Tyckte jag hörde en skål

SKÅÅL!!

Ej oskuld längre

Idag blev jag av med en oskuld. Nämligen att få byxan sprucken.

Tröttigast

Det känns verkligen i kroppen då man jobbat som bara den, när man inte är van att jobba rättare sagt. Och som pricken över i:et: lite sömn! vilken fälla alltså, som jag själv har lirkat mig in i. Men vad gör det? det är ju trots allt sommar och framför allt sol. Jag är fortfarande lika lycklig över allt möjligt. Känner mig som ett lyckopiller hela jag, är inte det fantastiskt?!

Ikväll blev det lite impulsbio sådär på schemat. Jag och min mor for och såg Eclipse, förmodligen nästan sist av alla. Men braaaa var den! längtar så förbaskat till fyran. Love love love.

Imorgon blir det en kort dag (tack och lov för det) på jobbet. Precis vad jag behövde. Har försökt byta pass från nästa helg till i helgen så jag kan jobba nu istället, men det har inte gått så bra än så länge. Vill vara ledig under trästock, iallafall lördagen. Så jag ska försöka än en gång.

Imorgon ska jag även hinna med att gå till banken för att få min lön insatt på kontot, katching! och så ska jag gå förbi och fixa så jag får ICA-banken. Och hör och häpna!!! jag ska på biblioteket för att låna mig en eller två böcker som kan underhålla mig den här sommaren.

Men nuuuu är det sängen! tidigt och bra! jobb på schemat imorrn 16.45-21.45. Peeeerfekt tid!

Jasså, har jag en blogg?

Har liksom inte haft nått vettigt att skriva, inte för att jag har det nu heller, hehe. Måste bara säga att det sommaren har bjudit på än så länge har varit awesome! och den kommer bli mer och mer awesome. Vi väntar på besked om lägenheten i Göteborg för tillfället, håller tummarna så hårt det bara går. Annars jobbar jag och har inte så mycket för mig. Är bara grymt glad och lycklig just nu, utan att jag vet vad orsaken till det är. Jag älskar mitt schema, jag äääälskar att jag är ledig PDOL-helgen, jag älskar att lönen snart kommer. Och jag älskar sommaren! längtar som en jesus till PDOL!!!!

Snaaart helg

Idag har jag stigit upp 05.00 för jobb 06.00. Lite jobbigt var det att ta sig upp efter alldeles för lite sömn. Min ursäkt den här gången lyder såhär: det gör ingenting om jag går och lägger mig sent, för jag har ingen lång dag.. Tänkte att eftersom jag börjar tidigt så går tiden fortare, men jag insåg att så var det inte alls. Var grymt trött då jag landade i min säng hemma. Tog en PN på cirka en timme för att sedan bege mig in till stan för några ärenden och sen på Big boy för dagens middag. Efter middagen passade jag och Carro Lu på att fara en sväng på grisan och avverka lite krafter. Och nu sitter jag alltså här och väntar och väntar på att Carro ska dyka upp. Vi ska nämligen och se på fotboll på LF. Men nu visar det sig att det var 25 minuter sen den började. Och Carro verkar vara segast i världen ÄN en gång. Haha.

Imorgon är det jobb igen som gäller, vad annars liksom? 08.00-15.00. Sen är det ju faktiskt helg, fast knappt för mig. Måste ju döma nu när det är PSG. Lördagspasset 13.30-21.00, JIPPI! vilken kul lördagskväll. Dessutom ska jag hinna vara barnvakt också! hektiskt! och så består söndagen också av att döma. Kuuuul, not.

RSS 2.0