trettioförsta oktober

Nä, gud nej. Det blev verkligen ändrade planer igår. Trots allt satt jag där med b-rudarna och smutta (okej, försökte hälla i mig) på en cider, två eller tre eller hur många det nu var. Tagget fanns inte där och illamåendet var ständigt där och påminde mig om kvällen före.

Men, jag kan lova att gårdagen var riktigt, riktigt kul alltså. Har inte haft så kul på en fest på ett bra tag. Så Kalles levererade för typ första gången? och kul att träffa alla olika piteåmänniskor. Men efter den här helgen mår jag verkligen som jag förtjänar. Det blir nyktert hädanefter ett bra tag. Hoppas jag.

trettionde oktober

Kan ju meddela att i Piteå kan jag tydligen inte dricka med måtta, hehe. Men det visste jag ju nästan. Kvällen igår var ju lyckad, tills jag skulle hem. Insåg ganska snabbt att jag inte hade nån mobil och därför blev det lite svårt att ringa efter skjutsen som jag inte heller kunde numret till utantill. Så det blev lite komplikationer men sen kom jag mig hem hel och ren, eller? nä.

Ikväll var det ju tänkt att jag skulle fortsätta där jag slutade igår, men istället har jag gått och blivit gammal, så tvådagars är ingenting för mig. Fast det har det aldrig varit. Endast på festivaler och speciella tillfällen kan det dyka upp planer om såna festligheter.

Annars försöker jag mig på det här med matlagning. Inga avancerade grejer dock. Det fick bli kyckling i ugnen som var färdigmarinerad och redo att åka in i ugnen utan några konstigheter. Däremot insåg jag ganska snabbt att det inte fanns nån potatis hemma så det blir till att äta kycklingen utan något till. Kanske kan knåpa ihop lite grönsaker och nån sås.

Såååå ikväll vet jag fakiskt inte vad som händer. Agerar väl fyllchaffis åt min far och annat folk som är i behov av skjuts. Ska nog planera in att jag ska äta en hel del dipp eftersom det var himla längesen nu. Säkert en vecka sen, inte okej. Cola ska också förtäras i stora mängder. Hoppas däremot på sällskap, ska leta mig nått sånt då jag har hämtat mobilen och alla andra grejer hos mamma. Undrar lite smått vad som har hänt på mobilen. Spännande att se om nån har nånting att säga till mig, hihi.

tjugonionde oktober

Jag veeeeet, kass uppdatering. Illa! men jag ska försvara mig själv och säga att jag faktiskt inte har haft tid nu dom dagarna jag varit hemma. Fast det beror ju också på vad man prioriterar först och sist. Kan ju meddela att bloggen kommer sist varje gång.

Har hunnit vara två vändor på stan, första dagen med Jessika. Där hittade jag mig en tröja, som jag redan har fast i en annan färg, ett linne till kvällens bravader och en top.  Andra dagen var med Carro för att hitta hennes outfit för ikväll. Bara en snabbvisit.

Har även varit duktig och tränat på Nautilus, vilket behövdes och känns i magen, benen, axlarna och ryggen idag. Fast det är ingenting att klaga på, det är ju skönt med träningsvärk.

Ikväll är det party som gäller, men med ett helt nytt gäng. Bland annat med Lady Gaga, en polis och ett trafikljus, plus några till då. Själv ska man festa som självaste Amy Winehouse, minus knarkandet. Det lämnar vi någon annanstans. Så idag kan jag lova att kameran ska med! för här ska fotas.


tjugosjätte oktober

Oj så duktig jag är! har sovit knappt tre timmar i natt och ändå har jag hunnit med mycket idag! uppackandet och städandet är helt klart. Alla kläder är där dom ska vara och det gäller alla skor och allt annat också. Duktig jag. Det tog bara drygt två timmar att få allt på plats, men gud så skönt det är att ha det bortgjort. Har även dammsugit lite granna för att det ska se snyrre ut, trots att det knappt behövdes. Som sagt, idag är jag duktig.

