30 juni

Då har pengarna rullat in än en gång. Jag har varit duktig och skrivit ner vad jag ska köpa och hur mycket det kostar så jag inte köper nånting onödigt förrän jag är säker på att jag har pengar över. Däremot var det tänkt att jag skulle ut och springa idag, men vad säger vädret? skulle inte tro det va. Möjligtvis en svalare dag. Jag får se om jag far in till stan och tar ut pengar och refill till mobilen, men jag känner mig så ofräsch efter jobbet då vi har målat och oljat in hur många plankor som helst och nej, jag har inte duschat efter det, hehe. Jag vet, jag är fräsch. Men jag ska så småningom.

På jobbet är vi duktiga som vaktmästare. Vi har målat över klotter vid hockeyrinken och så har vi oljat in hela 264 meter, det vill säga 48 st plankor som var 5,5 meter långa. Det jobbiga var inte oljandet utan att bära plankorna från släpet till bockarna där vi oljade in dem. Men annars har vi inte gjort mycket mer. Vi har jobbat in lite tid så vi kan gå tidigare på fredag och äta nånting gott då det är sista dagen.

Nu ska jag faktiskt, tro det eller ej, bada Nisse. Han luktar äckligt och ÄR äcklig nu på sommaren. Katter brukar väl vara rädd eller ogilla vatten? men inte Nisse, han badar i bäcken som rinner bakom oss och inte nog med det så är det lerigt som fan där, så varje gång han kommer in är han lerig ända upp till magen. Gulligt?

29 juni

Ändrade planer, jag byter ut träningen mot funktionärsfest på Nolia, dvs god mat. Fest kan vi ungdomar kanske inte kalla det för men gamlingarna kan ju få en trevlig kväll. Själv är jag endast där för maten, tacosen (om det inte är något annat i år, men det tror jag inte). Fifan vad det ska bli gott. Träningen får jag ta imorgon istället, så då jävlar.

29 juni

Då var en arbetsdag avklarad i veckan. Den här gången har vi fått måla staketet och som alla vet brukar inte färgen fara dit man vill alltid, så jag är numera vitprickig i ansikte och på händer, helt underbart vackert. Visst brukar det kunna tvättas bort, men inte i mitt fall. Så jag får alltså gå omkring med färg i ansiktet och lite överallt.

Senare ikväll är det något som jag verkligen inte ser framemot och det är träning. Vi ska springa på tid på grisberget eftersom att det är sista gemensamma träningen vi har på några veckor. Tid? vafan... Jag gruvar mig som fan för jag kommer inte orka springa den där sträckan, hahaha. Därefter ska vi ta tid själva och springa den där sträckan minst 5 gånger under uppehållet. Blä, jag vill bara spy på det. Det finns seriöst ingenting som är värre än att bara springa, nä usch fy blä.


26 juni

Shit, jag vet att jag är efter men WTF Michael Jackson DÖD? borta? nää, fy så hemskt. Men enligt vissa källor så har han varit sjuk i en viss tid i olika sjukdomar så det kanske ändå var ganska väntat för de som stod nära honom. Nä men fy så hemskt att han är död. R.I.P Jackson...

Dagen har tillbringats på Gotis hela dagen där vi har varit parkeringsvakter. Verkligen långtråkigt och onödigt, hehe. Men vi fick sluta tidigare så det var ju superbra. Har hunnit en sväng till kyrkmarknaden med mamma och köpt den suuuuper goda glödkakan samt sockar och polkagrisar såklart. Sen har jag sett fotboll. Det var Alex lillebror som spelade och sen såg jag Öjebyns flickor 95.

Snart är det dags för stan igen en sväng. Jag och Alex är "barnvakt" åt Ludde ikväll så vi ska se lite fotboll i stan sen gå en sväng på stan och därefter hem till Alex. Imorrn ska vi se mer fotboll, och sen ska jag döma hela dagen och kvällen. Det ser jag inte fram emot kan jag väl säga.. 

