Friday

DAGENS KLÄDER: Ful gul t-shirt med färgstänk på och mjukisar.
DAGENS FRISYR: Uppsatt i en knorr.
DAGENS SMINK: Bara lite foundation, för att dölja mina utslag.
DAGENS HÄNDELSE: Min dröm om 50 cent inatt. Haha.
DAGENS LÅT: Pirates - Bullets and Octane.
DAGENS VILL HA: Kläder i stora lass.
DAGENS PLANER: Spela domarcupen hela kvällen.
DAGENS SKADA: Förhoppningsvis ingen alls.
DAGENS DUMMASTE: Mitt hår.
DAGENS IRRITAION: Ingen, otroligt nog.
DAGENS DROG: Nisse.
DAGENS ÅTERSEENDE: Vet inte.
DAGENS ROLIGASTE: Musiken.
DAGENS TRÅKIGASTE: Mina utslag i fejjan.
DAGENS KRAM: Hm, typ Nisse.
DAGENS PUSS: Nisse.
DAGENS FAVORIT: Nisse.
DAGENS SAKNAD: Alexander
DAGENS KÖP: Hårfärg.
DAGENS GODIS: Inget godis för mig idag.

What a wonderful world

Nu sitter jag här och får världens psyktankar. Igen. Som vanligt kanske man kan säga nu.
Jag förstååååår verkligen inte vad fan som är fel på mig alltså. HUR kan man göra så som jag gör mot någon annan. Vad håller jag på med? Jävla psykisk störda hjärna. Tänk inte på mig själv bara, utan på alla andra runt omkring mig.

Och hur kul är det då mina utslag under ögonen har kommit tillbaka? eller i hela fejjan kanske man kan säga. Blä. Usch, skabb. Fula helvete. Blä.
Nä nu ska jag sova bort mina psyktankar och hoppas på att mina utslag försvinner så fort jag somnar.

Home sweet home

Efter ungefär halva sportlovet har jag anlänt hem. Skönt känns det faktiskt. Nog för att jag har haft kul, men det bli ibland för mycket med skotrar och killar som ska leka som nå småbarn, så får vi tjejer stå och kolla på och samtidigt frysa ihjäl med ett humör som är svårt irriterat. Lite mindre ego skulle sitta perfekt. Tänk lite på mig också, såsom jag tänker på dig, för din skull. Och ja, jag har ingenting gemensamt med din familj och släkt så det känns ganska påfrestande att bara försöka passa in liiite liiite grann. Men ändå lyckas man inte. Därför ville jag fara hem tidigare än planerat. Och för övrigt så har vi cup på fredag och söndag. Ville dock att min pojkvän skulle ställa upp och kolla på min cup, men icket. Inte kan man ställa upp lite grann inte. Men då var det ju tur för honom att vi har cup på söndagen också. Good bye tired eyes.

It hurts to think

Lugn och kort dag idag. Det kunde inte bli bättre. Fast vi hade prov idag, det gick faktiskt bra. Hade inte pluggat sådär värst mycket som jag trodde jag behövde göra.
Senare idag, är det träning, min sista innan cupen, eftersom jag far till Kåbdalis på söndag och kommer hem på torsdag eller på fredag. Och jag längtar nå så grymt till cupen. Det ska bli roligt. Hoppas att det går bra för våra lag, vi har liksom två lag. Vi vet inte än vilka vi ska spela med, men jag hoppas tränarna har tänkt ut det där riktigt bra.Förövrigt så är allt chockerande bra. Trodde verkligen inte att vi skulle komma såhär långt. Kanske blev händelsen någonting som gjorde att vi båda förbättrade oss, att vi båda insåg vad vi hade förlorat. Det kanske blir bättre trots allt. Jag hoppas verkligen på det. Även om det gör så himla ont för mig hela tiden att tänka på det jag såg, det som hände. Jag vill verkligen kunna lita på dig igen, men det kanske bara är omöjligt efter en sån här gång?


Jag älskar dig!

