Juni 29

Nu har jag avklarat min allra sista jobbardag i sommar och hur skönt är inte det? stockholmsresan som vi gör ikväll/natt räknas inte som jobb, det är bara chill att åka tåg med en massa söndersminkade fjortisar som springer efter alla pojkar. Det är chill att åka flygplan om man frågar mig och Linnea. Folk måste tro vi aldrig har åkt flygplan då vi skrattar och har oss då planet ska landa eller då det blir turbulens (ett poäng för ett svårt ord där!). Men det är ju bra att man har kul iallafall. Under den här stockholmsresan tycker jag att vi ska få mer tid till att gå på stan. Förra gången var vi så stressade att vi inte ens hann kolla ordentligt. Vi nästan sprang igenom butikerna för att hinna gå på fler. Men vi ska styra upp det lite bättre ikväll, så det ska nog ordna sig. Eftersom Piteå summer games betalar resan och maten så har vi tänkt äta på nått lite dyrare ställe imorgon, bara för att vi har mycket pengar i fickan, ca 3500 kr, only for us. Så det är ju soft.
Men ha det bra för nu ska jag se CSI.

Juni 26, 2

Jag drar till med ett till inlägg, hehe. Fast vad jag ska skriva vet jag inte riktigt, jag får improvisera lite så kanske det blir bra i allafall.
Eftersom jag knappt fått min sömn ska jag bara skriva klart det här inlägget och sen ska jag gå till sängs och lyssna på musik och bara känna lugnet, och sen ska jag nog bara höra tystnaden. Jag kan lova att igår var den verkligen efterlängtad. Efter all stress i huvudstaden och allt ståhej i tåget så ville man bara sjunka genom marken för att få en tyst stund, för en tyst stund gick det knappast att få.
Imorgon är det jobb på Nolia som gäller. Jag och Linnea kommer stå i Chokladhjulet, så det är bäst ni kommer och satsar en tia och kanske vinner en bamse Marabouchoklad. Ja och där blir jag hela dagen fram tills klockan tre tror jag det var. Men det blir säkert bra det dära.
Nu ska jag lägga mig i min sköna säng och bara drömma mig bort bland alla heta italienare samtidigt som jag lyssnar på musik och laddar batterierna tills nästa tågresa ner till Stockholm. Ha en trevlig helg allesammans (alla få läsare :)

Juni 26

Då var man hemma igen. Jag har inte tänkt berätta i detalj allt vi gjort utan jag tar det i stora drag. För de som inte visste så åkte vi flyg ner till huvudstaden, eller till arlanda och där åt vi stripsmeny, fast som egentligen inte ens existerade i stockholmsbornas huvud.
- Vad vill du beställa?
- En stripsmeny...
Människan såg ut som ett jäkla frågetecken men svarade sen: Vad är det för nått?
Amen shit, stripsmeny vet ju alla vad det är.. Haha, retards. Efter måltiden drog vi till centrum där vi var tvungna att hitta ett matställe där sammanlagt 48st personer skulle rymmas. Vi skulle alltså äta middag med Phoenix, ett lag från USA.  För det första så är det inte så många som har så stor lokal, och för det andra så vill de inte ta emot en sån stor grupp. Och för det tredje så hade vi en störd amerikanare som inte var tacksam alls för våran hjälp. Stressigt värre kan jag tala om. Men vi hittade tillslut en sportbar som ville ta emot oss, tacka gud för det.
Det blev bara några timmars shopping och vi var så himla stressade så det gick bara inte att leta efter kläder, vi får helt enkelt shoppa rejält på måndag.
Sist var det dags för tågresan. Tåget var försenat och skabbigt, fönster gick inte att dra ner, folk klagade, osv. Men trots det var det minsann trevligt bland alla snygga italienare (tränarna, inte ungarna) och mexikanare. Som jag ska flytta till Italien.

