27e april

Planerna inför valborg smids fortfarande. Men lite olika alternativ finns väl. Jag hoppas på att det ska bli askalas för det är vad jag är sugen på. Det gillas inte om folk är otaggade, för jag är nämligen taggad som fan.

Dagen har spenderats med Curry (Carro). Vi har "lanat", haha. Vi spelade Serious Sam som vi spelade förut när vi var mindre och det var mycket skojsigt måste jag säga. Mycket minnen där. Ett X antal timmar senare var det dags för Carro att fara hem. Och nu har jag suttit och slöat framför datorn hela kvällen också. Men nu ska jag göra mig klar för sängen och sen lägga mig och sova. SKÖNT!

Förresten, jag gillar The script. MYCKET BRA låtar! lyssna på dom!

26e april

Nu är jag ganska säker på det, tyvärr.

26e april



En sån här söt krabat var på villovägar igår kväll. Den hade hamnat på Kvantum, mitt i stan. FYFAN så jävla äcklig. Först trodde vi det var en bäver eller typ en utter eller nånting. Men sen frågade vi vad det var för nånting och då sa dom att det var en bisamråtta. HUVVA. Dom försökte iallafall fånga den och sen skulle dom göra sig av med den.

Idag har jag varit en hurtbulle och cyklat till Hortlax och tillbaka. Vi har spelat arsel eller turk eller vad det nu hette med några pojkar. Jag var iallafall sämst.

Nu är det snart dags att göra sig redo för sängen.

25e april

ÄNTLIGEN säger jag bara. Äntligen är cupen över. Det har inte gått så bra för vårat lag eftersom vi inte var så speciellt taggade förrän sista matchen (mot Sikfors). Då, om vi kämpade bra skulle vi få slippa matchen som egentligen är imorrn. OCH vet ni vad? vi vann!!! vi hade bara förlorat alla matcher utom en som vi spelade oavgjord. Så vi KAN om vi bara vill. Det kändes bra som fan med den där vinsten i slutet, fyyy tusan.

Ikväll har vi (jag, Fanny och Linnea) cyklat till Kvantum och köpt gotta och sen sett film med Jennifer och Linda. Tyvärr hyrde vi den mest värdelösa film nånsin, haha. Och det slutade med att alla somnade även fast vi hade bytt film.

Nu är kroppen riktigt, riktigt död och den vill nog helst inget annat än att lägga sig ner och dö. Och det är ungefär vad jag tänker göra nu. Jag tänkte bara fastna lite framför datorn typ.

Åh, vad jag ska sova gott inatt. Ojojoj. Godnatt!

24e april

Morsning korsning.
Det är fredag, eller den är i princip över snart. Kvällen kommer att spenderas på Sikfors grusplan, tyvärr. Även resten av helgen kommer att spenderas där. Och så har jag väl inte så mycket annat att tillägga.

22a april

Idag ska jag verkligen försöka bli klar med byxorna. Det smider inte på för min del. Men jag ska försöka. Senare ikväll ska jag till Alex. Annars händer väl inget speciellt nu för tiden.

Idag är inte den dagen.

21a april

Jag suger på att sy. För det första så sydde jag in för mycket, så nu måste jag sprätta för andra gången. För det andra så blev sömmen knasig. Så jag måste sprätta där med. Tur man hade G i syslöjd..

Jag har heller inte gjort det jag skulle med Näthandeln eller historian för den delen. Duktig tjej. Jag ska iallafall sprätta mina braller nu och sen kanske sy igen och hoppas på att jag lyckas. Tredje gången gillt eller?

21a april

Det var skönt att slippa fara till skolan idag. Men jag har inte gjort det jag hade tänkt göra idag. Jag skulle ju vara duktig och göra bort en massa grejer. Men det har inte skett. Fast jag håller på med Näthandeln nu och försöker skriva klart det, men det tar så länge eftersom det ska bli bra. Dessutom ska jag ju göra lite historia, eller det är iallafall vad jag har sagt. Jag får se om det blir av. Och en till grej som jag har tänkt hinna, som jag påbörjade i lördags, jag ska sy in mina jeans. Det gick inte bra i lördags eftersom hela undertråden blev en hel röra. Så då gav jag upp. Nu ska jag ge det ett försök igen.

Senare ikväll är det träning igen. Det är lite för sent om man frågar mig, till 22.00. Jag brukar ju sova då, hehe.

20e april

Det går inte längre. Det bara går inte.

20e april

Guuuud så skönt, vi är lediga imorrn! wööh. Jag ska nog göra bort lite skolarbete, det vill säga det jag håller på med nu: Näthandel. När jag är klar med det så är jag klar med hela kursen! så det skulle vara lätt värt att försöka göra bort allt imorrn då jag ändå är ledig. Dessutom måste jag göra lite historia för att få vara ledig från den, så det ska jag också göra.

