31a mars 18.25

Dagens vill ha: nya kläder i min garderob.
Dagens klädsel: jeans och en ziptröja.
Dagens smink: foundation och mascara.
Dagens frisyr: utsläppt.
Dagens händelse: inga lektioner under hela dagen.
Dagens låt: Foreigner - cold as ice.
Dagens planer: skriva mitt cv som barkade, och vara med Alex.
Dagens saknad: -
Dagens dummaste: det går inte att komma åt alla mina mappar på min användare på skolan...
Dagens sjuka: -
Dagens drog: -
Dagens roligaste: inget roligt idag tror jag.
Dagens favorit: ingenting faktiskt.
Dagens köp: godis, hehe.
Dagens godis: choklad.
Dagens humör: mycket konstigt.
Dagens ord: jobbigt.

30e mars 22.10

Nu är det dags för sängen. Ikväll har jag fixat kopior på mina betyg samt ätit lite tårta. Tyvärr känner jag nu i magen att det kanske inte var en sån bra idé, hehe.

Imorgon räknar jag med en hel del träningsvärk efter Bodypumpen idag. Jag är ju inte så vältränad, speciellt inte om mina armar, så det lär ju kännas imorrn att man har använt dem.

Men godnatt.

30e mars 19.00

30e mars innebär att studiebidraget infinner sig på mitt konto. Men det bästa av allt är att jag har kvar hela 365 kr från förra månaden, SHIT. Inte likt mig att spara så mycket pengar. Tyvärr är dessa pengar förbrukade så fort jag fick reda på detta. Men det kommer bli bra saker som kommer hem i posten. Bland annat en jacka, en badbikini till sommaren bravader, en randig tröja och en kofta. Tyvärr beställde jag fel storlek på den efterlängtade jackan och jag fick nu reda på att detta går inte att ändra på, attans. Då vet jag inte vad jag ska ta mig till riktigt, haha.

Dagens motion är avklarad, det räcker nog med body pumpen som vi hade idag på idrotten. Speciellt magen är ganska mör efter det. Nu är det dags att bege sig mot Hortlax. Där väntar tårta och fika fick jag reda på nyss, GÖTT.

28e mars 18.33

Bra att jag klickade hem mig fel storlek på en jacka, haha. Men jag har skrivit ett mail dit och hoppas på att det kan fixas.

Matchen idag i Skellefteå gick ju inge bra alls, haha. Okej, det var faktiskt första gången iår som vi spelar ute. Vi har ju bara tränat inomhus ännu. Så det så. Men vi förlorade iallafall med 2-1.

Resten av dagen så har jag bara suttit och jäst framför datorn, sett några Grey's avsnitt och bara tagit det lugnt, ätit några klubbor och så. Och maaaten idag, MUMS. Jag åt nästan upp hela min kycklingpizza med banan, ananas, kyckling och currydressing. Jävligt god var den, fyyyfasen.

Ikväll blir det att fara förbi Carro ett tag, hon har nån slags tjejfest hemma. Men vi blir nog inte så långlivade där. Vi hade tänkt hem till mig sen och se Robinson och nån film typ, bara chilla alltså. Fett nice. Då vet ni , hejs svejs.

26e mars 17.17

Nu hade jag tänkt gå och bli 750 kr fattigare, tyvärr. Men jag hoppas det är värt det. Jag ska nämligen klicka hem mig några klädesplagg från HM. Det blir nice!

Well, det är torsdag vilket innebär att det snart är helg. SKÖNT! även fast jag måste upp kring kvart över sex eller halv sju på lördagmorgonen. Vi ska nämligen och spela match i Skellefteå. Det kommer sääkert gå bra med tanke på att vi inte har tränat utomhus nånting iår, hehe. Men det kommer bli skojsigt tror jag. Det blir intressant att få se vilken position man får spela nu när vi har så många nykomlingar plus ny tränare.

Nu är det dags för ett avsnitt av Grey's anatomy. Hann inte se nåt igår så jag måste ju kompensera ut detta nu då. Senare ikväll är det träning igen.


25e mars 17.00

Då var jag hemma från ännu en dag på Ångsågen. Jag önskar bara dagarna gick lite fortare.. Nu, eller idag ska jag påbörja mitt CV som jag ska lämna på Ångsågen först sen får jag se vart de andra hamnar. Men jag hoppas på Ångsågen och jag tror jag har ganska stor chans där, eller åtminstone hoppas på det.

Ikväll är det träning till sent ikväll, kl. 22. Och jag är inte så utvilad så jag hade helst velat sova då, men icket. Så det får bli en lång dag imorrn också..