Juni 24

Det var värst att man åkt på en förkylning. Fast jag har ju som ändå inte varit förkyld på ett år så jag ska inte klaga. Men nog är det allt irriterande att hosta och vakna på nätterna av en ond hals. Jag vet allt vem som smittat mig också, hehe.
Dagen ser ut så att jag ska packa några saker till imorgon och så ska jag ta en dusch och fixa håret, sen ska jag mest troligt fara och vara med Alex ikväll.
Vill ni mig nånting får ni mer än gärna skriva sms till mitt tillfälliga nummer.

Juni 23

Jobbet har gått som smort idag. Inga större påfrestelser kan man väl säga. Vi har målat några spånskivor svarta idag, som ska vara till Chokladhjulet där vi ska stå under PSG-helgen. Ja sen har vi burit ut några bord, och det var allt! inte alls jobbigt tyckte jag. Och nu känner man att stockholmsresan börjar närma sig, kläder har vi fått idag som vi ska ha på oss på PSG-tåget påväg upp till Piteå. Vi har fått veta vad de vanligaste frågorna är och massa annan information som man så gärna vill lagra in i huvudet, men ack så glömmer man sånt dära som är viktigt när det väl gäller.
Efter jobbet for jag och pappa och skulle kolla på expert på en laptop. Vi hade då sett en fin en på deras hemsida och på reklambladet som de skickat ut, men när vi väl är där och ska köpa den jäveln så finns den inte i butik och då hade de tänkt beställa hem den, men då följer inte den där mp3-spelaren med. Så vi beställde datorn hemifrån istället. Så datorn lär väl inte komma förrän nästa vecka eller tidigast på fredag. Otur. Men det är väl värt eftersom man får med en mp3 spelare med 2 gb, värd 700 spänn på köpet! fett nice.
Ikväll är det dags för träning och jag antar att det fortsätter regna tills då. Inte så roligt nej, men vi har ju den viktigaste matchen imorgon mot Lule damfotboll som toppar som fan, tre stycken div 1 spelare har dem lånat in. Lite fusk eller vad? Men vi kanske kan ge dem en omgång, vem vet. Vi hoppas iallafall på det.

Juni 22

Väckaren var inställd på 10.50 imorse, för att vi hade träning klockan 12. Det var ju helt okej att göra bort träningen på dagen så man senare kunde hitta på nå på kvällen. Då jag körde från Alex till träningen började jag lägga märke till vilka fantastiskt fina svartblåa moln som rörde sig mot mig. Yippie! träna i regn är verkligen inte kul. Men det var bara ut och träna tills regnet skulle komma, och visst kom det. Då slutade träningen också, tack och lov för det.
Idag har jag hunnit vara med mamma och pappa till mormor och hälsat på. Det var verkligen ingen höjdare men jag hade ju ingenting annat för mig. Sen for vi och hyrde film på Hemmakväll och köpte godis och sånt. Carro kom, och vi såg då på filmen som hette Charm School. Dock så visste jag inte att den var på spanska då jag hyrde den, men den var faktiskt ändå ganska bra för att vara på ett annat språk. Lite långtråkig kanske den var, men helt okej ändå. Sen har Carro farit hem och jag började färga min utväxt och jag hoppas det är rätt färg den här gången så den inte blir ljusare än resten av håret, för då är det ju ingen idé att färga utväxten.
Imorgon efter jobbet ska jag och pappa kolla runt lite på datorer och förhoppningsvis köpa en åt mig. Gissa om jag längtar?