Håller förresten på att leta efter en kattunge. Och jag lovar er, det är inte det enklaste. Dom fina lurviga bäbisarna är alltid sålda. Och det är en FIN katt jag ska ha. Inte en ful. Den ska vara så himmelens söt och myspysig som min Nisse. Om nån har en kattunge som är lurvig och söt så kan man gärna få höra av sig till mig! haha :)

tjugosjätte oktober

Då var man hemma igen. Och kan inte säga att allt känns som vanligt faktiskt. Huset är tomt på grejor och tomt på människor och även djur. Lille Nils kommer inte och hälsar på mig för att han ligger begraven på gården som mamma visade mig för ett tag sen. Måh, älskade kissekatt...

Nu hade jag tänkt röja upp i rummet, har packat upp allting från resväskorna men allting ligger i några stora högar på golvet så det ser förjävligt ut. Sen blir det att ta en dusch, en powernap och sen det absolut nödvändigaste, kram- och pusskalas!

tjugosjätte oktober

Godmorgon! eller? nä.. I allafall så är jag helt ensam i hytten nu, skön-t och tåget står på perrongen i Umeå. Så är i Älvsbyn om tre timmar, skön-t! nu vankas det frukost i form av en drickyoghurt och en banan. Funderar lite smått på varför vi står kvar här på samma ställe som vi nu gjort i en halvtimma. VILL HEM NUUUU!

Filmen jag tänkte se igår, "I rymden finns inga känslor" blev inte av. Kvallan sög arnolds snorre, så istället såg jag "Sex and the city 2" som jag sett tre gånger inom loppet av tre månader. Bra jobbat. Meeeen, som alla borde veta är jag ett stort fan av "Satc", så det gjorde ju inte speciellt mycket.

Nu ska jag i allafall fortsätta att lyssna på Spotify medan mitt internet fungerar. Sen lär jag bli ledsen och uttråkad då det inte fungerar. Så ciaaao!
Bjuder på en fylle-webbcambild! kul vaaa?

tjugofemte oktober

Känner på mig att det kommer bli bra med uppdatering idag, haha! har inte så mycket annat för mig då jag sitter i tåget. Däremot då vi börjar bädda så kommer jag krypa till kojs och se på film. Har laddat hem min absoluta favoritfilm "I rymden finns inga känslor".

Har även kommit fram till att det INTE är ergonomiskt att sitta vid datorn i ett tåg. Ryggen och axlarna mår ju inte riktigt bra. Men ska passa på medan jag har mottagning på mitt internet. För sen är det spel och film på datorn som gäller hela natten tyyyp.

Återkommer väl snart igen, hahaha!

tjugofemte oktober

Im on my way home! sitter på tåget och ÄLSKAR livet för att jag har internet. Älskade Telenor, älskade mobila bredband som jag kommer måsta betala 200kr/månad i 18 månader utan att behöva det. Men just nu älskar jag det, för jag har spotify på tåget som kommer ta mig till Piteå igen. OCH för att inte tala om FACEBOOK! hihihi. Snart kommer dock lyckan att förstöras då jag kommer norrut igen och täckningen suger snopphonung som Ida skulle ha sagt. Men, lyckan för stunden är inte att leka med alltså. HOME HERE I COOOME!


tjugofjärde oktober

Ida efterlyser dagens bild. Så här kommer den!


tjugofjärde oktober

Just nu är jag väldigt trött och jag är tydligen inte ensam om det. Idag kom jag hem med några påsar från stan, skönt! och ännu skönare är det att jag nästan har packat klart. Och allting verkar rymmas, trots att jag lastat på mig en hel del sen när jag kom hit.

Håller på att tvätta en del underkläder nu så dom ska packas ner och sen är det klart att fara, nästan.

tjugofjärde oktober

Sitter alldeles ensam i lägenheten på Karlagatan. Ida jobbar, Linnea, Sofia och Linneas mamma är på IKEA. Hade ingen lust att följa med dit, utan jag ska på stan och shoppa eftersom jag kom hem tomhänt igår. Det får ju bara inte hända. Ska inhandla saker till min Halloween-outfit, haha. Och så har jag lite småärenden att göra. Ska hitta mig en halsduk som går ihop med min nya jacka.

