28e februari 23.32

Helgen har varit bra för det mesta. I fredags såg jag fotboll på Norrmalmia med ett gäng tjejer, det var trevligt. Sen blev det en stripsmeny på Sunes för min och Linneas del, MYCKET gott. Den satt suveränt i min hungriga mage.

Dagen idag började med träning som faktiskt inte var så rolig, hehe. Och dessutom gick det inge bra för mig då jag fortfarande är förkyld och mådde lite dåligt. Men jag överlevde ju. Efter träningen ringde Linn till mig och undrade om jag ville jobba. Självklart ville jag det, jag tackar inte nej till såna erbjudanden. Det är ju pengar som står på spel, hehe. Så då har jag jobbat från 4 till halv tio ungefär. Så det blir nog en slant i börsen senare, hehe.

Nu sitter jag och flottar, äter godis sen igår och passar på att njuta medan jag är ensam, för snart kommer Alex och äter upp mitt godis. JUSTJA, jag har en cola som ligger och väntar på mig i kylskåpet också. Gott!

Imorgon blir det nog valls med Linnea, Fanny och Ida tror jag. Så det blir kul, jag måste bara få min snowboard som är hos Alex, eller på Fortlax rättare sagt. Så då måste jag gräva fram den därifrån och förhoppningsvis hittar vi den. Därefter är det middag hos mormor, vilket är mindre kul menmen.

26e februari 22.16

Åh vad huvudet värker, och det hjälper inte med ibumetin heller. Jag hoppas jag sover bort det mesta men om inte så stannar jag nog hemma från skolan imorgon.

Idag har jag gjort klart instuderingsfrågorna utan samhällsboken med hjälp av internet och sen har jag hunnit varit i Lillpite på kalas hos Alex morbror som fyllde år. Magen var nöjd av allt fika efteråt.

Nu blir det sängen och förhoppningsvis far förkylningen bort, eller minskar, hehe.

26e februari 10.54

Nu har förkylningen slagit till ordentligt. Den verkar inte vilja försvinna, istället blir den bara värre. Det är ju otur. Jag hade gärna stannat hemma idag men eftersom dagen inte är speciellt krävande så tror jag nog att jag far ändå. Jag måste hitta min Samhällsbok också.

Vi har bara en lektion idag, sen ska vi på rättegång, kul. Det är ett misshandel-fall med vittnen och allt. Så det blir nog intressant/kul, fast jag vet inte, jag har aldrig varit på nån rättegång förut.

Dagen bjuder även på en hel del plugg, tyvärr. Och jag måste skriva klart svenskan idag också, fast jag är näst intill klar med den.


25e februari 17.45

Dagen har varit ganska kort eftersom vi har varit ut med våra affischer till olika skolor. Så nu hoppas vi på att det ska komma några barn till våran fotbollsskola. Jag drog också världens vurpa påväg till stan. Värre än den förra, haha. Fick ont i höftbenet av fallet, haha.

Nu har jag upptäckt att en sak till har försvunnit från mig, nämligen min samhällsbok som jag precis just nu skulle behöva. Jag har letat överallt där man kan tänka sig och överallt där man inte kan tänka sig att den skulle vara. Och där var den inte heller. Och inte var den i skåpet. I värsta fall får jag nog lov att sno nån, hehehe.

Förkylningen är inte bättre, utan lite värre faktiskt sen igår. Så jag vet inte om jag ska fara på träningen idag. Jag vill ju bli frisk nån gång också. Isåfall ska jag nog plugga på samhällsen, och försöka göra instuderingsfrågorna från internet istället från boken. Och så ska jag fortsätta skriva en svenska grej.


24e februari 17.17

Det här har varit den värsta dagen på mycket länge, och då menar jag verkligen det. Mina ögon har svidit hela dagen och huvudvärken har varit mig hack i häl och som pricken över i:et hade vi prov på en tjorvig fotohistoria med en massa gubbar och årtal, jippi...  Och såklart träning senare på kvällen.. Det enda som fanns att trösta mig med var semlorna som låg hemma och väntade på mig.

Men nu är provet bortgjort men huvudet värker fortfarande och det svider fortfarande i mina ögon. Jag vet inte om det beror på att jag är trött, för det verkar jag inte vara, haha.

Nu ska jag se Greys anatomy och sen är det väl nästan dags för träning. Får jag tid över så ska jag nog vara duktig och skriva svenskan. Eller egentligen måste jag göra det för den ska vara klar imorrn, hehe.

23e februari 19.10

Idag är det faktiskt Arrax födelsedag, grattis till han. Hahaha. Han fyller hela 11 år.

Jag har inte kommit långt med fotohistorian för jag förstår fortfarande inte nånting av det som står. Nånting som jag nyss upptäckte var, är att det är fettisdagen imorrn, så mamma håller på att göra semlor. Jag kanske får i mig en snart, det får jag hoppas på.