Juni 21

Det blev ingen laptop igår. Mamma hade rätt, det var stängt. Bajs på det. Det var ju för tusan inte ens en röd dag då så det borde ju vara öppet tycker man. Hursomhelst så får jag vänta tills på måndag efter jobbet. Då SKA jag ha min laptop! Midsommar blev trevlig, dock lite sämre än jag hoppats på. Det hade kännts skönt att spendera med min familj nu i efterhand. Det såg så trevligt ut där på Skoterstugan som de hade hyrt och var en massa personer. Jag och Alex for förbi där en sväng bara för att se om de hade nått gott att bjuda på och i brist på annat att göra. Dock så var det så himla mycket mygg där så vi blev inte där länge. Men det verkade ha varit ett "klassiskt midsommaraftons firande" där. Otur att man missade sånt, eftersom det aldrig annars händer i våran familj att man firar på det där viset. Men Vivan och hennes väninnor verkar vara påhittiga så att. Det blev iallafall att basta och bada under kvällens gång. Fick bara in ett dopp, det var ju så jädrans kallt, trots att man hade bastat upp värmen i kroppen. Därefter var det bara sängen som väntade, och tusan så fort man somnade efter allt bastubadande.
Snart kommer Alex och äter med oss. Grillat får man ju inte missa! vad som händer sen vet jag inte. Hoppas iallafall någonting händer eftersom det kan hända att man blir lite less då man bara är med varandra och inga andra, vänner t.ex. Eller jag blir inte less, men Alex har en tendens till att bli det. Vad som än händer ikväll så hänger jag med.
Under veckan får man väl passa på att längta lite till Stockholmsresan. Jag hoppas på att vi får lång tid på oss att gå på stan, jag har ju faktiskt planerat att spendera massvis med pengar där, eller så inte.  Snarare så mycket som plånboken tillåter, vilket inte är så mycket.
Ha en trevlig kväll!

Juni 20

Idag är jag uppe väldigt tidigt. Jag tror det beror på att jag ville så gärna köpa min laptop idag så jag kunde inte sova längre. Däremot finns ett litet problem. Jag vet inte om stan är öppet idag, men det borde det vara för det är ju ingen röd dag idag. Så jag hoppas på det bästa och ska fara till stan och köpa min älskade laptop som snart är min, medans Alex sover i min säng. Han kommer nog inte vakna på ett bra tag eftersom han ska alltid sova så jäkla länge.
Igår gjorde vi ett försök att formatera om min dator som är i mitt rum. Den klarade typ inte ens av det. Och då är det minsann inte bra. Hursomhelst så fungerade det inte, den var som vanligt igen plus att drivrutinerna till ljudet hade försvunnit, great! så nu går det inte att se någon sorts film eller så på min dator. Det gör ju ingenting om stan är öppet idag. Så jag hoppas så jag nästan spricker. Ha en trevlig midsommar iallafall! det ska jag ha.

Juni 19

Alltså vafan är det för fel på folk?! här sitter jag och spenderar ungefär en kvart på att skriva i denna blogg och ändå läser ingen det. Jag menar, hallå? varför skriver jag egentligen? jo för att nån som vill läsa ska få göra det? men ingen jävel läser ju. Jag har ju till och med varit duktig och uppdaterat min blogg nästan varje dag nu på senaste tiden. Det kan man väl kalla duktigt. Men vad ger det om det inte ens är nån som vill läsa? bajs på det.
Ikväll ska jag formatera om min jävla dator. Äntligen, säger då jag. Det var ett tag sen jag sa att jag skulle göra det men nu jävlar ska jag ta mig i kragen och verkligen fixa det.
Alex säger att vi ska och bada. Öh, det är typ nästan vinter och iskallt i vattnet, inte en chans att jag badar då. Jag kollar hellre på eller nåt sånt. Däremot imorrn kan jag bada bara för att vara lite social och kul med de andra. Vi ska nämligen fira midsommar hos Alex mormor på Renön. Vi ska väl typ bada och basta och grilla typ. Tror jag. Vi kanske drar en sväng till havsbadet för att se vad det är för filurer där. Är då inte taggad för nå party inte. Så det blir säkert lyckat det där.
Ja, jag tror det var allt för mig.