Måste även förbi bibblan för att skriva ut min tågbiljett så det är bortgjort. Och därefter går hela kvällen åt till att packa och packa så jag har gjort bort det mesta.


tjugofjärde oktober

Sitter alldeles ensam i lägenheten på Karlagatan. Ida jobbar, Linnea, Sofia och Linneas mamma är på IKEA. Hade ingen lust att följa med dit, utan jag ska på stan och shoppa eftersom jag kom hem tomhänt igår. Det får ju bara inte hända. Ska inhandla saker till min Halloween-outfit, haha. Och så har jag lite småärenden att göra. Ska hitta mig en halsduk som går ihop med min nya jacka.


tjugotredje oktober

Älskar att jag googlar "lär dig packa som ett proffs" och liknande artiklar. HAHA! vet inte riktigt om jag får ut något av det men det återstå att se imorgon.

Här kan ni få en liten hjälpvideo på hur det kan se ut då man packar. Tyvärr ser det inte ut sådär för mig då jag packar.


tjugotredje oktober

Kom hem HELT tomhänt idag efter några timmars vandrande på stan. Konstigt, och det gjorde nästan lite ont i lillhjärtat. Får ta igen det imorgon och lite på måndag, allt det som hinns med iallafall. Imorgon ska jag påbörja den "efterlängtade" packningen... Får lite smått ångest då jag tänker på det, allting kommer ju inte att rymmas!

Nu vankas det skip-bo, puss!

tjugotredje oktober

Idag drar vi på stan igen och shoppar järnet. Eller det är iallafall vad jag ska göra! jag passar på medan jag är här och inte i Piteå. Såå nu drar vi ut i det finfina regniga vädret och blir blöta och kalla. Kulkul!


Tummen upp för regnet! och så kan ni ju tjuvkika på en av mina nyinköpta tröjor :D älskar dessutom min tjockis korvtumme, hahahahha.

tjugoandra oktober

Ida ska få sin efterlängtade bild!


tjugoandra oktober

Nu har vi fått tillökning i lägenheten. Linneas mor och syster är här och hälsar på över helgen, trevligt! vi har varit på stan och shoppat en hel del och sen belönat oss med en middag på Jensens. Det var gott och behövligt för lilla magen. Orkar inte lägga in bilder på allt jag har shoppat den senaste tiden. Kan iallafall meddela att allting absolut inte kommer att rymmas i resväskorna hem igen. Vet inte riktigt hur jag ska göra för att det ska rymmas. Måste nog köpa en till väska och packa i.

När jag kommer hem kanske jag orkar ta bilder på det jag har inhandlat i Göteborg, men bara kanske. Eftersom jag konstigt nog blir lat när jag kommer hem så lovar jag inget, hehe.

Vi har fredagsmys och ser Idol och nu i pausen spelar vi skipbo, och såklart vinner jag alltid... Blir lite långtråkigt ibland. Hahaha.

tjugoförsta oktober

Egentligen behöver jag inte uppdatera bloggen eftersom det inte finns något att uppdatera. Jag och Linnea har inte gjort många knop idag. Skämmit nog att säga så har vi bara suttit i soffan och sett diverse program på tv. Sen har vi även isolerat oss genom att lyssna på egen musik med egna hörlurar i samtidigt som vi läst varsin bok. Detta i  brist  på annat att göra.

Har bokat hemresa också förresten. Det är lite utav en hemlis när jag kommer hem, hehe. Varför jag kommer hem igen är på grund av en massa olika saker. Men det är bland annat för att jag vill kunna spara pengar till att resa senare och det är väääldigt svårt att göra det här i Göteborg. Det går otroligt mycket mer pengar än man tror. Och så har jag tänkt försöka ta tag och plugga upp mina betyg så jag har gjort bort det innan jag bestämmer mig för att läsa vidare. Dessutom finns det en fin person hemma som jag saknar (okej, det finns flera faktiskt, haha!).

Men jag hoppas att jag i framtiden kommer leta mig tillbaka hit eftersom staden är så otroligt fin och mysig på alla sätt. Människorna som bor här är fruktansvärt trevliga och glada. Men det får vi se då!

Kan ju även tillägga att jag har lärt mig en hel del om mig själv och fått många erfarenheter. Så jag kommer inte bara hem som en fattiglapp, utan även med många lärdomar och kläder (och lite skor) rikare. Så det är ju alltid nånting!