Som ni kanske märker så blev det inte valls idag för det snöade ju på ganska friskt. Så det får bli på torsdag istället. Det var nog behövligt för mig att plugga på fotohistorian istället. Inte för att det kommer bli så mycket plugg som jag hade önskat men..

Jag ska se Grey's anatomy nu snart också för den delen. Sen ska jag fortsätta plugga och plugga och plugga. Sen kanske jag tar en paus igen, hehe.


23e februari 15.34

Då var veckans första skoldag avklarad, skömt. Då är det bara den jobbigaste dagarna utav alla imorgon, och den dagen bjuder på ett prov och träning. Nog för att jag mest troligt inte ska ut och springa för jag är ju lite förkyld, men mest av allt är jag lat. Men det blir nog bra.

Vi hade betygsprat på FotoA idag och jag förväntade mig inte att höra så pass dåligt, haha. Jag hade några grejer som saknades som jag alltså måste göra idag, vilket suger för jag har inte riktigt den tiden till det. Så jag får väl försöka med att få bra betyg på provet istället men då är problemet att jag inte förstår pappret som vi ska läsa igenom. Det var ganska tjorvigt men jag försöker läsa igenom det nu.

Senare får jag se om det blev valls med Linnea. Det var som ett mycket bra tag sen. Jag var inte där på hela förra vintern, och jag åkte bara snowboard en gång och det var då vi var i Kåbdalis. Så då får jag se hur det går.

Men tills dess ska jag plugga och läsa igenom fotohistorian. Försöka iallafall, för jag förstår inte så mycket.

22a februari 21.37

Varför har jag inte läst igenom papprena än?
Varför har jag inte gjort klart, eller ens börjat på repotaget?
Varför har jag suttit här vid datorn och sett på Grey's anatomy?
Varför har jag druckit så mycket coca cola?
Varför är helgen över?

Dessa söndagar alltså... Åh, det finns seriöst ingen sämre dag än söndagar (förutom tisdagar ibland). Jag har seriöst inte gjort ett piss idag. Att jag alltid lyckas göra allt jag måste göra i sista stund.

Nu ska jag faktiskt ta tag i det här och göra klart repotaget, så kanske jag kan plugga på provet på lektionen imorrn och sen hemma igen. Jag behöver ju inte läsa så många gånger för att komma ihåg.

Det var iallafall en god middag idag, lite sen bara, klockan var sju innan vi hade börjat äta, hehe. Typiskt min familj om vi säger så.

22a februari 15.33

Jag har varit lite inaktiv hela helgen, jag vet. Men jag kan väl försöka berätta kortfattat vad jag har gjort.

Fredag:
- Stressade som fan med att packa kläder, smink och annat nödvändigt som behövdes till kvällskvisten.
- Glömde en av de viktigaste sakerna: partyskivorna.
- Mötte upp Linn på stan för att handla presenter.
- Åkte buss till Annelund (Linn) och gjorde oss klara där och åt middag.
- Blev upphämtade av Isabelle och for till Jessika.
- Förfest hos Jessika, mycket trevligt.
- Vidare till Böle där jag än en gång glömde skivorna.
- Pappa hann fara hem, men kom tillbaka med skivorna, mycket snällt.
- Partade hela kvällen lång och fick mig en röst mindre.
- Hemfärd alldeles för onykter för att kunna sova och vakna frisk och kry.

Lördagen innebar bara tvtittande och blåbärssoppa då min mage inte ville vara med längre efter fredagens bravader. Rösten hade inte hittat tillbaka helt heller på lördags förmiddagen. Däremot hade en huvudvärk för mycket infunnit sig i min kropp.
Sen, när magen tillslut ville vara med blev det ett Bigboy mål som satt helt okej i magen. Därefter for vi till Alex för att se Melodifestivalen och ta det lugnt.

Idag hade jag gärna kunnat sova en bit längre, men det var vi inte överens om jag och Alex. Han skulle ut och köra skoter och då fick jag lov att gå upp jag med. Nog för att klockan var halv 1 men ändå... Efter att han for så satt jag ensam hemma hos honom och spelade GH world tour ett tag till skjutsen kom.

Och nu har jag inget annat val än att plugga på fotohistorian som är på tisdag. Tyvärr så har jag inte läst igenom pappret en enda gång så det lär spenderas en hel del tid åt detta. Jag ska även hinna göra klart mitt repotage som skulle vara klart förra veckan, hehe. Tyvärr så suger mitt arbete så det lär inte bli mer än kanske G på det. Men skit samma, det finns inte mycket att göra åt det precis.

By the way, bilder från fredagen kommer senare.

18e februari 22.28

Jag hade precis tänkt skriva att internet är back on track men precis då jag sa det i mitt huvud så barkade det igen. YES! det är såååå typiskt. Det går ju att sitta vid internet tills man får damp och vill slänga datorn i väggen för att det går så fucking segt. Ursäkta mig men så är det faktiskt. Jag vill inte ens veta vad TPtestet skulle visa på min dator här inne just nu. Det förvånar mig inte om det är typ 0,2 mbit eller nå sånt. Skitroutern ska jävlat bytas ut.

