Valborg

Det känns inte lovande för mitt lag ikväll. Varför orkar jag inte dra upp just nu. Men jag får väl hoppas på en trevlig kväll med vilka vet jag inte riktigt än, men det blir säkert bra tillslut.
Gårdagen har spenderats med Alexander på stan faktiskt. Vi var på tjejkvällen och tittade på kläder och sånt eftersom jag inte hade några pengar ännu. Sen myste (mös?) vi hemma hos mig, såg Pretty Woman. Eller jag var ensam att se den eftersom Alex aldrig kan hålla ögonen öppna senare än till halv 12. Men tillslut somnade jag också, så jag hann inte se den klart.
Idag har vi hunnit en till sväng på stan. Det blev att köpa mig en klänning, en bh, strumbyxor och annat som behövs tills valborgskvällen. Det var nog allt jag har hunnit med idag. Nu däremot måste jag gå och göra mig klar inför kvällen och försöka fixa mitt bhband som har tjorvat till sig ordentligt, haha.

But I know that you tried

Kvällens planer ser ut att spenderas tillsammans med Alex (?). Jag får väl se om det blir av. Man ska inte hoppas på för mycket vilket jag alltid lyckas med och då slutar det alltid med att man blir besviken. Fast ja, det blir jag ändå, trots allt.

Idag har jag varit mycket duktig flicka på bilden. Jag har ritat en jätte ful gammal man. Själva bilden är också ful. Men man kan ju inte vara bra på allting här i livet.
Nu ska jag däremot ta och spela lite cs tills maten är klart och jag kan ge mig iväg på min fula motorped.

I leave the stars to judge

Jäklarns också, rekordmånga har läst min blogg, i torsdags nämligen. Hur många det är säger jag inte, men det är tillräckligt många för att bli sjuhelvetes chockad. Mellan femtio och hundra kan jag säga att det är, men inget mer säger jag. Haha. Inatt sov jag så otroligt dåligt. Det var trångt och varmt, som om det var en bastu här inne. Sen var jag dessutom tvungen att stiga upp väldans tidigt eftersom vi hade match på morgonen i Sikfors. Dock så gick matchen väldigt bra för att vara oss, vi spelade lika mot Sikfors som är div 3, och som jag sagt förr så är vi div 5. Så nöjd är jag minst sagt. Var väl hemma igen ganska tidigt och det kändes verkligen som att klockan var mycket senare än vad den i själva verket var. Så då tänkte jag göra nånting gott, så det blev våfflor. Jag åt hela fyra stycken! efter det var det dags för att vila lite och sen match igen. Den matchen gick åt helvete, alldeles för dåligt. Det var till och med skämmit att vi förlorade över dem. Fast vi får väl ta igen det imorgon då och kanske vinna 3e pris.

Nu är det dags för duschen och sen står det PLANKSTEK på matlistan. Mycket, mycket gott kan jag väl lova. Det var längesen jag åt det också. Men i allafall så kan ni ju ha det bra så länge, för jag har inte tänkt uppdatera nånting mer i helgen, så ni får leva på det här, mina kära (många) läsare. Haha. Ironi.
Ha en forstatt trevlig helg i allafall, ni som nu har så tråkigt och läser min blogg. Haha.

Nightmare

Jag glömde skriva om min mardröm som jag drömde för några dagar sen. Hur jag kom på det nu var för att jag läste nånting liknande i nån annans blogg. Men i allafall var drömmen så verklig så jag blev livrädd då jag vaknade.
Det var som att hela vårat hus spökade, att ibland då man t ex låg i sängen och skulle sova så svischade det förbi nånting och  hela rummet blev iskallt, sen stängdes dörrar utan att nån var i närheten och så hörde man röster också. Alltså, det låter inte läskigt men det var verkligen det. Jag blev tvungen att sätta på tvn för att kunna tänka på annat och tillslut kunna somna om. Men drömmen var så verklig så jag blev livrädd.

