Augusti 30

Åh, jag orkar it. Seriöst. Kattungarna skriker heeeeela tiden alltså. Mer än vanligt bara för att det är helg och jag tänkte få sova lite, men nej. Inte då det. Istället är de ännu jobbigare. Och för att göra det värre så skriker de inte efter mat utan efter nånting helt annat som jag inte vet vad. Åh, galen blir jag. Längtar VERKLIGEN tills de kan äta mat, nästan själv.
Ja, Linn sa nyss att matchen inte är idag, den är visst imorgon. Idag ska jag istället gå på linjen för nåt lag. Det blir väl kul, tycker jag.
Igår for jag och Alex och grillade pinnbröd och mashmallows med Carro Lu och Jonte, Jk och så kom Matte senare. Det var trevligt men jag var så förbannat trött. Vi satt där några timmar och pratade om det ena och det andra, lite update sen typ nian. Nu ska jag passa på att gå på dass och sen smyga mig in igen för att sova i ca en timme till eller så. För nu somnade kattungarna. Men vad har jag gett mig in på egentligen?!

Augusti 29

Jag kan väl börja att säga att min vecka har varit väldigt slitsam eftersom jag knappt fått någon sömn, åtminstone inte den sömn jag vanligtvis behöver. Kattbäbisarna tar verkligen på krafterna kan jag lova. Det är verkligen ingen lek. Men gör man en god gärning så gör man.
Skolan har varit tung på grund av min sömnbrist. Har inte kunnat koncentrera mig alls på vad lärarna informerat om och jag har varit allmänt borta, haha. Och schemat vi har, det SUGER verkligen! fytusan så långa dagar och typ långa hål. Allt det tack vare EN person som förstör för resten av klassen..
Men men, jag hoppas att nästa vecka ska bli bättre, då kattungarna är 4 veckor. På tal om dem, så har de lärt sig att kissa och bajsa alldeles själv, vilket är super bra och skönt för mig. Då slipper jag det. Men istället har de börjat äta massor mer, och då tar det såklart längre tid att mata dem. Tänk om jag skulle få behålla en liten en, det skulle vara roligt, men det är nog inte aktuellt för min mor och min far.
Ikväll blir det mest troligt grillning med Alex, Carro och Jonte. Pinnbröd är ju bara så gott! så det ska vi göra ikväll. Kanske spela kubb om vi hittar nått. Sen blir det väl mys med min älskling. Eller jag hoppas på det men man ska som sagt inte ha för många förhoppningar, för då skiter det sig oftast.
Imorgon så är det match igen, mot Älvsbyn. Det lejda är att en älvsbytjej har tränat med oss den sista träningen för att hon går skola här i piteå och så ska vi möta hennes lag, och kanske henne? haha. Men jag hoppas vi vinner och att matchen inte blir som den förra, för vi var verkligen dåliga då. Ha en trevlig helg allesammans.

Augusti 25, 2

Första skoldagen vilket betyder, back to bad emotions. Iallafall för min del. Jo, det var jävligt av dig att inte säga till mig, men ännu värre var att du aldrig hörde av dig. Fyfan. Förvänta dig ingenting av mig då heller. Jag HOPPAS att du läser det här och TAR ÅT dig. Fy så besviken jag är på dig.
Jag antar att jag hamnat i den onda cirkeln jag på nått konstigt vis alltid hamnar i. Och för det andra så suger vårat schema alltså. Jävlat 20 över 4 fredag och sista lektionen är 3 timmar lång. Jippi! superbra gjort, ni som gjort schemat.
För att säga nånting roligt, eller mer intressant så har jag kommit fram till att kattungarna är ca 3 veckor gamla! hurra för det, för då behöver jag snart inte bajsa åt dem. Dessutom har jag kommit på ett namn till min svartvita kissebäbis. Den ska få heta Morgan. Den andra funderar jag på, men det står mellan Mauritz och nått annat som jag kanske kommer på. Men nu ska jag natta bäbisarna och så ska jag lägga mig i sängen och sova tills klockan 2 då det är dags att mata mina småttingar en sväng.

