har jag fått det här:


Glas från Bodanova, bara den gula i mitten. De andra har jag fått förut.


Biocheck
Presentkort på hårstudion
Mascara
Bodylotion
Deospray
Pengar
Trosor
Objektiv till kameran



Nikkor DX 55-200 mm VR

Jag är minsann supernöjd! Och till råga på det så skulle jag ha fått Sex and the city-boxen också men då hade mamma blivit blåst på tradera av nån utlänning. Attans. Jag ska då hota denna utlänning om de inte skickar den NU MED DET SAMMA. Ja, då ska de få se på jävlar.

Nu ska jag först och främst se en film sen ska jag sova. Imorgon blir det ju en tredje julafton hos mina kusiner i Roknäs (inte Svensbyn som jag skrev tidigare). Så då får jag väl nån mer julklapp. Och god mat igen. Ha det bra allesammans!




24e december - julafton

Hej hopp och god jul!
Jag håller på att fixa bloggen lite, som ni kanske ser. Och jag upptäckte just att jag inte hinner fixa den klart just nu eftersom jag måste gå och göra mig klar. Jag sitter fortfarande i sängen. Så det kanske är dags att göra sig i ordning nu..

Så bloggen är under ombyggnad just nu!


GOD JUL




23e december - uppesittarkväll

Ingen julstämning än, ingen jullängtan heller för den delen. Attans. Det låter inte bra. Men jag får hoppas att den tittar förbi imorgon någon gång iallafall. Annars vet jag inte vad jag tar mig till.

Jag och Alex har haft som en liten julafton nu hemma hos mig. Vi har öppnat klapparna från varandra och från våra föräldrar. Jag fick mycket bra saker, perfekt! jag hoppas också att Alex blev nöjd med det han fick av mig och oss. Imorgon lägger jag nog upp en bild på sakerna jag fick..

Nu däremot spelar vi bingolotto och hoppas på att vinna, men det ser mycket mörkt ut för allas del. Och jag antar att vi inte är ensamma om det, haha.

Jag är desperat efter hjälp med min bild jag ska ha i min header, den blir bara fel i PS. Helt fel. Imorgon lär jag nog fixa den lite bättre än vad den är nu. Egentligen hade jag ju tänkt göra det för ett bra tag sen men så blev inte fallet. Så jag tänkte jag tar tag i saken nu när jag ändå är ledig och har all tid i världen.

Det blir också att fira två julaftonar för mig. Först hemma hos mig med familjen och mormor och mammas faster, som vanligt. Och den 25e ska vi till Svensbyn hos mina kusiner på pappas sida är och där firar vi jul med en hela den släkten. Trevligt blir det. Jag funderar dock på vad jag ska ha på mig då..

Nu ska jag gå och vara social med familjen och Alex igen, ha det bra!

23e december - Dan före dopparedan

Jag har ingen julkänsla alls, HJÄLP MIG! jag vet inte, men det kanske kommer senare ikväll då det är uppesittarkväll med bingolotto, yeeah! det är mysfaktor på hög nivå.

Idag hade jag ju tänkt sova ut i lugn och ro men icke sa nicke. Jag kunde inte sova då pappan min var i garaget brevid och startade skotern.. Trevligt uppvaknande? det fick bli att stiga upp elva då, och inte fullt utvilad heller. Det sög ju lite eftersom jag var uppe ganska länge igår hos Linnea med Jessika. Jag kan väl erkänna att jag hann somna under filmen som vi såg (Pirates of the carribean - vid världens ände), så jag gick hem kring halv två för att gå till sängs. Hehe.

Idag mina vänner ska jag mest troligt vara hurtig och gå ut och gå med min fula hund. Då får jag väl se om jag får till nån bild med nykameran. Det har varit dåligt med användning av den eftersom varje gång jag har tänkt gå ut och fota så har det hunnit blivit mörkt. Det är nog mest mitt fel. Lathet maybe? men idag ska jag ta mig i kragen och gå ut medans det är någorlunda varmt ute och framförallt medans det är ljust ute. Imorgon ska det nämligen bli ca -20 grader. Huvvaligen. Tur man stannar inne under julafton, eller vad säger ni?

Och jag får inte glömma, att ikväll kommer mest troligt Alex hit och då ska vi öppna våra julklappar som vi fått/gett varandra. Sen har jag faktiskt inte tänkt göra nånting annat än att spela bingolotto, haha. Eller jo, kanske spela lite monopol, men Alex brukar inte vara så sugen på att spela spel.. Tyvärr. Vi får se hur det blir med den saken.