Nu ska jag hitta något intressant att titta på innan jag somnar. Godnatt!

tjugoförsta oktober

Ojojoj, är stolt över mig själv idag. Min mobil gick ju som sagt sönder så mamma skickade min jättejättegamla med posten igår. Så nu idag kom den hit till götet. Men, en del problem följde med. Behövde nämligen en säkerhetskod till mobilen eftersom jag måste ha tryckt på nånting förut så det blivit något tjorv. Men som tur är så är jag ju bäst i världen och fixade det där alldeles själv. STOLT!

Skönt att ha en mobil nu iallafall! även om den är sämst i världen.

tjugonde oktober

Då var man uppstigen, duschad och matad. Däremot verkar mina roomies vara döda i rummet mittemot mitt rum. Så jag sitter i vardagsrummet själv och filosoferar lite grann. Vad dagen har att erbjuda vet jag då inte, men tanken var ju att vi skulle glida runt på stan. Men jag tvivlar nästan på att det blir så.

Nu ska jag passa på att äta tårta medan jag känner någon smak. Har ju knappt smakat på självaste tårtan eftersom jag inte kunde känns nån smak igår. Så idag ska jag bedöma den finfina tårtan.


Vi fixelifixar tårtan i måndags.








nittonde oktober

Haha, jag och Linnea är sämst... Vi skulle kolla om min mobil bara var knasig och inte trasig, så vi stoppade i hennes simkort i min mobil och konstaterade att den är trasig. Så skulle vi stoppa i hennes simkort i hennes mobil igen och självklart kommer Linnea inte ihåg pinkoden. Greaaaaat!

nittonde oktober

Idag är ingen vanlig dag, nä idag är Linneas födelsedag!



Så idag har vi ätit tårta till frukost och druckit cola hela dagen. Ätit god mat har vi också gjort. Synd bara att jag är sjuk och inte känner någon smak... Attans jädra otur va! och så kan vi ju tillägga att min otur förföljde mig ända sen igår till idag. Failade nämligen på Linneas tårta TVÅ gånger... Jaja, man kan ju inte vara bäst på allt heller. Sen så har min mobil gått och dött idag. Kändes ju jävligt kul då jag inte har råd att köpa mig en ny. Alltså, ingen tur för Hanna Björk.. Love life. NOT!

Idag är jag och Ida Linneas bitch när hon vill. Tyvärr så lämnade Ida mig för jobb så nu är bara jag kvar som Linneas bitch.

artonde oktober

Finns det något värre än att inte kunna sova på natten? tror det kan vara bland det mest irriterande. I allafall så är det vad jag har gjort inatt, alltså inte kunnat sova. Jag har dragits med en ond hals och vaknade tre tusen gånger och sen knappt somnat om igen. Jobbigt. Speciellt då jag vet att dagen inte innebär vila. Nä, för idag har jag och Ida en del ärenden att göra. Våran tompis fyller ju år imorgon, så här ska vi satsa stort på fika och tårta. Så det blir ingen rast och vila för mig och Ida idag, nejnej.

sjuttonde oktober

Ja, den här dagen har minsann varit händelserik. Eller snarare kvällen kanske man ska säga. För det första bestämde vi oss för att ge oss ut på en promenad. Vi gick dit benen tog oss, lite varstans. Tanken var att vi skulle gå ett tag men sen när vi hade hunnit förbi Örgryte och lite längre bort insåg vi att vi var tvungna att vända på steken och gå till ICA Olskroken för att de skulle hinna stänga annars. Det var lättare sagt än gjort. Vi gick åt det hållet vi trodde det låg. Inte fasiken var vi i närheten ens. Vi var på nått helt annat ställe där vi inte visste vars vi var. Så istället fortsatte vi gå och hoppades på det bästa. När vi sen kom till ICA Kvantum förstod vi att vi faktiskt hade gått mycket längre än planerat. Och hur vi skulle hitta hem hade vi ingen aning om. Då tog vi en vild chansning och gick dit vi trodde hemåt låg. Icke sa Nicke.. Vi gick i cirklar tills vi insåg att vi hade kommit dit där vi varit nån timme tidigare och till slut hittade vi minsann hem. Två timmars powerwalk slutade INTE där!