Igår glömde jag faktiskt skriva att jag bakade scones, bara sådär. Jag fick nått ryck och blev sugen på just det.

Nu är även onsdagsträningen avklarad. Så nu är mina ben trötta och vill sova som resten av min kropp också vill. Tyvärr är det nånting som drar mig till datorn då jag verkligen inte borde sitta här. Jag ska ju gå och duscha så jag får sova tidigt.

18e februari 18.20

Nu har även jag (för första gången i mitt liv) upplevt en bruten nagel. Vilket var onödigt för nu fick jag tillbaka suget för att bita på naglarna, not good.

Jag har vandrat och vandrat på stan idag och letat och letat efter nånting att ha på mig på fredag. Det tog mig bara ca två timmar att hitta det linne som jag hittade. Det fanns inte många plagg jag var intresserad av från början men det fick bli en tubtop med volanger från Carlings. Jag var till och med modig och frågade om han kunde ta ner linnet (som hängde längst upp i taket). Nu lyder dock en till stor fråga, vad ska jag ha till linnet? blä, det kan suga.

Nu inväntar jag träningen som är senare ikväll. Jag ska ta mig några morötter och knapra på och kanske sätta på ett avsnitt av Greys.

17e februari 17.07

Jag skulle kunna slå sönder nånting just nu. För det första så jävlas internet med mig igen (som vanligt), fast nu är det inte det vanliga felet utan nu är det nånting helt annat som spökar och har sig. Så nu sitter jag på den andra datorn där tangentbordet suger hästsnopp. Jag har dessutom behövt stänga av datorn på knappen två gånger. Och den här datorn ska vara bättre än min, tjenare kerstin.

Hör och häpna, mina naglar är fortfarande kvar! jag har inte ens haft suget till att bita på dem, ganska otroligt. Jag som har varit nagelbitare i hela mitt liv tar plötsligt en ny väg till de längre naglarna.

Spriten är kirrad till fredagens bravader men kläderna är dessvärre ett stort problem just nu. Jag har inga egna pengar att köpa något för så jag får lov att låna en slant av min mor eller far. Så det blir en sväng på stan imorrn i hopp om att hitta nånting fint.

Träningen idag verkar vara kaputt. Eller löpningen rättare sagt. Men det är ju som den man gruvar sig inför mest. Hallelulja säger jag då. Då är det ju en frid och fröjd-vecka i veckan. Tack och lov för det.

Imorse höll busschauffören på att krocka på E4an. Bravo. Det är ganska förvånande att Citybuss ens har kvar deras bussar med tanke på hur vissa busschaufförer kör... Iallafall så fick många av oss en liten kortvarig chock då han tvärnitade på morgonkvisten då man forfarande var kvar hos John Blund.

Nu mina vänner ska jag fortsätta med det jag höll på med, det vill säga ingenting speciellt, hehe.

17e februari 09.24

Gårdagen var mycket trevlig och framförallt mysig. Jag och Alex följde med hans mamma och syskon till deras moster som fyllde år. Så det blev fika till magen och trevligt sällskap för någon timme. Senare spenderades kvällen hos Alex med ett avsnitt av Prisonbreak. Nu är vi inne på säsong 3, och det är alldeles för spännande för mig.

Eftersom vi var ensamma hemma igår så sov vi i Alex pappas dyrjävla säng. Den är så dyr så jag vill inte ens säga vad den kostar, fy. Den är iallafall dyrare än en ganska dyr bil. Men det känns då man ligger i den att det är en dyr jävel. Mycket skön. Den skulle jag mer än gärna kunna ärva, haha.

Ikväll hoppas jag så himla mycket på att det inte blir nån löpning. Det lutar mest åt det hållet eftersom det stod på yr.no att det skulle vara -20 grader ikväll. Om det blir det så ska jag tacka gud eller nån för det.

Här har ni nånting att fördriva lite tid med, och kanske skänka ett skratt eller två.

En uteliggare sitter på tåget och luktar så illa så folk flyttar sig för att slippa stanken. Så fort uteliggaren gått av kliver en pappa och hans son på och sätter sig på exakt samma plats.

Pojken: Det luktar som skolans fiskpinnar här!

Pappan: Ja det har du rätt i, nu blev jag hungrig!



Nu fick jag nått spratt i mig så jag bara vill berätta för alla hur mycket jag älskar min pojke. Men jag ska bespara er den tiden för det brukar inte vara så intressant att läsa om sånt.

Imorgon har jag tänkt gå på stan en sväng för att inhandla nånting att ha på mig på fredag då det är fest. Men tyvärr är jag pank, så jag måste långa lite pengar av min mor och far. Senare då studiebidraget kommer igen så ska jag vara mycket mer sparsam än vad jag har varit de senaste 12 månaderna.

