21:a december

Pjuuh. Snacka om lättnad alltså. Klarade både teoriprovet och uppkörningen galant. 62 rätt på teoriprovet och så undrar jag om man får veta vad man gjort för fel på uppkörningen? jag fick inte veta nånting förutom att jag blev godkänd, hehe.

Jag är lite lejd tror jag. Jag vågade inte köra hem själv, det kändes väääldigt konstigt, fel på något sätt. Så jag tog istället bussen hem, haha.

Nu är det dags för en dusch och sen ska jag fixa fram mat. Det får bli bacon tillsammans med nånting som passar, haha.

21:a december

Jag tror jag ska dö av nervositet. Kan man göra det? isåfall är jag väääldigt nära. Allvarligt talat, uppkörning i snöovädret mitt under lunchen under julhandeln.. Det kan ju inte bli så mycket bättre? iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih, jag dör.

Nu är det alldeles för nära

19:e december

Äntligen kan jag säga till alla andra att jag faktiskt är 18 år och inte 17, haha. Det känns bra men jag kan inte njuta tillräckligt nu när uppkörningen snart är på gång. Jag är så jävla nervös så jag tror jag ska dö. Jag har mardrömmar om den och har världens klump i magen. Självklart hoppas jag på att jag ska klara den men jag har börjat tvivla, haha. Åh, så jobbigt det ääääär. Vill bara göra bort skiten så slipper jag tänka mer på det.

Ikväll är det mest troligt party. Så det blir nice, även om jag inte riktigt känner tagget på grund av nervositeten, haha. Men det ska nog gå över närmare kvällen.

Före det blir det övningskörning för hela slanten. Hela dagen ska jag övningsköra, träna på allt jag har gjort under tiden jag gått på körskolan. Dessutom passar det utmärkt att köra idag när det är som mest folk i stan. Då lär jag mig att inte stressa och vara noggrann.

Nog om det, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bege mig ut för lite bilkörning.


16:e december

Jahajaaaa. Det är nu nära till allting, födelsedag, uppkörning + teoriprov, jullov, julafton, after x-mas, nyår i Hemavan och hela baletten!

Todaaay... Skolan har tagit kål på mig, nästan iallafall. Nu snart är det träning. Eller jag ska försöka och se hur det känns eftersom mitt revben fortfarande inte blivit bättre. Men jag får se hur det går, förhoppningsvis går det bra och jag kan köra fullt ut, för det behöver jag verkligen.

Det verkar då inte bli nånting på min födelsedag eftersom alla verkar så otaggade, det är ju ingen som vill festa eller så. Så jag vet inte vad jag hittar på då.. Blä, tråkigt.


13:e december

Dagen har väl inte varit någon hit precis. Men jag förväntade mig inte heller något sånt. Jag är ju trots allt bara sjutton år. Haha, nä skojade bara. Jag stannade hemma av min egen vilja och då får jag faktiskt ta och underhålla mig själv. Det har jag minsann gjort ikväll. Det blev en pizza, godis och en film i min ensamhet (om än jag hade sällskap av Curry då jag inhandlade dessa) och så blev det Robinson med min fader. Typiskt att jag skulle somna då jag såg Flickan som lekte med elden... Den var ju inte dålig men boken är ju mycket bättre. Om man jämför med boken så var filmen väldigt osammanhängande. Men det är väl sånt man får räkna med, hehe.

Nu ska jag sova eftersom jag alldeles nyss somnade till filmen några gånger. Fast jag funderar på att se ett o.cavsnitt innan jag faller i min skönhetssömn. Ja, det får helt enkelt bli så. Sen ska jag sova godare än godast i min stora säng i min ensamhet. SKÖNT!




11:e december

En vecka kvar, sen är jag en i mängden jag också! hihi. Jag kan nog inte beskriva ordentligt hur förbannat skönt det ska bli.. Frihet typ? eh, i allafall så är jag all alone ikväll. Det betyder också att jag inte får någon mat serverad. Vad ska jag då göra? dessutom har jag ingenting gott att äta på under Idolfinalen. Det suger ju stenhårt. Men jag får se vad som erbjuds i hemmet, kanske hittar man något ätbart här och där. Det brukar bli så.
Idag såg vi på Luciauppträdandet på morgonen, sen efter det såg vi en teater typ, No tear for queers. Den var väl sådär, bra budskap iallafall. Och vet ni vad? efter det slutade vi, eller egentligen inte men eftersom jag inte kan vara med på idrotten som var i slutet på dagen så for jag hem. SKÖNT. Första och sista gången jag slutar före klockan ett. Livet är tufft?

