Uttråkad

Alltså, vad ska man göra då man har sommarlov och alla i hela världen jobbar? jag är lat och orkar inte göra saker som skulle behövas, t.ex. städning av garderoben, möblering av rummet och städning av hela huset. Istället ska jag nog plocka lite jordgubbar och sen gå ut en sväng med hunden och kaaaanske möblera om i rummet. Som jag har sagt förr så måste det finnas någon slags ond cirkel vid min säng som gör att jag sover dåligt, haha. Skämt åsido.

Bäst man hoppar i duschen och fixar fram frukosten.

PDOL-helgen

Jag kan väl sammanfatta helgen och säga att det varit grymt kul även fast jag ångrar som fan att jag for hem så tidigt på fredagen. Mitt humör brast och jag blev så gud förbannad för att jag hade tappat bort mina 500 kr. En och annan tår rann ner för min lilla fyllekind (mest för att jag var förbannad) i väntan på hämtningen. Väl hemma hittade jag mina pengar och jag fick lite ångest över att jag var hemma så tidigt då.

Lördagen var helt okej den också. Trevligt folk på förfesten hos Henke och sen trevligt inne på Kittel där jag träffade ett och annat folk som jag inte träffat på länge. Och det blev lite karusellåkning och inte mycket av artister. Jag blev trampad på under Promoe och jag gav upp redan då, så nu i efterhand ser jag ut som en slagdocka som alla har sparkat på och hoppat på (skadorna är väl mest från Break dance skulle jag vilja säga). Bilder från helgen kommer sen när jag har orken att ladda upp dom.

Kan inte sova

Jag skulle kunna döda för lite morfin eller annat smärtstillande då min tå gör så förbannat jävla ont. Hur kunde en blånagel (som inte ens är blå) göra så fucking jävla ont? det värsta är ju nästan att vi har testat att lättat på trycket genom att bränna ett hål men det ville inte funka, så nu sitter jag här och har så ont så jag bara vill kapa av mig tån. Sova går ju inte har jag konstaterat.

Jag uppdaterar senare om helgen och PDOL för just nu vill jag bara lägga mig ner och hoppas på att ett mirakel lidrar min smärta eller nånting liknande. Funderar också på att be till gudarna där uppe. Men nu blir det nog en film på det hela och hoppas på att ögonen slocknar.

Piteå Super och Spyr

Då var det dags igen. Vars for tagget som jag hade för några dagar sen? kanske försvann det då jag insåg att det ser mörkt ut på alkoholfronten. Jävla skit skit skit säger då jag. Inte för att jag ska in nu idag men jag ska ju in imorrn och på lördag. Jaja, nu ska jag bara gå och dö.

Love is my drug

Den låten är väl den låten man lyssnar på och tänker på helgens bravader. Kanske var det för att vi hade ganska lite musik att lyssna på vissa tillfällen och då dök den låten väldigt ofta upp. Och visst hör man den spelas i huvudet om och om igen hela dagarna. Den är riktigt riktigt bra också.

Träningen gick ju inte så bra för min del. Det märks att man inte har kickat boll på flera veckor, men jag antar att det är normalt? jag får väl se hur matchen går imorrn. Tur att det bara är en träningsmatch. Efter träningen har jag sett Beck som gick på tv och kliat på mina käraste myggbett. Myggorna måste ju älska mig och mitt blod eftersom jag har minst 20 myggbett på benen och vissa är stora som bölder. Från ett av betten har det börjat komma var. Ganska mysigt ändå faktiskt.

På tal om gårkvällen och Harry Potter. Det gick inte så bra för mig. För det första var jag inte riktigt sugen på nånting speciellt förutom cola. Jag kände att jag skulle kunna dricka upp 2 liter cola själv eftersom jag var helt uttorkad typ. Och sen när jag hade köpt två stycken 0,5 liters color skulle jag ta ut pengar på ICA för att kunna köpa popcorn utan att behöva betala med kortet, men det gick inte alls. Dom hade slut på 100-lappar... Visst, då tänkte jag att jag ändå skulle betala med kortet, men nehej inte det. Då tar dom inte kort för köp under 30 kr och dessutom inte maestro. Vad är det för skit? det blev alltså inga popcorn. Dessutom hade jag otur att hamna brevid två fjortispojkar som trodde dom var något. Den ene (som satt bredvid mig) kunde absolut inte sitta still eller hålla käften. Han sa säkert tio gånger "fyfan vad jag ska sova när jag kommer hem" och "alltså, jag är så jävla trött", och han verkade absolut inte bry sig om någon som satt och såg på bion eftersom han mitt under filmen kunde börja garva åt ingenting som ens var roligt. Vem sätter sig och ser på bio om man är så trött att man måste säga det varannan minut?  Det är såna man kallar IDIOTER. Filmen var dålig enligt mig eftersom dom satt och störde hela tiden.