Dags för en glass nu. Glassbilen var här för ett tag sen så vi köpte glass i stora lass.

25 juni

Great, då har man urinvägsinfektion då. Helt underbart skönt. Eller så kanske inte. Kan ju passa på att säga att jag glömde berätta att jag faktiskt tagit årets första dopp idag på Hammenviken. Det är väl duktigt för att vara en badkruka?

Kvällen har bestått av fotboll på LF, tyvärr så vann inte Piteå även fast dom skulle ha fått iallafall några mål. Nu är det dags för en Tranbärsbrustablett och sen sägen, det är ju jobb imorrn. Tyvärr har ju barnen farit och nu ska vi väl jobba på riktigt. Fast det blir nog nånting kul imorrn nu när det är PSG.

25 juni

Matchen igår vann vi med 4-2 i värmen. För mig gick det åt helvete. Börjar nästan fundera på om jag borde sluta spela, hahaha. Det går aldrig bra för mig helt enkelt så varför?

Idag har det varit grymt varmt och det har varit sista dagen för barnen. Vi har mest tagit det lugnt eftersom det är så jävla varmt ute. Vi har även farit till Hammenviken och badat med dom där. Känns bra att få betalt för att ligga och steka i solen och bada, haha. Nu är det middag som gäller sen dusch och så ska jag fixa mig lite till allsvenska matchen som är senare.

24 juni

Det luktar bränt fläsk om mig. Kan hända att jag brände mig i solen idag. Vi har ju varit ute från klockan 9 till halv 3 i solen så det kanske inte är så konstigt speciellt inte när jag inte har haft solskyddsfaktor på mig, haha. Så nu är jag röd och det svider på vissa ställen, men hellre röd än ingenting va?

Nu har jag kollat igenom mina betyg som kommit, det blev exakt samma som förra året, dvs 1 G, 2 MVG och resten VG.G:et är jag lite besviken över faktiskt. Jag förtjänade ett VG. Men skit samma.

Ikväll är det match i den här hettan, det är jag inte glad över. Men vad gör man? jo, man dricker mycket så man orkar mer. Tyvärr är jag sämst på att dricka vatten för det är så jävla drygt, haha. Så nu ska jag ägna tiden åt att dricka helvetes mycket och kanske se nått avsnitt av Supernatural. Jag behöver nog inte vara ute mer i solen, tycker det räcker för idag, haha.

22 juni

Jag är helt slut i benen efter all fotboll idag. Låren ville inte riktigt hänga med i slutet av träningen. Nu däremot är det inte bara benen som är slut utan även hela jag. Därför ska jag slå mig till ro i min säng och invänta min partner. Dessvärre har jag drabbats av urinvägsinfektion nu lämpligt på sommaren. Brukar man inte bara ha det på vintern typ? iallafall jag. Oturligt nog måste jag tvinga i mig massor med tranbärsgrejs som tydligen ska vara bra skit för urinvägsproblem som jag har. Synd bara att man inte gillar det, annars hade det ju varit perfekt. Nu ska jag inviga min chipspåse som faktiskt köptes i helgen men som inte har kommit till användning förrän nu. Perfekt timing dock, eftersom jag är grymt sugen på chirre just i detta nuet. Estrella ska de vaaaa. Godnatt mina mycket få läsare ;)

22 juni

Ny vecka, nya barn på fotbollsskolan. Tack och lov för det. Det var jobbigt värre med de småa som inte ville lyssna eller göra det vi hade bestämt. Så det är skönt med nya, större barn. Dessvärre är pojkarna bättre än vad man själv är TYP, haha.

Men här ser ni världens sötaste unge som var i den första gruppen. Men åh vad jag ville ta hem den pojken, såååå jävla söt!