Nu är det strax dags för lunch, så nu ska jag dra :)

19 april

Jag vet inte och jag orkar inte.

19e april

Gårdagen var mycket trevlig även om det såg mörkt ut där ett tag, hehe. Och nu idag får kroppen lida.

Jag och Alex har varit och köpt godis på Lösviktshuset, fast när jag väl hade betalat så kom jag på att jag inte alls var sugen på godis utan på chips, haha. Inte bra. Men mamma räddade mig och köpte det åt mig.

Nu är jag hungrig och sugen på chips.

18e april

Jag vaknade ovanligt tidigt idag. Enligt klockan i mitt rum så vaknade jag 9 men den stämmer ju inte, haha. Jag har inte orkat ställa om den än. Lat är vad jag är.

Jag har just sett klart Twilight, det är tredje gången jag ser den, men jag blir aldrig less, hehe. Så nu ska jag gå och ta mig nån frukost/lunch och sen bara chilla tills det är samling.

17e april

Hemma i Piteå har jag varit ett tag nu. Jag har haft trevligt där uppe och bra väder också. Tyvärr hade jag hoppats på mer tid att sola bort men icket. Men nog har jag fått färg nog, tyvärr har jag varit så klantig och haft mitt pannband för långt nere så det har blivit värsta randen, haha.

När jag kom hem hade jag hela 144 olästa blogginlägg! jobbigt att läsa ikapp, men jag har iallafall sysselsatt mig med det ett tag. Ikväll har jag även varit över hos grannarna. Britt fyllde år så jag åt min andra middag för idag, hehe. Gott var det också. Men nu är jag så trött efter resan och all tidig uppstigning så jag funderar på att avrunda kvällen.

På resan har jag lyssnat på bra bra bra bra låtar. Jag kan inte bestämma vilken av låtarna jag tycker är bäst för jag har fastnat lika mycket för båda två.

Full moon - The black ghosts
Spotlight - Mutemath


Ni som har sett Twilight känner ju säkert igen låtarna, hehehe. Jag kanske ändå ska ta och titta på lite Twilight, iallafall det jag orkar tills jag somnar. Det skulle vara mysigt.

Bilder från veckan kommer senare då jag orkar och har tid, hehe.

12e april

Det här får bli det sista inlägget innan jag far. Jag har lyckats packa allt jag ska ha med mig i min ÖIF-bag och tro det eller ej men det rymdes. Jag brukar vara känd för att ta med mig överdrivet mycket, men nu har jag varit duktig. Snart ska jag alltså ta mitt pick och pack och fara till Alex för att sen invänta morgondagen. Det blir många timmar i bilen men det är ju då tur att Mats har dvd i bilen, hihi. Ipoden är tankad till 100 och bara med bra musik som ska nötas ut på väg dit och hem.

Jag hade ingen aning om var Merkenes låg förrän jag kollade på kartan... Jävligt långt dit, plus att vi drar ju husvagn bakom så det kommer ta extra sakta. WÄH. Fast jag gillar ju att åka bil, men jag vet inte om jag kommer säga detsamma efter den här veckan, hehe.


Nu får jag hoppas att jag har packat allt som ska med, för nu far jag till Alex. Fast det är ju inte hela världen om jag skulle komma på att jag har glömt nånting idag, för då är det ju inte så långt att fara och hämta det.

Ha ett bra påsklov!

12e april

Pary igår hos Simon i Hortlax, trevligt trevligt. Vi avslutade kvällen/natten hos Linnea. Tyvärr kunde jag inte sova så bra så jag drog hemmåt kring sju för att slå mig ner i min egna sköna säng. Några timmar senare sitter jag vid datorn och ser Ballar av stål och funderar på att skriva en packlista inför den inkommande fjällveckan.

Och imorrn bär det då av till fjälls Merkenes, utan dusch i nästan en vecka ser jag fram emot, eller så inte. Jag hoppas på bra väder men det ser dock mörkt ut... Attans. Jag får helt enkelt hålla tummarna på att vädret inte stämmer.

Så nu ska jag ta mig en frukost och sedan sätta igång med packningen och dessutom måste jag ladda batterier till både Ipoden och kameran.

11e april

Då var man hemma efter några timmar i grannstaden Luleå. Jag fick tvinga med mitt sällskap men det gick ju det med. Jag köpte mig en jacka från HM och ett par svarta Cheap monday jeans för att fylla ut min garderob lite. När jag kom hem möttes jag av en glad och illaluktande hund. Har ju inte träffat han på över en vecka, haha. Dessutom hade ett paket från HM kommit med en bikini, tröja, jacka och en kofta. Perfekt.