Juni 18

En till dag är avklarad och det är verkligen skönt! några timmars ledighet sen är det tillbaka som gäller. Jag har hunnit vila en timma men är fortfarande mycket trött, fast sover jag nu är det ingen chans att jag somnar tidigt ikväll. Måste sova tidigt för att ens ta mig upp morgonen därpå för att sen fara till jobbet och göra en massa slavgöra typ. Idag har vi iallafall burit upp ungefär 80 st madrasser, filtar, kuddar och bäddset, till fyra klassrum där det ska bo italienare och några ryssar tror jag det var, och det kan jag lova er att det var jobbigt och tungt att bära. Sen har vi fått göra ännu roligare grejer som att skura/tvätta alla skyltar som fanns där, vilket också var jobbigt. Men det var ungefär allt vi hunnit göra idag. Jo på rasten var vi och kollade på kamelerna, lamorna, hästarna och dromedarerna. Jag tyckte dromedarerna var jääääätte söta, ville bara ta hem en söt liten, haha. Hästarna var galna..
Nu ska jag bege mig till Alex med min moped. Vi ska se fotboll vare sig han vill eller inte, för det är jag som bestämmer. Men ha det bra för nu är det snart helg! och midsommar som jag antar är överskattad. På tal om den så ska den firas hos Alex mormor eftersom vi ändå inte är så partysugna efter examens bravader. Det blir väl att basta och bada där och ha det allmänt trevligt med Alex släkt. Det tycker jag är en bra idé för jag är verkligen inte taggad för nånting annat.

Juni 17

Åhåå, gissa vem som ska få fara till Stockholm alldeles gratis? joo, Hanna och Linnea! våran handledare frågade oss om vi ville följa med till Stockholm, och självklart trodde vi han skojade med oss, fast han menade allvar. Så nästa onsdag bär det av till Stockholm med flyget, sen några timmar på stan skulle vi få och därefter är det dags för oss att göra våran huvudsakliga uppgift i huvudstaden, det vill säga hämta upp alla Stockholmslag och åka med dem till Piteå med tåg. Vi ska alltså agera som guider typ. Det var iallafall vad jag uppfattade det som. Men KUL kommer det bli, jädrans kul. Tänka sig att man kunde ha sån tur i livet, haha.
Ikväll är det dags för match där vi möter SAIK. Hoppas det går bra för oss, att vi gör många mål för det är ju alltid roligt. Mycket mer än så hade jag inte att säga. Så ha det bra allesammans.

Juni 16

Jag tänkte att jag skriver ett kort inlägg eftersom min hjärna är världigt slutkörd idag.

Jag och Linnea har jobbat på ganska bra under dagen, inga som helst problem. Vi har packat upp pokalerna och kollat så att alla medaljer hade ett band. Det var ju inte så jobbigt tyckte vi så när vi var klara skulle vi gå till en annan byggnad där vi hade arbete. Vad för slags arbete visste vi ju såklart inte, men det visade sig vara en jävligt stor hög papper som ska hänga på dörrarna i skolan så lagen hittar rätt klassrum. Iallafall skulle de sorteras in i rätt kuvert och för att veta var alla papper skulle vara så fanns det en lista i varje kuvert där lagens namn stod. Jag och Linnea höll iallafall på att bli galna med allt det där, för vissa var borta. Det där pappersjobbet gav mig huvudvärk som tusan men vi klarade av det. Dock så är det bättre med såna uppgifter istället för ansträngande uppgifter.

Ikväll är det träning som jag verkligen inte känner att fara på för jag är så himla trött just nu, och huvudvärken gör det inte bättre. Huvva. Jag hade helst av allt legat hemma i sängen och mysit, kanske kollat på lite fotboll eller så. Men det får jag drömma vidare om tills ett tag.


Juni 14

Mesta dels av gårdagen spenderades på en buss tillsammans med mitt fotbollslag påväg till Arvidsjaur. Yes, på en FREDAG. Kulkul. Det var väl tur att vi vann också, 8-0. Nog för att vi skulle ha fått in fler mål än så, eftersom de verkligen var kassa. Men vi nöjer oss sådär. Jag var väl hemma kring 12 och då kom min älskling och sov med mig, mysigt. Nu har han farit hem för att packa för vi ska ju till Kalix idag för att se rallycross imorrn och hälsa på Britt-Marie, Alex pappas tjej. Nog blir det trevligt med lite omväxling här i livet. Jaja, nu ska jag avrunda här, de kanske kommer vilken minut som helst så det gäller att vara packad och klar. Så hejs med er!