Nu sitter jag i mitt rum och lukten av fotsvett letar sig upp i min näsa. Allt mitt godis är uppätet och jag ser inget mer ätbart här. Hur ska detta gå? Kvällen ser ut att bli lika enformig som alla andra vardagskvällar. Det vill säga middag, träning, dusch, tv, sova. Sedan är det dags för jobb igen, upp tidigt och spela fotboll med grabbarna. Ganska nice ändå eftersom det är bra väder ute också. Man kanske skaffar sig t-shirt brännan, very nice.


21 juni

Då var man hemma efter en ganska händelserik helg. Midsommar firades hos Alex mormor på Renön med kubb, fotboll bastubad och såklart god mat.

Dagen efter blev det impulsresa till Umeå med Alex mamma för att köpa en husvagn som dom inte köpte, hehe. Men vi fick ju iallafall äta Mcflurry och en paj på donken i Umeå för lite nostalgikänslor. Nog saknar man donken. Nästa stopp var Skellefteå för att kolla på Midsommartravet som var på kvällskvisten. Det var trevligt och mycket folkat. Fick i mig en sockervadd (hur längesen var det inte man åt en sån?), och sen blev det ett minimål på Max och därefter hemresa igen.

Idag har vi varit och hämtat båten på Renön som vi körde dit på fredagseftermiddagen och så for vi en sväng ut med båten och sen blev det en pizza på Blå ängeln som satt jävlat bäst i magen. Och nu ska jag ladda och byta om till träning som är strax.



Jobbbbb imorrn, blir dock finfint väder i veckan har jag sett, PERFEKT!

18 juni

Ingenting är bra längre.

15 juni

Vad är det för fel på min sömn alltså? jag kan inte sova med någon, jag kan inte sova utan någon, jag kan inte sova när det är varmt, inte när det är kallt och inte när det är ljust och verkligen inte när det lever om någonstans. HALLÅ? vad gör man åt såna problem? inatt har jag sovit så förbannat dåligt så jag nästan funderar på att ta några jävla piller för att kunna sova normalt. För det första var jag HUR trött som helst och klockan 10 låg jag i sängen beredd att sova, men gick det? neeej. Jag somnade inte förrän halv 1 och därefter vaknade jag minst 6 gånger innan jag klockan 8 skulle kliva upp. Jävla skit. Nu är jag alltså helt jävla död och funderar starkt på att bli en vampyr så jag slipper sova och som pricken över i:et så kan jag dejta Edward Cullen. Ändå ganska bra va?

NU ska jag se nån jävla film och förhoppningsvis somna till den och sova ända till middagen. Sen ikväll är det dags för match och jag kan inte känna tagget dels för att jag är trött som fan men också för att jag fortfarande är förkyld. Rösten är ju tillbaks men nu har jag fått världens rethosta istället. Great success.

14 juni

Upptäckte just att vi har träning idag. Egentligen är det bra med tanke på att jag inte har tränat nånting i veckan men idag vill jag bara lägga mig ner och sova i en evighet. Det har inte blivit mycket sömn för min del. När den slutar ska jag nog bara lägga mig i sängen och sova tills morgondagens jobb väntar. Det låter ju som en suverän idé. Nu ska jag nog ladda upp bilder från i helgen, haha. Jag har inte ens kollat på dem själv. Kommer bli intressant.


14 juni

Jag är så glad. Min mobil har faktiskt Quadra pop som jag älskar. Det vet alla som känner mig, haha. Mycket underhållande spel. 

Igår var en jobbig dag då jag inte kunde prata utan bara viska till folk. Det uppstod komplikationer då jag skulle beställa mat på Max och också när jag skulle köpa biobiljetterna och säga mitt telefonnummer, hehe. Vi såg iallafall Baksmällan tillsammans med Henke, Robin och Gabbe också. Den var mycket rolig och bra. Den borde alla se. 