Nu ska jag fortsätta klia på mina myggbett och så ska jag läsa ur min underbara bok. Förresten så har min mamma läst "Om jag kunde drömma" också och hon är helt besatt av den. Hon tjatar och tjatar på mig att jag ska läsa ut "När jag hör din röst". Haha, men jag kanske kan nämna att hon även har en facebook, hahaha.

Love is my drug - John ME


Utvilad

Jag har sovit så grymt gott inatt. Jag vaknade alldeles för sent, närmare kvart i 3!! inte bra. Dagen har dessutom bara spenderats utid datorn för att ta igen allt man missat, haha. Jag har även kollat igenom alla bilder från helgen. Kameran har nog aldrig använts så flitigt som då. Fina och fula bilder har jag då skaffat mig, vill man se dom finns dom på min pixbox eller på facebook. Igår trodde jag verkligen inte att tagget till PDOL skulle komma, men jävlar också, redan idag känner jag tagget. Det enda som måste införskaffas är alkohol och även nått snyggt att ha på sig. Och såklart en biljett för det har jag inte skaffat mig än, skit bra.

Ikväll är det träning och sen händer det nog ingenting alls.

Tröttast

Då var man då hemkommen från Skellefteå och trästockfestivalen. Vi har faktiskt haft gratis boende med husvagnen eftersom vi inte fick komma in på campingen vi hade tänkt bo på först. Men det kunde inte bli bättre alltså. Jag kan väl säga att hela helgen har varit mycket rolig och trevlig. Det har varit bra personer och bra med musik. Lite sömn har vi alla fått eftersom vi har bott väldigt trångt och packat. Åtta stycken i en husvagn kanske inte var den bästa idén men vi klämde ihop oss och alla fick plats, om än liten. Finns det hjärterum så finns det stjärterum. Det är väl så man säger?

Idag är jag tröttast. Jag har inte sovit många timmar på hela helgen även om jag hade den bästa platsen av alla. Det enda som saknades i helgen var mitt efterlängtade Frisco på Max. Jaja, jag får väl äta det någon annan gång, haha. Nu har jag försökt läsa När jag hör din röst men jag håller bara på att somna, inte för att boken är dålig för det är den ju absolut inte, den är helt underbart bra. Jag somnar var jag än sitter och läser, så jag tyckte det var lika bra att jag läser den imorrn istället.

Nu eller snart är det dags för bio. Vi ska se Harry Potter. Jag har ganska höga förväntningar.



Btw, bilder och sånt kommer upp senare när jag har sovit ut och har orken till det.

Sängen strax

Ska alldeles strax lägga mig i sängen och läsa min älskade bok "Om jag kunde drömma". Det är på tiden jag läser ut den tycker jag. Jag köpte den förra veckan då vi var i Hudiksvall och jag tror jag läste 300 sidor på en dag. Snart är den slut så jag ska försöka läsa ut den nu ikväll innan jag sover. Sen är det väl bara att börja på nästa bok "När jag hör din röst". Egentligen ville jag inte läsa den innan jag har sett filmen, men nu när jag läser första boken ångrar jag att jag inte läste boken före jag såg filmen. När jag läser boken och tänker på hur han (Edward) ser ut så ser jag bara Robert Pattison framför mig, så jag tror boken hade varit ett snäpp bättre om jag hade fått fantisera fritt om hur han ser ut.




Godnatt!

Hurtiga Hanna

Nu har jag varit duktig tycker jag. Jag for inte till grisan för att springa utan jag sprang här hemma istället och som pricken över i:et tog jag med Arrax. Han orkade inte riktigt med i mitt tempo men han är ju trots allt gubbe nu. Sen tänkte jag ju vara snäll och låta han bada, men näää inte passade det för den gubben. Han gick bara ut tills vattnet nådde magen.