We will make it

Mina känslor pendlar upp och ner. Eller fram och tillbaka, vad ska man säga? eller inte känslorna, utan min syn på dig. Min syn på våran framtid. Ibland är allt helt värdelöst och ibland finns det ingenting bättre.
Jag har varit duktig idag och pluggat lite grann, mer än jag förväntade mig faktiskt. Äh, bara man klarar provet så är det ju lugnt.
Nu ska jag fara och spendera min tid tillsammans med Alex. Ska också ta med mig boken så att jag kan provet lite bättre. Jag kanske inte känner mig så stressad då jag väl är hos Alex. Känner att mina läsare börjar sjunka lite i antalet nu, kanske är det för att jag inte skriver så känslosamt nu för tiden. Eller för utom i helgen då...

Hope you're happy now

Mysteriska tankar dyker upp hela tiden. Vad betyder dem?
Sov så otroligt gott i natt, vaknade bara två gånger kanske. Typ rekord. Och så var det såklart jätte skönt med sovmorgon idag. Fast om jag fick välja så skulle jag hellre börja tidigt och sluta tidigare än att börja sent och sluta sent. Det är så grymt jobbigt att gå till tjugo över fyra.
Senare idag ska jag (om jag ids) plugga på Småföretagande som vi har prov i snart. Men det är bara om jag ids, som sagt. Och senare ikväll är det träning på Korpen. Jobbigt, men nu är det bara två gånger kvar så jag ska se till att göra mitt bästa och tänka positivt.
Och för att avsluta detta inlägg så kan jag säga att det känns förbannat skönt nu. Att jag aldrig på på den här tanken förra gången han gjorde så mot mig. Bra idé faktiskt. Jag lider mindre, han mer istället för att jag ska lida och han ingenting. Fyndigt. Hoppas han förstår vad som gäller och speciellt vad som händer nästa gång det händer. För det antar jag att det gör, eftersom det har upprepats.
Det var nog allt för mig. Ha det bra tills vidare, mina oregelbundna läsare.

Happy together

Allt är väl på bättringsvägen. Hoppas jag. Känns jävligt konstigt också. Fast ändå bra, för det vi har kommit överens om. Hoppas vi båda håller det vi lovar då. Bild med Bryngel idag, 2 och en halv timmas BILD! huvva. Kan det bli värre eller?
Hade inte så mycket att skriva om idag.. Eller justja, försöker göra min blogg lite finare. Men det går bara åt skogen!

What have I done to deserve this?

Åt helvete med allting. På riktigt nu. Jag är jävligt besviken, förbannad, arg, ledsen och helt jävla förstörd och ALLT på grund av dig! jag förstår inte hur man har hjärta till att göra nånting sånt här. Jag förstår verkligen inte hur du har tänkt dig. Vad har jag gjort för att förtjäna den här smärtan? åh, jag vet inte vad jag vill eller ska göra nu. Vill jag forstsätta trots dina lögner? eller vill jag leva ett tomt liv med saknad av dig? det vet jag inte. Hur jag än gör kommer vi båda lida, men mest jag.
Kanske är den enda utvägen att gå skilda vägar?

It's over

Då var det slut. Mellan mig och Alexander Hjorth. Han är en idiot så alla vet det. Jag hatar han från och med nu.
I ett år har jag varit den lyckligaste tjejen, och idag tog allt slut. Hans fel. Vad det innebär vill jag inte berätta.

I believe in Karma what you give is what you get returned

Då var det äntligen fredag. Som jag har längtat. Eller ja, ingenting speciellt kommer ju hända i helgen, men det är ju alltid skönt att vara ledig från skolan. Jag håller på att kolla på kläder från H&M som jag har tänkt beställa, helst så snart som möjligt. Alltså sommarkläder, som jag verkligen behöver.
Senare idag ska jag till Alex och så ska Pep, Alex kusin komma. Vi ska bara slappa tror jag. Typ bada bubbelpool och se film. Hoppas på bubbelpool, är grymt sugen på det nu. Det var ju ett tag sen sist.
Men nu däremot ska jag städa mitt rum och visa mamma kläderna.
Ha en bra helg, mina YTTERST få läsare. Haha.