Nu, back to business.

15e februari 22.30

Helgen har varit mysig. Den har spenderats med Alex. Vi har inte gjort speciellt mycket, men vi såg Melodifestivalen igår och jag säger bara en sak, fyfan vad alla suger. Nä huvvaligen.

Idag har vi varit hos Alex. Påväg dit (vi körde skoter) så fastnade vi en stor snöhög och vi kom inte loss på vanligt vis för det var så himla mycket lössnö. Så det var bara fram med spaden. Inte ens spaden kunde hjälpa snabbt i det läget vi satt fast i. Utan det var jävlat att gräva ner hela backen. Jag fick lov att visa mina skills från när man var ung och grävde snögrottor. Det kändes ungefär så idag, för jag låg nästan under skotern och grävde. Den hängde typ neråt, haha. Men det var iallafall jag som fixade loss oss, duktigt va?

Senare har jag spelat massor med Guitar hero world tour. Jag har klarat ut det, fast har inte riktigt kört alla låtar än. Körde dem roligaste först. Senare har vi sett Prison break, de två sista avsnitten i säsong 2.

Nu är det däremot dags för sängen. Inte för att jag behöver gå och sova speciellt tidigt eftersom jag börjar 10.30 imorrn. Jag har nämligen ingen foto, YES! så himla SKÖNT. Även på tisdag slipper vi undan den lektionen, mycket mycket skönt.


14e februari 14.40

Då är ännu en lördagsförmiddag avklarad. Kvällen kommer inte spenderas på något konsigt sätt utan bara tillsammans med Alex. Vi ska väl se film eller nånting sånt. Eller jag antar det iallafall, för vi har inte bestämt nånting. Idag jobbar mamma vilket betyder att pappa ska laga mat, men tyvärr kommer jag inte låta han göra det för det brukar bara erbjudas "vardagsmat" såsom pyttipanna, omelett, varmkorv, stekt pannkaka/palt eller billys. Så nejtack. Det är faktiskt lördag och då äter man gott, eller hur? så jag ska försöka flirta till mig en pizza eller nått sånt mumma.

Imorse fick jag ett trevligt uppvaktande av Alex. Han kom nämligen med frukost på sängen, god frukost dessuom. Macka med skagenröra på, mmmm... Så det var ju gulligt tyckte jag.

Nu borde jag ju duscha men jag är så lat så jag ska nog sitta vid datorn en liiten stund till och så ska jag hoppas på att tiden går lite snabbare så jag får mat nån gång och så jag får äta mina sourcream and onion-chips som ligger och väntar på mig i skafferiet.


13e februari 17.35

Goderafton. Idag är det enligt aftonbladet en lyckodag, inte otursdag, så håll er lugna. Det är alltså som sagt fredag den 13e plus att det är fullmåne. Då det är fredagen den 13 och en fullmåne är det en lyckodag, så ni vet.

Enligt aftonbladet ska ni idag:

- Gå ut barfota i fullmånens magiska ljus och känna jordens urkraft.

- Älska idag, om ni vill ha en son.

- Se fredagen den 13e som en lyckodag och njuta av energierna runt omkring dig.

- Om du har drabbats av en olycka just idag, se det då som en positiv vändpunkt i ditt liv.



År 2014 är nästa gång denna lyckodag infaller tillsammans med en fullmåne, så tills dess är det bäst att ni håller er inomhus.

Idag har vi varit duktiga på projektarbetet. Vi har ansökt om sponsring hos Polarbröd och hos Team Sportia, där fick vi även ledartröjorna och så ska vi återkomma senare.

Ikväll har jag helt ärligt ingen som helst aning om vad som kommer att ske. Det enda jag möjligtvis vet är att jag kommer spendera natten hos Alex. Därinnan är allt oklart och oplanerat. Men jag gissar på att det blir film av något slag, och chill.

Nu medan jag väntar på maten så hade jag tänkt gå och duscha, känner mig smutsig av någon konstig anledning. Så det är väl bäst jag går i duschen så jag känner mig fräsch igen.


12e februari 22.08

Jag har just kommit hem och nu ska jag gå och göra mig klar för sängen. Jag tvivlar dock på om jag kommer kunna somna såhär tidigt då jag vaknade så sent.. Det återstår att se.

Imorgon är det skola igen, attans. Det har varit skönt att få slippa allt som har med skolan att göra i några dagar, men nu är vi tillbaka i verkligheten igen. Kvällen däremot vet jag ingenting om. Det är tydligen hemligt enligt Alex. Han har nånting på g. Jag tror och vill tro att det har med Alla hjärtans dag att göra. För det verkar ganska misstänksamt ut.

Jag hittade en hemsida på en blogg där det fanns fredagsfräckisar (även om det inte är fredag idag):

Två tjejer hade varit ute och röjt, hela fredagsnatten. På vägen hem blev den ena väldigt kissnödig, de passerade precis en kyrkogård och valde att smyga in där bakom en varsin sten.