I'm my own worst enemy



Wake in a sweat again
Another day's been laid to waste
In my disgrace
Stuck in my head again
Feels like i'll never leave this place
There's no escape
I'm my own worst enemy

22a december

Jag just blivit dumpad av Sex and the city. Det finns inga fler avsnitt att se, jag har redan sett allihopa. Blä, så himla tråkigt. Jag som levde mig in i deras värld och till och med blev kär i Aidan (lite ironi, men ändå). Under alla sex säsonger hann det rinna många tårar nerför min kind. Lite töntigt men vadå? Nä fy, vad ska nu förgylla min dag?

Idag har jag följt med Alex till stan för att hjälpa han att köpa julklappar till sina syskon. Inte för att han hade några större problem men lite kunde man väl hjälpa honom. Sen blev jag hemskickad då han skulle köpa julklapp till mig. Hehe. Och här sitter jag nu.

Ni minns väl då jag skrev om att jag tappade min dator i golvet, då såg jag inga skavanker på datorn men nu efter senare inspektioner så ser jag att den är lite glapp på ett ställe. Så det tar i då man stänger luckan (eller vad det nu heter), inte för att det är nånting allvarligt, men ändå. Undra om det går och fixa.

Jag funderar på om jag kanske ska ta och läsa lite nu och sen kanske se nån film eller så.

21a december nr2

Jag är verkligen slö idag. Jag har inte gjort många knop idag. Det enda jag har gjort är att suttit här fastän jag kunde ha gjort en hel del andra saker. Jag har nyss duschat och snart ska jag till Alex. Vi ska väl inte göra så mycket, han hade önskemål om att se Prisonbreak och så får det bli. Sen ska vi se nån film som jag vill se.

Imorgon däremot ska jag med Alex och handla julklappar åt hans syskon. Han har inte så bra fantasi så det är väl bäst att man lägger sig i nu.

Alltså, jag är så jävla seg. Jag sa att jag skulle komma efter maten, men det var ju några timmar sen vi åt. Så nu ska jag bara kamma håret och så ska jag iväg. Hejs svejs.

21a december

Hello!
Idag har vi minsann sovit länge. Äntligen har vi fått sova ut. Det är inte så lätt att sova ut hos Alex då hans pappa alltid ska ringa och väcka oss eller klampa på golvet där uppe samtidigt som han skriker då han pratar. Det är ganska så irriterande. Men inatt har vi sovit hos mig och här får man då sova ut varje dag. Skönt! så jag har sovit som en prinsessa, fastän jag har drömt konstiga drömmar.

Idag är ingenting planerat, som resten av jullovet, haha. Nä, men det är ju söndag och vad gör man då? det är alltid tråkigt på söndagar även om det är lov eller inte. Så det lär nog inte bli nånting speciellt.

Idag lider jag av smärta lite överallt. Inte så överdrivet men lite ändå. Igår fick jag en lårkaka på min gamla lårkaka så där gjorde det ont igår. Jag vet inte om den gör ont idag eftersom jag inte gått nånstans. OCH så har jag träningsvärk i ryggen, det är en skön ond känsla. Haha.

Ha en trevlig söndag, om ni kan.

19e december

Hej!
Jag måste bara berätta att jag vann en klänning igår på tradera. YES! det finns bara en hake, att den kanske inte hinner komma tills nyår då det är tänkt att jag ska ha den. HEHE. Det var ju mindre bra det. Men jag får väl hoppas att han skickar den på direkten.

Idag har vi sett på bio med hela handels. Vi såg Tomten är far till alla barnen, som alla har sett hur många gånger som helst förr. Men det var väl trevligt. När jag kom hem satte jag mig direkt vid datorn (ovanligt) och såg Sex and the city. Tyvärr märkte jag nu att jag just sett sista avsnittet, BUUHU! åh, jag vill se mera! de kan ju inte bara sluta med det. Så jag ska tanka filmen så ska jag se den också.

Nu ska jag däremot bädda sängen och tända lampor i huset för det ser ut som att ingen bor här. Och sen ska jag göra en god gärning och gå ut och rasta hunden. Så ciao!

18e december nr2

Hej igen.

Jag sitter här mätt och belåten av all god fika och presenterna. 17 år måste nog vara den mest onödiga åldern.. Vad är det som är bra med att fylla 17 egentligen? då man är 15 får man ju köra moppe, 16 då får man köra skoter och 17 ingenting och sen kommer man till 18 vilket är fett bra. Så, whats the point?