Augusti 25

Ja vad ska man säga? dålig uppdatering av mig, men jag har faktiskt bra ursäkter. Jag har nämligen blivit mamma, och inte vilken mamma som helst, utan kissebäbismamma. Jag har tagit på mig att ta hand om två stycken små söta krabater från en gammal klasskompis stall. De har massa vildkatter där och de kan inte alltid ta hand om sina ungar som de föder. Och dessa två småttingar blev lämnad av sin mor, så nu är jag deras mor. Det är verkligen inte ett lätt jobb minsann. De ska äta varannan timme och på natten var fjärde timme. Så det är bara att ställa väckaren mitt i natten för att mata de små liven.
Men de är så söta så man kan ju inte säga nej till dem. Just nu är de omkring 2 veckor, så de kan inte äta, kissa eller bajsa själv. Så det gör jag åt dem. Det här betyder att det blir mycket mindre uppdatering veckorna framöver. (jag har ingen bild på mina bäbisar, men jag ska fixa fram det så snart som möjligt.)

I helgen har jag inte heller hunnit uppdatera för att jag har spelat match och sen tagit hand om mina småttingar och efter det har det varit fest med en massa trevliga människor. Så, datorn har faktiskt legat kvar i sin väska sen i fredags då den sist användes.
Nu är mina bäbisar hungriga och vill äta, så de ska få mat, sen ikväll ska jag umgås med min älskling ett litet tag.

Augusti 21

Igår klippte jag mig och det blev inte så stor skillnad förutom att jag just i det ögonblicket sa att hon skulle klippa min lugg som jag EGENTLIGEN hade tänkt spara. Nu ångrar jag det, för den blev inge bra. Bajs på det. Och det kommer ta evigheter innan den växer ut så som jag vill ha den. Skit också. Annars blev det andra helt okej, toppade håret, vilket var väldigt nödvändigt och så klippte hon upp lite grann, men bara lite.
Idag har jag sett Eva Och Adam, igen. Har typ sett den 30 gånger minst, men den är fortfarande lika bra :) Sen ikväll ska jag spela match med 92orna, roligare än att träna för jag är så otroligt less träningarna.

Nu skiter jag i det. Jag blir bara så besviken på dig. Du lovade att det skulle bli en förändring, men jag tycker inte det har hänt nånting alls? från och med nu slutar jag höra av mig tills du hört av dig.

Augusti 20

Nu har jag äntligen ringt och bokat en hårklippning och det blev i eftermiddag. Så himla skönt! dock så blir det inga stora förändringar direkt ;)
Jag ska också skjutsa Alex från Kia eller nått sånt där hans sexhjuling ska lagas. Och det är väl i stort sett dagens planer. Jag ska väl hinna med och städa mitt rum också. Och så har jag funderingar på att dra till stan en jätte snabbis för att köpa mig lite välbehövliga grejer, såsom smink och en rakhyvel då den andra suger. Däremot har jag inte så mycket pengar att utgå ifrån nu i slutet på sommaren, men det är välbehövligt så!
Nu ska jag gå och väcka min sötis och så ska jag hoppa i duschen.

Augusti 19, 2

Jo, nog går det ju åt helvete alltid, det här med bloggfixandet. Varför skulle det inte göra det?!
Nu är det så att den ser olika ut i olika webbläsare, och jag skulle fixa det, men då funkade inte den sidan. Jippi! nä, jag får låta den se ut såhär tills jag orkar ta tag i det igen. Men lite av det jag fixat har jag blivit nöjd med.
SÄG till ifall "inläggstexten" är TURKOS så jag får veta ifall den ser annorlunda ut för vissa. För det är nämligen så att i Internet explorer ser bloggen ut precis som den ska, iallafall hos mig. MEN i Firefox (som jag använder) så ser allt helt fuckat ut... Är det sånt man får leva med eller? Iallafall så ska jag fortsätta sen när jag har ork till det, för nu ska jag sova. Klockan är ju halv ett så.
Godnatt, och GLÖM inte att säga till ifall texten är TURKOS!!!!!!!