Idaaaag är de våffeldagen GOTT SOM FAN!

24e mars 07.30

Jamen bra att man har vaknat för tidigt och sumpat sovmorgonen, duktigt Hanna. Åh, så irriterande. Jag får väl göra mig klar och sen sätta mig och läsa lite historia. 

23e mars 22.02

Jag har sagt nån gång tidigare att Nisse är en väderkatt. Han ändrar sitt humör efter vädret, till exempel då det ska bli snö eller storm eller nått så blir han galen.. Han busar och springer (han brukar aldrig annars röra på sig i onödan) inomhus och är helt galen. Och idag har han fått vårkänslor. Det märkte jag då jag satt vid datorn i mitt rum i soffan och Nisse kommer inrusande i allvärldens fart och ska hoppa upp på soffan och sitta bredvid mig men tyvärr halkar han och krockar i soffan istället. Så kollar han på mig i några sekunder och sen springer han ut i samma fart som han kom i och hoppar upp till maten. Några minuter senare har jag förflyttat mig till sängen och hör hur han springer omkring i huset och är helt galen. Tillslut avslutar han sitt rus och kutar in i mitt rum ännu en gång och ska hoppa upp på soffan men denna gång blev det lyckat.

Det jag vill säga är att Nisse är en tjockis som verkligen inte har rört sig i onödan hela vintern. Han har bara sovit och ätit och nån gång varit ut. Så det är inte en vanlig syn att se Nisse springa omkring i huset och vara hekt galen. Så det är nog vårkänslorna som har besökt honom. Vi får väl se om det stämmer.

Jag har pluggat lite på provet så jag hoppas det går bra imorgon. Men nu ska jag göra mig klar för sängen och sen möjligtvis sova. Godnatt!

23e mars 15.40

Måndagen är avklarad men nu väntar plugg för hela slanten. Det är historia prov imorgon som jag inte har varit så himla taggad inför. Men nu är det sista dagen och jag måste plugga då. Så jag laddar upp nu och ska strax börja. MEN vi får ju inte glömma att säga GRATTIS till Linnsan som fyller 18 år idag! :)


22a mars 19.13

Nej, nu ska jag ta mig fan möblera om i mitt rum. Det får bli fult för nu är jag less hur det ser ut. Det kommer bli myspys tror jag. Och det kommer ta ett jävla tag eftersom jag ska flytta på garderoberna som väger för mycket. Måste alltså ta ut alla kläder och skit för att kunna fixa det. Men det blir säkert bra. Iallafall omväxling. Samtidigt kan jag ju passa på att städa ihop mina kläder som ligger på golvet och skräpar.

22a mars 17.53

Dagens vill ha: nån
Dagens klädsel: "sovtröja" och mjukisar.
Dagens smink: inget.
Dagens frisyr: gårdagens.
Dagens händelse: jag har pluggat flitigt.
Dagens besvikelse: det blir ingen fjällenresa för att Alex har kört sönder sin skoter i ett träd.
Dagens låt: ingen idag.
Dagens planer: plugga och chilla.
Dagens saknad: nån att krama om.
Dagens dummaste: mitt rum är i det stökigaste skicket just nu.
Dagens sjuka: 
Dagens drog: Grey's.
Dagens roligaste: 
Dagens favorit: datorn.
Dagens köp:
Dagens godis: 
Dagens humör: besviken, hela mitt lov är förstört.
Dagens ord:

20e mars 17.38

Ännu en dag avklarad på Ångsågen. Eftersom det var fredag så gick dagen extra långsamt, bara för att jag ville hem och ha helg. Men nu är den över och allt är frid och fröjd. Idag har vi ätit på golfklubben, det var nån slags buffé som satt ganska bra i magen. Sen har jag fått målat en vägg och jag hoppas den blev bra, haha.

Ikväll, eller rättare sagt snart ska jag följa med min mor och far till familjen Eriksson och äta där. Sen ska jag nog bara hem och inte göra ett skit som vanligt, haha.

Jag blev sugen på att möblera om i rummet mitt. Fast om jag ska göra det så vill jag flytta på mina garderober och ställa sängen där men jag undrar om det kommer att gå. För jag har för mig att jag har tjatat om det där med mamma. Men vi får se. Isåfall blir det morgondagens projekt.


19e mars 18.51

Ännu en dag på praktiken är avklarad. Det är ganska långa dagar tycker jag, 8.00 till 17.00, ibland 16.00. Och när jag kommer hem vill jag inget hellre än att slappa och bara ta det lugnt, men vet ni vad? det kan jag inte. Jag har träning så jag måste dit och svettas och anstränga mig. Haha. Jo, jag är less fotbollen just nu.

