21a februari

Vilken helg! eller vilket avslut på lördagen. Anlände hemma en halv tand fattigare. Eller egentligen inte, hade med mig tanden som gick av faktiskt!
Nu idag fick jag tandläkartid så nu är det mer eller mindre fixat. Så nu har jag en hel tand igen, fast utav plast. Om några år skulle jag fixa så jag får en ny krona men det är som sagt om några år det.
Vill inte veta vad den räkningen kommer att hamna på. Har iallafall ringt många samtal idag, bland annat till försäkringsbolaget osv. Vill ju inte betala allting själv, hehe.
Idag har jag varit duktig och städat rummet och toaletten. Nu ska jag äta frukost, aningens sent, jag vet. Samtidigt har jag tänkt plugga lite grann. Sen blir det jobb hela kvällen.

17e februari

Det har varit en lång dag för lilla jag. Men hur bra är det inte att jag tycker det är roligt att jobba? hade lätt kunnat jobba över idag om det hade behövts. Normalt? hursomhelst så hann jag träffa Ida och Linnea en sväng då dom var in på ICA imorse. Trevligt. Hade tänkt höra vad planerna inför kvällen var men insåg då jag kom hem att jag var tvungen att plugga. Hur ofta händer det? hade inte gjort min läxa och insåg att det skulle bli försent. Vissa ska ju upp och jobba imorrn också.
Men nu har jag i allafall varit duktig och gjort bort kemiläxan som vi fick förra lektionen. Så imorgon ska jag smita iväg från jobbet för att fara på lektionen. Lär bli en jobbig dag imorrn då. Först jobb 08.45-12.15 sen lunch/rast till 13.30, sen lektion från 13.30-14.50 och till sist jobb från 15.00-19.00. Kul dag va? tur att det är fredag och att jag (oftast) alltid är på bra humör då.
Den här helgen har jag sett till att jag inte ska jobba då Linnea och Ida är på besök. Sist var det ju bara jobb som gällde under julveckan. Så helgen kommer bli awesome!
Nu ska jag ta mig en dusch och därefter lägga mig i sängen och slumra till och invänta min sötis som kommer hem från Haparanda då. Är så fruktansvärt trött!

15e februari

Spenderade alla hjärtans dag på jobbet och där passerade många tulpaner och rosor på bandet. Själv fick jag komma hem och träffa en alldeles jättefin och jättebra pojkvän med en överraskning till mig. Superduper söt!
Imorse var det uppstigning tidigare än vad ögat ville. Första lektionen i NkB var imorse. Så nu har jag fått lite repetition om Kemi som man lärde sig i 9an. Känns bra att det inte är helt okända saker som vi går igenom. Nu ska jag alltså plugga lite grann så jag inte redan nu hamnar efter. Måste passa på medan jag har tid. Sen blir det nog att slöa hela dagen. Får se om jag orkar släpa mitt lata arsel till gymmet senare ikväll.

13e februari

Har lyckats med att ligga i sängen i flera timmar. Kollade runt på lite kläder och helt plötsligt var jag fast! jag var bara tvungen att beställa hem lite kläder, heeheeeee. Så Nu blev jag ännu fattigare. Tur att jag kan låna pengar av mig själv då så jag klarar mig till nästa lön. Haha!

Sitter för övrigt och väntar på att klockan ska bli kring fyra så jag kan åka iväg till jobbet där kvällen ska spenderas, precis som så många andra kvällar. Men det innebär att plånboken fylls på och det gillar jag! sen kommer min favorit som jag längtar efter.

12e februari

Har jobbat hela veckan, utom i tisdags. Känns bra att få in lite cash. Synd bara att dom glider ut rätt så fort. 
Annars har jag inte hunnit med så många knop. Har iallafall fått tag i en bok till Naturkunskapen, tack och lov för det! nu behöver jag bara en till den andra kursen. Nästa vecka börjar alltså pluggarlivet igen, haha.
Igår var vi ett gäng och bowlade som omväxling i livet. Det händer ju inte så mycket på vintern så då får man ta tagi saker och ting. Jag kan lova att jag briljerade i andra serien, sen gick det bara utför. Tyckte jag borde ha vunnit!
Idag är jag lämnad helt ensam. Boyfriend är i nord och spelar hockey. Så just nu är det lite ensamt. Det var ingen annan som nappade på att umgås med mig ikväll... Synd om mig va? 