Idag däremot har jag ätit fyra paltar på skolan, och det är mycket duktigt av mig. Dock så blev jag mätt och orkade inte fikat som vi fick senare. Efter skolan har jag varit på stan med min mor. Jag skulle få mig ett par nya fotbollsskor och en jacka. Och så köpte vi diadem och några sjalar och till sist fikade vi.
Nu däremot måste jag städa mitt rum såsom jag gör varje vecka. Dock så tycker jag det är onödigt att städa just innan helgen för det är under helgen det blir stökigt, i allafall hos mig. Hade också tänkt hinna sätta upp några hyllor som stått på mitt golv hur länge som helst, men eftersom pappa skulle bort så blev det inte av idag heller.
Och som jag sagt tidigare så har vi cup i helgen, vilket jag tyvärr inte ser sådär värst mycket fram emot. Eller jo, den ikväll men inte de andra eftersom en av dem som är imorgon är tidigt på morgonen då man egentligen kan ligga och sova gott.
Nog från mig, hejs svejs.

Ferie

Idag fick jag veta att jag fått sommarjobb under PSG. Vad man ska göra vet jag inte riktigt. Men jag antar att det är typ att klippa gräs och sånt, säkert döma också. Men jag vill jobba mer tror jag, fast det är lite för sent att komma på det nu, men jag ska se vad som händer senare.
Nu däremot väntar dammsugaren, måste städa mitt rum eftersom det är torsdag idag, senare är det träning som gäller och jag är inte det minsta taggad. Om nån undrar varför jag skriver ett inlägg igen är det för att det var så många som hade läst idag, och då tänkte jag att ni ska få läsa lite till. Haha. Men så intressant var inte det här inlägget.

Är vi påväg åt olika håll nu igen? eller är det bara jag som inbillar mig saker. Det känns så konstigt just nu, som att du är så himla långt bort, fast ändå inte. Jag vill veta vad du gör, om du gör nånting. Du kan väl åtminstone höra av dig nån gång? äsch, det är nog bara jag som inbillar mig nånting..

You're so divine

Fan, jag har blivit dålig på att uppdatera. Fast det beror nog på att jag har inte haft tid och när jag väl har haft tid så har jag inte haft nånting att skriva om. Inget intressant i allafall. Så idag tar jag mig i kragen och skriver fastän jag inte har nånting speciellt att skriva om idag heller.
Om jag inte skrev det i förra inlägget så skriver jag det nu. Helgen såg ju riktigt mörk ut för min del, tyckte jag. Ville ju inte bli lämnad ensam hemma. Men det löste sig då jag och Linnea kom på att vi kunde se film med Petter, Danne, Doddel och dem som gamla goda tider. Det blev faktiskt riktigt trevligt och jag hann faktiskt inte ens sakna Alexander då som tur var.

Nu i helgen så är det Sikforscupen och jag är verkligen inte taggad. Jag känner inte för att spela mer än två matcher faktiskt. Jag tror nog att min fotbollskarriär börjar lida mot sitt slut eller nånting sånt, tyvärr. Det är faktiskt inte lika roligt att spela längre, och det går inte så bra heller för min del, så kanske är det därför. Men jag har bestämt mig att jag i allafall ska spela säsongen ut. Sen får jag se hur jag gör, om jag fortsätter eller om jag slutar.

Annars så hände det en grej i klassen idag, vilket inte var helt förvånande. Men ja, jag  var inte inblandad så det var väl lugnt i allafall. Men det var otroligt korkat att prata om sånt mitt i klassrummet där det är många öron som lyssnar, även om man själv inte märker det.
Och jag måste bara få påpeka en person i min tillvaro som mer än gärna kan få ändra sin attityd mot de andra. Så som du låter kan faktiskt förstöra en hel dag för de som måste stå ut med ditt humör. Kanske märker du själv inte det, inte vet jag. Men det borde du göra eftersom vi andra pratar till dig på ett annat sätt, eller kanske inte pratar alls med dig då du säger saker på det där sättet. Jag hoppas att du läser det och tar åt dig, för det är faktiskt jävligt irriterande och jag blir på så dåligt humör och jag är nog inte ensam heller.

Förövrigt så är väl allt bra förutom att jag har träning idag, vilket känns tungt för mig..