Jag har iallafall fått (förutom det jag fick tidigare) pengar, ett fränt ljus som skiftar färg, en hudkräm och sist men verkligen inte minst, en systemkamera. Jippi! och det var inte vilken systemkamera som helst, utan det var en mycket bättre än vad jag hade kunnat tro. Så, tack så mycket mor och far. Jag har som inte förstått att jag har fått kameran, utan det känns som att det är någon annans och att jag lånar den. Men så är det ju inte. Det är min alldeles egna super duper braiga kamera.



Mormor :D

Ljuset som skiftar färg




Nu ska jag försöka bjuda på en klänning på tradera och hoppas på att jag kommer vinna den, sen är det dags för lite Sex and the city. Måste nog även gå och lägga mig ganska tidigt eftersom vi ska se på bio imorrn med handels. Så det blir nog en tidig morgon då.

Ha en trevlig dag!

18e december

Hej hopp! idag är det inte vilken dag som helst, utan det är dagen då jag blir lika gammal som alla andra. Sist som vanligt. Haha. Men nån måste ju vara sist också, eller? Fast jag har varit 17 i mitt huvud en lång tid, men nu står det iallafall på papprena också. Haha

Jag var duktig och snäll imorse och steg upp med Alex som skulle till skolan. Han ville inte äta själv heller för den delen. Då fick jag öppna lite paket då mamma vaknade.

Jag fick handdukar, torrvax oasis dust it och underkläder av mamma. Jag fick också kläder av Alex från Ginatricot. Så det är det jag har fått än så länge.

När Alex for gick jag och la mig och såg en film, An American Crime, så himla hemsk film alltså. Fyfan. Nä ni det var inte kul att se den. Och så har jag då sovit fram tills nu.

17e december

Hej och välkommen underbara jullov! idag var sista dagen vi gick i skolan, såååå himla skönt. Dagen började med ett samhällsprov som var mindre skönt. Det gick åt skogen för min del, hehe.

Idag mina vänner ska jag endast se film och sånt där och sen ikväll är det träning + att Alex kommer till mig och sover här. Perfect day!

Så nu ska jag göra bort det viktigaste; gå ut och rasta hunden. Senare ska jag chilla hela dagen!

16e december nr3

Jag klämmer in ett till, sista inlägg för dagen innan jag beger mig mot John Blunds värld. Jag har visserligen skrivit på tok för många inlägg idag för att mina läsare ska känna att det är intressant att läsa. Men vad gör man inte då man är rastlös?

Jag tänkte avsluta mitt inlägg här och nu med att säga till er alla att jag är fortfarande chockad över min-nära-döden-upplevelse, då min dator plötsligt krashade på golvet mitt framför mina ögon. Jag är ärrad för livet. Jag funderade starkt där ett tag på att ta mitt liv till råga på allt. Det tycktes inte kunna sluta bra i mina ögon, inte för en sekund. Men här sitter jag, med min friska och krya laptop i famnen. Men pricken över i:et måste vara att det sitter ett tuggummi under min dator. Jag känner starkt att detta är ett tecken jag borde ta väl hand om. Nej, jag lovar. Jag ska inte tappa datorn en gång till i hela mitt liv.
P.s. Tuggummit var inte ens mitt eget, det luktade lakrits och jag gillar inte lakrits som godis eller tuggummi. D.s. Det får bli ett mysterium... GODNATT alla uttråkade människor för nu ska en uttråkad människa gå till sängs.

16e december nr2

Nu kan jag inte riktigt hålla med om att det är min dag idag.. Självklart ska kvällen bli förstörd. Åh, jag blir så besviken då man har bestämt en sak och så helt plötsligt blir det inte så. Kul ens. Jag som såg framemot det, men nejnej. Alltid ska det vara nånting som är fel eller blir fel.

Då får jag väl sitta här och se på satc eller på melrose place och sen plugga eller nått sånt. Egentligen skulle jag som jag skrev i det förra inlägget till Alex och umgås med han. Men så blev det inte. Hade jag vetat det hade jag hittat på nånting istället för att sitta här och ruttna. Kul liv ens.

16e december

Hej alla glada.
Idag har det varit en bra dag då jag hann skriva färdigt handelshistorian. YES! finally. Det kändes bra att lämna in en hel bunt med bara papper. Kanske man äntligen lyckas med nånting här i livet.
Idag fick vi även veta att vi är lediga på torsdag, SÅ himla skönt alltså. Det blir nästan att fira idag. Med att plugga till provet imorrn. Sen på fredag då är det bara bio vi ska se, sen har vi JULLOV!