Idag är det en bättre dag då min röst har kommit tillbaka igen. Däremot har jag fått hosta istället. Och så sover Alex så jag har inget att göra. Men en grej som är bra är att jag har godis kvar sen igår och dricka också, så det ska jag fördriva tiden med. Och ja, jag har redan spelat alla spel på mobilen i säkert 2 timmar idag, hehe. Och justja, imorrn börjar sommarjobbet på fotbollsskolan. Det blir säkert nice att göra bort allt jobb nu i början.

13 juni

Jaha, vad ska man säga? lite för mycket båda partydagarna för min del. Börjar bli en vana nu med minnesluckorna, haha. Men vi var iallafall hos Issa först och hade klassfest sen bar det av till stan och därefter är minnet suddigt, hehe. Men det var trevligt tyckte jag.

Nu har jag ingen röst kvar och den verkar inte vilja komma tillbaka så jag får nog leva med den såhär ett tag till. Och justja, en ny mobil har jag ju fått igår. Jättebra för jag har levt med skräpmobiler i ett år nu så det var ju på tiden. Men nu har jag typ ingens nummer på mobilen, bark.

Ikväll blir det bio med Alex. Vi ska se Baksmällan, det blir nog bra. Vill ta det så lugnt som möjligt idag, haha.



En Sony Ericsson w595

12 juni

John blund ville mig inte väl idag. Han lämnade mig ensam redan vid 9-tiden. Och inte kunde jag hitta honom sen. Så jag lär ju vara dödens ikväll.

Idag är jag full av kärlek känner jag. Varför vet jag inte men jag antar att det är bra att jag är kärleksfull idag. Idag är jag också sliten sen kvällen igår. Men det var trevligt även om jag hade kunnat stanna länge där vi var, trevliga människor det där och gott med popcorn må jag säga. Inte visste jag att jag hade ett popcorn fan brevid mig heller. Sara är ju minst lika galen som jag när det kommer till popcorn, haha.

JAJA, nu sitter jag här med min nyponsoppa som jag har lyckats spilla ut en sväng redan samt med ibumetin och vatten. Jag fick en jävla huvudvärk imorse, kanske var det därför jag inte kunde sova? och hungrig var jag nog också. Varför jag dricker nyponsoppa är för att det känns som att det är bra för magen, är det det? och magen idag var ju inte helt ok heller så det kändes bra med nyponsoppa för magen.

Nu ska jag fortsätta kolla på alla skitdåliga program som går på tv den här tiden, trevligt va? sen ska jag försöka tagga till lite mer. Känner inte direkt tagget nu.

10 juni

Nu är jag mycket trött så jag ska faktiskt sova nu. Imorgon har jag avslutning med klassen så jag måste upp ganska tidigt ändå. Därefter blir det nog stan en sväng med Carro. På kvällen är det fest. Jag har taggat heeela dagen idag. Hade jag inte varit sjuk så hade jag ju såklart festat idag. Tyvärr har det inte gått över helt som jag nyss trodde. Nu, istället för huvudvärk har jag ont i halsen, men febern försvann i eftermiddag. Så det har bara gått en ibumetin på hela dagen, bra va?

Nu ska jag som sagt sova gott och sen vakna pigg som en mört för att sen ladda till kvällen. Så godnatt.

10 juni

Smarta glömska jag. Idag var jag ledig och kunde sova hur länge jag ville, men tyvärr så är jag smart och glömmer bort att idag är sista dagen man ska ha plockat ur skåpen på skolan. Så det var bara upp och hoppa och in till skolan för att göra detta. Hade jag varit smart hade jag gjort bort det till exempel i fredag eller någon annan dag då jag inte varit ledig. Men tyvärr är man ju inte så värst lyckad ibland. Det blev även en snabbis på stan med mamma eftersom jag skulle leta efter några skor för fjärde gången på en vecka. Nu jävlar har jag hittat ett par skor, perfekt. Och så hittade jag en top som jag ska ha på examenskvällen. Så nu är allt klart. Hoppas jag mår lite bättre på fredag då. För idag är jag fortfarande sjuk och ska bara ta det lugnt ikväll.

