I could never be the right kind of girl for you

En slags besvikelse, som vanligt, när det inte händer. De här tankarna, när försvinner dem? orkar inte med det.
Jäkla humörsvängningar säger jag bara. Hur kul är dem egentligen? stackars folk som måste hålla ut varje dag med mig. Fast de behöver ju förståss inte, om de verkligen inte vill.
Vi slutar tidigt på torsdagar, vilket är väldigt skönt. Så jag drog på stan en snabbis i hopp om att mamma hade fört över pengarna från skorna. Men inte det inte. Får väl gå och köpa det jag skulle köpa idag imorrn istället. Sen då jag kom hem så stod älskling på gården med sin skoter. Trevligt med lite sällskap efter skolan. Man har ju ändå ingenting att göra den tiden på dagen. Fast ännu trevligare hade det varit om han hade kommit nu efter träningen. Fast det är ju ändå fredag imorrn och det innebär att jag ska följa till Kåbdalis med Alex. Vet inte om vi bara ska köra skoter eller om vi ska åka bräda också. Hoppas på bara skoter, orkar inte ta med mig brädan och allt det dära.
Träningen som vi hade idag gick väl hyfsat bra. Jobbigt var det i allafall. Men det är ju bara skönt efteråt då. Så nu hade jag tänkt duscha sen se Bridget Jones diary the edge of reason. Det blir säkert nice, fast lite ensamt.


You deserve someone who's much better than me.

Here we go for the hundredth time

Trodde dagen skulle bli värre än den i själva verket blev. Tur var väl det, för nu är jag inte på sådär jätte, jätte dåligt humör som igår. Det enda dåliga idag är att jag måste plugga på engelskan som vi har imorrn.
Undra egentligen vad det är som gör så jag blir så arg och irriterad, och ledsen jätte lätt? undra om det kan vara p-pillrena.. Kan hända.

Do you know what it takes to love me?

Förbannat jävla jobbig dag idag. Tisdagar är ingenting att se framemot. Jag blir på så dåligt humör. Och jag vet faktiskt inte varför. Nånting måste ju vara fel på mig, jag kan ju inte gå och vara irriterad jämt och ständigt?
Stackars dig som måste stå ut med mig och mitt humör. Förstår inte hur du kan stå ut faktiskt. Men snart kanske den dagen är kommen, då du kommer lämna mig. Eller den dagen var ju förra veckan, då du var villig att lämna mig, bara sådär, utan förvarning. Snart kanske det är på riktigt. Vad gör jag då?

Jag har snart träning på korpen, fyfan så jävla jobbigt. Ser verkligen inte fram emot det, men jag måste.. Känns inte bra. Sen måste jag tydligen plugga men jag ids fan inte. Får ta till mig imorrn och plugga.

Jag blir hellre ensam än lycklig med nån annan

Helvete! Varför skulle det där hända? varför kunde du inte bara förstå mig? varför varför varför?
Jag trodde aldrig att du skulle säga sådär åt mig, trodde du aldrig ens hade tänkt den tanken. Förbannat. Nu är allting förstört igen, det kommer aldrig tillbaka igen. Jag känner det på mig. Allt kändes så himla, himla bra för bara en vecka sen. Nu känns det som att vi måste börja om från början igen. Hur mycket av det här kommer jag klara?
Lite depp där, men kan inte hjälpas. Behöver få ur mig en del. Men vem finns att prata med?

Träningen idag gick hyffsat bra. Ovanligt bra för att vara på söndagar. Och jag har inte ens duschat än, inte så fräscht av mig, men jag orkar inte riktigt än. Snart ska jag. Sen ska jag se om jag har nån skjuts till Alex. Vi hade tänkt se American Gangster.

Take everything from the inside

Gud vad man saknar det man en gång hade. Allt det man gjorde förr. Det var så levande, alltihopa. Nu känns det som att tiden står still och ingenting händer i livet. Åh, Johanna, du ska bara veta hur mycket jag saknar dig. Så himla obeskrivligt mycket. Allt vi hade, vart tog det vägen? vi lovade varandra att det här aldrig skulle hända. Hur kunde allt gå så himla fel?
Förövrigt så har jag träning idag. Ska bli skönt att få göra av med tårtan och fikat sen igår :)

Bye

RSS 2.0