Nu har jag gett ett försök på repfasen, men det gick inte inte inte bra. Så jag sket i det och tar det typ imorgon istället. Känner ändå på mig att jag kommer barka på den, hehe.

Men nu mina vänner är det så att jag ska ge hunden mat åtminstone, sen återstår det att se vad som erbjuds för min del.

10:e december

Smärtan i revbenet eller muskeln där har inte gått över ännu, så jag kämpar med att andas och hosta fortfarande. Dock är det lite bättre, men inte bäst, haha.

Har just gett mig in på repfasen idag. Jag kan ju säga att det är grymt irriterande när man tycker att man borde ha klarat det, speciellt när man har fått 65 rätt. Men icket, det är bara att börja om igen och nöta på. Det är iallafall mitt liv för tillfället, repfasen. Två gånger kvar nu sen är den borta för alltid.

Idag är det städdag också. Jag tror dessutom att jag har glömt dammsuga förra och kanske förrförra veckan, hehehehe, fräscht, så det är nog ganska dags nu. Jag ser dammråttor lite här och var, men det är ju alltid trevligt med lite sällskap, eller hur?

Resten av kvällen kommer spenderas med körkortsboken och kanske lite senare tv eller o.c. Inte sådär jätte trevligt, men det finns ju inte sådär jätte mycket att göra en vardag som denna.

Så tjing.

9:e december

Jag har ont i stjärten av allt sittande. För det mesta har jag suttit vid datorn och försökt mig igenom repfasen. Efter många om och men klarade jag den för första gången. Men det betyder att jag har två kvar. Dessa ska jag försöka göra bort så fort som möjligt så jag slipper ha dem på samvetet.

Nu däremot ska jag bädda ner mig i min ensamhet och kanske slå på ett o.cavsnitt innan jag somnar. Men det kan bli lite svårt nu när mitt databord har rasat ihop. Men jag får lösa det helt enkelt.

Imorgon blir det visserligen skola men lite annorlunda ting ska ske. Jag och Carro ska nämligen på en liten tripp till Öjebyn för att intervjua en tjej som är kristen och troende. Detta gör vi såklart inte helt frivilligt utan det är ett måste för att vi ska klara Kristendomen som vi just nu håller på med i religionen. Men det ska helt klart bli intressant med våra frågor vi har klurat ihop. Därefter ska det inte hända så mycket mer än skola då såklart. Och efter skolan blir det ännu mer teori så jag säkert bara vill spy på böckerna. Men det är ju snart dags!!!

Jag glömde att berätta om min nuvarande "skada", haha. Igår hostade jag nämligen fruktansvärt mycket och tillslut fick mina muskler vid revbenen nog och sa ifrån. Så då fick jag ajaj på höger sida i nån muskel så jag knappt kan andas och verkligen inte hosta utan att det ska göra förbannat ont. Tydligen kan man hosta av revbenen men det var inte mitt fall, för det kollade jag upp hos skolsköterskan. Mitt problem ska inte vara nåt av de farligare slagen, utan det ska nog gå över och kanske får jag lite lunginflammation på köpet om jag har riktigt otur. Men det får jag vänta och se med.

NU är det GODNATT!

8:e december

10 dagar kvar till min 18-årsdag!
-- dagar kvar till teoriprov och uppkörning!
14 dagar kvar till jullov!
16 dagar kvar till julafton!
20 dagar kvar till Hemavan!
23 dagar kvar till nyår!

+ glögg
+ pepparkakor
+ pepparkaksdeg
+ julmust
+ tomtar
+ snö
+ julpynt
+ en hel del andra saker


Har jag sagt att jag älskar december månad?

7:e december

Om nån hittar en eller två lungor nånstans i Piteå så kan den personen vara gullig och komma tillbaka med den eller dem till mig. Jag håller nämligen på att hosta ur lungorna. Känns det som. Det är konstigt att hostan aldrig verkar bli bättre. Och det är väl första gången man glädjs av att det kommer slem när man hostar? just nu, inget slem = dåliga sömnmöjligheter. Dessutom, nånting har hänt med min arm/handled. Det känns liksom som att den har gått ur led och kommit tillbaka i led och sen vill den fara igen och ont gör det. Blä.