Nej, nej. Vi tog oss en paus när vi väl var hemma på Karlagatan. Men sen tyckte vi ju att vi var värda lite dipp med gurka. Mitt i natten alltså.. Så vi tog våra INTE-lata arslen och tog bussen till Redbergsplatsen där vi trodde Pressbyrån hade öppet. Icket! vi tog spårvagnen till Nordstan och gick till Shell där. Inte fasiken hade dom nån jävla dippjävel där, nejnej. Så vi gick vidare mot Nordstan (genom galleriangrejset) och vandrade genom där. Inget var öppet. Vi tog sen bussen hem och hoppade av några hållplatser tidigare och gick in på Statoil. Hade vi bara åkt dit från första början hade vi sluppit en jävla massa krångel och framför allt tid. Vad gör man inte för lite dipp?!!! tydligen när man vet vad man vill så kan inget hindra en.

Nu måste vi gå och hämta det sista av tvätten och sen är det verkligen sängen som gäller! Och imorrn dyker det upp bilder från kvällens bravader. Kanske!

sjuttonde oktober

Hos oss i Göteborg är söndagar till för att tvätta, städa och allt vad det innebär. Och det är alltså vad vi har gjort hela eftermiddagen. Skäms dock över att säga när vi vaknade idag, kvart i två... Det är allt annat än okej. Dessutom har vi experimenterat med amerikanska pannkakor. Faktiskt så blev resultatet bra!

Snart har vi tänkt ut och röra på fläsket lite grann. Det är väääldigt behövligt eftersom det enda vi gör är att äta och inte rör vi då på oss i onödan direkt.

Nu ska ni få se på en favoritbild som jag har haft på lager ett tag.

sextonde oktober

Riktigt kass uppdatering nu på senare dar.. Inte okej.

Gårdagen bjöd upp på fest på karlagatan med fyra deltagare, jag, Linnea, Ida och så våran gäst Rebecca. Det var minsann trevligt. Utgång var även aktuellt, vi drog till Trädgårn och shakade booty och rockade fett. Kan även berätta att en viss händelse var nog så himla rolig så jag dör när jag tänker på det. Blev lurad och förlöjligad, men fyfaaaan så roligt, hahaha!

Idag mår man ju som man förtjänar såklart. Cola, dipp och gurka och godis är det kvällen bjuder på idag. Nu blir det lite skipbo och inte så mycket mer. Vi ses!

Ps. Har ju glömt att säga att jag gjort lite slingor i håret.


Jag igår, fin va?

femtonde oktober

Goddagens. Gårdagen blev dyr kan jag ju konstatera. Det kostar minsann att vara med. Shoppelishoppade en del grejsimojs. Det blev bland annat en hel den grejor till håret för en dyr peng. Och ett par skor, en adidaskofta och så lite smycken.


Silicondroppar


Värmeskydd


Hårspray


Hårspray


Borste


Kam


Hårfärg, spännande vavavava?


Skor från Bianco, looove





Adidas på rea dessutom, yeyeyee

Nu ska jag och Linnea på äventyr och göra bort lite ärenden hit och dit runt om i stan. Cya!!!

fjortonde oktober

Då var det dags för arbetsintervju. See yaaa!


trettonde oktober

Höll ju på att glömma det nästan viktigaste. Imorgon är det en andra arbetsintervju på Mcdonald's för mig och Linnea. Så jag börjar bli lite smått nervös ju, för nu är det ju på riktigt. Förra intervjun var en gruppintervju så det var som inget speciellt så. Men nu är det enskilt och jag har faktiskt aldrig varit på en intervju förut. Spännandeeee! så Västra Frölunda, here we come again... Hoppas vi överlever!

trettonde oktober

Idag vaknade vi ALLDELES för sent, kring halv två. INTE okej... Sen har vi storstädat här hemma, så nu är det nästan kliniskt rent. Även avloppet är rensat och det är ingen annan än Idas förtjänst. Äckelpäckel kan jag lova. Ikväll har vi även sett bio på Filmstaden. Liiite större än i Piteå konstaterade jag ganska snabbt. Filmen vi såg var "I rymden finns inga känslor" och jag looovar att jag verkligen, verkligen, veeeeeerkligen älskade filmen toootalt! är helt galen i filmen, vill se den igen och igen och igen och igen. Absolut min favoritfilm för tillfället. Och kan verkligen rekomendera den STORT! i fuuuuuucking lööööööööv it!


