Hallåhallå

Kan inte säga annat än att det är grymt skönt med helg. Jag har sovit underbart gott inatt men blev tyvärr väckt för tidigt. Det är nog första gången Alex vaknar före mig...

Igår kväll var det lagfest men jag och Jennifer var inte så party så vi for dit lite senare utan alkohol. Men faktiskt var det trevligt ett tag men sen blev jag lite less så jag for hem.

Ikväll blir det ännu en kväll att ta det lugnt. Jag och Alex ska nog bara ta det lugnt och se på film med nånting gott. Så det blir bra det, måste ju ladda inför imorrn då vi har match mot Blåsmark.

Goderafton

Idag har det verkligen inte varit nån bra dag, huvvaligen. Men när jag tänker efter så kommer jag nog säga så om alla dagar eftersom alla våra dagar är pain in the ass. Iallafall så har jag läppglans i min väska så för tillfället har jag en trasig väska medan jag försöker få bort geggan från den andra (vilket inte går så bra eftersom jag inte har nån tid till att hålla på med sånt pyssel). Dessutom har jag hunnit äta skräpmat idag TVÅ gånger. Det är ILLA. Men vad gör man om det är fisksoppa på skolan och vi går till 16.20? ja, inte skulle jag överleva en dag utan mat. När jag kom hem visade det sig vara pappa som var hemma och skulle fixa maten och det vet jag ju hur det slutar. Det som erbjuds är oftast billys, pyttipanna, omelett, stekt pannkaka som smakar bajs och bruta (pitemål, stavning?). Alltså inte så stor meny och verkligen inte gott när man äter det ungefär två till tre gånger i veckan. Tillslut blir man ju lite less. Iallafall så erbjöd han att vi skulle fara och äta skräpmat, och ut ur min mun kommer ett asgarv. Jag har alltså tänkt tacka NEJ till skräpmat... Nej, det går ju inte. Så det fick bli Pitstop precis innan träningen, hehe. Passade på att övningsköra dit och det gick inte så bra med parkeringen, hehe.

Efter träningen har jag hunnit övningsköra till bersika för att hämta ett par skor och lämna ett id-kort. Resan gick faktiskt suveränt superduper bra för jag var duktig för en gångs skull. Yeeeaaah!

Nu mina vänner väntar ett avsnitt av One tree hill (jag kunde inte vara utan serier tills Grey's och Gossip girl börjar om) och sen en god natts sömn. Man måste ju hinna ladda om med

Ger upp

Jag orkar verkligen inte med vårat schema. Det går verkligen inte. Jag kommer komma hem lika trött och sliten som jag är just nu och ändå är det här våran kortaste dag och den dagen med minst antal lektioner. Hur ska det gå att man både ska orka med prov/läxor, fotbollen och vänner? jag förstår inte hur det går ihop. Alla dagar i veckan går jag till 4 utom fredag då jag går till halv 4. Jävla idioter som har gjort schemat vårat. Jävla IDIOTER.

Idag är ingen bra dag, för jag orkar inte med det mesta. Jag vill bara lägga mig ner och ge upp. Låta allt bara springa iväg och skita i alla måsten och allt jag tycker om.

Större soffa tack

Jag måste nog skaffa större soffa då både jag, Nisse och Arrax trängs i den. Eller det är mest Arrax och Nisse som trängs. Irriterande då man får Arrax ben på datorn medan man skriver (har en laptop).

Här var det dött

Jag ska inte skylla på att jag inte har haft tid till att blogga, för tid är nånting jag har haft gott om. Anledningen är nog bara att jag inte har haft mycket till fantasi för att slänga ihop ett litet inlägg. Men idag är dagen då jag har lite intressanta saker att komma med. Nej, faktiskt inte. Men jag skriver ändå helt enkelt.