Valentines day

Alla verkar ha haft det mysigt på alla <3 dag. Inte jag. Lite besviken är jag faktiskt. Lite grann kanske man kunde få? lite kärlek åtminstone. Men nej nej. Samma sak som alltid. Oerhört tråkigt faktiskt.
Dagen har inte varit speciellt bra, hade förväntat mig mer av den men det var nog ett misstag att göra det. Det var bara en dag i mängden.
Träningen gick uselt förresten. Gick inte alls bra. Och efter träningen kom Alex till mig. Vi gjorde ingenting alls, ingenting speciellt, ingenting. Kul. Tur att det är fredag i morgon i allafall. Då blir man alltid på bra humör, även om kvällen blir tråkig, så är den alltid mysig. För det bästa som finns är att ligga med min älskling och bara mysa.
Nu ska jag däremot mysa mig själv till sömns i ensamheten (kan misstolkas). Så jag får hoppas på en bra helg som kanske bjuder på nånting spännande?
Justja, på tal om helg, och att nånting ska hända. Vi skulle kanske ut och köra skoter på lördag, alltså jag, Alex, mamma, pappa och Alex pappa och typ Ludde? det kommer säkert bli roligt, bara det blir av vill säga.
Det var allt för mig. God natt!

Kan väl bjuda på en liten <3 dikt. Dock inte jag som skrivit, men vafan.

Love is so very special
Yet can make you feel so lost
It can arrive just like the springtime
And melt away like morning frost

You must find ways to nurture
Always grow your love with care
Never ever take for granted
The love that you both share

Mistakes are bound to happen
You may hurt each other's heart
Yet don't give up to easily
It will tear your love apart

Love resembles a bright flame
That lights a dark starry night
Never ever let this flame burn down
Rekindle with all your might

Take a moment every day
Look deep into each other's eyes
Never hesitate to show affection
Small gestures will keep a love alive

Talk openly about your feelings
Take time to show that you care
Treasure each and every moment
Because to find true love is rare


Summer of 06

En tid med mycket skratt och glädjetårar. Vi gjorde allt tillsammans. Vi fyra. Gud, saknaden är så förbannat stor. Det finns inga ord. Vi tog ett steg åt sidan samtidigt som du forstatte gå. Utan oss. Se vad du lämnade bakom dig.

Denna dag har varit slapp som tusan. Samlade på mig många godisar på Nolia, och många pennor också för den delen. Sen slutade jag tidigt också. Och nu ska jag göra läxa, typ? bokrecension. Finns säkert nått på internet man kan ta. Haha.
Får se vad kvällen erbjuder. Det är ingen träning i allafall, vilket känns bra. Det skulle vara tugnt annars.

No matter what you say, I will always love you

Härliga tider. Inga sura miner idag, inte en enda faktiskt, vilket är världsbra. Inte igår heller, fast då var jag ju inte på bilden och dog, utan jag var ju och åkte skoter med Alex och Erik. Det var nice. Veckans tisdag har inte bjudit på några sura miner alls faktiskt, alla har varit glada. Sen så har vi slapp dag imorrn. Halv tio börjar vi och så slutar vi 12. Under den tiden ska vi bara vara på Nolia och kolla där.
Träningen idag gick inte så där värst bra för mitt lag. Jag orkade inte så mycket. Men det gör ingenting. Huvudsaken var att tiden gick fort idag. Dessutom hade jag tänkt fara till Alex och sova där men jag kom hem så sent och hade inte duschat eller hade nån skjuts så det blev aldrig av. Får tyvärr vänta till helgen då.
Ingenting negativt, super bra! man kanske är på bättringsvägen nu trots allt. Jag hoppas i allafall på det.
Och nu ropar duschen på mig, sen ska jag kanske se tv eller sova.