I helgen finns ingen aning om vad jag ska göra. Jag vet inte en enda dag vad jag ska göra. Alex ska bort till Kronogård och då kan jag inte vara med han. Känner på mig att det kommer bli en tråkig helg...

17e mars 22.22

Jag vet inte.

17e mars 10.27

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4665039.ab

Det är nog dags att bli vegetarian då man inte ens kan lita på de norrländska slakterierna..

16e mars 18.28

Det var ett tag sen jag skrev, hehe. Jag kanske ska börja med att berätta vad som har hänt i helgen..

Fredag efter praktiken for jag och mamma och åt Grekis buffé på Furuborg. Det var så jäääävla gott alltså. Synd bara att man blir mätt nån gång. Det var iallafall huuur gott som helst. Efter den for vi till Carro Lu's 18-års fest, vi var bara där ett tag för vi hade inte så jätte kul, det var inte så många som vi kände precis.

Lördagen for vi till Luleå, eller Alvik rättare sagt. Alex kusin fyllde 18 år så vi skulle hälsa på där. Hela Alex släkt var där, dvs att det var jävligt mycket folk där, vilket resulterade i att de blev osams och skrek och levde om som vanligt ungefär. Det är typiskt Alex släkt. Finnar, hehe. Vi försökte se Melodifestivalen mitt i detta men det gick inte så jätte bra eftersom man inte hörde ett skit av vad dem sa på tvn. Men ja, vad finns det att säga då den sämsta av dem alla vann? eller näst sämsta, för Caroline Af Ugglas var ju jävlat sämst. Men jag tror faktiskt att den där låten kommer gå långt i schlagerfestivalen, för det är säkert många östländer som gillar låten och henne.

Söndagen bar det ut med skotrarna, alltså vi lånade en av Calle. Så där skumpade vi fram till Calles stuga och sen tillbaka. Den var inte att leka med, haha. Jag fick då mig ett gott skratt alltså. Haha. Senare på kvällen var det dags att fara hem och det tyckte jag var skönt. Det blir lite mycket med Alex släkt. De gick upp i huset och skrek 6 på morgonen dessutom så jag fick mig inte mycket sömn på morgonkvisten...

Nu mina vänner sitter jag här och har sett Grey's. Snart bär det av till Alex, fast han ska bara göra sin läxagrej först. Och det lär ju ta ett tag, haha.




12e mars 16.45

Dagens vill ha: pengar i massor!
Dagens klädsel: simpelt.
Dagens smink: det vanliga, mascara och foundation.
Dagens frisyr: utsläppt.
Dagens händelse: hm..
Dagens låt: idag vet jag inte.
Dagens planer: Grey's och sen träning.
Dagens saknad: helg och kramar.
Dagens dummaste: rummet är stökigt som fan.
Dagens sjuka: målarfärg i håret.
Dagens drog: datorn.
Dagens roligaste: finns mumsmums här.
Dagens favorit: mummsmumms :)
Dagens köp: nothing.
Dagens godis: godis.
Dagens humör: perfekt.
Dagens ord: snart helg!!!

11e mars 16.55

Dagen har spenderats på Ångsågen i Piteå. Det är min praktikplats i fyra veckor. Jag trivs där eftersom min kusin och Affe jobbar där plus att personalen är jävligt roliga. Jag har fått göra mycket idag, bland annat måla, stått i kassan, packat upp varor och gjort lite hemliga saker angående en hemlig sak, hahaha. Och hör och häpna, jag gick hem!!! jag vandrade hem på mindre än tjugo minuter. Det var ju duktigt.

Nu ska jag chilla och se på Grey's tills träningen börjar. Myspys.

9e mars 21.14

Inatt vaknade jag helt plötsligt och trodde det var skola. Jag skulle sätta mig upp men föll ihop lika fort. Jag upptäckte snabbt att min ena arm inte ville vara med. Då jag kollade på den var den alldeles krokig.. Den vill inte röra sig hur mycket jag än försökte. Jag trodde minsann att jag hade blivit förlamad i armen eller att nån hade huggit av den för den gick verkligen inte att röra på. Sen tog jag armen i min andra hand och det var verkligen en mysko känsla. Det kändes som att jag höll i min arm, alltså som att den hade gått av och jag hade typ hittat den på marken. Fyyyyy! det var fan det hemskaste jag varit med om på länge. Fyfyfy. Som tur är så är jag varken förlamad eller utan arm. Den sitter på mig frisk och kry. Vilken tur jag hade, haha.

