26/11

Det blev inte något plugg alls idag, knasigt. Men jag följde med mamma min och handlade på Kvantum och där fick jag syn på världens sötaste unge. Och jag lovar, hon var så söt att jag var nära på att ta med henne påväg ut. Just en sån där söt unge vill jag ha. Snälla tomten, ge mig (om typ en sisådär 5-6 år kanske)!!!

Nu sitter jag i mitt rum och myser på med tända ljus och en söt Nisse bredvid mig. Han snarkar och är superduper söt. Egentligen borde jag ju läsa igenom det där grejset nu innan det är för sent men jag orkar verkligen inte. Det var underbart skönt att inte göra något vettigt idag alls. Det är behövligt ibland.

Mumma med pepparkaksdeg. Däremot är det ingen hit att äta pepparkaksdeg och sen dricka coca cola direkt efteråt. Inte sådär jätte gott var det.

26/11

Då var den förbannade torsdagen över. Och imorrn är det redan fredag, hallå? det var ju nyss fredag! jag har inga speciella planer i helgen, förutom att på lördagen följa med en sväng på "lagfesten". Jag har inte tänkt festa eftersom det ändå suger när man "bara är barnet", haha. Istället tycker jag det är mer värt att vänta, för det är ju inte så värst länge kvar nu, även om tiden tycks gå väääldigt sakta hela tiden, iallafall när man räknar ner till födelsedagen.

Idag/ikväll blir det att läsa från min bok som ska vara klar nästa vecka, "Dead until dark", även känd som "Trueblood", dock har jag fått höra att första boken motsvarar första säsongen av Trueblood. Jag har inte sett ett avsnitt ännu eftersom jag hellre läser klart boken innan jag ser första säsongen. Därefter läser jag vidare i bok nummer två.

Idag ska jag också förbereda mig inför telefonsamtalet som ska ringas imorrn på Engelska affärskommunikation, genom att läsa ett papper för att veta vad för sorts rum jag ska boka. Jag gruvar mig som fan inför det eftersom jag inte är en sån bra engelsktalare, hehe. Men det är ju inget ämne jag precis satsar i så jag säger helt enkelt: Det får bära eller brista.

24/11

Det går inte att beskriva hur trött jag är just nu. Jag vill bara gå och sova redan nu men det går ju inte. Istället ska jag fixa fram lite glögg och pepparkakor samt lite julmusik för lite julstämning medan jag läser ur min engelskabok. Förhoppningsvis somnar jag inte.

Dessutom har jag ju sovmorgon imorrn till 12, men det innebär isåfall att jag missar palten, och det går ju verkligen inte. Så hur ska jag då göra?

23/11

Yo!
Dagen har inte flytit på.. Det har varit jobbigare än jobbigast på Coop eftersom jag inte har haft mycket att göra. Tiden har alltså gått långsamt. Efter Coop blev det att titta efter julklappar, men inte var det något jag hittade inte. Inte ens något till mig själv. Och sen har jag övningskört lite med pappa och som pricken över i:et blev det ett minimål på Sunes. Mums. Dock inte så nyttigt efter all skräpmat jag har ätit på senaste tiden, bara i helgen har jag ätit pizza och ett frisco.. Skärpning............... Senare på kvällen har jag tränat, skojsigt faktiskt. Så nu är det sängen som väntar och sen Coop imorrn också.

P.S jag har kanske funnit mig en jacka. Mamma Mu var till Haparanda idag och då hittade hon en sån jag letat efter fast i vitt. Jag vet inte om vitt är min färg liksom, men det får kanske duga? jag får se om det känns bra :>

Brokenhearted girl...

........

21/11

Eh, vi lyckades på nått sätt missa självaste idol igår... Istället såg vi en film med Alex lillebror och hans kompis samt Alex låtsassyrra. Men det går ju alltid att titta på reprisen imorgon. Det blev lite Wii också, men jag och Alex förlorade tyvärr ganska hårt i "Mario Party", hehe. Vi låg efter med hela fyra stjärnor, eh.

Vaknade tidigt imorse eftersom Alex steg upp då och skulle och jobba i Luleå och jag passade på att åka hem med honom då. Därefter blev det väl inte så mycket sömn eftersom min far skulle iväg och jag skulle övningsköra hit och dit.