Jag och Ida hittade oss en finfin meny med en STOR popcorn, STOR varma chips och två stora drickor. Kan väl säga att det räckte och blev över med goda marginaler. Dock syns det inte hur stora de är.








tolfte oktober

Nämen tjenare! igen.... tänker ni, hehe! det jag har att säga nu den här gången är faktiskt ingenting speciellt, som vanligt ungefär. Tänkte bara säga att jag hittat mig en parfym jag ska inhandla imorrn, nämligen "Escada Absolutely me". Bäst man luktar gott, eller vad sägs? fast är inte riktigt 100 % säker på att jag vill ha just den, men just nu lutar det åt det hållet. Tjejen med beslutsångesten nr 1.
Bild från google.se som vanligt...



Nuuuuu är det Skipboo-dags!


tolfte oktober

Då var man hemma efter en stund på stan. Hittade mig en jacka som jag spenderade en hel del pengar på. Men jag tror den kommer vara värd dom pengarna faktiskt. Men liite sved det allt i börsen. Pengarna rullar inte in som dom ska...

Brunaktig Elvine

Bild från google.se

tolfte oktober

Idag är det två veckor sen jag lämnade Piteå för Göteborg. Det känns dock som jag varit här i en månad eller så. Nu ska vi ta och göra det vanliga, fara till stan för att fördriva lite tid och kanske hitta sig något fint. Det blir nog en bra tisdag, visst?


y0 PEACE!

elfte oktober

Dagens bild då medan jag kommer ihåg det!



Yeeee, take me baack!

elfte oktober

Idag har vi inte gjort många knop alls. Frukosten var näst intill slut, eller all mat är nästan slut. Så idag har vi en del saker på schemat. Vi ska följa och lämna av en viss C.Sohlman som ska tillbaka till Piteå. Och vi måste städa och handla.

Det var nog allt för den här gången....

tionde oktober

Tro inte att jag glömt bort att dagens bild inte har visats ännu! men nära var det allt att jag glömde..

Dagen till ära har ju som jag sa tidigare spenderats på Liseberg. Det vi inte visste var att temperaturen var ungefär som i Norrland, alltså kallt (kallare än vanligt). Men vi gav oss iväg och kring halv ett befann vi oss på Liseberg. Jag har ju som jag också sa, inte varit där tidigare. Jag kan väl tycka att det var bra, men jag vet inte vilket nöjesfält som är bättre: Gröna Lund eller Liseberg. Gröna Lund är på nått sätt mysigare, men karusellerna på Liseberg är ju snäppet bättre. Men självklart är det ju ingenting jämfört med Alton Towers i England. I allafall, så efter några timmar på Liseberg insåg vi att vi skulle frysa ihjäl om vi inte bestämde oss för att hämta varmare kläder, vilket vi alltså gjorde. Sen var vi fit for fight igen.

Och nu är jag här, vid den förbaskade datorn igen. Synd bara att jag inte hade några bilder att visa upp från dagens bravader. Kan ju för övrigt be er att fundera ut varför man åker karuseller man vet man kommer ångra att man satte sig i då man sitter längst upp på en pelare. Dödsångesten dyker ju upp ganska hastigt och en nära döden-upplevelse är befintlig.

Men nu till det alla väntat på: dagens bild.



Orkade inte leta upp nån bra bild för den här dagen, men jag håller det jag lovar, hihi. Hade som tänkt sluta ögonen för en liiiten stund och bara somna in under mitt duntäcke.

tionde oktober

Morgonen börjar som så många andra morgnar i Göteborg. Min väckare ringer, jag funderar på om jag inte ska sova liiiite till, men kommer snabbt på mig själv med tankarna som säger att det var ju faktiskt jag som ställt väckaren och har planerat att stiga upp. Så jag ligger ett tag i sängen utan tillåtelse att somna om igen. Sedan kommer jag på att mina sambosar som också ska stiga upp samma tid inte alls lever om i rummet mitt emot. Det betyder att de sover och inte verkar fundera på att stiga upp. MEN idag, istället för att somna om igen, bara för att de andra inte stigit upp, så ska jag stiga upp i hopp om att de också gör det. För idag kan vi inte vara sena, för idag ska vi ju på Liseberg!

nionde oktober

Men OJOJOJ vad jag uppdaterar idag! sanslöst va? men jag har nyheter att komma med! planerna inför morgondagen nämligen!!!!