Ikväll har jag varit med min mor och sett på bio. Vi såg (kan ni gissa?) Män som hatar kvinnor. Den var mycket bra fast kanske lite väl lång. Däremot skulle jag vilja byta roller på vissa av skådespelarna. En roll var väldigt opassande på den personen. Vill som inte avslöja nånting för de som inte har sett den men har tänkt se den. Men vet ni vad det bästa av allt var? hela kalaset var gratis för min del, hehe. Så inte är det illa pinkat.

Nu är det dags för ett Grey's anatomy avsnitt vettni och sen lite sömn inför morgondagen. Vi har dock sovmorgon vilket underlättar dagen ett snäpp. Fast historian gör väl inte dagen bättre, hehe. Men nog ska jag överleva morgondagen.

8e mars 20.58

Jag hade glömt. Jag brukar inte glömma. Men nu gjorde jag det. För första gången. 25 månader idag. Det låter mer än det känns tror jag. Jag var tvungen räkna fyra gånger om det verkligen stämde. 25 månader.. Det låter mindre om man säger två år och en månad.


8e mars 15.47

Så var lovet slut helt plötsligt. Mitt hade inte ens hunnit börja. Jag tror inte jag fick en endaste sovmorgon på hela lovet. Det kan man ju kalla för otur.

Igår var vi i Skellefteå hos Alex morbror som fyllde år, så det blev fika där och sen mat på Korvgubben, gott! Därefter blev jag och Alex övertalade av Jesper att fara till Dreamhack och kolla där, tack och lov hade Jesper två fribiljetter så jag slapp betala. Vi var där i några timmar och fördrev tiden och hade allmänt tråkigt. Det var nog den mest bortkastade tid jag varit med om på länge.

Idag har det spelats fotboll för hela slanten i Älvsbyn. Det gick åt helvete för vårat lag, haha. Så kan det gå ibland också. Jag är iallafall minst sagt död nu. Kroppen vill inte mer och jag skulle mer än gärna vilja sova nu och aldrig vakna upp, haha. Skämtade bara. Jag har tänkt se Grey's anatomy (ovanligt) hela dagen och kvällen tillsammans med mina kvarblivna chips och lite cola. Det kan inte bli bättre än så.

7e mars 00.30

Idag har det hunnits med mycket må jag säga. Först har jag och Alex varit ut och kört skoter, faktiskt till havsbadet med många omvägar och så. Vi hittade inte så bra rättare sagt. På hemvägen fick jag en så kallad nära-döden-upplevelse tyyyp. Jag trodde jag skulle dö på riktigt. Vi körde på svag is och vi såg längre fram att det var öppet, hehe. Och det värsta jag vet är faktiskt att köra på isar.

Senare på dagen har vi åkt traktor och skottat lite grann tills min far kom och hämtade mig så vi kunde fara och äta. Efter det var ju den omtalade cupen som vi faktiskt vann, hehe. Det var ju duktigt gjort tycker jag och säkert inte bara jag. Så nu gäller det att vila upp sig till söndagens domarcup i Älvsbyn. Jag är helt slut i kroppen och knoppen så nu är det läggdags och imorrn är det kalas i Skellefteå, trevligt hoppas jag.

5e mars 10.30

Givande tandläkarbesök imorse. Det tog fem minuter sen var jag klar, inte givande att kliva upp så tidigt för att fara dit i fem minuter. Och jag som inte sover så bra kunde ju inte somna om igen då jag kom hem så jag har suttit vid datorn hela morgonen. Så irriterande. Jag hade ju kunnat sova ut alltså...

Idag händer det nog ingenting speciellt. Jag vet bara att jag har träning senare ikväll, så det blir ju trevligt.

4e mars 18.20

Nu har äntligen sportlovet anlänt här hemma hos mig. Fotbollsskolan + tidiga morgnar (mornar?!) är endast ett minne blott. Fast ändå inte, imorgon är det nämligen dags för ett tandläkarbesök. Jag antar att det ska gå bra då jag har skött min tandbortsning perfekt (nästan). Men efter det kan vi säga att jag har sportlov och får sova ut, dock endast tre dagar till innan skolan börjar igen. Fan det sög ju..

Dagen har varit jobbig med jobbiga ungar som gnäller och beter sig som 3 åringar/flickor. Skönt att slippa dem, hehehe. Sen har jag spelat xbox, fifa 09. Såg att man kunde göra sin egen gubbe och spela med den och utveckla den. Min är skitsnygg, lätt min drömkille/man.