Ikväll blir det, som fyra helger framöver, nyktert, haha. Men vad gör man? haha. Nä, jag överlever nog ändå. Och ikväll hörrni, då är det Robinson som gäller. Det ska jag minsann se, tillsammans med en pojkvän, godis, coca cola och kanske dipp med grönsaker. Perfekt. Men först, ett Frisco på Max?

19/11

Shit, ett till inlägg. Dessutom mitt i natten? ont i nacken har jag lite granna eftersom jag missuppfattade det hela och trodde jag hade bokat värsta bästa platserna längst upp. Men när vi väl var i SAGA insåg vi att det faktiskt var längst ner jag lyckats boka... MEN vad gjorde det?!!! vi fick ju faktiskt plats i den bästa salen och vi fick faktiskt se smygpremiären, YAY! så glad är jag ändå. Och jag säger bara att ni som inte läst boken När jag hör din röst (New Moon) kan lika gärna skippa att se filmen eftersom jag antar att man inte skulle förstå så himla mycket av filmen då. Men när man har läst boken är den faktiskt mycket bra, precis som ettan. Fast jag har inte kommit fram till vilken som är bäst av de två ännu. Lutar lite mer åt tvåan faktiskt. Men när det gäller böckerna är då fyran bäst och sen tvåan, ettan och sist trean. Så det så!

Nu taggar jag för sängen, det blir en kort natt, men eftersom jag har lyckats sova mig igenom några timmar innan filmen så tror jag inte det ska vara något större problem att ta sig upp imorgon. Vi har ju faktiskt fått en sovmorgon och slipper matten, skönt det. Nä, bäst man säger god natt nu.

19/11

Nu har jag vilat en sisådär 4 timmar kanske och jag måste erkänna att det känns mysko just nu. Tiden stämmer inte i mitt huvud, jag vet inte om jag är trött eller om jag är pigg och det är tyst i huset. Det känns allmänt konstigt alltså.

Men snart så, då är det dags för bio, yay! efter det blir det några timmars sömn för att sen fara till skolan och jobba på som vanligt, hehe. Vi slipper matten på morgonen och det är jag då tacksam över. Ska även inviga den nya kursen Bollspel, som jag förövrigt kommer suga i men vad gör man inte för mindre plugg? hehe. Det blir nog bra det ändå så.

19/11

Ikväll klockan 23.59 är all den väntan över, då är det nämligen smygpremiär för New Moon som jag och Carro ska och se. JIPPI! jäklar vad jag har längtat! det blir lätt veckans höjdpunkt.

Idag har jag varit på halkbanan, men tycker inte att det var så roligt som många säger att det var. Tråkigt var det väl inte men inte heller riktigt så skoj som jag hade velat att det skulle vara.

Dessutom har jag nu bokat uppkörning och teoriprov så nu är det bara att nöta in allting så det sitter perfekt när det väl gäller. Fast det är ju ett tag kvar, jag fyller ju 18 om en månad så, hehehe.

Nu ska jag ta mig en lång powernap för att orka med nattbion ikväll, fast först ska jag se ett eller ett par avsnitt av One Tree Hill. Tjohooo.


16/11

Blev lite fel på datumet i det förra inlägget, hehehe. Men det är sånt som händer. Jag är just hemkommen från träningen, och nu är jag nyduschad och jag har planer på att störta till sängen vilken sekund som helst.

Veckan är att se fram emot. För det första blir det halkbana på torsdag och senare på kvällskvisten är det dags för smygpremiären av New moon. SOM jag har längtat, och jag är absolut inte ensam om det. Veckan bjuder nog även på en del plugg, småföretagande och teori samt svenska inlämning och så hade jag tänkt läsa lite ur engelskaboken. Det får jag avverka imorgon. Ska även hinna med göra f-fasen klar och övningsköra. Så, så hemskt blir det inte.

16/11

Jag orkar inte. Hur mycket är det meningen att en människa ska tåla? jag är nära att ge upp nu, det känns inte värt all min smärta längre.

Fredagen den trettonde

Har inte varit speciell alls med tanke på vad som sägs om den här dagen, hehe. Är nyligen hemkommen efter att ha spenderat kvällen först hos Ida med gottigott och sen i en bil då vi har lekt bilkurragömma. Nu är jag sliten efter en riktigt jobbig dag för psyket. Så det blir att säga godnatt alldeles strax, men först ska jag tvätta bort sminket och så kanske det blir ett oth- eller oc-avsnitt.