Yesterday

Jag har faktiskt haft en trevlig helg än så länge. Igår blev det film hos mig i mitt hyffsat stora rum med 8 pers i. Då kan jag säga att det var väldigt trångt. Men vi rymdes i allafall. De som var hos mig då var Erox, Linnea, Simon, Danne G, Joik, Petter och Doddel. Riktigt trevligt och roligt hade jag. Det var som gamla tider igen, fast jag kan hålla med om att det kändes väldigt konstigt att inte Alex var där.
Jag somnade ganska sent igårkväll med tanke på att vi började se filmen kring 11 och den var väl slut kring halv ett kanske. Jag är ju van vid att gå och lägga mig kring 11, inklusive på helgerna. Filmen var dock inte så bra, bara äcklig och rå. Wrong Turn 2 hette den, och nej, det var inte vi tjejer som valde filmen. Haha.

Idag däremot har jag gjort lite annat än att sitta hemma faktiskt. Jag har varit ute och övningskört för första gången lite grann. Fyfan vad dålig jag var, haha. Det var faktiskt ganska svårt med kopplingen och gasen och allt det dära. Men med lite övning så kommer det nog gå vägen tillslut. Senare idag, eller ikväll har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra. Jag ska nog mest troligt stanna hemma och se tv eller nån film kanske. Äta godis eller nånting sånt. Trevligt med lite ensamhet ibland, men bara ibland.
Och morgondagen bjuder på match i Boden av alla ställen. Mot ett division 3 lag, vilket betyder storförlust för oss, eftersom vi är division 5, och har förlorat båda våra matcher vi spelade den sista veckan. Men lycka till, till oss då.

En sån där lista

DAGENS VILL HA: Pengar i massor
DAGENS KLÄDSEL: För tillfället ett linne med jeans, ska strax byta.
DAGENS SMINK: Det vanliga, foundation, mascara och eyeliner.
DAGENS FRISYR: Oplattat.
DAGENS LÅT: Takida - Curly Sue
DAGENS PLANER: INGA ?!
DAGENS SAKNAD: Alexander, redan.
DAGENS DUMMASTE: Att ingen vill hitta på nånting.
DAGENS MISSLYCKANDE: Helgen i allmänhet.
DAGENS DROG: Datorn.
DAGENS KÖP: Nothing, är pank.
DAGENS GODIS:  Inget ännu.
DAGENS HUMÖR: Skit.
DAGENS ORD: Bark.

Pink is the color

Haha. Eller så inte. Men just nu får det vara rosa, tills jag fixat det jag ska göra.

I'm happy in your hands

Helgen ser inte speciellt lovande ut faktiskt. Alexander ska till Kronogård idag och kommer inte hem förrän på söndag. Och vad ska jag göra då? typ ingenting. Idag ska jag i allafall vara med Linnea, Ida, Emelie och nån mer, kommer inte ihåg vilka det var på pricken. Men det blir säkert roligt. Omväxlande för mig som är van att bara vara hemma på kvällarna dessutom. Men sen då? vad ska jag göra imorgon på dagen, och sen på kvällen då? och söndagsmorgonen, vad ska jag göra då? ååh, jag kommer nog avlida av tråksamhet eller ensamhet, i allafall nånting utav det.
Hursomhelst så har jag nu varit duktig att städat mitt rum på riktigt. Dammtorkat alla hyllor och sånt och damsugit. Fast nu väntar jag bara på att mina hyllor och min tavla ska upp så kan jag sätta dit alla grejer som ska vara där också. Jag skulle vilja möblera om i rummet igen, men det går pappa knappast med på. Han som har slitit så hårt med att alla kablar ska sitta på plats, och inte ligga på golvet. Men nån gång måste jag ju, så då får han bli lite arg, haha.

Festsugen är nånting jag verkligen är, fast det känns som lite dumt att göra det nu då min sötis är borta, eftersom jag vill festa med honom också. Så jag tror festandet får vänta tills valborg faktiskt. Jag har ändå ingen ekonomi som skulle täcka för alkohol just nu.
Btw, ni, mina få läsare, kommer nog få något att bita i, i helgen eftersom jag kommer sitta rastlös hela dagarna. Jag tror mest på att det kommer bli många på-dåligt-humör-inlägg, så var beredda!

