Söndagsångest?

Helgen har varit bra! gårdagen bjöd på fest också, tydligen. Fick däremot vänta på mitt sällskap i sisådär 1,5 timme. Och vi kom aldrig till slutdestinationen, men det var trevligt ändå!

Idag har jag inte gjort mycket alls. Bara tagit det lugnt och sen tränat. Det slank även ner en pizza i min mage, gött var det. Och nu är det väl tänkt att jag ska duscha eftersom jag inte har gjort det än, HEHE! och därefter kallar sängen.

Imorgon börjar jag jobba efter mitt schema, 14.15-20.15. Kan bara säga att mitt schema är braaaaa! gillar det, än så länge iallafall. Jag jobbar ganska många kvällar, och varje gång jag jobbar, jobbar jag ca 5-6 timmar, så det är ju skönt. Har inte heller så många tidiga mornar (06.00) och det kan man ju bara älska. Det är ju så grymt jobbigt att stiga upp kring 5 för att sen jobba, haha.

Nä nu ska jag sluta skriva, ska istället hoppa in i duschen för en gångs skull. Sen ska jag försöka hamna i säng innan klockan blir allt för mycket.

Trött och sliten

Har just precis kommit hem från midsommarfirandet på Högsböleskiftet. Det var trevligt och snart kommer det upp en hel del bilder från gårdagen. Jessika agerade fotograf eftersom jag själv inte använder kameran så värst flitigt. Gissar även att en del filmer kommer upp då vi dansar runt våran fina midsommarstång, haha.

Nu sitter jag och funderar lite på vad jag skulle ha gjort ikväll. Festa eller inte? känner mig inte så värst sugen just nu på fest, men vi får se, vi får se.

Midsommar!

Glad midsommar allesammans!

Min midsommar kommer att spenderas med nära och kära, bokstavligt talat. Det blir jag, Linnea och en massa love couples. Men det kommer bli superbra! Det blir middag, fest och övernattning på Gabbes stuga. Jag håller tummarna för att det blir lite mygg.

Agerat hundvakt idag

Det började inte bra måste jag säga. En hund, Bostonterriern Molle som anlände igår, lyckades smita ut från altanen där jag satt och trodde jag höll ett öga på honom. Efter ca 5 minuter upptäcker jag till min förvåning hur Molle lyckats smita trots allt. Det blev liksom "who let the dogs out?!". Tog det lilla lugna där i början och tog en snabbis runt huset. Ingen Molle. Ropade lite smått. Ingen Molle. Fick lite smått panik, tog andra hunden, tog cykeln, tog kopplet, cyklade. Ingen Molle. Frågade människor på vägen. Ingen Molle. Cyklade lite till, cyklade hem, letade ett till varv runt huset. Ingen Molle. Tog räcerhojjen och satte kurs mot Molles egentliga hem. MOLLE!!!!!!!!!

Tacka gud!

Ja, tacka gud för bregott! det måste ju vara det gudomligaste vi har på denna jord! och tacodipp, den får man ju inte glömma.

GRYMT taggad

Jag är så fruuuuuuuktansvärt obeskrivligt sjukt stjärthålstaggad på att flytta härifrån efter sommaren! guuuuuuuud så förbaskat inihelvetes skoj och behövligt det skulle vara! yiiho. Göteborg här kommer vi: Linnea, Ida? nån mer? jaaaaa jag är pååååååååååå! jag FAR så fort jag bara kan!!!!!! JIHOOOOOO! och sen en resa på det då, från Götet lär man ju kunna ta sista minutenresor när fan man bara vill och kan =D=D=D=D HIHIIHIH ÄR SÅ GRYMT TAGGAD!!!!!!!!

Behövde liksom skriva av mig lite av mina planer, eller idéer? just nu är det väl ingen plan direkt, men mycket lutar åt det hållet, bara man får jobb, lägenhet och har någon att åka med (Linnea banga inte!!!!!!!!!! :@:@)!!!

Förövrigt så har jag jobbat hela dagen och kvällen lång, från klockan 13.00 till 22.15, så snart kommer cashhhh, wihoo! eller snart och snart, nästa månad.... Men den lönen lär se finfin ut i mina ögon, har trots allt jobbat 8-timmars pass tre dagar den här månaden än så länge, och snart får jag mer timmar då jag börjar jobba efter schemat. Dock inte speciellt många 8-timmars dagar, men helt okej ändå! jag lär nog överleva den här sommaren utan problem!

HIIHH JAG ÄR SÅÅÅÅ LYCKLIG OM MINA PLANER VILL TILLÅTA MIG:D:D:D:D hihihih, livet är allt bra just nu!

Jo, jag lever

Funderar starkt på att lägga ner bloggen eftersom jag aldrig känner för att skriva. Livet går framåt om än inte med superfart, funderar på vad jag vill göra med livet, kommer inte fram till nånting, får ångest, får panik och tillslut inser jag att jag är bara ung och dum :D

Inga ord kan beskriva de två senaste veckorna!

Jag har haft så obeskrivligt roligt dag ut och dag in under de två veckorna i Cypern, Ayia fuckin Napa!!!! vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, känner mig så lost här hemma, vill baaaaara tillbaka! usch och fy så underbart roligt jag har haft det.

Nä, vill inte ens prata eller skriva om det för då längtar jag bara tillbaka. Men snaaart så, när ekonomin tillåter det hoppas jag vi ska tillbaks och göra om resan!


RSS 2.0