Nu väntar jag bara på att dom nya avsnitten av Greys ska ladda klart, sen ska jag lägga mig i min alldeles för stora säng helt ensam och bara titta på det tills det blir dags för sängen. Imorgon händer det ingenting speciellt heller. Jobbar och sen kommer min sötis hem så jag ska pussa på na'.
Eh, en sak till. Alla hjärtans dag? kul att man har någon bra idé över huvudtaget...  Och ännu roligare att man jobbar på den dagen... Får försöka hitta på nått bra fram tills dess. Är ju såklart ute i sista stund. Typiskt mig!

8e februari

Idag är jag ledig och har en hel del att göra. Ska nämligen handla, tvätta, städa rummet, träna, köpa en bok och springa en vända på stan.
Ska ju till en början försöka ta mig upp ur sängen. Har nu suttit/legat här i en timme utan framgång.

3e februari

Idag är jag trött. Blev för lite sömn för oss inatt av någon konstig anledning. Mitt nya täcke var lite för varmt om jag ska vara ärlig. Svettades mest hela tiden.

I allafall har jag jobbat idag, skönt. Men nu när jag är hemma är jag bara trött! har i allafall fått nånting bortgjort. Har nämligen sorterat mina viktiga papper som har legat i flera månader i min soffa och skräpat. Nu är det på sin slutdestination: pärmen. Skönt! nu hade jag tänkt ge mig av till Nautilus, Actic gym eller vad det heter nu för tiden. Sen hade jag tänkt hinna städa rummet innan V kommer hit. Men det kan jag lika gärna sluta ut nu, kommer ändå inte att hända. Haha!

Hade tänkt räkna ihop mina timmar som jag har jobbat i december och januari men det kommer jag aldrig att hinna eller orka göra. Så jag får ta det på lördag då jag ändå inte har något annat för mig på kvällskvisten.

Imorgon blir det jobb igen. Kommer dock frysa ihjäl innan dagen är över eftersom det är i mejeriet och där är det KALLT. På kvällen blir det nog att kolla på lite fotboll och sen fredagsmys!

Då vet alla!

2a februari

Då har jag spenderat pengar på lite smått tråkiga saker. Två kuddar och ett täcke, samt kattmat och kattsand och lite annat tråkigt. Men men, det behövdes om vi säger så.

Sen har jag varit på kalas hos mormor. Åt en och annan bit av smörgåstårtan och sen lite av vanliga tårtan och kakorna. Tagget för träning direkt efteråt hittade jag ingenstans. Och träningen gick åt fanders. Kul. Nu ska jag gå och duscha sen lägga mig i sängen och vänta på nästa dag.

Och så är det jobb för hela slanten torsdag, fredag och lördag.

2a februari

Idag är jag ledig. Men då jag är ledig ligger jag i sängen och tar det lugnt när jag behöver göra allt annat än det. Måste till exempel sortera mina viktiga papper som har legat i min soffa alldeles för länge. Måste städa rummet eftersom det återigen ser ut som ett bombnedslag. Måste räkna mina jobbtider. Måste städa toaletterna.

Förövrigt väntas smörgåstårta för hela slanten idag. Mormora fyller hela 90 bast idag. Så kommer nog spara mitt ätande tills dess, så jag rymmer massor med smörgåstårta. Fyfabian så jäkla gött alltså!

Ska även försöka ta mig upp ur sängen och göra mig klar. Hade också tänkt hinna förbi Jysk för att köpa nya kuddar och lakan, och kanske något påslakan eftersom det kan vara det roligaste att köpa.

2a februari

Att det finns så fruktansvärt sjuka människor visste jag redan. Men att en sån idiotisk kille skulle göra något sånt mot en av mina fina vänner är så oförståeligt för mig. Ofattbart! Såna människor borde inte få finnas över huvudtaget.

RSS 2.0