Idag har jag varit på Coop hela dagen nästan. Det var inte så farligt jobbigt eftersom vi fick sluta tidigare, hehe. Och tack vare att jag var lite seg så missade jag bussen som gick 16.10, duktigt gjort. Men då hade jag ju tid till att gå på Åhlens där det är utförsäljning. Där hittade jag hårgrejs som jag kände var behövliga för mitt bedrövliga hår. Som att det hjälper, hehe. Senare hann jag nästan med att missa nästa buss också, men tur man är hurtig och tog löpningen mot närmaste hållplats.

Och jag har faktiskt hämtat ut mitt objektiv som jag har köpt. Ett 50mm f/1,8. Och testat det har jag också hunnit med så jag slänger upp nån bild hit och dit.







Bara för att Nisse är sötast in tha world. Och Arrax kan vara söt ibland han också.

Efterlängtade helg

Igår blev det pizza från Blå ängeln till middag, perfekt tyckte jag. Sen handlade jag och pappa gott på coop som sedan skulle ätas upp på kvällskvisten. Mys och pys blev det en stund senare tillsammans med rullen Män som hatar kvinnor. Den har jag ju redan sett men den är ju så pass bra att man kan se den flera gånger. Och den var lika bra den här gången också. Men varför lyckas jag alltid äta mig så mätt så det känns som att jag ska spricka?

Idag blir det inget speciellt planerat. Jag ska nog bara sitta hemma i min ensamhet och se film och sånt, bara njuta av ledigheten för snart börjar helvetet igen. Och jag lovar att jag snart kommer avlida, vi har ju för tusan redan fått läxa! det borde ju vara olagligt att ge ut läxor andra dagen...

Tyvärr har mitt nya objektiv verkat fastna i Ånge för den delen. Så det kommer nog på måndag eller tisdag.

Nästan läggdags

Ja, nu kan man inte vara uppe länge och bara göra ingenting utan nu måste man somna inom en viss tid för att orka upp och orka genom hela dagarna. Och våra dagar är ju då inte att leka med har jag då konstaterat. Så nu hade jag tänkt gå och duscha eftersom jag är svettig och jävlig efter träningen och sen ska jag göra vadå? jo, sova. Eller jag ska väl se en och annan serie innan dess men snart är det läggdags faktiskt.

Jag fattar inte hur det jämt, och då menar jag jämt, vara stökigt i mitt rum. Jag tycker jag städar hela tiden, jag viker in mina kläder och slänger mer än hälften i tvätten fastän jag inte använt allt det. Och ändå ligger det kläder ööööverallt, speciellt short och t-shirts som är svettiga och äckliga. Det är jobbigt att vara fotbollsspelare.. Hehe, skoja.


Första skoldagen för sista gången

Ja, då var den dagen avklarad. Den är lika värdelös som alla andra år. Vi slutade ungefär 10 och senare gick jag och Carro till stan för att jag skulle göra lite ärenden. Det vill säga hitta en kofta och hon ville äta på Subland. Så vi åt där och sen var det dags för Curry att åka hemåt. Jag hittade även en top som säkert kommer bli användbar, förhoppningsvis iallafall. Annars så har jag hittat världens godaste parfym som tyvärr är alldeles för dyr för en sån som jag. Synd var ju det. Men man kanske kan önska sig en sån då man fyller år/till julklapp (vilket är ett bra jävla tag till dess). Jag passade även på att kolla efter en present till Alex men jag kom hem tomhänt på den fronten. Fast jag har ju ett tag kvar på mig att fundera ut en riktigt bra en.

Nu hade jag tänkt städa undan lite kläder och glas som är i mitt rum och sen får jag se vad som händer. Sätter nog på nån film eller tittar om det är nånting intressant på tv. Jag tvivlar men men. Och senare ikväll är det träning, kul.

Jag vill bara dö...

...När jag ser vårat schema.


Myspys

Jahaja, då var man hemma efter en vistelse i Arvidsjaur. Det var kallt där kan jag lova. Och vi vann matchen, så det var ju bra det. Nu har jag nog kommit på vad jag lider av, förutom lathet, jag syftade mer på min mage. Jag har trott att jag har varit laktosintolerant men nu har jag nog hittat den rätta diagnosen. Jag har nog IBS (Irritabled Bowel Syndrome). Man kallar det också för orolig tarm. Symptomerna är gaser i magen, smärta, diarré och förstoppning till och från. Och det är exakt precis som jag har det. Tyvärr finns det inga läkemedel för detta så man får nog lida resten av livet. Jag kommer kanske gå runt uppsvälld som en ballong tillslut.. Vem vet.