Well, just nu sitter jag med min samhällsbok och penna i högsta hugg. Har ju som sagt prov imorrn och jag kanske borde fixa vissa grejer innan jag pluggar. Men det har jag gjort nu iallafall. Skönt var det. Nu ska jag bara läsa i genom boken två gånger och sen läsa vad alla orden betyder och så är jag klar med pluggningen för i år. Tack och lov för det.
Senare ska jag förbi Alex. Vi ska nog se Prisonbreak och det är väl bäst att jag tar med mig samhällsen för säkerhets skull.

Idag höll jag nämligen på att ta livet av mig typ. Jag kom hem, bäddade sängen och tänkte fixa internet och flytta datorn till soffan så jag kunde sitta där. Mitt i allt när jag lyfter det lilla bordet så faller min ögonsten i golvet. Mitt hjärta gick i två hundra km/h. Herregud, så tur jag har att den lever. Och den är helt okej dessutom. Det kan inte vara annat än MIN dag idag. Allt har som varit bra idag. Men TUR hade jag minsann. Detta är inte likt mig, jag som är så försiktig med min älskade laptop, och idag hade det kunna vara slut mellan mig och den...

Nu är det souvas som gäller. MUMSFILLIBABBA!

15e december nr2

Hej igen.
Jag har nyss spelat Monopol Sverige med mamma. Det var väl trevligt. Och så vann jag såklart. Sen har jag inte hunnit göra det jag skulle göra idag. Typiskt mig. Imorgon måste jag lägga i växeln och skynda mig med samhällsen som är på onsdag. Jag har inte börjat plugga än på det provet men jag lär ju mig jätte lätt så det blir förhoppningsvis inga problem. Fotat har jag väl inte heller hunnit med precis. Min planer bröts då jag behövde ganska mycket trafik för att kunna ta bilden med stort B. Så det sket sig iallafall. Men jag får lov att gå ut imorgon på foto. MEEN nånting som är bra är att jag kommit igång med den där tjatiga handelshistorian nu. Så jag lär nog hinna klart den imorgon på lektionen.

Igår glömde jag ju säga att jag fick min födelsedagspresent av Alex. Jag fick välja vad jag ville från Gina eller vars jag ville. Men jag valde på Gina då butiken ändå var så himla stor så man blev knäpp. Men vad det blev får ni inte se nu, utan då jag fyller år. Jag ska slå in dem så det blir roligare på torsdag, haha. Man får ju inte fuska. Men det var precis vad jag hade önskat mig av Alex, så det kunde ju inte bli bättre. Tack älsklingsponken min :D

Nu hade jag tänkt göra mig klar för sängen och sen ska jag se minst ett avsnitt av satc. Perfekt!

Hur ser morgondagen ut?
Skola i hundra år och då har jag tänkt bli klar med handelshistorian. Sen efter skolan ska jag plugga samhälls: brott och straff som är ganska enkelt ändå. Och förhoppningsvis ska jag vara med min sötnos om jag hinner. Ha det bra så länge, tjingeling.

15e december

Hej hopp!
Nu börjar det närma sig. I veckan har jag inte mindre än ett prov, en hemsida, en fotouppgift och en uppsats att lämna in. Vad ska man säga? nästa gång kanske man är ute i god tid.

Idag kommer jag mestadels sitta hemma framför datorn för att fixa i ordning handelshistorian. Det är prio ett kan man väl säga. Sen har jag tänkt hinna ut och fota också, eftersom jag ligger efter massor i foto A. Och så får jag se om jag hinner nånting annat, men det får jag väl hålla tummarna för.

Då hade jag inte så mycket mer att säga för tillfället. Så ha en bra dag.

14e december

Hello alla! nu är jag hemma i Öjebyn igen. Tänkte att jag ska berätta om min helg som tillbringades norrut, i Kalix.

Fredagen blev det mest bilresor fram och tillbaka till olika ställen. Bland annat till Kalix för att packa ur alla grejer och sen till Sangis för att äta. Därefter direkt till Haparanda där vi for till en MC-klubb. Jo, ni såg rätt. En MC klubb som var på något öde ställe i Haparanda. Där var det massor med läskiga typer som höll till med Eastside (H.A). Stora biffar med skinnjackor och rakade skallar. Ja, där satt vi tre från Piteå utan koppling till varken motorcyklar eller skinnjackor och Eastside. Lite vilse kan man väl säga att vi var där inne. Trots att de var lite läskiga enligt mig så var de faktiskt riktigt trevliga.