Nu är den stora frågan, vad blir det för mat? mamma jobbar nämligen och pappa ska stå för maten. Oftast blir det pyttipanna, palt, billys, makaroner och köttbullar eller bruta (pitemål). Så det är några maträtter jag är minst sagt less. Och eftersom det är Påskafton idag så borde jag bli erbjuden godare mat, eller hur?

Kvällen är ett stort frågetecken det också, som vanligt.

10e april

Dagens vill ha: god middag.
Dagens klädsel: mjukisar och ett linne.
Dagens smink: inget alls.
Dagens frisyr: slarvigt uppsatt.
Dagens händelse: mor och far kommer hem.
Dagens låt: in flames - only for the weak.
Dagens planer: följa med och handla, haha.
Dagens saknad: -
Dagens dummaste: -
Dagens sjuka: -
Dagens drog: tvn.
Dagens roligaste: klar med städningen.
Dagens favorit: sovit länge.
Dagens köp: -
Dagens godis: klubba.
Dagens humör: bra än så länge.
Dagens ord: friday!!!

9e april

Idag har det inte hänt mycket. Det var den mest ovärda lektionen på länge imorse. Vi såg en dokumentär om nån som knarkade GHB typ. Sen läste vi nån artikel om knark och sen var skoldagen slut. Inte så givande.

Nu hade jag tänkt trycka i mig en palt, men först och främst koka den. Därefter är det träning som jag faktiskt ser framemot eftersom det är på Heden ute. Det är lite roligare än löpning. Och förresten så är det ju lov nu! och imorrn kommer mamma och pappa hem så innan dess ska jag hinna städa och dammsuga hela huset så det är rent och fint när de kommer imorgon. Jag KANSKE till och med ska vara en gullig/superduktig/generös/älskvärd dotter och LAGA mat till dessa två. Men ett problem bara. Kommer maten bli lyckad? då jag inte har lyckats med de andra maträtterna i veckan.. Äh, det är nånting de får tåla isåfall. Men vad ska jag laga IFALL jag nu ska laga mat?

8e april nr2

Träningen är över och jag överlevde, men det var på gränsen faktiskt. Sen dess att den slutade har min mor ringt och pratat med mig ett tag sen har jag bara sett de avsnitten av Fråga Olle som jag har missat. Men nu känner jag hur ögonen sviker mig. Det är sjukt hur trött jag är på kvällarna nu när jag är ensam. Annars brukar jag inte vara såhär trött när jag har lagt mig i tid dagen före, till och med tidigare än jag brukar. Nånting kan inte stå helt rätt till i mitt huvud. Jag funderar på om jag ska gå och sova nu ändå.. Jag kan ju se dagens Fråga Olle avsnitt imorrn på hemsidan.

Imorrn är det sista dagen i ensamheten, så då måste jag städa upp här. Det ser ut som ett bombnedslag överallt i huset. Det ligger kläder i soffan, det är disk på vardagsrumsbordet och tomma godispåsar och chipspåsar och flaskor. Det enda jag har städat undan efter mig är då jag har lagat mat. Då har jag varit så dukitg alltså, jag har diskat sånt som inte går att diska i diskmaskinen och så torkat upp efter mig. Sen är det ju träning på kvällen och jag tror inte jag kommer orka speciellt mycket med tanke på att jag är död efter kvällens träning.

8e april

Snart är det dags att sätta igång med middagen. Det får bli nån rätt från Hk-boken. Jag gillar den. Sen är det ju träning och jag ser INTE framemot den eftersom vi har löpning... Den har jag gruvat mig inför redan då jag fick reda på att det var löpning istället för den "vanliga" träningen.

Efter det ska jag väl som vanligt inte göra ett piss. Det blir väl att njuta av ensamheten så länge det går, även fast det inte alltid är så kul att vara själv..

7e april

Middagen hos mormor gick väl hyffsat fort. Lite kul var det då mormor inte hörde vad Alex sa, hahaha. Så kan det vara om man inte hör så bra.

Ikväll har vi sett några avsnitt av Prisonbreak och nu är jag ensam här igen. Så jag funderar faktiskt på att sova redan nu bara för att det är så skönt att sova in tha masterbed. Däremot ska jag inte göra samma misstag idag som jag har gjort alla andra nätter, dvs att jag ska stänga in Nisse innan jag går och lägger mig för annars lever han rövare på natten/tidigt på morgonen.

Ha't bra.

6e april nr2

Hurtiga har vi varit ikväll. Jag och Alex gick till ICA först för att inhandla några viktiga saker och sen gick vi vidare till Lösviktshuset för att köpa lite gotta och sen gick vi ju såklart hem. Duktigt va? tyvärr tog det ganska länge eftersom Alex är lat, haha. Men det var trevligt. På hemvägen träffade vi på en trevlig kisse som ville följa oss en liten bit.