Idag har jag haft prov i matte, och jag måste säga att jäklar så bra det gick. Eller det kändes som det i allafall. Jag skrev på alla utom en fråga, som jag inte förstod riktigt. Hoppas att det blir ett VG, för då kanske jag kan få det i matte, vilket jag aldrig har haft förut, haha. Senare då jag kom hem så har jag färgat min utväxt. Redan nu ser jag att det inte alls blev bra, fy. Det blev typ brunrött nästan, och verkligen inte lika mörkt som det andra håret. Kanske var det för att jag och min ekonomi inte kom överens så jag blev tvungen att köpa HM's hårfärg. Skit också! då får jag lov att lägga ut ännu mer pengar på hårfärg när studiebidraget kommer. Attans.
Nu idag har ni fått nånting att läsa ett tag, enjoy, eller så inte.

All you need is love

Och ja, jag vet att jag har använt den som rubrik tidigare men just idag vill jag skriva lite om just det. Att man verkligen inte kan klara sig en dag utan kärlek från något håll. Vet man att man är älskad så bär man på mycket. Jag ska verkligen inte klaga eftersom jag får mer kärlek än vad jag ger, vilket såklart är oerhört egoistiskt. Men jag tror alltid att folk vet vad jag tycker och tänker om dem och att jag då inte behöver visa att jag älskar just den människan. Men innerst inne vet jag ju själv att den personen är allt för mig. Och då man inser att man kanske har gjort fel i ett helt år genom att bara vara sig själv så har man redan förstört allting och gått miste om nånting man verkligen höll kärt. Jag har lyckats med det, det vet jag. Jag vill bara kunna visa dig och alla hur mycket du betyder för mig, men jag kan verkligen inte. Jag vet inte hur man gör. Det låter bara så fel att just jag säger det här, jag som har det så himla bra. Eller?
Men det enda jag vill är att få krama om dig, föralltid. Jag vill berätta för dig hur oerhört mycket du betyder för mig och hur himla bra och underbar du är. Men det är nånting som gör att jag inte kan det. I mitt huvud tänker jag bara på hur bra du är, och hur bra du behandlar mig medan jag glömmer bort att jag kanske borde behandla dig på ett bättre sätt än som jag gör nu. Men just idag har jag tagit ett stort kliv och kommit på mitt största problem.
Jag älskar dig, alltid.

God must have spent a little more time on you

Idag känner jag mig duktig. Jag har gått över en timma (!) i skolan, bara för att hinna skylta klart. Fast det var värt det, eftersom jag tycker att skyltfönstret blev mycket vackert. Det blev hyffsat bra betyg dessutom. Något som dock känns tungt är att vi har många prov de närmaste veckorna. Fast duktig som jag har varit idag så har jag tagit hem både matteboken och några papper att jobba på hemma. Även om jag varit duktig och tagit hem massa saker så betyder det inte att jag kommer göra det. Tillslut inser jag att jag inte har tid med att göra en massa läxor på helgerna. Så jag får helt enkelt ta mig i kragen och bita ihop. Lite tid kan jag ju lägga ner på skolan.
Helgen kommer att spenderas med min gulleplutt, som vanligt. Fast jag kommer kanske spela match i Sikfors beroende på hur planen är där och det kommer ju säkert bli kul, även om jag inte förväntar mig nån vinst. Senare ska jag nog vara med min sötis igen, och sova där då. Jag hoppas att det händer nånting kul under lördagskvällen i allafall. Var faktiskt grymt taggad för fest, men tyvärr blev det inte av det som var planerat. Söndagen bjuder på en match i Sikfors igen, om det nu är en bra plan att spela på, jag hoppas att det går bra för oss då.

Allt känns så underbart mellan oss igen. Det gör inte ens ont längre. Jag känner bara fjärilarna i magen flyga omkring när jag tänker på dig och oss. Det enda jag vill är att få veta att du är min. Då är jag riktigt lycklig.