Sen var det ju dags för konserten i centrala Haparanda. Där spelade nått förband som bara skrek och skrek och skrek alla låtar igenom. Där hade vi inte tänkt sitta i två timmar till, utan då ville majoriteten tillbaka till den där mc-klubben men vi fick fara till Alex farfar där vi spelade monopol tills vi blev upphämtade igen.
Konserten var inte speciellt bra om jag får säga. Jag satt bara i soffan där på folkets hus och längtade till jag fick komma tillbaka till Kalix. Medan de andra gick och fotade och rockade till bandet så hann jag bli uppraggad av en sån där rakad kille med getskägg. Läskig typ, men jag lyckades ignorera honom och tillslut försvann intresset från hans del. Tack och lov för det.

Lördagskvällen spenderades i Kalix lugnt och tryggt. Vi såg två filmer, Step Brothers och Aladdin. Därefter gick vi och la oss, trots att klockan bara var barnet, haha. Men det var skönt att få sova tidigt iallafall.

Idag har vi hunnit med en hel del. Vi åkte norrut igen, närmare sagt till Alex farmor i Tornio. Där bjöds det på spaghetti och köttfärssås och sedan det nya köpcentrumet i Tornio. Jäklar alltså, det var stort och Ginatricot var hur stort som helst. Man fick nästan använda en kikare för att se till den andra sidan av butiken.

Och nu är jag hemma och myser med min sötnos till katt. Jag såg nu att jag hade 72 olästa blogginlägg på bloggkoll. Det lär väl ta tid ifall jag ska läsa alla dem.

11e december nr2

Hej igen!
Sorry för mitt knasiga inlägg tidigare, men jag tror ni överlever. Jag fick totalt hjärnsläpp så jag glömde det mesta som jag hade tänkt skriva.

Alex är här fast han sover för han har tydligen varit vaken sen 6 imorse. Så medan han sover håller jag på att bränna ut julmusik till min mor. Jag inviger alltså min brännare på laptopen. Den har aldrig blivit testad förr. Haha. När han ändå sover tänkte jag passa på att skriva lite på min handelshistoria som jag tjatar så mycket om. Det är mycket snack men lite verkstad här. Men det är inte alltid så lätt då man inte får nån hjälp av dem man trodde man skulle få hjälp av. Mamma hjälpte iallafall mig lite på traven men lite mer hjälp skulle inte sitta helt fel.

Imorgon bär det av till Kalix med Alex pappa och hans tjej. Det blir säkert trevligt. Haha, vi ska på fredagskvällen till Haparanda för att se på nån rock konsert, mest bara för att vi inte har något annat för oss. Men det blir intressant att se finsk rock. Sen kanske man hinner förbi Candyworld för att köpa godis. Det skulle väl inte sitta helt fel?

Eftersom min usb-kabel till min kära mp3 är borta så kan jag alltså inte använda den alls. Det går ju inte att ladda utan den precis. Så jag får låna Alex ipod för han använder den inte. Tur var väl det. Så nu ska jag ladda in lite musik, även julmusik för den delen. Därefter blir det städning och packning. Och slutligen en film, kanske Lida av Stephen King. Har ju sett den förr men det var så längesen. Jag kommer ihåg att den är bra iallafall, hihi.

Ha det bra för nu ska jag lyssna mig bort bland julen.

11e december

Goddagens!
Dagen kunde inte börja bättre med en sovmorgon till klockan 10. Då hade vi, alltså några handelselever möte om UFmässan där vi ska hjälpa till och vara funktionärer. Så vi håller på att planera en massa. Så det innebar ingen lektion före lunch och sen bara en lektion och så slutade vi. Så dagen har väl inte varit allt för krävande. Jag har i princip bara suttit hemma framför datorn och sett satc. Egentligen borde jag ha städat men det blev inte av så jag ska nog göra det snart, eller om ett tag. Om jag inte gör det idag så får pappa damp. Och det vill jag inte se. Hehe. Han förväntade sig dessutom att jag skulle ha städat hela huset idag också. Idiot. Det är inte precis vad som kommer att hända, bara för att jag städade det två gånger i rad. Det är ju snällt, men bara en en gångsgrej.


10e december nr2

Nej, vet ni vad? jag ger upp. Jag orkar verkligen inte göra handelshistorian idag. Jag KAN inte göra den, för det är helt jävla omöjligt. Jag ska vänta tills imorrn då jag samlat kraft för att skriva klart, eller åtminstone lite till på den. Jag ska även kräva hjälp av mina parents och min pojkvän. Får jag inte hjälp slänger jag datorn i väggen. Nä, men nästan iallafall. Nu ska jag inte ligga i nått mer. Det ger ändå inget då jag inte kommer fram till nånting. I need guidance. Jag behöver få höra vad andra tror och tänker om det och blablabla. Skit samma.

