Hello världen

Alltså herregud vad jag är trött då jag kommer hem efter skolan. Det är sjukt. Jag brukar nästan aldrig vara trött, men i år verkar det inte stämma längre. Det blir därför en tidig kväll ikväll.

Jag såg just idol som många andra svenskar gjorde. Än så länge är Calle, Erika och Klara mina favoriter men fortfarande är Gabriel Brandes längst upp på min favoritlista. Då är det synd att han redan har åkt ut, men helt seriöst, han är mycket, mycket bättre än till exempel pitebon Patrik. Check it out:





OCH SNYGG ÄR HAN!

Nu är det dags för sängen skulle jag tro, hehe. Det blir kanske ett Grey's avsnitt, har ju inte sett de nya ännu. Så ciao.

Helgen

Den här helgen har varit brao. För det första blev det ett litet "tandläkarbesök" i Luleå med Alex, hehe. Det blev att shoppa en del av pengarna som finns på kontot. Jag hittade ett linne, en tröja, en skjorta, strumbyxor och ett par jeans som kan vara behövliga. Skor hade varit bra om jag hade hittat i Luleå. Men det fanns inga som föll mig i smaken, dessutom kollade vi inte i så många skobutiker, hehe.

I helgen har jag varit ensam hemma och det har varit förjävla skönt faktiskt. Det har känts som en befrielse att få röra sig i huset och göra som man vill. Men imorgon står städning på schemat vilket inte känns så bra då jag säkerligen kommer vara bakis eller så. Men det får bli städning iallafall helt enkelt.

Ikväll har det varit lagfest på Björklunda vilket har varit skojsigt faktiskt. Det var riktigt trevligt med allt folk som kom. Och nu är det nog så att jag ska sova vilken sekund som helst.

Snart natten

Jag tror det är dags för mig att göra nån slags lista över vad jag ska avklara på dagarna. För det första har jag inte lämnat in min historiauppsats som skulle vara inlämnad i torsdags, hur smart är det? dessutom hade jag tänkt hinna med att plugga imorrn TVÅ dagar före provet för första gången på flera år. Jag brukar alltid spara allting till sista dagen men imorrn ska jag ta mig fan plugga mig smartare. Det får inte bli nått One tree hill-avsnitt imorrn för så fort jag börjar se det så kan jag inte sluta. Så blev det idag. Ingenting som skulle bli gjort blev gjort.

Jag har iallafall hunnit kolla igenom Umeå Univeristetskatalogen för att försöka få mig ett litet hum om vad i hela helvetet jag ska plugga till. Nu har jag fått lite inspiration av den där sablarns katalogen som tog mig länge att reda ut. Men nu vet jag lite mer som sagt. Hursomhelst så är det dags för sömn nu. Imorrn väntar ännu en lång dag på Coop och sedan möjligtvis en ännu längre eftermiddag med näsan i Småföretagande B-böckerna. Bäst man laddar batterierna.

Söndag

Gårdagen måste ha varit mitt livs tråkigaste helgdag. Vad gjorde jag? jävlat ingenting, satt framför datorn och såg idol och one tree hill i väntan på att min sötnos skulle komma hem från krogen. Gottade mig med godis, naturgodis och en stor coca cola på det. Det må ha varit gott men efteråt kändes det inte lika bra som det gjorde innan jag tryckte i mig alltihop.

Idag har jag nästan känt mig bakis fastän jag inte rörde en enda muskel förutom fingrarna och möjligtvis käkmuskeln. Jag och Alex tog det lugnt och sen kom Gabbe, Henke och Danne förbi och vi for och åt bakismat på Pitstop. Sen har det väl inte hänt mycket mer än att vi har spelat lite poker, jag och Alex.

Men nu ska jag ta tummen ur röven och skicka in min historiauppsatsgrejsimojsgrejs. Bara tre dagar för sent, men det är ändå omöjligt att få mer än G i den här kursen, iallafall med våran lärare. Och så ska jag se lite Top model och sen Ensam mamma söker. Det blir säkert nice. Och så lite godis, naturgodis och cola från igår på det.

Se och njut

Skada nummer 1 : blev trampad på under Promoe på PDOL



Skada nummer 2: trampade på nånting förra helgen




Vilken var äckligast? nummer 1 eller nummer 2? ;)

HEHEHEHEHE :D

Btw, min tå är helt återställd iallafall ;>

Grattis älskling! :)











Helgen

Har varit bra och dålig. Men det bra överväger det dåliga iallafall. Fredagen tog jag och Jennifer det lugnt hos Robin framför Idol och Pirates of the carribean som vi sen somnade till. Det blev en tidigt hemgång och jag somnade tidigt. Sen var det match mot Storfors som vi vann med 5-0 och vi kom därför tvåa i serien. Nu hänger det på om Blåsmark inte vinner deras serie i div 3 så går vi upp i div 3. Fast jag vet ju inte om jag ska fortsätta ännu men...

På kvällen var det fest med en massa (16) brudar hos Sabine. Det var trevligt tills jag insåg att jag hade blödat ner hela huset av min häl som jag inte ens visste att jag hade gjort illa. Men ont gjorde den märkte jag senare (på grund av alkoholen). Jag vet fortfarande inte vad jag har trampat på för att den ska bli så ond, haha. Sen efter Sabine så "barkade" det mer eller mindre. Men det var lika bra att jag öppnade ögonen och insåg vad jag precis hade blivit.

Jag kommer visa er en finfin bild av min finfina häl senare när jag orkar ladda upp bilden, hehehehe.