VS


Har ju aldrig varit på Liseberg tidigare men jag har stora förväntningar efter att ha varit på Alton Towers i England. Så då får jag se efter imorrn vad jag tycker. Men jag tror faktistk att ingenting i Sverige tar Alton Towers i England, hehe. Det var maffiga attraktioner där, KAN JAG LOVA!

nionde oktober

Just det! jag glömde berätta om mitt lilla missöde igår eller vad man nu ska kalla det för. Innan vi gick ut skulle jag och Solle ta ut lite pengar. Tänkte att jag skulle vara snabb och cool så jag tryckte tydligen jättefort så istället för att ta ut 200 kr så tog jag ut 2000 kr. Lite onödigt kan jag ju tycka....

nionde oktober

Tekniskt sett är det ju den tionde oktober, men inte för mig, har ju inte gått och lagt mig än! kvällen har spenderats med Ida, Linnea och Carro och tre skräckfilmer som vi sett, samt lite gurka, dipp och cola. Bra kväll trots ett dåligt filmval från våran sida. Se inte "Room 6".

För övrigt har jag spillt billys i håret.

Och nu till det alla väntat på..... Dagens bild!!


nionde oktober

Kvällen igår var ganska underlig. Det är verkligen inte alls som hemma. För det första får man köa i flera timmar (kändes det som) och då var det inte ens säkert att man tog sig in. Sen väl där inne är det en massa bortskämda brats (pappa betalar) och alla över huvudtaget var respektlösa som fa-an. Drama fick vi även uppleva då en tjej slog till en kille och killens kompis kom och försökte kasta ett glas på tjejen, glaset träffade mitt ben och alla fick drinken över hela sig. Och jag fick mig ett finfint blåmärke på låret. Det är inte direkt sånt man ser i lilla Piteyo. Så nu har jag minsann fått uppleva Göteborg en fredagskväll.

Och inte fick man sova länge idag, telefonen ringde halv elva, men vad gör det då det är en finfin person på andra sidan? har hunnit sett "I love you Phillip Morris" nu på morgonkvisten. Helt ok film! och nu är det dags för frulle och ett toalettbesök då jag håller på att pissa ner mig.

åttonde oktober

Idag har man varit på jobbintervju som gick sådär. Det var gruppintervju så det var inte så enkelt faktiskt! men nu firar vi att det är helg med lite (mycket) fest i Göteborg! kvällen blir nog kanoners.

Dagens bild:


sjunde oktober

Annars kan jag ju berätta lite om dagen också.. Tänkte inte så långt, haha! i allafall så har jag och Linnea varit på en liten resa till Frölunda idag. Vi hamnade på en galleria som var större än jag vet inte vad, typ ett mini-Luleå, med alla deras butiker i en galleria. Sen har vi inte gjort så mycket mer än det faktiskt.

sjunde oktober

Men fy på mig! inte bra uppdatering idag alltså. Jävligt dålig stil av mig. INTE okej! här kommer iallafall dagens bild...


Inte lika ful som dom andra bilderna... Men hade som ingen annan på lager, tyvärr...

sjätte oktober

Dagens bild som jag har utlovat


sjätte oktober

Det är jättekul att jag är vit målarfärg i håret sen i lördags. Har som vanligt ingen aning om hur det kom dit. Sen kan vi även uppdatera i den här bloggen att självaste Caroline Sohlman har anlänt till lägenheten. Trevligt!

femte oktober

Jag har funderat lite och kommit fram till att jag ska ha "dagens bild" på min blogg. Det kommer vara jättefina bilder på mig, natthumor för hela slanten.



Jag idag!

femte oktober

Det är ingen bra dag som jag sagt tidigare. Min dator har hunnit dö idag också, men den återuppstod igen. Jag har bitit av mina naglar på grund av min frustration så nu gör det jätteont! och jag saknar en fin person som jag på nått sätt lämnat hemma.

femte oktober

Idag är ingen bra dag alls. Inte bra nånstans. Min finfina och mest älskvärda katt är borta för alltid... Och jag kunde inte vara där och ta farväl. Alla som har känt mig länge vet hur mycket jag älskar den katten. Så idag är ingen bra dag, bara en dag jag helst vill glömma.