Nu ska jag nog se om det är nånting på tv och isåfall ska jag mysa lite med Pissenisse och sen ska jag sova gott. Det här är alltså sista natten man kan vara uppe någorlunda länge innan skolan.... Känns ju... surt.

Popcorn

Nu såhär efter träningen känner jag mig sugen på popcorn. Fast jag är ju alltid sugen på det, hehe. Så det blir att poppa snart och sen ska jag se om det går nånting intressant på tv. Och så ska jag hinna ladda hem och lägga in musik på mobilen, ny musik behövs kan jag lova.

Imorgon hade jag tänkt följa med som maskot och fota lite på matchen men istället ska jag spela. Undrar hur det kommer gå med min hosta som jag har. Jag antar att jag agerar som bänkvärmare, haha. Men då får jag nog tid till att fota nån annan match då jag inte är med istället helt enkelt.

Justja, på tal om foto och sånt så har jag idag klickat hem mig ett nytt objektiv som jag hoppas ska hinna hem innan veckan är slut. Det blev ett Nikkor 50mm f2,8. Så det blir nog nice när det väl kommer.

God morgon

Inatt har varit min bästa natt på mycket länge. Jag har sovit hur bra som helst. Jag la mig nån gång mellan 11 och halv 12 igår och vaknade halv 2 idag. DET var skönt kan jag lova. Nu är det dags för mig att städa mitt jävla rum, det ser ju förjävligt ut. Och sen tror jag att jag bara ska ta det lilla lugna. Typ läsa, se film och spela the sims, haha. Och ikväll är det träning som jag kanske inte riktigt borde fara på än men det gör jag ändå, mest för att jag är uttråkad på dagarna.

Morsning korsning

Ja, vad har man gjort för nytta idag då? ingenting. Jag har bara suttit vid datorn, trevligt, haha. Jag inväntar den grillade laxen så min mage kan känna sig fullbordad. Därefter har jag bestämt att jag och mamma ska fara och hyra Twiligt och se den eftersom mamma inte har sett den men läst alla böcker. Och då hoppas jag även på att jag ska få nå smarrigt att smaska i mig. Jag funderar redan nu på vad som skulle passa bäst en dag som denna.


Vaken

Jaha, då var jag än en gång uppe med tuppen typ. Jag förstår inte varför jag vaknar så förbannat tidigt.. Gårkvällen var trevlig, helt okej. När vi kom hem satt vi och pratade med mamma, pappa och en granne. De hade haft kvartersfest så jag antar att det var nån typ av efterfest hos oss med bara tre personer, haha.

Nu är det så att jag tänkte passa på att dricka lite yoghurt eftersom jag känner att min mage protesterar lite grann. Så jag tänkte hjälpa den på traven. Men vad ska jag sysselsätta mig med den här tiden då hela huset sover? kanske läsa ut boken som jag älskar och sen kanske jag blir så trött så jag måste gå och lägga mig igen.

Bilkörning

Igår övningskörde jag. Det har blivit alldeles för långa mellanrum mellan turerna. Men igår gick det faktiskt jävla bra. Blev lite förvånad över att jag kunde vissa saker sådär pass bra fastän jag inte kört många gånger. Dags att börja övningsköra lite mer kanske nu när körskolan närmar sig.

Ikväll är det partajj och det blir ju säkert nice det. Förhoppningsvis iallafall. Man kanske skulle börja fundera på vad man ska slänga på sig inför aftonen.

Jag och Nisse säger god natt

För nu ska vi sova, jag och min ögonsten :)





Yäyä

Idag har mina bilder kommit och jäklar var det gick fort. Hur många dagar tog det? två, tre? jävligt snabbt gick det och bilderna blev förvånansvärt bra, förutom de som jag tog ifrån pixbox för att fylla ut de 100 bilderna. Men nöjd är jag över dessa 100 bilder för bara 30 kr. Värt.