Ikväll ska jag förresten försöka vara duktig. Jag ska nämligen göra läxor. Det vill säga historiaskiten som jag hatar så mycket. Sen blir det nog bara oth och (FAN VAD GOTT MED DIPPPPP kom jag på nu).....

Virus

Ja, då har man samlat på sig en hel hög med virus i datorn. Det var väl på tiden... Eller så inte. Så jag måste formatera om min dator snarast möjligast. Den är så förbannat seg så jag bara vill slänga den i väggen eller nånting.

På tal om inget så har mina tre första böcker av Trueblood-serien kommit i veckan. WIHO! synd bara att man har lite tid till såna saker. Men jag längtar tills dess att jag kan börja läsa dom.

Imorgon är det sista matchen för i år och kanske föralltid. Den är väldigt viktig, vi måste vinna för att komma upp i division 3, såååå det blir spännande. Sen på kvällen blir det lite festligheter och det blir ju säkert trevligt det.

Herregud

Snälla gud, säg inte att det är "inne" med ridbyxor. Vad är detta? ridstövlar, ridjacka, ridbyxor. Är det dags att börja använda sporrar på skorna och ridspö också? blev väldigt "upprörd" då jag såg detta i Blondinbellas blogg. Hahahaha, usch. Det är iallafall det sista jag skulle sätta på mig, om jag nu inte skulle vistas i stallet vill säga.

Helg

Det blir ingen speciellt händelserik helg den här helgen. Jag hade tackat ja till fest ikväll men tyvärr går det inte eftersom jag måste ladda till matchen imorgon. Den är superduper viktig och vi MÅSTE vinna den. Så jag ska bara ta det lugnt ännu en dag ikväll och så ska jag äta mig tjock på ostkrokar, morötter och dipp, choklad och chips. Och så lite cola på det. Dessutom ska jag ta till mig det stora nöjet och baka tills imorgon. Det blir alltså en tjockis-dag idag. Nu är det dags att se lite oth och sen läsa lite ur min bok Män som hatar kvinnor. Ska även hinna läsa den andra boken Flickan som lekte med elden innan jag ska se den på bio, hehe. Det blir ju lite ört om tid när böckerna är över 500 sidor. Men det ska jag väl klara?

Duktig tjej

Jag har lagat min egen mat. Det blev lite av varje i min sås eller vad det nu var för något. Såsen var god men det var tyvärr inte speciellt gott med bacon till... Jag skulle ha haft kött av något slag, då hade det blivit MVG på den. Nu har jag städat undan en hel del kläder och jag orkar faktiskt inte röra mig ur fläcken för tillfället. Så det blir inget dammsugande idag eller mopedtvättande heller för den delen. Jag ska istället bara ta det lilla lugna och mest troligt gå till sängs tidigt. Men först blir det såklart lite One tree hill.

By the way, jag lyssnar på Oasis. Great stuff! det blir nog några låtar som hamnar i min mp3 inom en snar framtid. När jag orkar. Nu är det enda jag orkar att sitta här och inte göra nån nytta.


Här har ni en bild på Arrebarre när han faktiskt är ganska söt.

Vad ska jag äta?

Ja, det är den stora frågan idag. Jag är hungrig som fan och vill äta nånting. Vill helst att det ska stå framme redan nu. Men idag får jag till och med ta och fixa min egna mat eftersom det verkar som att ingen är hemma här. Vad får det lov att vara? något från frysen blir det nog. Jag är för lat för att ställa mig vid spisen för att laga lite mat till lilla jag. Billys? nej. Pannkaka? nej. Plättar? nej. Pyttipanna? nej.

y0

Här var det ett tag sen jag uppdaterade ser jag ju. Det känns inte som att det var en vecka sen faktiskt. Kanske beror det på att jag inte har tid eller ork eller lust. Det är faktiskt ingenting jag har funderat på ännu. Hur som helst så kan jag väl kanske berätta att jag är typ död varenda dag i veckan då jag kommer hem. Det är inte kul att leva när vårat schema ser ut som det gör. Och dessvärre är det inte kul att man är så trött så man skulle kunna gå och sova direkt vid hemkomst.

Dagen har spenderats såklart på skolan, här har vi inte tid för skolk alls. Då missar jag alldeles för mycket. Det kommer dock kännas grymt skönt att nån gång kunna gå hem från skolan liiite, liiite tidigare bara för att få känna lugnet. Men, som jag sa, det går inte när man heter Hanna och går HP3A. Efter skolan for jag en sväng in till stan. Jag skulle först och främst hitta en present till Alex eftersom han snart fyller år. Men SJÄLVKLART är det jag tänkte köpa SLUT, slut som i SLUT! jääävla skit säger då jag. Det var den PERFEKTA grejen. Men jag hade tur i oturen, jag såg igår när jag var på stan en BH som jag jääätte mycket ville ha men just då hade jag inga pengar i börsen, så när jag hittade den på HM igen blev jag glader. Och det blev även en del andra grejor inhandlade och sen tog tyvärr pengarna för tillfället slut.

Jag har då missat träningen idag också för den delen, men det var faktiskt lite ofrivilligt eftersom jag inte hade nån aning om att det över huvudtaget var träning idag. Trodde den var imorgon men så var det inte, eller jo, då är det också träning. Så det var nog bara bra att jag fick stanna hemma idag, jag hade nog ändå inte orkat fara.

Nu har jag skrivit klart nästan. Jag ska bara säga att jag ska göra negerbollsdeg och äta den samtidigt som jag ser one tree hill. Knasigt, jag har just börjat se den serien från början och man blir ju såklart fast direkt. MEN det är bara tills Grey's anatomy och Gossip girl börjar om igen.

CIAO!

RSS 2.0