Nu är det filmtime som gäller. Det är nån film på trean som jag har tänkt se. Synd bara att colan fattas..

En pizza senare

Åh, jag gruvar mig inför träningen imorrn. Det kommer gå åt skogen minst sagt. Jag HATAR verkligen att springa, det finns inget som är så tråkigt som det. Jag har hellre styrketräning i en timma än att springa en kvart. Men jag måste, så snart, när jag har smält min pizza ska jag till grisan än en gång och springa. Jävligt tråkigt..


Uttråkad

Dagen kan man sammanfatta med två ord: jävligt tråkig. Jag har i princip bara suttit vid datorn och spelat the sims 3 (jag veeeet, nördigt men det är faktiskt skoj ;) ) och sen har jag även sprungit på grisan. Inget mer, så det var jävligt tråkigt, haha. Nu är det duschen som gäller och senare ikväll ska jag se Beck, förhoppningsvis med Alex. 

Jag vill inte veta hur många blogginlägg jag har missat...

Det kommer ta en jävla tid att läsa igenom alla bloggar som har uppdaterats flera gånger per dag medan jag har varit borta. Jag kan lova att det är över 130 inlägg som ska läsas snarast möjligast.

Hemma igen

Sådärja, då var den semestern över. Det blev lite shopping i Timrå i Birstagallerian för min del. Jag hittade mig en kjol, en tröja och ett par jeans leggings. Vi hamnade på nån sorts camping lite utanför Sundsvall som faktiskt var mysig. Synd bara att det regnade så förbannat mycket. Dagen efter bar det iväg till Hudiksvall som ligger ca 7 mil söder om Sundsvall. Där träffade vi mammas mostrar och kollade igenom den lilla staden och sen for vi till Hölik som är nån slags fiskeby. Där var det vackert med fiskestugor och sånt. Och sista dagen åkte vi lite längre bort, närmare till Sollefteå för att kolla in lite där och sen bar det av till Junsele mitt i ingenstans typ. Men däremot där fanns det en trevlig djurpark som jag tyckte om. Jag gillar ju djur och sånt. Där fanns det faktiskt vita tigrar och lejon plus en massa andra djur. Det var intressant. Jag har fotat en del djur på djurparken som jag ska lägga upp faktiskt. Dessutom har jag börjat läsa Om jag kunde drömma igår och har snart läst ut den. Jag kan väl inte säga annat än att jag blir ännu mer kär i Edward allt eftersom jag läser, inte bra..





Hölik





Hölik





Hölik





































Jag lägger in fler bilder sen när jag orkar redigera dom. Hej så länge!



Då bär det av

Jag hoppas jag har packat allt jag ska ha, för annars vet jag inte vad jag tar mig till. Jag tar nog med mig datorn också ifall det skulle finnas internet där vi ska bo. Dessutom kan jag ju alltid se film om jag har tråkigt.

Hihi, jag var busig och tog Alex tröja med mig. Hejdå, jag återkommer på fredag kanske.

Men lite sjukt är det att vi ska åka mer än 50 mil och fortfarande är vi i Norrland. Inte fan borde väl Sundsvall höra till Norrland, tycker då jag.

Sommarlov

Ja, nu har sommarlovet anlänt för min del. Det är skönt att slippa stiga upp tidigt, men vad hände med vädret? jag har övertalat mina föräldrar att dra med mig på någon slags semester under mitt sommarlov och imorrn blir det avfärd mot södra breddgrader, närmare bestämt Hudiksvall. Vad vi ska göra där vet jag inte riktigt. Men jag har siktat in mig på shopping i Sundsvall. Det blir också att hälsa på mormors syskon som bor där. Kanske inte det roligaste men det blir skönt att få komma iväg från Piteå en stund. Och förhoppningsvis kan jag använda plånboken flitigt.