Jag ska be till nån gud så jag får bli frisk så snart som möjligt!

9 juni

Nu har jag sovit några timmar för att ta igen det jag inte sovit inatt. Tyvärr försvinner inte det sega ifrån min kropp och tyvärr återkommer huvudvärken så fort ibumetinen slutat värka. Jävla bajs alltså. Men jag ska fan och kolla på balen iallafall, så är det. Om det inte regnar förstås. Men det betyder att jag måste samla krafter för att gå och duscha och sedan fixa till mig. Så det är vad jag har tänkt göra nu. Så tjing.

9 juni

Hej och hå. Vad gör jag uppe den här tiden om jag är ledig idag? jo, jag har nämligen inte sovit en enda hel timme på hela natten på grund av min huvudvärk och feber. Typiskt att jag ska bli sjuk nu när den nästan viktigaste veckan är här. Jag som brukar klara mig undan sånt här, men inte nu. Jag ska iallafall sitta uppe ett tag tills Alex ska stiga upp och fara till skolan så jag sen får hela sängen för mig själv. Därefter sätter jag nog på en film och försöker somna till den.

8 juni

Jag ser att det går en intressant film ikväll på tv som jag har tänkt se. Den hette Into the wild och verkade faktiskt ganska bra. Det blir mest troligt ingen träning för mig idag heller eftersom jag inte mår så bra. Huvudet värker och vill inte sluta värka heller. Dessutom gör det ont i hjärtat också. Men det kanske går över så småningom. Jag har tagit några äckelpiller som ska vara bra om min blåsa i munnen, Longovital. Men det krävdes mer än ett piller det. Så nu förväntar jag mig att blåsan ska bli väck.

Nu skulle jag kunna städa rummet eller äta fika som finns framme på bordet. mormor och mammas faster är här och då måste man ju få fika, right? men det blir nog bra det. Huvudvärken kanske försvinner om jag får i mig nånting gott. Så hej då.



Pappa agerade fotograf under våran match på Björklunda. När jag ser på bilderna ser jag inte vem som är vem eftersom pappa har lyckats fokusera överallt förutom på spelarna. Det är ju mycket duktigt. Men men, man kan ju inte vara bra på allt?

8 juni

Åh, det var ju just typiskt. Jag vet att jag har förstört allting men måste du förstöra ännu mer då? jävla skit.

Dagen har varit bra till nyss. Vi har haft klassens dag och haft 5-kamp på skolan och sen har vi ätit på Thaigarden. Gott var det! och en kort dag blev det. Dessutom är vi typ lediga imorrn och på onsdag också. Vi har bara individuella valen imorrn och det tror jag att jag skippar. Så jävla skönt.

Nu ska jag försöka tänka på nånting helt annat även om jag innerst inne vet att jag inte kommer göra det. Men försöka går ju alltid. Känner dock för lite payback time just nu, men det är nog inte passande. Jag tror jag skippar det.

7 juni

Vinst idag med 6-0. Jag sög. Jag missade allt man inte får missa som forward, kul. Tummen upp för det! Nu är det duschen som väntar och sedan blir det sängen + en rulle och lite gott och då är kvällen nästan fullbordad. Men först mina vänner ska jag ta tag i städningen som väntar mitt rum.


6 juni

Goddagens. Dagen påbörjades så sent som klockan två, nästan halv tre. Fy sjutton så länge vi har sovit inatt. Men det var det värt.

Gårdagen spenderades mestadels i en bil påväg till och från Boden av alla ställen. Vi fick en impulsidé att fara till Sandträsk sanatorium för att kolla in där. Det var väl inte sådär läskigt som jag hade föreställt mig. Det läskigaste var faktiskt tanken om att det skulle komma någon och skälla ut oss eller vad man nu ska säga.