Jag ska iallafall se Sex and the city nu i några timmar  tills träningen börjar. Fast tills middagen hade jag tänkt läsa min bok Syskonkärlek. Den är ganska bra än så länge, fast inte riktigt lika bra som de andra böcker hon har skrivit (Katarina von Bredow).

Så imorrn händer det!

10e december

Hejhoppsansa.

Igår har jag inte hunnit sitta så värst mycket vid datorn, men det var nog bara bra kanske? jag for ganska tidigt till min sötis och var med han där. Vi såg Prison break, det har vi börjat se från säsong 1. Och det är ju alltid lika spännande, fastän man vet vad som kommer att hända, haha. Sen gjorde vi upp ett bad och där myste vi på ett tag tills det var dags att gå och sova. Så vi hade det minst sagt mysigt igår, ungefär så mysigt man kan ha på en veckodag. Haha.

Nu håller jag på att skriva min språkhistoria i svenska. Det suger, men jag måste hinna klart det tills på fredag. Jag skulle vara så duktig och ladda hem microsoft office till min dator (word, powerpoint, excel, osv.) och så fick jag problem nu när jag skulle installera det. Jiho, brabra. Nä men det fixade sig iallafall för jag är ju bäst i allt som har med datorer och göra. Haha. Nä men det var duktigt av mig att få igång det. Sen nu när jag skriver min språkhistoria märker jag att det är på ENGELSKA. What the fuck?! skit också. Så det går inte att byta språk heller utan man måste tydligen vara noga då man laddar hem skiten. Så nu har jag lärt mig det.

Senare idag ska jag skriva min jädra HANDELShistoria istället. Det är till och med ännu värre än svenskan. Det är en massa analys skit och tänka själv grejs om hur jag tror det hade varit om inte industriella revolutionen hade ägt rum. JAHA, hur fan ska jag veta det ens?

Och för att göra det snäppet värre så har vi prov nästa vecka i samhälls, brott och straff. YES vilken bra vecka jag har att se framemot. Det är bara tur att jag snart är klar med svenskan som blir skitdålig. Menmen, kan inte hjälpas för nu har jag inget mer ork till den. Den får bli som den blir och gillar hon den inte så behöver hon inte göra det.

8e december nr2

Följ min blogg med bloglovin

Ska bara testa om det funkar, har lite problem. HEHE men godnatt tills vidare.

8e december

Idag är det min och Alex dag, som vi kallar det. Eller åtminstonde jag. Det var alltså 1 år och 10 månader sen vi blev tillsammans. Det låter som att det var längesen, men det känns som att det var bara några månader sen. Jag är så otroligt glad över att vi har tagit oss igenom alla svåra stunder tillsammans, och allt negativt som har hänt oss. Det är otroligt. Men det som är mest fantastiskt är att min kärlek till honom bara växer och växer när jag inte kan tänka mig att den kan bli större och djupare. Men kärleken blir som en snöboll som först rullar ner för ett stup som sen blir större och större och tillslut kan ingen i hela världen stoppa den, ingen alls. Det är en kärleksboll, full med bara kärlek och fina ord och två fina människor. Och såklart blev det ett inlägg fullt med bara kärlek.

För er som inte vill läsa sånt som kanske för vissa är helt utom räckhåll har jag något annat att berätta, nämligen det gamla vanliga: vad jag har gjort idag, ikväll och vad som jag tror kommer hända imorgon. Trevligt va?

Jo, som alla vet så var jag i skolan som alla andra dagar. Och ja, det var ganska kul på foto lektionen idag. Jag fick mig ett mycket gott skratt. Det var nämligen så att jag och Elin var och fotade i fotostudion (den mer billiga varianten) utid bildsalen och vi hade just fotat klart och skulle ställa tillbaka sakerna vi hade lånat från själva bildsalen. Då såg jag nånting som såg ut att vara en människa liggandes utid några fönster längre bort. Alltså fönster till korridoren som, svårt att förklara. Men iallafall så var jag tvungen att viska till Elin att det låg någon därborta. Så gick vi dit, och så skrattar hon högt och jag förstår ingenting först. Men sen får Elin ur sig mellan allt skratt att det är en docka. HAHAHA. Jag höll på att dö. Det var ingen människa som jag trodde. Det var bara en docka som nån hade lagt dit för att lura såna som mig. Fiffigt va? så när ni går förbi bildsalen så kan ni ju vara beredda på dockan som ligger där. Hahaha.