Juni 11

I natt sov jag hos min underbaraste. Det hade jag längtat efter kan jag lova. Däremot hann jag inte vara med honom längre än en timma på morgonkvisten eftersom han skulle upp och jobba. Så jag begav mig hemåt till CSI tittandet som sker minst två timmar varje dag nu på sommarlovet. Så roligt har jag på dagarna. Ibland kan jag sitta några timmar framför datorn och göra ingenting. Men idag, kära vänner, så har jag kommit på det! medan jag satt här vid datorn så kom jag på att jag kan faktiskt göra vettigare saker som att sy om mina jeans till shorts. Verkligen smart. Men då finns ett problem bara, hur fungerar våran oldschool symaskin egentligen? det är en fråga jag måste ställa till min jobbande mor som är borta hela dagarna. Jag tror jag ska sysselsätta mig med något annat än att sy medans hon är borta, för man vet ju aldrig vad som händer då jag är i farten. Jag vill ju inte förstöra mina blivande jeansshorts på grund av att jag inte klarar av att hantera symaskinen.

Konstigt nog när jag är så uttråkad så gör jag inte bort jobbiga sysslor som städa, gå ut och rasta hunden och sånt. Utan jag sitter vid min datorn och verkligen hoppas på att nån liten människa ska ha uppdaterat antingen pixbox eller så bilddagboken. Men är det ofta nån gör det? nej. Så jag sitter mest och hoppas på dagarna. Och väntar förstås, på att CSI säsong 4 ska ladda klart. Dock så måste jag se klart säsong 3 först. Men det är snart avklarat. Efter jag sett klart det ska vi formatera om min dator i mitt rum eftersom den inte mår någe bra alls. Det är förvånande att den ens orkar spela upp en film eller hålla sig "vaken" de dagar jag har på den. Den får ju knappast vila heller eftersom den är dödsjuk, bland annat virus och trojaner men även en massa mer infektioner. Stackarn, se bara hur jag har behandlat den.

Jåjå, men senare idag/ikväll ska jag göra någon nytta. Jag ska minsann ge mig ut på farliga vägar, det vill säga ut och övningsköra med min far. Okej, det kommer gå åt helvete men det måste ju göras nån gång. Jag kan ju inte sitta och vänta på att jag ska bli bättre utan att ens öva. Så de som läser detta kan ju hålla sig inne ikväll för säkerhets skull. Jag vill ju inte ställa till med några bekymmer eller skador för nån nu när sommarlovet är här, eller snart här (för de som sommarjobbar). Och på tal om det så börjar jag på måndag, och tur är väl det för hemma i mitt hus händer det verkligen ingenting. Det kommer bara bli nyttigt för mig att få komma ut äntligen.

Och jag får ju inte glömma att jag ska ta mig i kragen och börja med de där jeansshortsen redan ikväll då mamma är hemma så jag får lite hjälp med det första paret. Sen kanske jag klarar av att sy de andra alldeles själv.

Juni 10

Dagen blev inte som planerat men jag lyckades ändå fördriva tiden bra. Jag sov ovanligt länge och sen har jag suttit vid datorn och sett CSI. Det är nog det enda man kan göra om dagarna när man är ensam. Idag hade jag tänkt fara in till stan en snabbis och köpa hårfärg, jag ska mest troligt bli lite ljushårigare. Men eftersom vädret inte var alltför lockande så stannade jag hemma. Jag hade inte heller någon lust att börja fixa håret och sminka mig och sånt. Så det får ske nån annan dag. Efter maten har jag tänkt fara förbi Alex ett tag. Det känns som om vi inte varit med varandra på evigheter. För mig är tre dagar lång tid, så jag har minst sagt längtat till idag.