Augusti 19

Det går lite sakta för mig med att fixa bloggen och det beror helt på att jag inte har någon lust precis nu. Jag får låta den vara såhär tills vidare. Alex håller på att fixa headern och jag tror nog att den kommer bli bra, bättre än ifall jag hade gjort den själv.
Iallafall så sitter jag hos Alex, hos hans mamma för ovanlighetens skull. Och herregud vad det regnar ute alltså! tur att träningen blev inställd igår, fyfan. Man hade typ drunknat annars. Får hoppas att träningen blir inställd även idag, för jag känner inget tagg till den precis, speciellt inte då regner öser ner.
Jag hade heeelt glömt bort att detta är sista veckan på sommarlovet, och jag i veckan hade tänkt klippa mig. Så undra nu om det finns någon klipptid innan skolan börjar. Det tror jag knappast, men jag ska ringa och höra iallafall.

Augusti 17

Nu ska jag påbörja fixandet av min blogg, så nu ett tag framöver kommer den vara väldigt ful.

Augusti 16

Gårdagen bjöd på grillat hos Janne och sen filmkväll hos mig. Vi tänkte vara ganska ekonomiska så vi bestämde oss för att inte köpa nå godis eller sånt, så istället kom Alex med en bra idé, att vi kunde baka chokladbollar. Det var en bra idé. Vi fick oss en rejäl smet där så bollarna räckte ända tills idag faktiskt. Stora, feta chokladbollar (vill egentligen skriva det rätta namnet men då känner jag mig så dum, så chokladbollar får det vara!).
Idag ska jag fara och se fotboll ett tag sen ska jag spela match. Och efter det mest troligt ingenting. Haha.

Augusti 15

Jag har nästan läst ut min bok nu på morgonkvisten. Jag tänkte att jag kunde passa på med det eftersom Alex ändå sov då, och fortsatte göra det i flera timmar. Vi har nyss fått i oss frukost, eller ska man säga lunch?
Igår natt satt jag och Alex och försökte fixa en header till mig som jag ska ha i min blogg. Hittade en massa fint jag skulle vilja ha med. Tur att jag har min sötis som hjälper mig med den. Jag är ju inte så duktig själv. Han är en klippa på photoshop.
Dagen ser ut att spenderas framför datorn idag också. Kanske, om jag ids, ska jag gå ut och gå med vovven. Han är så tråkig nu för tiden då han är gammal. Han orkar knappt cykla långa sträckor. Men jag tänkte att jag iallafall kunde vara lite snäll mot honom. Senare ikväll ska vi fortsätta fixa min header och sen ska jag fixa min blogg så den blir någorlunda snygg iallafall.

Augusti 14, 2

Det blev ett till inlägg nu på kvällskvisten, bara för att jag inte har så mycket att göra. Som jag skrev tidigare skulle jag ladda min mp3 samtidigt som jag skulle ladda in nya låtar, tror ni att jag har lyckats slita mig från skärmen för att hämta den ens? nej. Men det är nog ingen brådska ändå så. Den lär ju inte springa bort precis.
Jag kan inte förstå hur tiden kan gå så fort när man sitter framför datorn.. Fastän man inte gör något speciellt så går det bort några timmar hit och dit. Jag sitter och kollar på bilder och laddar hem musik medans Alex sitter och spelar The Sims. Det är liksom den nya grejen nu. Haha. Kul som tusan är det om man är seriöst utan fusk och sånt. Fast jag har redan fått min The Sims-dos för idag. Nu vill jag helst bara sova och låta datorn vila ett tag, eller låta mig vila från datorn.
Jag kan väl skriva om mina planer för helgen, de väldigt få planerna. Fredag, ja då händer det inte ett piss faktiskt. Jag kommer väl sitta hemma och mysa framför en film tillsammans med något gott. Kanske får jag sällskap av Alexander. Lördagen däremot blir det fotboll för hela slanten. Det är nämligen fotbollensdag på Björklunda i Öjebyn. Så det blir väl att kolla på fotboll i princip hela dagen. Dessutom spela en match också, mot Blåsmark. Jag tror och hoppas att vi vinner den matchen, för det måste vi verkligen göra. På kvällen är det däremot ingenting på G. Ja, det var väl allt för idag och inatt. Sov gott, ni som lyckats läsa er igenom detta :)