Nu är det så att jag ska få min skönhetssömn. Beroende på om min grishosta vill försvinna under tiden jag ligger i sängen och försöker sussa.

Förresten, annars är jag ju i princip frisk igen. Svininfluensan var ju säkerligen hemma hos mig och den var verkligen inte något att direkt frukta. Skönt, tyckte jag, som fick vara hemma från skolan och inte fått lite dåligt samvete. Ibland är det bara för skönt att få vara sjuk. Och speciellt när man får det om man precis önskat sig det, som jag. Jag hade alltså tur. Och som en positiv sak är ju att nu behöver jag ju inte ens fundera över att vaccinera mig för den där satans svininfluensan.

Jag tror jag säger god natt där.


5:e december

Ja ni, det ser ut som att det är baconfeber jag har. Igår spydde jag nämligen, och eftersom jag är en tuffing så for jag ändå på skolan och hade matte och engelska, men efter det fick jag inte vara kvar för mina classmates. Då blev det att fara hem, fast jag hade körlektion också. Men, därefter blev det lite bättre och jag fick i mig ett Meal från Subland. Det var gottigott.

Igår skrev jag även klart min engelska bokrecension, så nu är det bortgjort. Jag och Alex såg på Idol med min mor och far. Jag kunde inte riktigt bestämma mig om vem som skulle åka ut. Mina favoriter som var kvar var ju faktiskt Calle och Tove. Men Tove får garanterat ett fint kontrakt hon också.

Idag hade jag tänkt titta förbi på träningen, mest för att göra bort det där avtalet som vi ska skriva på. Sen har väl dagen inte så mycket att erbjuda. Det blir nog till att plugga teori, jag känner paniken alltså. Det är verkligen inte länge kvar nu och jag ligger inte sådär jätte bra till med teorin. Shit pommes. Körningen å andra sidan går brabrabra. Jag har avklarat det mesta nu.

Nu ska jag bara se lite O.C och sen ska jag fara till träningen. Tjingtjong.

4:e december

Nä, nu är det inte kul längre. Jag har visserligen inte feber eller nåt sånt men istället har min hosta blivit tre gånger värre och så har magen börjat krångla.. Det är ju typiskt.

Det enda som har gått ner och kommer gå ner idag är blåbärssoppa. Det är min räddare i nöden alltså. Mirakelmedicinen. Jag funderar på om jag ska till skolan och i såfall hur jag ska klara dagen och inte typ spy nånstans eller svimma, för det skulle ju vara onödigt skämmit.

Jag måste också hinna träna in säkerhetskontrollen, för den ska jag tydligen göra idag. Bara man visste var man hade den så hade det ju gått lite smidigare.

1:a december


Magi!

Att en liten tablett kan göra så mycket är ganska otroligt. Helt plötsligt blev jag levande igen efter att ha gått omkring och varit en zombie hela dagen. Om än jag har fällt en och annan svettdroppe, men vad gör det? Vad skulle jag ha gjort utan den?

Nu är det dags för att se på lite Trueblood. Sen får jag se om jag ska gå och sova direkt eller om jag ska vara vaken ett tag till, det beror på om jag ska till skolan imorgon. Nu känns det som att jag skulle kunna fara till skolan, men jag vet inte, det kan ju vara Ibumetinen som är och spökar.

1:a december

Det börjar bra, med att jag blir sjuk. Redan i helgen kändes min andning konstigt, och igår var jag alldeles yr och hostig. Det är en konstig hosta, kickelhosta typ, låter ungefär som att jag fejkar hostan, haha. Och idag som pricken över i:et fick jag huvudvärk och feber. Jag hoppas det inte fortsätter i svinis, för det skulle ju inte vara så roligt.

Iallafall så har jag varit vaken två timmar i natt, såg Paradise hotel, värdelöst program alltså. Och sen såg jag ett avsnitt av Trueblood. Egentligen tänkte jag läsa ut första boken innan jag började se det, men jag insåg att jag kommer måsta se serien för att kunna förstå och hinna skriva en bokrecension på engelskan till på fredag. Så det blir att se många avsnitt den här veckan.

Nu håller jag på att löka sönder.

RSS 2.0