Juni 9, 2

Hey, jag har hittat designsidan nu. Good for me. Det har jag fixat nu under dagen eftersom jag inte haft något annat att göra. Jag började tänka gult eftersom sommaren är här, fast idag kunde man ju inte precis känna sommarkänslorna spridas i kroppen för att vädret inte var sådär jätte fint. Jag gör inte om misstaget att inte planera något inför morgondagen eftersom denna oplanerade dag resulterade i ångest typ. Eller nånting liknande. Dåligt humör kan man väl minst säga. Och på tal om träningen, som var det enda som hände idag, så kunde den inte bli värre än någon annan träning. För det första, när jag kollar ut genom fönstret ser jag att det regnar. Och hur kul är det att träna fotboll när det är 8 grader plus regn? inte sådär jätte kul. För det andra så insåg jag ganska snabbt när jag kom till Björklunda att denna träning skulle nog bli ganska jobbig med tanke på alla koner som låg utspridda på planen. Rätt av mig där. Självklart att träningen skulle vara åt tusan för jobbig för mina ben att orka med. Träningsvärken sen matchen igår värkte i både låren, ljumskarna och stjärten. YES! den där banan för den delen var väääldigt tjorvig och bredde sig ut på hela 7-manna planen. Visst tänkte vi alla att vi bara skulle köra den typ tre gånger för den var så jobbig, (eller så är det bara jag som är otränad) men inte då det. SEX jäkla gånger, tre stycken utan vila. Inte kul alls må jag säga. Sen ikväll har jag stoppat i mig en påse popcorn medans jag sett en halvlek av matchen mellan Holland och Italien. Jag har tippat att de skulle spela 1-1, men nu hör jag ju att Holland gjort ännu ett mål vilket betyder att det står 3-0 just nu. Bajs på det.

Hursomhelst kommer mina få bloggläsare få mycket att läsa den kommande veckan, eftersom jag inte har så mycket annat att göra. Good night so long så ses vi imorrn. Förresten så ska jag hoppas på att CSI säsong 4 ska ladda klart på den här datorn (den nya), så ska jag se klart säsong 3 på min dator så vi tillslut ska kunna formatera om den, så den iallafall kan fungera lite normalt.

Det är lustigt att jag kunde klämma in så många "händelser" idag när det ändå inte har hänt nånting alls för mig. Annars då man har gjort mycket under en eller två dagar orkar man inte skriva ner det i bloggen. Bara kortfattat. Jaja, nu fick ni nå att läsa.

Juni 9

Vad tusan har hänt med blogg.se? jag kan varken läsa mina "vänners" blogg, eftersom den kategorin inte existerar längre. Det går inte heller att ändra designen, och det var precis det jag hade tänkt göra idag då jag ändå inte har nått annat att göra. Innan jag försöker ordna till det hela kan jag väl prata lite smått och gott. Helgen har inte varit så händelserik. Jag har varit hemma lördag och söndag i min ensamhet och sett på fotboll. Inte sådär värst roligt men jag hade ingenting annat att göra. Matchen som var igår gick väl inte så bra för mig första halvlek då jag fick spela vänster ytter. Öh, har ingen kondis till det, vilket märktes. Plus att jag hade nån konstig halsbränna eller nå och det var inte skönt. Sen fick jag spela forward och då gick det mycket bättre kan jag säga. Dock så märker man ju hur dålig kondis man har jämfört med förr. Dagen ser inte ut att bjuda på något bra eller roligt. Jag har träning ikväll och jag vet inte vad jag ska göra tills dess, och inte heller efter den. Inte kul.

Juni 1

Helgen har spenderats med världens underbaraste pojke. Vi har sovit i båten som varit utid sjöbodarna. Trevligt har det väl varit trots lite småbråk och sånt. För det mesta har vi varit ute med Alex båt och åkt omkring i stan. Och i lördags var vi i Luleå och shoppade. Trevligt var även det, fast det var faktiskt kallt där. Blåste nå jävulskt. I allafall så hittade jag mig tre linnen och en t-shirt, vilket var behövligt.
Idag har min kusin från Spanien varit hit och hälsat på med hennes israeliske man och deras lilla flicka Liv. Söt var hon verkligen. Men det måste vara svårt för henne att lära sig fyra språk senare i livet, spanska, svenska, engelska och hebreiska. Det ska bli kul att se hur hon klarar det sen när hon blir lite äldre. Nu har jag laddat hem en massa musik som verkligen behövdes. Ikväll vet jag dock inte vad som händer, sitter nog hemma och ser tv eller något sånt.

RSS 2.0