Augusti 14

Jag kom hem från träningen för en stund sen. Det blev en väldigt blöt träning så att säga, så nu sitter jag i mjukisbrallor och mammas stora mjukiströja och mitt hår inlindat i en handduk. Sötis Alex är här också och vi sitter och nördar oss med datorerna på våran altan. Det är mysigt kan jag lova. Det är mörkt ute så det känns som att det är sent fastän det inte är det. Men hösten är ju här!
För någon dag sen började jag ladda ner mer musik till min nya dator, som inte är sådär jätte ny längre. Det fick bli alla Linkin Park låtar, jag har ju tagit ett uppehåll med att lyssna på dem. Lyssnar man på dem föör mycket så förstör man låtarna. Det är iallafall vad jag tycker. Dessutom har jag lagt märke till Papa Roach nu på sista tiden. De är verkligen super bra, de flesta låtarna. De är verkligen paxade på min mp3. Dock så är jag så seg på att ladda in låtar och sånt på min mp3, fast nu när den behöver laddas så är det ju lika bra att jag laddar in låtarna jag vill ha.
Idag har jag för övrigt varit på stan med min mor för att inhandla en vinterjacka. Köpte mig en på Vera, och jag är supernöjd faktiskt. Kunde inte tänka mig en bättre till och med. Sen har jag storhandlat, enligt mig själv, jag har köpt mig en tröja på Gina Tricot, två långärmade tröjor på Carlings på rea och ett par shorts på Carlings också, även dem på rea. Så nu är jag nöjd och mina primära behov är avklarade!
Ikväll har jag även hunnit med att ladda in bilderna från LK på datorn, och på pixbox, så vill man se dem så är det bara att kika in på hananana.pixbox.se.

Här har ni en bild på mig och Carro från LK, i dimman kanske?







Till vänster är min nya jacka och trekvarts tröjan från Gina. Till höger är mina reakläder, alla från Carlings.






Augusti 12

Nu är vi inne på slutspurten av sommarlovet och när jag tänker efter så har jag knappt gjort nånting. Jag har varit på en massa festivaler i sommar, men vad har jag gjort på veckodagarna? absolut ingenting. Jag har bara varit på en strand i sommar och det var Hammenviken i Öjebyn. Jag förväntade mig visst mer soliga dagar, men så blev det inte. Det är redan höst, mörkret smyger fram och likaså kylan. Var det allt sommaren hade att erbjuda? jag tror visst man måste lära sig att tycka om vintern mycket mer då man bor här uppe. Och jag har bestämt mig för att ta skoterkörkortet innan skotersäsongen har börjat, annars lär man dö av depression i vinter. Men innan dess gäller det att skaffa nya, varmare kläder, njuta av sommarlovets sista dagar och ha så roligt det bara går.
Jag måste bara säga att jag förväntade mig mer av sommaren än såhär.

Augusti 10

Vad gör jag här den  här tiden egentligen?
Jag har suttit vid datorn seriöst hela eftermiddagen. Först har jag nördat mig och spelat The sims. Haha. Men det är faktiskt jätte roligt ibland. Sen blir man less det och så tar man ett uppehåll och så börjar man sen om igen.
Spelade match i Kalix idag. Vaknade tidigt som fan, nio närmare bestämt, plus att jag inte hade sovit mycket på natten eftersom Alex tog kudden av mig. Men det är sånt som händer. Och matchen gick inte vägen. Vi förlorade med 4-2. Inte för att jag hade förväntat mig nån vinst med 92orna så att. Men spela roll, det var kul iallafall eftersom man känner sig mycket bättre än de andra då de är yngre. Haha. På väg dit/hem i bussen sov jag ingenting, för jag har nått fel i skallen så jag inte kan sova på såna ställen. Men jag lyssnade iallafall på mp3 hela vägen dit och tillbaks. Trevligt, eller så inte.
Och när jag var hemma så har jag bara suttit vid datorn, haha. Och trött kan jag lova er att jag är. Men ändå kan jag inte slita mig i från datorn, låter lite nördigt. Men jag ska avrunda kvällen/natten med ett CSI avsnitt, om jag kan hålla mig vaken vill säga.
Sen imorrn blir det en till datadag, sen träning och till sist en tidig kväll med Alex. Gynått.