Den ena tjejen sa: - Fan va blött, jag torkar mej med trosorna, sen kastade hon iväg dem.
Den andra som hade köpt nya spetstrosor för nära 200 spänn vägrade göra likadant så hon tog en blomkvast i närmsta vas och drog ett drag.

Nästa dag ringer den enas pojkvän till den andras: - Va fan har dom varit ute på, hon kom hem tidigt i morse utan trosor. - Ja men min då, när jag vaknade i morse låg hon där på mage i sängen, naken! Mellan skinkorna stack det fram ett tackkort där det står: "Vi kommer att sakna dig så!"

12e februari 15.27

Nu är jag hemma efter en lite tråkig dag om man jämför med igår. Det var inte så mycket folk när vi kom dit så det fanns inte så mycket att göra. Lite långtråkigt. Vi fick avsluta dagen med att gå och plocka bort skyltarna som gick till Strömbacka, vilket var jävligt värt. Annars hade vi varit tvungna att städa bort allting och lämna tillbaka  grejer som vi hade lånat. Men vi gjorde en deal.

Jag ska städa rummet alldeles strax, för det är ju torsdag, hehe. Jag har kläder som ligger runt hela golvet. Efter blir det nog att se ett CSI avsnitt, även fast det inte ens är i närheten så bra som det var förut. Nu har nämligen Grissom slutat också, seriöst, hur kan de byta ut de bästa personerna i serien mot världens sämsta. Jag hatar verkligen hon som ersatte Warrick, blä.


11e februari 19.50

Jag har kollat lite i en katalog jag tog hem från mässan om högskola och sånt. Det kanske är dags att börja fundera på vad man vill bli, eller vad man ska läsa vidare till. Jag vet då som inte, kanske socionomprogrammet. Fast det är ju ett tag kvar, men jag ska börja fundera så det inte blir panik sen då det är dags.

Jag borde ha vilat när jag kom hem men inte det inte. Utan nog har jag fördrivit tiden på något annat sätt (datorn). Jag är iallafall ovanligt trött, kanske är det för att jag har stressat ganska mycket idag, iallafall imorse då vi skulle koka kaffe och sånt. Fast det får bli en tidig kväll för mig fastän vi inte börjar förrän 12 imorrn. Jag ska faktiskt försöka gå och lägga mig efter träningen som slutar 10. Det skulle vara grymt skönt att få sova ut ordentligt.

Nu ska jag gå och byta om och sen är det sängen. Tjingeling.

11e februari 13.50

Dagen har gått ganska fort på Nolia, fast det kanske är för att vi slutade så tidigt idag? vi har då iallafall kokat många liter kaffe och tevatten åt folk, samt gått omkring och verkat intresserade av några utställare.

Inte nog med att jag hamnade på tvrutan förra året på mässan, nu är jag och Carro med på Piteå-tidningen. De frågade inte ens om vi ville vara med, utan de antog väl bara det.

Nu är jag äntligen hemma, trött är jag också. Jag har tänkt se Greys anatomy nu ett tag och sen får jag se vad dagen bjuder på, hehe. Kanske CSI också.

Träning ikväll, sent om ni frågar mig. Fast jag har ju sovmorgon till 12 imorrn, himlarns skönt alltså!

10e februari 21.08 - utmanad

Jag har blivit utmanad av http://carolinelundgren.blogg.se/

Det hela går ut på att man ska öppna sitt bildarkiv, öppna sjätte eller fjärde mappen, och välja den sjätte, eller fjärde bilden, och berätta lite om den..


Nyår 07-08 i Kåbdalis

Vi var i Kåbdalis förra året och firade nyår tillsammans med Alex kusin Calle och hans tjej Cissi (till höger på bilden). Vi "förfestade" i Cissis kompis husvagn tillsammans med en massa okänt folk. Det var nämligen ingen jag hade träffat förr förutom Isabell (som går i min klass) och Carro till höger på bild (Cissis kompis). Men det hela var trevligt iallafall, även om slutet på kvällen var lite mindre bra, hehe.

Jag utmanar: lihi.blogg.se och jessikaoestlund.blogg.se

10e februari 18.00

Men hallå, det är ju Alla hjärtans dag på lördag! jag antar att den kommer bli lika värdelös som förra året, om inte ännu mer. Nu förväntar man sig (eller iallafall jag) att han ska göra nånting extra romantiskt eller gulligt. Men i själva verket har man i bakhuvudet att det kommer han inte göra, OM man nu inte säger det till honom rakt upp och ner. Jag brukar alltid "tala i gåtor" enligt Alex, så nu ska jag faktiskt säga att han får hitta på nånting romantiskt/gulligt den här gången eftersom det var jag som gav honom en romantisk överraskning i lördags då vi firade våran 2-års dag. Eller vad tycker ni?

