Hej sager vi fran Cypern

Har ar det bra, varmt, men kanske inte lika varmt som hemma? men det blir varmare och varmare for varje dag som gar kanner man. Partajj har vi hunnit med en hel del, mycket javla roligt har alltsa! fett skojj! har traffat awesome manniskor, bland annat grannar pa hotellet fran Norge. Trevligt, synd att de far hem idag da.

Idag tar vi det lugnt, eftersom det blev lite for mycket for vissa igar. Men vi tar igen det imorgon istallet! trevligt trevligt. Pa mandag raknar vi med javulskt med folk.

Vi har haft grymt kul den har veckan, vi har bland annat varit pa Bar-runda, da var man pa fem olika barer och fick sjukt billiga drinkar och shottar. SJUKT jaaavla skojj alltsa! sen har vi igar varit pa fri-bar med Grabbarna Grus. Inte lika kul dock, men helt ok. Sen nasta torsdag blir det bat-tur. Allt detta har vi kopt i ett paket med Grabbarna grus. Bara skandinavier!

Nu ar det nog dags att avsluta inlagget, men vi hors snart igen, hehe. Sjukt skoj har vi har, dock lite dyrt med maten. Men billig alkohol :) HA DE BRA TJINGELING!

Fredag

Det känns inte som fredag idag, utan mer som lördag. Men så kan det ju vara ibland. Dagen har spenderats på stan med Linnea och Ida. Var tvungen att inhandla det sista inför resan. Bland annat blev det skor, solskydd, och så lite varor från apoteket som kommer vara välbehövliga i Cypern. Och så lite hårfärg att färga min finfina utväxt med. Får hoppas att det blir någorlunda lik min nuvarande hårfärg, men det gör inte så mycket om det blir lite fel eftersom håret ändå kommer att blekas.

Har the biggest problem ever typ. Har en balklänning som ser lite förjävlig ut men som tydligen går att fixa. Vågar man fixa till den och använda den eller ska jag köpa Carros som också måste finjusteras lite? rosa är dock inte riktigt min färg, så det är ett litet problem. Det är nästan så att om min nuvarande klänning går att fixa så kanske jag vill ha den? eller vill jag det? ja, måste iallafall fundera ut det här till på söndag... Hmm..

Nu har jag packat i en del grejer som ska med. Men det är en hel del kvar som just nu är i tvätten. Men hur mycket ska man ha med sig? svååårt ju.

Nämen tjoho

Då är det mesta i skolan över, jag har gjort bort muntliga nationella idag, och två andra prov. Så nu är det NÄSTAN klart allting. Det är bara kvar en inlämning till som jag ska göra idag eller imorgon. Sen är det klart för avresa till Cyprus.

Så på söndagkväll bär det av till Arlanda för att spendera natten där. Och tidigt på måndagsmorgonen bär det av vidare mot varmare breddgrader, Cypern, Aya Napa. Så där blir det sol och bad i två veckor, skööööön...t. Och då vi kommer tillbaks är det bara chillidill på skolan!

Har börjat få lite resfeber, vad ska man ta med sig och hur mycket? det får ju inte väga för mycket heller.... Ska jag ta med båda mina kameror eller bara ta med digitalkameran? ööööh dö, miljoner frågor. HEhe.

Nu ska jag städa mitt rum som jag inte har haft tid att städa på flera veckor.. Inte fräscht, men men. Bäst att ta itu med saken. Sen hade jag tänkt hämta ner min resväska och börja lite smått med att packa ner en del saker.

RSS 2.0