Nu är jag då förkyld och det blir bara värre. Vad är oddsen på att man blir sjuk direkt efter man har blivit frisk från halsfluss?

Something is wrong






Det var vad vi möttes av när vi färdades genom Luleå. Ganska läskigt då det började explodera också. Dagens händelse kan man väl säga.


Jag har handlat lite grejs idag då vi var i Luleå. Det blev ett par jeansleggings från Vila, en parfym, ett linne från HM och en stickad top från Monki. Så nu är jag några hundralappar fattigare och ett par kläder rikare. That's great!

Min dator är förresten knasig. Helt plötsligt, utan förvarning slås den av och slutar fungera tills man byter batteri. Den blir typ överhettad eller nånting.

Uppe med tuppen nästan

Jäkla skit att jag aldrig kan sova som folk. Nu vaknade jag halv 10 för att jag var pissnödig och nu kan jag då inte somna om. Jag kommer ju vara död kring 7 ikväll. Dessutom har jag gått och blivit förkyld som pricken över i:et. Trevlans, eller så inte.

Idag ska jag och min mor till Luleå för att kolla på nån soffa och sen antar jag då att vi ska på stan. Det blir säkert bra det. Men nu ska jag fanimej lägga mig i sängen och blunda tills jag somnar om det så betyder att jag ska ligga vaken i sängen i hundra år.

FUJI

Jag och min mor har varit på EM och kollat på soffor. Vi ska tydligen skrota den gamla och köpa en ny, eller rättare sagt två nya tresitssoffor. Tvn ska upp på väggen och det blir ommöblering i vårat vardagsrum. Trevligt med lite omväxling i livet kanske.

Nu har jag laddat upp 100 bilder på FUJIdirekt.se för framkallning, gratis dessutom. Eller portot kostar men det är ju inte många kronor. Så jag får se hur bilderna blir, vissa är ju lite dåliga men vad gör det. Tänk att kunna se på sin tonårstid om ca 20 år. Det måste ju vara trevligt. Om bilderna blir bra när de är framkallade så kanske man fixar så alla bilder blir framkallade. Det får kosta vad det kostar.

Imorgon ska vi nog till Antnäs och kolla på soffor där också. Dessutom blir det nog en sväng på stan också. Eller det hoppas jag på iallafall. Undra hur mycket pengar jag har på kortet ens. Säääkert inte många kronor. Nu är det dags för middag och sen ska jag läsa Så länge vi båda andas i resten av mitt liv typ. Eller iallafall tills Alex kommer och stör mig. Det onda i halsen har inte försvunnit heller, tyvärr.

Godmorgon

Jag hade tänkt sova ut idag så jag steg upp när jag trodde klockan var halv 2. Jag gick och duschade och fördrev tiden lite vid datorn och åt lite godis tills jag insåg att klockan inte alls var halv 2 utan att den var halv 11. Det är ju just typiskt.. Jag vaknade iallafall upp med halsont (igen) och träningsvärk i hela kroppen efter matchen igår. Skönt att veta att man lever iallafall. Men jag hoppas att jag inte har fått tillbaka halsfluss nu eftersom jag har varit ganska (väldigt) dålig på att ta mina piller.

Dagen till ära ska spenderas med näsan så nära boken som möjligt. Vi har hämtat ut Så länge vi båda andas, den sista Twilightboken. Både jag och mamma läser ur exakt samma bok så jag vet inte riktigt hur det ska gå när vi båda vill läsa ur den, hehe.

Jag har även lagt ut mitt teleobjektiv på blocket, Nikkor 55-200 AF-S DX/4,0-5,6G ED VR, KÖP!

Shit pommes

Här var det dött... Jag har som inget att skriva om, om jag ska vara ärlig.