Nu ska jag iallafall se Prison break med Alex, för han kom just. Så det blir trevligt. Jag är dock väldigt, väldigt trött så det kommer kännas skönt att gå och lägga sig hyffsat tidigt idag, för det lär bli en stressig dag imorgon som sagt.

10e februari 15.36

Nu är jag äntligen hemma. Dagen har gått hyffsat fort borta på Nolia. Vi har inte gjort alltför mycket, men lite har vi hunnit med. Höjdpunkten idag var nog skrovet på Big boy. Det kunde nog inte komma lägligare. Vi har även fått måla (eller snarare fått stänka) bakom scenen (bakgrunden). Det var som roligt.

Jag har ögon som svider, antingen för att jag har glömt att blinka eller så för att jag är trött. Kan också hända att det är för att vi har gått så mycket ute idag. Haha, skoja. Det var iallafall skönt att få slippa individuella valen (foto A) idag, och skönt att slippa en viss del av skoldagen.

Imorgon väntar nog en mycket jobbigare och tuffare dag. Det blir mycket folk, och jag antar att det blir mycket frågor att svara på samt stress, stress, stress och sluta sent.

Nu mina vänner har jag tänkt se Greys anatomy på storteven och sen får jag se om jag hittar på nånting annat. Alex skulle kanske komma idag eftersom jag inte har tänkt fara på träningen som jag har sagt trehundra gånger nu. Så det blir iallafall trevligt. Vi kommer nog mest se Prisonbreak eftersom det var så längesen sist.


9e februari 22.08

Jag är nyhemkommen från Alex, och jag hade faktiskt tänkt gå och sova nu direkt. Jag har inte fått många timmars sömn i natt. Kvällen har spenderats mer eller mindre för mig själv, eller Alex har suttit brevid mig och pluggat men han har inte varit till sällskap precis. Jag har iallafall spelat skate2 (som jag förövrigt ska bli hur bra som helst på så jag kan vara bättre än Alex i alla spel) och så har jag spelat Guitarhero World tour. Fast bara med gitarren. Det var skojsigt men lite långtråkigt faktiskt.

Morgondagen kommer att spenderas på Nolia eftersom jag är en av dem som ska hjälpa till där innan UF-mässan. Det blir säkerligen mycket bättre än att vara i skolan och ha superjobbiga lektioner. Det är verkligen bra att slippa tisdagar.

Nu ska jag bege mig mot sängen. Ha det bra.

9e februari 17.43

Huvva vilken äcklig lunch det var idag på skolan. Kunde de inte ha mosat ner lite mer ingredienser som ser ut som mos?

Ikväll hade jag tänkt fara en sväng och vara med Alex och kanske Jesper beroende på om han är där eller inte. Alex skulle visst plugga så jag ska passa på att spela xbox medan. Jag kan ändå ingenting om första och andra världskriget så jag är inte till nån större hjälp. Då är det lika bra att spela lite xbox.

Imorgon ska våra valbara kurser vara klara. Men vi har iallafall sämst kurser att välja mellan. Jag menar, rättskunskap, Affärskommunikation, hur kul låter det? nä, jag vill då inte ha nånting av dem. Jag vill bara ha matte B och engelska B.


9e februari

Jag avlider nästan av tystnaden här i emohuset  (mediahuset), det är deprimerande här. Jag har redigerat de få bilderna jag har till mitt repotage, tyvärr glömde jag skicka över alla igår. Hade jag inte glömt det så hade jag varit färdig med min uppgift.

Det har inte blivit mycket till sömn i natt, så när jag kommer hem efter skolan idag ska jag för ovanlighetens skull lägga mig och vila nån timme eller så. Därefter har jag ingen aning om vad som står på schemat, mest troligt ingenting.

Det är rätt lugnt nu på skolan, fast det har det i och för sig varit hela året (och förra), handels är ju inte den mest intensivaste linjen. Det enda som är, är ett prov i fotohistoria, fast det provet är inte förrän vecka 9. Inte för att jag har nån särskild koll på vad det är för vecka eller så, men men.

Nu ska jag spela på facebook.

8e februari 16.30

Nu har verkligheten hunnit ifatt mig. Det är inte längre helg, utan pest och pina framöver, det är alltså bajssöndag. Tisdagsträningen börjar kännas jobbig redan nu, men jag funderar på att skippa den eftersom det är Sara som ska hålla i den och sist hon höll i den hade jag mer än gärna velat dö just i den stunden. Så det lutar mest åt att skippa den.

Jag har redan sett två avsnitt av Weeds och nu börjar jag bli lite less att bara sitta inne och inte göra nånting. Oturligt nog så är nästan allt det goda som vi köpte igår slut, så vad ska jag leva på idag?

Internet vill inte heller vara med idag, utan det går och dör ibland, lite då och då vilket är hur irriterande som helst.

