27e januari

Behöver förresten skriva upp en liten inköpslista. Glömmer alltid av att köpa det viktigaste och mest nödvändigaste, som till exempel en almanacka så jag kan skriva upp viktiga saker. För nu är det många datum och tider att komma ihåg. En sak är då säker, jag ska in på Hemmakväll och köpa filmen "I rymden finns inga känslor". Den kom ut igår, men då hade jag inte tid till att köpa den. Så idag innan jobbet ska den inhandlas och tittas på imorgon.
Haha, jag är så virrig ibland! glömde ju berätta vad den braiga nyheten var! hur kunde jag glömma det?!!!
Det ligger till såhär att jag och min fina pojkvän flyttar till en finfin lägenhet! hur braaaaa?!!!! lovely! så snart blir man stadsbo! jihooo.

27e januari

Vaknade med en hel del gamla känslor i bagaget efter en helt opassande dröm. Inte uppskattat!
Sitter och försöker räkna ut min lön om det som står stämmer. Kändes verkligen inte som att det stämde då jag fick se lönespecifikationen. Så nu håller jag på att mixtra och försöka räkna ihop allting. Det är inte det lättaste faktiskt. Speciellt inte då man inte har skrivit upp alla tider heller.
Börjar inte jobba förrän 17.15 idag så jag tar det bara lugnt i min ensamhet. Hade egentligen tänkt gå en runda på stan men slutade ut det ganska snabbt då jag insåg att jag inte orkade. Men imorgon blir det andra bullar. Då ska jag köpa mig en ny plattång, ett hårspray, värmeskydd till håret och så slutligen lite underkläder. Kommer säkert hem med en hel del andra grejer också.
Fram tills dess ska jag tvätta och dona på här hemma.

25e januari

Hör och häpna! var ute och sprang i en timma igår. Vad hände? för det första HATAR jag att springa, det finns inget som är tråkigare. Och vad hände med min kondis? överträffade verkligen mig själv, haha. Grymt duktigt av mig, visst?
Idag har jag också tänkt ge mig ut på en springtur. Får se om jag tar tag i det nån gång bara, haha. Men först frukost, aningens sent men.

24e januari

Idag har jag varit på möte på Komvux och fixat lite med studierna. Det blir att börja läsa Naturkunskap B och Arbetsmiljö och säkerhet först. Sen får jag se om jag kommer ha tid att plugga något mer ämne. Annars får jag ta det efter sommaren. Ska hursomhelst läsa upp alla dom betyg där jag har G som går att läsa upp. Så då har jag Historia A, Matte B och Engelska B kvar efter jag har läst till Naturkunskap B och läst upp Arbetsmiljö och säkerhet.
Har även en otroligt kul och bra nyhet att komma med. Men väntar med att berätta den tills imorgon tror jag. Känns som att det går åt rätt håll nu i alla fall. Skulle bara ha behövt lite mer arbetstider så skulle allt vara toppen. Men det kommer väl nån gång framöver förhoppningsvis.
Nu hade jag däremot tänkt vara duktig och ge mig iväg på en springtur. Det kan vara det tråkigaste jag vet, men det måste ju göras tydligen. Får se hur många timmar till det dröjer innan jag faktiskt ger mig iväg. Hehe.

24e januari

HAPPYFACE!

21a januari

Goddagens! tänkte att jag kanske skulle ägna en stund åt ett litet ointressant blogginlägg. Ska inte skylla den dåliga uppdateringen på grund av att jag har haft mycket att göra, för det stämmer ingenstans. Har inte haft många upptagna dagar dom senaste två veckorna.
Vad ska man säga då? livet rullar på trots allt. På måndag ska jag på Komvux och göra upp ett schema för mina kommande studier. Är inte riktigt hundra på vad jag ska börja att läsa upp. Men just nu lutar det åt att läsa till Naturkunskap B och kanske samtidigt läsa upp Historia A, eller så Matte B. Får se hur jag gör. Ska höra med studievägledaren vad hon tycker låter vettigast. Känns jävligt skönt att ha tagit tag i saken för en gångs skull. Här ska läsas vidare någon gång i livet. Så därför är det likest att göra bort det mesta nu medan jag kan och har lusten till det.
Ikväll är det domarcupen som jag har längtat till. Just nu är jag dock övernervös. Nästan så att hjärtat hoppar ur kroppen och in igen. Men samtidigt taggad. Nu jävlar ska vi visa alla vilka Öjebyns damer är, heheheee! nä, men det blir nog kuuul!
Morgondagen spenderas först på jobbet och sen ska jag ha kvalitetstid med min söta pojkvän. Alltså ingen fest för min del som jag hade funderat på. Behöver få ta det lugnt och hinna spendera tid med V eftersom vi aldrig annars har tid till det.
Pöss

11e januari

Vaknade med halsont, inväntar min förkylning som verkar vara segdragen. Håller förövrigt på att ladda upp bilder från olika tillfällen. Det tar en jävla tid kan jag lova.

10e januari

Det blev ingen tid över till att föra över bilderna idag. Har mixtrat med allt och inget idag. Bytte garderob för att jag ville ha den större. Och det var inget enkelt projekt, det tog sin lilla tid. Sen har jag även varit på nautan för att träna. Ett av mina nyårslöften, som inte kommer att hålla. Men försöka duger ju.

Nu ska jag ta itu med lite personligare saker som inte står helt rätt till.

10e januari

Idag är jag ledig, och då har jag tänkt göra bra saker av den lediga tiden. Ska nämligen fortsätta på mitt projekt: städa rummet som jag påbörjade förra veckan men aldrig hann (läs: orkade) göra klart. Hann med det mesta förra veckan. Rensade alla mina lådor i hyllan från gamla och oanvändbara saker. Det tog en jävla tid ska jag meddela.

Idag blir det att hänga och vika in alla mina kläder som ligger i soffan och på golvet i rummet, samt mina nytvättade kläder som ligger i tvättkorgen. Det är nog ett evighetsprojekt, iallafall nästan. Sen ska jag plocka undan saker som jag dragit fram utan att ta bort dom igen. Och kanske, om jag orkar ska jag ladda upp mina bilder från nyårshelgen i Kåbban. Min kamera överlevde konstigt nog den helgen. Nu är den bara jävligt kladdig och blixten går inte att få upp av sig själv, men men. Det är sånt som händer. Den fungerar fortfarande iallafall.


9e januari

Då var det ett nytt år med allt vad det innebär. Hade tänkt göra ett slags kollage med bilder från året som gått men har inte haft tid eller ork till det. Kanske dyker upp senare om jag har tid. Har så himla mycket att göra då jag väl är ledig. Och dom grejerna tar jag såklart före bloggen, haha.

Kan säga att det här året har varit bäst hittills av alla år jag kan minnas. Får se hur bra det nya året blir, men jag har höga förhoppningar!

R.I.P Arrax


Då har även Arrax lämnat oss för himlen. Världens sötaste bisamråtta till hund, världens jobbigaste och gnälligaste men även världens sötaste.

Nu leker han tillsammans med min älskade Nisse i himlen. Nu får dom äntligen vara tillsammans igen! :)

RSS 2.0