Vila i frid älskade pissenisse!

femte oktober

Godmorgon! här vänder vi på dygnet titt som tätt. Nu är det dags för lite frulle och sen ska jag ta mig i kragen och ringa upp ett företag... Är så fruktansvärt nervös när det kommer till sånt, man vet som inte vad man ska säga eller när man ska säga det. Allt låter så bra i huvudet innan man ringer men sen stammar man sig fram. Haha!

fjärde oktober

Shit pommes, snart är premiären av den SISTA delen av Harry Potter!!! längtar sjuuukt mycket måste jag säga, saaaaaatan! åååååh!


fjärde oktober

Tjenis penisar! dagen till ära har spenderats ute på stan som alla andra dagar ungefär. Vi gjorde bort en liten tripp till Arbetsförmedlingen och styrde upp lite saker där, så nu är det fixat. Sen hängde Rebecca på och vi gick en svängis på stan, UTAN att spendera pengar på annat än mat för min del. Duktigt gjort kan jag ju tycka, hihi.

Kollade min mail när jag kom hem och där hade jag fått mig ett mail som sa att jag var inbjuden till en arbetsintervju på fredag på donken, hehehehe! Linnea hade också fått samma intervju, så vi ska som samåka dit så det blir nog bra!

Uppd:
kom just på att det skulle ju vara passande med en fin bild från google i detta inlägget som man säger i Göteborg (syftade på ordet: detta). hHEHE


fjärde oktober

Då var det dags för arbetsförmedlingen. Det är ju alltid lika roligt.... eller? sen får vi se vad som händer, men säkerligen inte speciellt mycket.

tredje oktober

Då har vi precis varit och lämnat igen tre försenade filmer som Linnea och Ida har hyrt. Vi behövde bara fara runt hela staden för att lämna igen dem.. Och det tog ca en och en halv timme, greaat. Det var tydligen det närmaste Hemmakväll som fanns. Så kan det gå!

Nu har jag tänkt se lite Greys medan mina roomies spelar mario, hehe. Morgondagen kommer spenderas på Arbetsförmedlingen för den som vill veta!

tredje oktober

Håll i er, för nu kommer nämligen det utlovade, BILDER! wihoooo, gissar att alla hoppar och tjuter av glädje. Skämt åsido men...


Ni blir ungefär såhääääär förväntansfulla över att jag laddar upp bilder, visst?















Inlägget tog mig bara typ en timma att få ihop på grund av många avbrott och telefonsamtal, haha!




andra oktober

Idag är det lördag och det betyder att det är fest för hela slanten bokstavligt talat. Karlagatans tekniker (jag) har fixat och trixat så nu har vi partyljud utöver partymusiken.

Vi har även passat på att städa hela lägenheten mer eller mindre, för vi insåg ganska snabbt att vi inte kommer orka både städa och tvätta imorrn. Och nu börjar man se hur golvet ser ut här inne.

Partyt påbörjas här hos oss med tre tjejor och sedan beger vi oss mot norra Ullevi där Rebecca och Chrille tydligen bor, alltså inte alltför långt härifrån. Där ska det festas och sedan är det såklart utgång. Har ganska höga förväntningar på kvällen kan jag meddela.

Jag håller sällan det jag lovar i bloggen. Det där med att ladda upp bilder har ju inte gått så bra kan vi ju konstatera. Så jag ska lova mindre och säga att jag är sämst på att ta bilder, men förhoppningsvis kommer det upp bilder från kvällen imorgon.

första oktober

Wweögewjghheåwerög, blir gaaaalen på mig själv. Galet galen. Beslutsångest nr 1,2 och 3. Ångest över beslut 1, 2 och 3 dessutom. Kuuuuk.

första oktober

Motivationen är inte på topp just nu. Jobbsökandet går i snigelfart och humöret är kanske inte det bästa. Får panik över att jag suger på att söka jobb och behöver mer pengar än någonsin i Göteborg. På måndag blir det i allafall arbetsförmedlingen nästa och sen tar vi jobbsökandet till nästa nivå, den mer seriösa nivån!

trettionde september













JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR ;')

bilder från google.se







RSS 2.0