Bra/dåligt:

Bra: Jag har fotat min bildserie som ska vara klar på tisdag.
Dåligt: Mitt rum är stökigt.
Bra: Jag har godis kvar.
Dåligt: Jag har tappat bort min laddare.
Bra: Jag har kommit på vad jag kan göra just nu.
Dåligt: Jag har inga pengar kvar.




8e februari 11.48

Godmorgon. Idag har jag och Alex varit tillsammans i 2 år, så igår hade vi myskväll hemma hos mig med god mat från Thaigarden och mys med mycket godis och sånt. Det var mysigt.

Dagen kommer nog tillbringas framför tvn och xboxet. Det är ju lite roligare att spela då vi har så stor tv. Och jag kan ju bara säga att jag äger Alex i alla spel alltså. Bilspel, crosspel, fifa, ja men allt. Han har ingen chans mot mig, haha.

Senare idag ska jag nog bara ta det lugnt, kanske se nån film eller så och ladda upp inför skoldagen, haha. Ska även ladda upp bilderna som togs i fredags så jag har dem till fotoA lektionen.

Förresten så har jag sparat ut naglarna igen, utan att misslyckas än. Har inte ens kännt att jag måste bita på dem. Det tyckte jag var värt att skriva upp, hehe.



Lite gammal bild, från LK -07.

7e februari 14.38

Gårdagen var trevlig med god mat och trevligt sällskap. Det blev fotboll för hela slanten och sen hemgång och mys.

Dagen började (precis som alla andra lördagar) med träning. Det gick inte bra alls för mig så det sög ju. Nu ska jag duscha och sen ska Alex komma och vi ska och inhandla lite gotta till ikväll. Då blir det mys och så ska vi nog spela xbox och se nån film och bara ta det lugnt. Det blir nog bra det.

Ja, det är nått konstigt med mitt rum alltså. Först försvinner det nånting sen när jag väl hittar den grejen så är nånting annat försvunnet. Skit bra. Nu är iallafall min mobilladdare helt borta. Jag trodde den var hos Alex men så var inte fallet. Utan det ska tydligen vara i mitt rum nånstans. Och nu när jag nyss har städat borde jag väl ha hittat den om den var borta? nä, men det är ju superbra att just den var tvungen att försvinna. Justja, min USB-kabel till min jädra mp3 är också borta så det suger. Jag förstååår inte hur allt försvinner bara sådär....


6e februari 14.45

Det blev ingen lång dag idag på skolan, skönt. Nu håller jag på att ladda hem lite olika serier som jag ska se nån gång då jag har lite att göra, som nu till exempel. Just nu laddar jag hem Greys anatomy säsong 1 och Weeds säsong 1. Så nån gång då de är klara så blir det till att se det. Jag håller även på att ladda hem The notebook som jag inte har sett nån gång, konstigt nog. Så jag hade tänkt se den så fort den blir klar, men det lär dröja ett litet tag, eller några minuter till bara. Under tiden ska jag ut och rasta hunden.

Ikväll har jag tänkt släpa med mig Alex för att se fotboll på Norrmalmia, domarcupen fast för herrarna. Det är många som ska dit så det blir nog trevligt. Kul med lite omväxling också. Tänkte också göra bort en uppgift jag har i Foto A, ett repotage med andra ord. Så då har jag gjort bort det och då är det chill.

Lördagen är också spikad, fast lite oplanerat känns det som att det är. Men det kommer nog bli mysigt, för det är det som är meningen.



En bild på Siri då hon var på besök, haha.


5e februari 14.27

Jag har just sett Gossip girl och nu hade jag tänkt göra lite nytta här hemma. Först ska jag ta ut Arrax så han får pissa. Det lär gå fort eftersom Arrax inte är så förtjust i vintern och speciellt inte då det snöar och är kallt. Sen är det ju torsdag idag vilket innebär att rummet ska städas. Det är nog inte städat på två veckor, fräscht. Och sen till det nästan viktigaste, färga utväxten. Skönt att få bort den.

Idag kommer även pappa hem med en ny tv, 50", så nu lär jag ju häcka framför tvn i vardagsrummet istället för i mitt rum. Jag och Alex kommer säkerligen se film där istället för i mitt rum med min pluttetv (om man jämför). Tyvärr rök min skoter som jag kanske hade fått om jag hade varit kille. Men tyvärr så är jag inte en pojk. Pappas ursäkt till det hela är att om jag hade varit intresserad av skotrar så hade jag tagit skoterförarbeviset för längesen och så hade jag tjatat om en skoter redan när jag var liten. Men tyvärr så är det inte. Så nu känns det verkligen onödigt att ha tagit förarbeviset. Jag får tydligen inte heller köra pappas skoter för att försäkringen gäller inte om man är under 24 år. Himla konstigt och jävla irriterande. Så min vinter kommer att spenderas framför datorn, även på påsklovet eftersom då får inte vi barn följa till fjällen. KUL LIV...