Ikväll är det cruising och det blir nyktert eftersom det är match imorrn och jag vill göra bra ifrån mig, iallafall försöka. Men nog hade det suttit fint med lite partajj. Men det får sparas till nästa helg istället.

NU ÄR JAG HUNRGIG.

5 juni

Det blev en shoppingdag i Luleå idag med Linnsan, Jessika och Carro. Tanken var att jag skulle hitta mig några kläder att ha på examenskvällen samt några skor. Det blev inga skor så jag får förbli skolös, hehe. Nä, men jag håller tummarna på att skorna jag vill ha kommer in på skopunkten igen. Annars då vet jag inte vad jag ska göra. Jag köpte iallafall två linnen från Monki och en kjol därifrån också, ett långt linne från bikbok och ett linne från HM. Och inga skor som sagt. Vi åt också på Max, och jag köpte för första gången ett Friscomål, vågat av mig att testa nånting nytt och jag kan ju säga att burgaren var farligt god.

Jag fick veta två betyg idag, i nk och i projektarbetet. Det blev som jag trodde, alltså ganska bra. Hade inte förväntat mig nått högre så att. Men skönt att NKn är över föralltid och Projektarbetet också för den delen.

Nu har jag just ätit tacos och införskaffat mig godis från kioskpiraten (min snälla pappa betalade) och nu funderar jag på att städa rummet snabbt och sen se om det är nått intressant på tv.

4 juni

Snart påbörjas sommarlovet och fyfan så skönt alltså. Nu är allting i skolan avklarat och det är knappt några lektioner kvar i skolan. Endast imorgon då vi har svenska och nk, men det blir väl mest betygssnack. Sen är det tänkt att jag ska följa med Linn till Luleå på stan ett tag. Jag ska leta efter några kläder att ha på examenskvällen. Det finns ju då inget att ha här i Piteå. Så jag får hålla tummarna på att jag hittar nånting fint i Luleå. Dessutom ska jag kolla efter några skor, perfekt ju.

Igår kväll såg jag I taket lyser stjärnorna. Faktiskt så var den bra, men inte sådär jätte bra som jag först tänkte mig. Den var bra i början men i slutet handlade det ju bara om hennes mamma och så glömdes snyggingen Sakke bort i hela filmen, tråkigt. Han hade jag velat se lite mer av, hehe. Men några tårar kunde inte undvikas.

Idag har jag varit superduper duktig och skrivit klart analysen (inte för att jag hade något annat val), och så har jag inte städat såklart. Det är ju just typiskt mig, hehe. Men nu är det dags för duschen innan Alex kommer. Jag tror vi ska se nån film som jag har på datorn. Det blir ju perfekt.


3 juni

Eller egentligen är det 4:e juni men enligt mig så börjar inte nästa dags datum att gälla förrän kring 6 eller när man har vaknat efter att man har sovit. HEHE. Nu är det iallafall dags för mig att slockna. Det blir ganska mycket att göra imorgon, bland annat städa som inte är full så viktigt men också påbörja och skriva klart analysen till projektarbetet. Sen är det ju så att den här veckan och nästa vecka kommer vara så otroligt slappa. Måndagen kommer att spenderas med klassen i en femkamp och sedan lunchbuffé på Thaigarden. Mycket trevligt säkerligen. Tisdag har jag bara en lektion som känns ganska ovärd och det är historian, så jag tror jag har lite huvudvärk den dagen. Och onsdag är vi helt lediga. Så jääävla skönt alltså.

Torsdag får jag se om jag far på avslutningen vi har eller om jag följer med Linn och det gänget till Finland för att göra lite ärenden där. Isåfall kanske jag gör det mest för tidsfördriv än i något annat syfte. Men det får jag ser hur jag gör senare. Funderar (eller jag ska) också på att fara till Skellefteå och inhandla lite kläder och annat smått och gott. Det skulle sitta lagomt bra nu tills examenskvällen. Det finns absolut ingenting här i Piteå har jag konstaterat de här tre dagarna jag har varit på stan. Verkligen ingenting som föll mig i smaken.