Augusti 8

Alltså jag ork it. Hur kan man sova till halv två om man gått och lagt sig ett? frågan går till Alex. Han ligger fortfarande och sover och ändå har jag hunnit väcka honom en sväng redan. Nu vill jag äta frukost, eller ska man säga lunch?
Iallafall så var mamma och pappa på Nolia för någon dag sen och gissa vad de köpte som är så gott? jo, glödkaka. De är så jääävla goda. Mumma. Skulle kunna äta upp hela påsen hon köpte i ett enda svep.
Det blev inget resande till USA med Alex familj, inte för att jag förväntade mig att jag skulle få det men, ingenting är omöjligt. Det skulle kosta alldeles för mycket för mamma och pappa, tyvärr. Men istället fick jag veta att vi ska ta en sista-minuten senare i höst, så det blir ju ändå najs. Dock hade det ju varit hundra gånger så mycket upplevelser i USA och mer att göra. Självklart. Men har man inte råd så går det ju inte.
idag hade jag tänkt be min mor göra några slingor på mig, för det blev inte så många sist. Får bara hoppas på att de inte blir så himla orangea. Sen får jag väl se om jag och Alex gör nånting, eftersom det är "våran dag" idag. Vi har faktiskt varit tillsammans i 1½ år idag! :)

Augusti 4

Helgen har varit bra trots att den var ganska oplanerad till en början. Men det löste sig iallafall. Fredagen bjöd på fest i Luleå eftersom det var Lulekalaset. Jag och Carro tog bussen vid tre och gick på stan ett tag och så åt vi på Korvgubben där Alex jobbade. Vi väntade på han och sen hade vi stora problem med att hitta ett bra ställe att förfesta på eftersom vi inte kände så många i Luleå. Stället fick bli precis brevid en kyrkogård, eller gravplats som Alex sa att det var (För att det inte var någon kyrka), fast kyrkogård som kyrkogård. Hursomhelst så satt vi där ett bra tag och många gick förbi och kollade konstigt på oss (de som skulle sörja sina anhöriga, eller så). Det var väl lite småkul.
Efter ett tag kom Erik, Simon och Peter och hängde med oss tills det var dags för ingång. Såg Millencolin och det var helt omöjligt att vara långt fram. Man blev totalt nedtrampad. Fast jag härdade, haha. Dessutom hittade jag Cissi och Carro där så jag stod och rockade med dem ett litet tag. Tiden gick så pass fort och sen var det dags för hemfärd med nattbussen till Piteå. Många onödiga stopp kan man väl säga.
Sen har helgen varit ganska lugn. Jag och Alex var ute och fiskade igår ett tag tills Alex tappade sitt sista drag. Och idag blir det en filmkväll mest troligt.

Augusti 1

Just nu håller jag på att färga mitt dumma hår och jag köpte en sån där förpackning där det följer med slingor också. Men jag upptäcker nu att färgen som man färgar först är lite fel färg, rödare än min vanliga så redan nu har det barkat. Yes! Jag får helt enkelt hoppas på att slingorna fixar till det.
Senare idag ska jag och Carro till Luleå för att först gå på stan ett litet tag, och sen är det då LK. Roligt roligt. Jag ska nog nöta Millencolin nu så man kan de flesta låtarna utantill då de ska spela. För det är ju faktiskt därför man far till LK i år, för att se Millencolin. Hehe. Det kommer nog bli trevligt ikväll, och om nån vill mig nånting så är det ju bara att ringa.

RSS 2.0