I blame no one, but myself

Helgen har bjudit på en hel del mys. Vi firade våran ettårsdag i fredags med middag hos Alex. Och så var det tänkt att vi skulle bada bubbelpool men då var den kall p g a strömavbrott eller något liknande. Men det blev trevligt i allafall. Sen myste vi bara på.
På lördagen tog vi bussen in till stan för att köpa present till Jesper, Alex kusin som fyllde år och skulle ha fest. Tyvärr hade vi ingen alkoholhaltig dryck, för att vi båda var panka så festen blev inget vidare för oss. Vi kände ändå inte så många där. Så vi for hem och gjorde en tidig kväll hemma hos mig. Vi såg Titanic, eller en bit av den, och myste på. Sen blev Alex för trött så han somnade medan jag såg lite till av filmen. Men jag blev less. Man har ju sett den så många gånger förut. Så det blev en hyfsat tidig kväll.
Idag har jag tränat medan Alex har varit och fixat skotern och sen sett skotertävlingen på valls. Nu hade jag velat fara och se lite av tävlingen men pappa säger att den är typ slut snart, så det var ingen vidare bra idé. Så nu har jag ingenting att göra. Funderar på att ladda hem en film och hoppas på att den är klar tills ikväll, då jag har tänkt sitta hemma och mysa med mig själv och ensamheten. Eller så kanske jag far till Alex om jag har skjuts.

Forever you and me, after all

Dagen ser ut att bjuda på lite plugg och sedan träning. Och efter det ska Alex komma, har han sagt i allafall. Hoppas det håller också! Vet inte vad vi ska hitta på eller så. Men nånting blir det väl, nån film eller så.
Och imorrn är det våran 1-årsdag och vi har faktiskt inte riktigt bestämt vad vi ska göra, tyvärr. Men kanske äta nånstans sen bada bubbelpool och ha det mysigt. Hoppas det blir lyckat, fast det känns inte riktigt så värst organiserat av oss..
Jag har dessutom tänkt boka tid hos ungdomsmottagningen för att byta p-piller. Det måste ju vara mina nuvarande p-piller som gör mitt humör så fruktansvärt hemskt. Det kan ju bara bli bättre. Så förhoppningsvis får jag några nya nu då.
Hursomhelst har jag tänkt gå och plugga matte nu och sen kanske städa, om jag ids.

I'm a brave little soldier, I must fight, I must win

Hei och välkomna lugna dagar!
Idag har jag ingenting känslosamt att skriva om, faktiskt. Så jag skriver bara det som kommer upp i hjärnan.
Dagen idag var faktiskt inte så farligt. Fick veta resultatet av engelskaprovet. Fick G, bara två poäng ifrån VG. Var med inställd på att få VG eftersom det kändes som att det gick hyfsat bra för mig. Men man ska väl vara nöjd att man fick G i allafall. Vi har prov i matte på fredag dessutom, och jag glömde mina böcker på skolan, bravo.
Jag har laddat hem massa låtar som pappa brukade lyssna på med mig när jag var jätte liten. Ganska kul att få höra.

Trapped in yourself

Tisdagar, förbannat dålig dag. Okej med sovmorgon men den hjälper knappast då man går en lång jävla dag till 20 över 4. Hur många lektioner som helst, och nästan ingen vila. Samma sak varje tisdag, eller varje dag snarare. Senare på kvällen är det träning på korpen, ser inte fram emot den. Jobbiga tankar faktiskt. Fast jag offrar mig, mina ben, armar, min mage och allt det där än en gång.
Och såklart ska de där tankarna komma och ta över allting än en gång. Hur fan ska de försvinna? varför kommer de tillbaka? förbannat säger jag då bara.
Jaja, har it tid med det här. Jävla jävla skit bara.

You need me less than I need you

Hela helgen har spenderats tillsammans med Alexander och hans familj. Vi har för det mesta kört skoter. Eller Alex har i allafall. Kört fast och sådär. Så var man ju tvungen att hjälpa till. Så jag har fått lite träning också. Det var dock dåligt väder lördagen, men söndagen var solig. Annars har det inte hänt så mycket annat. Eller vi har sett alla tre Shrek filmerna under helgen också. Tydligen hade jag missat 2an, knasigt faktiskt. 2an är faktiskt bäst tycker jag.
Just nu är jag bara så fruktansvärt trött, det är svårt att hålla uppe ögonen just nu, men jag kämpar tills en rimligare tid att gå och lägga sig.
Hej då så länge.

RSS 2.0