Morgondagen är inte alls speciellt spännande. Det blir lugnt som alla helger framöver tills jag fyller 18, hehe. Men nånting ska jag väl kunna hitta på. Det kanske vore bra att göra bort f-fasen i teorin och övningsköra lite grann.


Jag älskar dig!

:(

12/11

Dags för matteplugg nu så jag kanske klarar provet som är imorgon. Sen hade jag inte tänkt göra så mycket mer än att bädda ner mig i sängen och se OC och OTH och göra en tidig kväll efter det. Och justja, jag missade ju Bonde söker fru, så det ska jag också se innan jag somnar, hehe.

Och btw, vad vill livet ens?


11/11

Typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, typiskt, TYPISKT!

11/11

Tjabba! är äntligen hemma i lugnet efter en ganska lång dag. Vi har varit på brandstationen och haft nån föreläsning om bränder då och sen har vi fått testa att släcka en eld. Inte sådär jätte svårt, haha. 

Jag har läst lite ur min bok, Dead until dark, som är Trueblood första säsongen, såå när jag har läst ut den så hade jag tänkt att se serien. Den är faktiskt braaaa! men om den är bättre än Twilight-böckerna vet jag inte ännu, det får jag återkomma med, hehe.

Nu är det tydligen dags för skrov säger pappa. Han brukar inte ha så mycket att erbjuda men jag tackar iallafall inte nej till ett skrovmål. Vem vill ha stekt pannkaka liksom? nä, det var väl det jag tänkte.

Såååå måste jag ju passa på att gratulera Linnea som numera är körkortsinnehavare!!! :D fett nice. Hela världen verkar ha tagit körkortet nu på den senaste månaden, utom jag då förstås. Jag får minsann vänta ett bra tag till, hehe.

Jaja, nu ska jag antingen fortsätta att läsa eller så ska jag skriva min bokrecension. Ciao!


10/11

Jag är så trött så jag bara vill dö. Nä skämt åsido. Men typ. Jag har iallafall varit, enligt mig, duktig och läst ut min jävla bok, Flickan som lekte med elden, bara en sisådär 630 sidor i den. Men nu är den avklarad, skönnnnt.

Nu däremot blir det att ta det lilla lugna och göra en tidig kväll eftersom det inte blir någon sovmorgon imorrn. Vi har nått jäkla grejsimojs imorrn på brandstation, såååå då blir det till att släcka eld, hehe. Jag ska nog kika på lite oc och lite oth och redan nu ska jag däcka i sängen och inte kliva upp förrän imorrn då. Trevligt värre.


7/11

ÄNTLIGEN! jag är klar med mitt arbete i historia och det kan inte kännas bättre. Det är som att en tung sten legat på mitt bröst och nu har nån plockat bort den. Tack för det iallafall, vem som än gjorde det. Dessutom har jag idag avklarat C-fasen så det känns braaaa.

Gårdagen spenderades med några tjejor på norrmalmia. Vi såg handboll och sen såg vi slutet av idol och lite av Dirty dancing till halva gänget somnade, haha. Den här dagen fortsätter i samma lugna tempo, det blir nog film och mys med min sjukling som jag inte varit med på länge nu känns det som. Trevligt.


Lista:
Första julmusten: check!
Första lussekatten: check!
Första tomten: check!
Första riktiga snön check!

Alltså inte alltför länge kvar till julen och min 18-års dag. Perfekt!


3/11

Ojoj, det är redan november. Snart så, snart så... Idag har jag hållit hus på Coop som alla andra tisdagar. Sen har jag genomgått den sista teorilektionen, skönt det. Därefter blev jag upphämtad av min sötis som just idag har tagit körkortet. Det blev en kort sväng med bilen och sen sitter jag här. Däremot borde jag göra ett och annat som inte innebär att sitta framför datorn. Imorgon ska min bok vara utläst och jag har cirka två hundra sidor kvar att läsa. Det är ju ganska lyckat ändå. Och såklart ligger historian och häckar. När den är bortgjord kan jag lova att mitt liv blir ljusare. Det ska bli så otroligt skönt att slippa det.

Så nu ska jag sätta mig vid tvn och sätta igång med läsningen. Några sidor kan jag väl avverka idag. Och sen blir det en tidig kväll, tyvärr ensam eftersom Alex är sjuk, mest troligt svininfluensen som jag mer än gärna tackar nej till. Så ensamt blir det nog en tid framöver, jag har minsann inte tänkt gå och få baconfeber.


RSS 2.0