Helgen har varit bra. Fredagen blev det tidigt uppstigning med bilresa neråt, till Umeå närmare sagt. Tanken var väl att vi skulle fördriva tid på Noliamässan, jag och Alex men istället ägnades tiden åt att strosa runt på staden. Stackars Alex fick gå i flera timmar på stan, nästan helt i onödan. Det var faktiskt (väldigt konstigt nog) bara Alex som köpte nånting. Jag kom hem tomhänt och nån hundralapp fattigare (till maten och en slush). Visst, jag sparade ju pengar...

Lördagen var det den årliga fotbollens dag på Björklunda. På kvällen förtärdes det alkohol med en hel del folk och mat i magen, band som spelade och trevligt folk. Denna kväll var vi iallafall inte sist därifrån, hehe.

Jag återkommer väl med nånting trevlat senare då jag använder en gnutta fantasi i mina inlägg och kanske nån bild från lördagens bravader, om jag orkar.

Ja, tack!!!










Jag kommer sova gott nu efter alla fina bilder på google :) :D

Frisk

Superduper medicin fick jag. Efter sex piller som jag tog igår så har halsen återhämtat sig. Nu kan jag äta och prata som vanligt. Perfekt. Min hunger är nästan stillad, och mina nötter från i lördags står och väntar på mig i bokhyllan.

Jag ska slänga i mig middagen strax och sen ska jag och se och hejja på våran match. Trevligt trevligt.

Hungrigast

Min mage skriker efter mat och jag kan inte tillfredsställa den. Min mun törstar efter att få tugga på nånting, men det går inte heller. Har inte fått i mig mat på två dagar nu, det suger.

 Idag har jag varit på vårdcentralen och fått pencillin/antibiotika så nu ska det nog bli bra. Men smart att dom har gjort världens största piller när man knappt kan svälja sitt eget spott. Förhoppningsvis kan jag äta nånting imorrn eller på onsdag, läängtar.

Ikväll ska jag förhoppningsvis inte sitta fastklistrad vid våran tv utan jag ska nog fara till Alex. Jag dör av sällskapssjukan annars.

Less på att se film

Dagen har tillbringats framför tvn endast. Har försökt få i mig lite isvatten i hopp om att det skulle lindra det onda men inte det. Jag har enbart levt på vatten idag för jag kan verkligen inte svälja nånting. Halsmandlarna är för uppsvällda, haha och så är det otroligt smärtsamt. Men nu ska jag försöka nånting annat, varm dryck istället som också sägs hjälpa mot halsont. Men jag tvivlar ju.

Vad mer kan jag säga annat än att jag har sett tv från 10.30 tills nu typ. Så roligt kan jag inte kalla mitt liv för. Och mer film blir det. Det är ju tur att jag en dag som denna har alla filmkanalerna.

Halsont

Jag har gått och blivit krasslig, typsikt nu när jag hade tänkt vara med på träningen imorrn eftersom min tå har "läkt". Men då får jag väl tappa all kondis och allt som jag nu hade och börja om när jag är frisk och kry. Jag har så gryyyymt ont i min hals, vill helst av allt skära bort den, men det går ju inte riktigt för sig. Tur för mig att jag bestämde mig för att inte fara på LK, för det hade inte varit kul med hosta och halsont.

Dagen har spenderats i Jävre av alla ställen på fiskecampingen där. Mamma och pappa undrade om jag ville följa med och visst varför inte. Jag hade ändå inget annat för mig. Men när jag satte mig i bilen och det var försent att ändra sig så kände jag hur trött jag var, hur sliten min kropp var och hur dåligt jag mådde. Fast det var bara att härda, I FLERA TIMMAR. Snacka om less jag blev när ingen i hushållet fick nån fisk alls. Knappt ett napp. Hade nästan lust att skjuta mig själv när jag insåg att vi skulle bli kvar där i flera evigheter.

Nu är det snart dags för film med min mor och far (alla är ju på LK så vafan), vi har just inhandlat godis och gott som vi ska äta medan vi ser den nya Arn-filmen. Minns inte vad den hette men det blir säkert bra. Sen blir det nog en tidig kväll för min del, är ju inte så kry.

RSS 2.0