Ikväll blir det hockey med Carro, kanske Alex och Fredde också beroende på om Alex inte har nånting emot att jag far med Carro ensam, annars får han följa. Har inte hunnit prata med han igår eftersom mitt internet la av och Alex var i jokkmokk där hans mobil inte har nån sändning.

Jaja, bäst jag går och gör nån nytta nu..

3e februari 21.42

Yes! jag överlevde. Vi slapp till och med spänstträningen. Istället fick vi spela! himlarns tur alltså. Nu tycker jag att jag har förtjänat lite chips, fast jag borde passa på att sova nu så jag är pigg och alert imorgon. Jag har inte sovit de timmar jag borde ha sovit inatt, så att det är väl dags nu.

Jag funderar på om jag ska gå till kvantum imorgon och köpa hårfärg när jag har slutat och sen färga min utväxt. Den är ju inte den fagraste. Fast jag funderar också på att färga håret en aning ljusare. Är så less på min hårfärg. Jag har ju trots allt haft den i flera, flera år. Så det skulle vara kul att byta nu. Dock så tror jag att jag vill göra det hos frissan men vet nån vad det kostar? jag har ju inte den bästa ekonomin precis. Jag vet inte heller om jag vågar färga det hemma. Det skulle inte vara så kul att vara orange-head precis. Nån som har nått tips?!!!!!! :)

God natt!

3e februari 16.39

Jag funderar stanna hemma från träningen bara för att jag verkligen inte har nån lust alls till att springa. Det är verkligen det tråkigaste jag vet. Det är inte så kul att tvinga sig dit varenda gång. Usch, får rysningar bara jag tänker på det. Så himla tråkigt.

Nått mer som jag stör mig på är min hunger och trötthet. Skulle gärna kunna äta mig proppfull på en pizza just nu. Fyfan vad gott!

3e februari 14.26

Gårdagen spenderades några timmar på stan efter skolan. Jag hittade mig ett par jeans, strumpbyxor och ett par skor. Tog även med mig ett meal från Subland till mormor som fyllde år, 88år. Jag har ingen ung mormor inte.

På kvällskvisten for jag till min sötnos och sov där. Tyvärr somnade vi inte speciellt tidigt, så idag är jag trött. Och egentligen orkar jag inte sitta här på FotoA och inte göra nånting. Det suger arselhål. Ska fota hemma, men jag är så jäkla lat jämt.

Ikväll är det den omtalade fotbollsträningen igen, fy satan. Jag gruvar mig som en jag-vet-inte-vad. Hela min dag har varit förstörd pga att jag vet att den där träningen kommer vara helvetes jobbig... När jag kommer hem har jag iallafall chips som väntar mig, det är ju alltid positivt.

Nu ska jag väl spela på facebook eftersom jag inte gör nånting annat ändå. Trååååååååååkigt!

Igår var mitt läsarrekord för år, haha.

1a februari 22.00

Nu är klockan tio vilket betyder sovdags för lilla jag, så jag orkar upp imorgon. Känner inte tagget inför FotoA eftersom jag inte har gjort det vi skulle göra, hehe.

Pizzan satt bra, men de glömde då inte vitlöken, hehe. Så nu luktar jag skit ut munnen, hehe. Men vad gör det då ingen ändå pratar med mig? haha. Förresten så har jag hittat USB kabeln till kameran nu. Inte för att jag har letat förrän nu då. Den var iallafall inte långt borta som jag befarade.

Nu ska jag göra mig klar för sängen, godnatt.

1a februari

Haha, igår somnade vi typ 10. Vi såg en film, The passengers först. Den var hyffsat bra, lite konstig men den gick att se förutom att jag höll på att somna flera gånger, inte för att filmen var dålig utan för att jag var så jäkla trött.

Idag har vi vaknat ganska tidigt, eller Alex vaknade tidigt och väckte mig. Fast jag hade gärna kunnat sova längre. Därefter såg vi tre Prisonbreak-avsnitt. Resten av dagen har vi kört lite skoter till den där stugan i Gäddträsk för att hämta bilbatteriet som Alex glömde. På vägen dit tippade vi med skoter, haha. Bra gjort. Så Alex blev så arg så han inte ville köra så då fick jag ta över. Styret var snett så han ville inte köra då. Sen var det tydligen mitt fel att vi tippade. Men är det inte föraren som har det mesta av ansvaret då han ska köra upp för en plogkarm som är stor? det tyckte då jag, för jag visste väl inte att han hade tänkt upp dit.

Nu väntar jag på min pizza som pappa är och hämta på Pitstop. GOTT! och så en till bra grej är ju att jag har tydligen alla chips som vi har haft med oss i helgen. Ca fem stycken påsar med chips (inte fulla då), godispåse och en påse med ostkrokar. Jag lär ju rulla fram här framöver.

Idag har jag bara tänkt ta det lugnt och se nån film kanske. Och äta chips då. Hehe.

RSS 2.0