Nu väntar duschen och sen ska jag få umgås med Alex som har varit borta sen i söndags. Jag vet inte vad vi har tänkt göra, för det har vi inte planerat ännu eftersom jag inte ens har pratat med han alls. Han har nämligen 3 och då har man ingen mottagning här uppe i landet.


3e mars 14.06

Jävla ungar.. Förlåt men idag har de varit riktigt jobbiga. Bara gnällt och klagat och varit tvärsemot. Sånt gör mig på dåligt humör, verkligen. Plus att jag suger på att gå och lägga mig i tid nu när jag ska upp tidigt. Inatt gick jag och la mig kvart över 1 och samma sak dagen efter. Vaknade 8 och cyklade iväg. Jo jag cyklar faktiskt till Björklunda, duktigt va? det är jobbigast hem för då är et motvind på riktigt.

Nu är jag iallafall hemma, svettig och ofräsch. Orkar inte duscha nu för jag jag är lat och vill se Grey's. Men då har jag glömt att ha igång utorrent under natten så det blir inte så många avsnitt idag. Så det får bli ganska mycket xbox-spelande för mig idag och ikväll. Jag har ju inte mycket annat för mig. Sen ska jag försöka göra en tidig natt också.

2a mars 22.28

Nu har jag sett 9 avsnitt av Grey's anatomy. Jag ska nog lämna serien ifred ett tag. I allafall tills imorgon. På tal om imorgon så kommer det fler barn vilket är väldigt, väldigt bra eftersom det var lite för lite barn idag. Men nu jäklar.


SMOKING HOT!!!
Detta är då killen jag är förälskad i serien Grey's anatomy, tyyyyp. Han lever också, vilket är bra. Och han passar in perfekt som kandidat som Min dröm-man, hehehehe.


Hot och väldigt charmerande då han spelar Lenny i Grey's. Tyvärr så dog han så han är inte aktuell längre i serien...


Anledningen till att jag skriver detta och lägger in bilderna är för att jag är uttråkad och trött och vill egentligen sova, hehe. Men samtidigt vill jag inte lämna serien ifred på grund av den snygga längst upp, haha. Och kanske för att själva serien är great.


2a mars 18.54

Det blev inte tillräckligt med sömn inatt eftersom jag gick och la mig sent och vaknade tidigt, så nu är jag trött och sliten fastän det inte var många barn på fotbollsskolan. Men vi kommer att genomföra den iallafall, hehe.

Idag har jag sett många, många avsnitt av Grey's anatomy och jag är förälskad i två personer, tyvärr har en avlidit så jag är lite ledsen nu, även Izzie. Vi sörjer, men samtidigt är jag glad för Merediths skull. Derek har ju faktiskt sagt att han älskar henne. Och då älskar jag han, för jag tycker om henne och han är snygg och sexig, och så kollar han på henne på ett speciellt sätt som gör mig förälskad i honom, hahaha. TYP. Nämen, kortfattat så är jag så inne i serien så jag faller för personerna och blir ledsen så fort de också blir det. Tyvärr kanske jag ska säga. För det är ju inte så bra att vara ledsen, eller hur?

Nu ska jag fortsätta med mitt Grey's maraton. Det blir snart lite smarriga saker till detta, nämligen cola och kanske lite popcorn.

Tyvärr finns det ett problem, jag äter för mycket sånt så snart lär jag ju rulla fram och det är väl inte precis det man vill nu till sommaren, eller hur? så det blir att trappa ner på det goda hädanefter.

1a mars 22.40

Dagen har väl inte varit så bra i helhet. Tanken var ju att jag skulle följa med Linnea, Ida och Fanny till valls idag men det blev snabbt andra planer då min snowboard inte gick att få fram eftersom Alex pappa inte har velat hjälpa oss med det. I en vecka har vi pratat med han om att han ska ta hem min snowboard men han har varken gjort det eller lämnat nycklarna dit då han for till Finland i helgen. Tack.

Dagen fick istället tillbringas framför tvn ett visst antal timmar, samt datorn ett litet tag och sen hos min mormor på middag. Det har inte varit speciellt roligt kan jag väl erkänna. Men nu kommer det bli ändring på det. Jag ska nämligen få låna Alex xbox medan han är i Kronogård. Så då kan jag spela hur mycket jag vill och hur länge jag vill. JIPPI! så räkna inte med att jag kommer sitta framför datorn många timmar, hehe.

Nu ska jag då spela xbox och njuta av livet och sen ska jag faktiskt upp tidigt imorrn. Vi har ju vårat projektarbete då, en fotbollsskola. Det går inte så bra för vårat lag men vi måste ju som genomföra det. Vi har alltså inte så många anmälningar för vi var ju liiite sent ute, men men.

RSS 2.0