Ikväll har jag varit med min sötnos. Han hade ju tankat Prison Break säsong 1 som han vill att vi ska börja se från "the beginning". Så vi såg två avsnitt, det var det enda vi hann med. Men mer lär det bli. Det är lite jobbigt dock för mig att hänga med då jag har tre andra serier att följa, Sex and the city, CSI och Melrose Place. Men det hinner jag nog se på jullovet senare.

Hej och hå vilket inlägg hörrenini. Nu fick ni verkligen något att fördriva tiden med.



Här ser ni den nyaste och finaste bilden på oss, hahahaha.

7e december & 2a advent

Goderafton! jag tänkte berätta lite om min helg nu. Det kommer inte bli långt eftersom jag har inte gjort mycket. Jag har i allafall varit med min sötis. Det är ju alltid roligt tycker jag. Vi har väl mest sett tv och film. Däremot hade vi tänkt sjunga singstar som jag har på datorn men det gick inte som planerat. Vi var på stan igår och skulle köpa nån slags mick och nån manick som skulle fixa så man kunde sjunga två stycken i Ultrastar. Men det gick inget vidare.

Helgen har inte bestått av så mycket sömn som jag önskar att jag hade. Jag har helt enkelt inte kunnat sova alls, mest på grund av att det levt om ganska mycket lördagsmorgonen (så är det alltid hos Alex) och sen kunde jag bara inte somna om, tyvärr. Idag var det nått annat som gjorde att jag inte kunde sova.. Så det blir iallafall en tidig kväll för mig.

Idag, eller nyss, har jag varit med Marika på stallet. Det var trevligt för omväxlingens skull. Vi har haft kul, och mycket att prata om. Julpyntat har vi också gjort. Nu ska jag lägga mig och läsa och sen göra dip och grönsaker, mums!


6e december

Tjosan i trosan.
Gårdagen spenderades på stan i nån timme eller så i väntan på att min mor skulle sluta jobba. Därefter fick jag följa med och handla, vilket typ var höjdpunkten på dagen. När man handlar får man ju mycket gott med sig också. Dessutom fick jag bestämma middagen eftersom pappa skuHlle bort. Det fick bli grillad kyckling med potatissallad och marinerade vitlöksklyftor <3

Sen får man ju inte missa idol. Hade inte Robin åkt igår så hade jag inte velat se finalen nästa helg. Alltså, han S U G E R. Tur för han att han åkte ut.


4e december nr2

Då var även den här dagen över, tack och lov för det. Det har varit två personer som har förstört min dag och jag tror att jag inte är ensam, eller hur Carro? och för att göra det ännu värre så går just en av personerna i våran klass. Det betyder att vi kommer måsta slita och hålla ut i ett och ett halvt år till. KUL. För att göra er på bra humör så ska jag berätta vad jag har åstadkommit idag. Jag har nämligen skrivit mycket på min språkhistoria, vilket är brabrabra. Sen har jag även, hör och häpna, städat heeeela huset även denna vecka. Jag är nog ett sånt där barn som alla föräldrar önskar sig. Nä, jag skojar bara, haha. Men duktig har jag minsann varit. Det kan ni väl hålla med om?

Jag är otroligt trött nu men jag känner att jag måste se Hells kitchen som går nu. Det är jävligt bra, och han är jävligt ond, haha.

Godnatt, eller nått :D


Måh, jag saknar mina kissebäbisar. Räkna med mig som kattmamma till sommaren :)

4e december

Jag får ångest bara av att tänka på pengar, nyår och min klänning som jag vill ha. Hur ska jag ha råd? för det första har jag bara 250 kr kvar till denna månad. Av dessa pengar ska jag köpa en julklapp till min mamma och hårfärg, så hur mycket pengar har jag då kvar? typ inget.
Sen då jag fyller år får jag hoppas att jag får minst 400 kr så jag har råd med klänningen om den fortfarande finns kvar. Annars vet jag inte vad jag gör. Antagligen måste jag ta mitt liv, tyyyyyp? och så ska jag ju på mellandagsrean och då måste jag ju ha pengar, hallå? det är vid såna här tillfällen man skulle ha haft ett jobb..... but I have a solution. Jag lånar pengar! smartsmart! detta år kommer avslutas fattigare än nånsin skulle jag tro. Men pengarna är ju till för att spenderas.

idag har jag varit tvungen att ta Framnäsbussen hem för att jag missade Holmen med typ en minut, eller max två. Så det sög ju. Då var jag alltså tvungen att gå nerför den där backen som jag för mig heter Norra ringen. Men jag kan ha fel. Och så var det halkigt värre där så jag höll på att ramla många gånger för mycket. Väl hemma har jag bara gjort nytta. Jag har nästan skrivit klart min språkhistoria. Och innan jag gör nånting annat så ska jag ha skrivit klart det som jag kan göra hemma. Yey.