Jaja, nu är det dags för mig att möta upp John Blund. Godnatt.

3 juni

Vilken jäääävla lättnad alltså. APU:n är fixad och trixad efter många timmar på stan. Det blir på Coop forum in da city. Fett skönt med det. Nu är det bara analysen kvar att göra. Den ska vara inlämna på fredag och jag har inte börjat, det är duktigt. Men jag tänkte om jag orkar så ska jag börja på den idag och sen skriva hela dagen imorrn. Vi är faktiskt lediga då så jag ska se till att få det bortgjort då.

Nu ska jag nog se nåt avsnitt av CSI och sen invänta maten. Sen ikväll är det träning och jag hoppas att det inte regnar då. Och jag kan väl inte säga annat än att jag är så jäääääääääääääävla avundsjuk på alla mina vänner som är i Turkiet just nu och vissa påväg dit. Fan åååå. JAG VILL OCKSÅ. Men i sommar blir det jävlat säkert en sista minuten till nått varmt ställe att samla nya krafter på. Fifan så skönt. Bye bye till dom tankarna.

2 juni

Det går tungt med APU:n.. Var i hela helvetet ska jag vara? det känns som att överallt kommer jag bli uttråkad tillslut eftersom vi ska vara ute på praktiken två dagar i veckan i hela årskurs 3. MEN SNÄLLA HJÄLP! var ska jag vara? visst har jag endel ställen jag kanske kan tänka mig att vara på, men inget som tilltalar mig direkt. Fan, det här suger.

Idag har jag varit på stan och kollat runt och funderat lite på var jag skulle kunna tänka mig att vara. Hade ju tänkt ICA Kvantum men Emma har redan fått sin APU där, fast eftersom det är så stort så tänkte jag att det inte skulle vara några problem med två APU-elever, men tydligen så skulle jag ringa till snubben och typ boka nått himla möte. Det känns inte så lockande faktiskt. Så jag tror jag satsar på nånting annat. Nån som har något förslag?

Det blev inget inlinesåkande idag, hehe. Det var ju inte så förvånande. Men jag var så himla trött när jag kom hem från stan att jag till och med gick och vilade. Det är inte likt mig att vila efter skolan... Inte för att den lilla stunden gav så mycket men.. Sen har jag varit hos Alex och sett nya Fast and the Furious. Den var lite väl kryddad jämfört med de andra filmerna, men bra ändå.

Nu är det sängen som gäller. Men först ska jag fundera på om jag ska orka cykla imorrn till skolan eller om jag ska åka buss. Det lär nog bli buss..

2 juni

Nu är det inte länge kvar alltså, fy fan. Känner inte lika stor press längre eftersom (hör och häpna) jag blev klar med näthandeln just precis i detta ögonblick. Då är det bara analysen av projektarbetet kvar och dessutom måste jag hitta en APU-plats till 3an. FAN. Vars tusan ska jag vara? jag har ingen aning om var jag vill vara.. Det suger.

Meeeen, iallafall. Givande lektion? näpp. Vi pratar bara betyg och gör klart olika rester och andra uppgifter och nu är jag ju som nästan klar så nu har vi typ ingen mer lektion. Funderar ju också på att skippa historian, inte givande lektion där heller eftersom vi ska bara lyssna på en massa redovisningar. Då betyder det typ att jag slutar nu, eller så är jag helt vimsig och tror det. Meen, skönt skulle det vara att sluta nu.

Idag när jag kommer hem från skolan har jag tänkt att åka inlines, fränt va? jag kände mig sugen på det faktiskt. Men, det får vi se om det händer. Jag brukar vara expert på att vara lat så det kommer kanske inte att ske, hehe.

RSS 2.0