If nothing else

Dagen har varit kul fakiskt. Vi åt då på Thaigarden, vilket alltid är gott om man äter friterad kyckling. Men jag åt mer än vad min mage egentligen tålde, så jag gick där proppfull av mat, men lika glad för det. Sen på bowlingen åstadkom jag inte så värst mycket. Jag tror jag måste ha varit sämst av alla där. Fast det var ändå lika kul.
Efter det for jag till stan en snabbis för att göra några ärenden sen bar det av till Alexander. Jag hann spela lite guitarhero på HARD. Jag sög visserligen, men jag har börjat lära mig lite nu. Vi har även hunnit vara hos Alex kusin i Lillpite som fyllde tre år. Så det var många barn där, söta och osöta. Vissa var jobbiga och vissa var super söta. Höjdpunkten var nog tårtan och fikat tycker jag.
Snart är det träning, jag orkar faktiskt inte träna idag, men jag måste. Så då har jag inget annat val än att fara på den och göra lite nytta kanske.

I've paid for your mistakes

And I will keep doing that.

Läsarsiffrorna har stigit den senaste veckan, kan jag lova. Men visst är det alltid intressant att läsa om då nånting har hänt någon, som till exempel för mig då. Jag kan inte säga annat än att jag är verkligen så himla lycklig just nu.
Att hela vårat förhållande blev så himla mycket bättre av det här trodde jag inte. Fast vi har en lång väg att vandra fortfarande, men just nu känns allting så bra alltså. Jag älskar dig mer än nånsin och jag önskar att jag alltid kommer att göra det. Och nu när du visar att du älskar mig mer än vad du gjorde förut känns också så himla bra. Jag hoppas att jag är minst lika bra på att visa att jag älskar dig som du är.
Tänka sig att jag av alla hade så tur att du gick tillbaka till mig, jag trodde verkligen inte det. Du lät så säker på vad du ville, men innerst inne visste jag ändå att det var mig du älskade. Jag hoppades på att du skulle ge mig en chans till hela tiden. Och vad fick jag? inte bara en chans till utan också ett liv tillsammans med dig ett tag till. Och det var precis vad jag önskade mig.
Jag kan inte beskriva hur mycket du betyder för mig. Du är så himla underbar.

Idag har vi klassensdag, vilket känns skönt för då slipper vi de jobbiga tisdagarna. Vi ska äta på Thaigarden snart, och sen ska vi kanske bowla, beroende på om vi kunde boka där. Annars vet jag inte riktigt vad vi ska göra.
Och senare idag är det träning, jobbigt men behövligt. Nu hade jag inget mer att berätta, eller få ut.
Så hejs!

The botten is nådd

Hela den här veckan har varit så otroligt jobbig. Hur många känslor som helst har kretsat runt omkring mig. Alla möjliga sorters känslor. Det är ett under att jag sitter här och skriver detta, eftersom jag för bara fyra dagar sen mådde så pass dåligt att jag bara ville sjunka genom jorden. Men nu var det så att gud måste ha hört mig eller nånting, seriöst. Annars kommer jag inte på något annat sätt som måste ha fått han att ändra sig. Jag var helt inställd på att det var SLUTET, på riktigt den här gången.
Men då var det någon som hörde mina djupaste böner och det var någon som fick honom att ändra sig. Och jag tackar gud för det.
Utan honom vet jag inte vad jag hade gjort. Jag kommer nu göra allting jag bara kan för att det ska vara så bra som möjligt. Mina misstag kommer aldrig att upprepas, jag vet vad jag mister den här gången.
Du är den dyrbaraste människan på denna jord.


För the botten is nådd
Hur långt kan man gå?
Hur lågt kan man sjunka?
Hur kasst kan man må?


Det vet jag nu, jag vet verkligen. Jag inser hur jävla tur jag har haft alltså. Det är inte alla som klarar det här, jag vet det. Och nu vet jag hur dåligt man kan må pga en sån här sak. Ni som klarar att leva med ett krossat hjärta, ni gör det bra! er beundrar jag verkligen.

I helvetet

Jag mår förjävligt. Jag orkar inte med det här längre, det tar för mycket på mig. Det är som om nån sticker mig med en kniv i hjärtat hela tiden. Det gör så himla ont att jag inte kan röra mig. Och allt vi har gjort är som bortkastat. Du ville inte ens ge mig en sista chans när jag visste att jag skulle skärpa mig.
Natten var den värsta, jag har inte sovit en blund alls. Ingenting. fyfan, jag orkar inge mer längre.

RSS 2.0