Senare idag ska jag även hinna med att laga mat till mig själv, rasta hunden och städa mitt rum och kanske hela huset. Allt det där bara för att mina föräldrar är på IKEA utan mig. Så kan det också vara. Jag får hoppas att dagen avslutas på ett bra sätt iallafall.

3e december

Tjolahopp!
Nu kommer ett långt inlägg känner jag på mig. Så ni som inte ids läsa mina långa inlägg kan lika gärna ge upp nu, hihi.
Jag tänkte först berätta om min natt, för det måste ha varit den konstigaste natten någonsin. För det första så vaknar jag upp mitt i natten och tycker det är oskönt vid fötterna och till min förvåning har jag på mig sockar. Jag hade naturligtvis inte på dem innan jag gick och la mig. Så på något sätt måste de ha kommit dit under nattens gång. Senare märkte jag även att jag hade nya trosor också. Det var alltså inte samma par trosor som jag hade på mig då jag gick och la mig... Det är nu märkligt ibland.

Annars har jag varit på stan (som jag sa igår att jag skulle) med Johanna. Det var en trevlig tur på stan. Jag hittade det jag sökte och lite till också. Det var ju i första hand julklappar som skulle inhandlas. Sen var det ju också så att jag skulle köpa hårfärg men det blev tydligen inte av märkte jag när jag satt på bussen. Men jag har iallafall bara en julklapp kvar och den är till min mamma. Tyvärr så kommer inte pengarna räcka till under hela månaden då jag också ska köpa en nyårsklänning. Nä, jag är inte så bra på att hålla min budget. Justja, istället för att köpa nånting behövligt eller nån julklapp till min mor så köpte jag mig ett par pumps på wedins eftersom de har utförsäljning av hela butiken. Så jag tänkte att det är nu eller aldrig. Så då är jag ett par skor rikare men ett par hundringar fattigare.

Och sen för att berätta om kvällens gång, så har jag inte gjort sådär värst mycket. Jag har varit med min sötnos hela kvällen. Vi har faktiskt bara mysit (eller heter det myst?) med varandra och sen sett lite tv också. Timmarna gick alldeles för fort tyckte jag. Påväg hem ser jag till min fasa att det regnar. Vem fan har beställt det? kul ens att snön som har kommit ska fara bort nästan lika fort. Men enligt min vädersak till Vista så ska det snöa imorgon, fast det ska även vara 1 plusgrad, så hur de har  tänkt vet jag inte.

Då har ni fått lite uppdatering om för tillfället. Så nu ska jag faktiskt ta och sova och ta hand om mina röda, torra läppar som svider.

Det är säkert nått viktigt som jag har glömt, haha. Godnatt!

2a december nr2

Hej hopp igen. Gud så förbaskat skönt. Vilken lättnad. Nu vet vi (jag och Alex) var vi ska vara på nyår. Tack och lov för det. Jag hade gått under om jag inte hade fått vara med nån annan än Alex. Inget dumt menat, men ja, kul ens att sitta hemma en nyårsafton och dricka cola typ? nä, inte kul för mig. Bara då man var barn kanske. Nu däremot är det dags för sängen, jag ska sova så gott, så gott. Godnatt mina vänner och ovänner och ni som är inget av det.

2a december

Ny månad, december. Det måste vara den bästa månaden på hela året. Jag tror dock inte att alla håller med mig men, jag tycker det är bra med december. Dels för att det är min födelsedag, men också för att det är julafton, nyår och snön kommer då. Iallafall den som stannar kvar. Det enda dåliga är väl att det är kallt och att man inte kan hitta på så mycket under vintern heller.

Nog om det. Ni vill väl såklart veta vad jag har för mig i dag och i veckan? idag ska jag faktiskt försöka skriva på min handelshistoria som jag har ganska stora problem med.. Sen är det träning och det blir ju kul. Det är alltid skönt att få röra på sig. Jag är ju inte speciellt bra på att ta egna initiativ då det gäller träning, haha.

Imorgon har jag bestämt att jag ska med Johanna på stan och köpa julklappar. Det kommer bli rikigt trevligt eftersom jag inte har träffat henne på, jag vet inte hur länge. Vi har hur mycket som helst att ta igen och ta tag i. Det ska inte sluta såhär, det hade vi lovat varandra.

Nu har jag inte tid att skriva mer. Jag ska steka mina fiskpinnar och sen skriva min handelshistoria och göra det bra. Så hejs svejs.

RSS 2.0