Helgen har faktiskt varit bra. Fredagen innebar sista dagen på jobbet och det firade vi med lunch på Thaigarden. Eller det var egentligen bara jag, Elsa och Jennifer som var och åt. Sedan blev det en sväng till stan för att hitta nån slags utstyrsel till kvällens bravader. Jag blev inte så många hundralappar fattigare, men däremot blev mamma det. Fick mig nämligen ett par skor med klackar för ovanlighetens skull. Jag börjar nästan fundera på när jag ska använda dem, jag som inte riktigt brukar använda såna skor. Men jag får väl hitta nått bra tillfälle. Senare på kvällen blev det fest hos Stefan som hade fyllt år. Det var trevligt. Det blev en sen kväll för mig, och en tidig morgon också. För på lördagen hade jag en klipptid 11.30 och därefter var det avresa till Långnäs med husvagnen bakom. Full rulle och stressigt som fan. Hela släktet väntade på endast mig som stressade ihjäl med sminkningen. Maten var god och femkampen vanns av vårat lag, perfekt. Nattkivsten blev lite sämre då jag mer än gärna hade velat sova gott sliten som jag var. Men så blev det inte. Vissa skulle ju dricka alldeles för mycket och göra en jävla massa konstiga ljud ifrån sig. Ljuden lät ungefär som en lycklig suck fast mycket mer irriterande. Tillslut fick jag nog och förmodligen skrek jag rakt ut att han skulle hålla käften, eller så drömde jag bara att jag sa det. Men viljan att säga det var så stark så jag tvivlar på att det bara var en dröm.

Söndagen blev mindre händelserik. Jag och Alex tog det lugnt och åt tacos hos hans pappa. Sedan då klockan blev sent för Alex som skulle upp och jobba dagen efter for jag till Linnea och pratade om allt möjligt med henne, Ida och Fanny. Sen fick det bli 7eleven och en bulla för att sen fara hem och sova.

Jag hade även tänkt vara duktig och lägga upp bilder från kvällen men det får bli en annan dag då kameran ligger i husvagnen. Och för att vara ännu duktigare hade jag tänkt fara och springa. Men om det händer tvivlar jag på. Jag är ju nämligen den lataste personen jag vet. Helt seriöst. Men egentligen måste jag så jag får väl samla krafter för att orka fara dit. Dessutom måste jag inte bara för att jag måste utan för att jag ska bort och kommer inte hinna springa då. Så det är ju bra om jag gör bort en gång nu då.

Grattis till den som orkade läsa sig igenom allt! :D

Alhgrens husvagnar

Mums säger jag bara. Mycket goda. Vi fick godis idag på jobbet, och inte bara det utan också chips, popcorn, choklad och dricka. Gissa om jag blev lycklig?



Detta blir nog mest troligt min middag idag eftersom mina parents är i Haparanda på IKEA.

Vart tog min joggarkompis vägen?

Nu har jag alltså cyklat till stan för att hämta min moppe som Alex har lånat och lämnat cykeln där, och varför? jo, för jag skulle ut och springa. Men min "trogne" partner dog nog under tiden jag cyklade till stan. Vad gör man då?

Då var det också bara en halv dag kvar av jobbet. Eftersom vi har jobbat in halva fredagen så slutar vi vid lunch. Då är det tänkt att vi tjejer, eller fyra av oss ska in till stan och äta lunch på Thaigarden eller nånstans i Öjebyn. Så dagen imorgon blir inte så farligt jobbig. Tack för det.

Nu har jag också, helt i onödan, suttit och kastat i mig en flaska vatten utan att behöva göra det. Jag börjar fundera på om jag kanske borde ringa min kompis och höra var i hela friden han tog vägen. Annars får jag helt enkelt fara utan sällskap och springa i min ensamhet.

1 juli

Och så var vi inne på ännu en ny månad. Gud vad allt går fort när man har roligt (och mindre roligt också). Jag längtar så otroligt mycket till det att jobbet är avklarat. Fy tusan vad det skulle vara skönt att slippa stiga upp på morgonen och sätta sig på cykeln och trampa iväg. Men egentligen har jag inget speciellt planerat att göra då jag har jobbat klart men det är skönt att få sova ut och få njuta av ledigheten.

Idag tänkte jag att jag faktiskt skulle ut och springa, men jag tog nästan direkt tillbaka det jag sa. Det är ju för fan nästan 30 grader ute och jag hade tänkt ut och springa? nja, skulle inte tro det. Då får jag hellre invänta lägre temperaturer innan jag sätter igång med det. Det var också tänkt att jag och Jennifer skulle försöka dra ihop ett gäng och spela volleyboll men de planerna verkar dö ut faktiskt. Ingen är sugen.. Det är ju just typiskt då man väl ska hitta på nånting. Istället kanske jag far in till stan och tar ut pengar och gör andra snabba ärenden där. Och sen får jag se vad tusan som händer efter det.

RSS 2.0