Nu är jag trött så det svider i ögonen. Ändå gick jag och la mig tidigt igår, klockan nio typ. Men då sov jag ganska dåligt under natten/morgonen eftersom jag drömde nån himla konstig mardröm, hehe.

Jag ska bara vänta på att diskmaskinen ska diska färdigt, sen ska jag gå till sängs tror jag. Det ska bli himla skönt att sova. Sen imorrn är det ju besök hos mormor efter skolan.

6e april

Jag drömde en läskig mardröm inatt. Den handlade om nånting i stil med att jag var tvungen att torka upp och plocka undan efter några mördare, annars skulle dom mörda mig med. Fast jag skulle ju vara finurlig och fixa in polisen och allt med hjälp av en granne som bor på kvarteret. Jag minns inte om jag lyckades med det eftersom jag vaknade ungefär då det skulle hända. Och läskigt var det fortfarande när jag hade vaknat för jag insåg ganska snabbt att jag faktiskt var ensam hemma och det kunde ju vara nån i huset. Nä, usch. Det är läskigt att vara själv i ett stort hus tycker jag.

Nu har Nisse fått sin efterlängtade mjukmat, så nu är han nog mer än lycklig. Det är det bästa han vet, haha. Och det syns ju på han, haha.

Ikväll kommer Alex hit och jag vet inte vad vi ska göra. Jag ska iallafall bjuda på mat, spaghetti och köttfärssås (som mamma har gjort tidigare och fryst in, haha, så det är egentligen inte jag som lagat maten, hihi). Sen får vi se vad som hittas på.

Imorrn sker det oundvikliga, middag hos mormor, hehe. Men det är skönt att slippa laga mat då, plus att vi behöver inte vara där speciellt länge eftersom vi har en buss att passa, hehe. That's good.


5e april

Matchen gick som smort, eller iallafall nästan. Vi vann med 5-1 men tempot var väl inte det högsta, hahaha. Det känns verkligen att man är så otränad som man är.

Jag har sett Twilight för första gången nyss och jag blir nog en i mängden som blir förälskad i Edward, åååååh. JAG VILL SE MER! men bajs att den slutade sådär va.. Det var ju inte så jag tänkte mig.

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt precis som i fredag och lördags, haha. Och jag kan väl erkänna att det är ganska ensamt här när alla är borta, även Arrax. Nisse är inte så social så, haha.


4e april

Jahapp, vad ska man äta idag då? det är ju den stora frågan. Jag ska nog kika i HK-boken och hitta nånting snabbt och enkelt att göra. Fast det jobbiga är ju egentligen när man måste plocka bort och diska.

Mormor har redan ringt två gånger idag.. Hon vill att jag och Alex ska komma och äta hos henne. Hon tyckte att vi kunde cykla men nej tack. Då tror jag nog vi far dit efter skolan nån gång och tar bussen hem. För cykla vill jag inte.

Ikväll tror jag att Linnea och Fanny skulle komma hit och typ chilla, se film och så. Men det brukar ju inte bli som man planerar så jag får väl ha nån reservplan ifall det inte blir som planerat.

Alltså, vad tusan. Det suger ju nu när IPRED-lagen är "igång".. Jag vågar då inte ens använda utorrent lite och det suger ju. För vad ska man då göra på dagarna efter skolan då man egentligen brukar ladda hem serier och sitta och se det hela dagarna. Men jag tror jag ska avvakta och se vad som händer. Det finns ju alltid nått sätt att komma undan den lagen, som en sån där utländsk proxy som skyddar ip-adressen. Men jag får se senare vad som händer och sker. Tills dess kan jag ju leva på alla filmer på tv, nu har vi ju så många kanaler att välja mellan så jag missar alltid filmerna jag har tänkt se.

Men nu till den stora frågan, vad ska jag äta till middag?

3e april

Har fortfarande inte kopplat in den nya rotern så jag tvingas fortfarande sitta vid den stationära datorn med det sämsta tangentbordet nånsin. Idag har jag avklarat den sista dagen på Ångsågen och jag blev bjuden på lunch på Valdino också för den delen, mycket gott. Dessutom, som pricken över i:et, så fick jag sluta kvart i två, sköönt. Sen dess har jag traskat runt på stan i hopp om att hitta nånting nytt och fräscht till min garderob men utan resultat. Nu är det snart dags att börja med maten. Tacos står på menyn, för det är ju det godaste om jag får bestämma. Och ikväll blir det bara chill med dreamboxen och alla kanalerna att välja mellan.

Åh, det finns inga fina kläder i Piteå så jag vill till Luleå, helst imorrn. Men tyvärr är mitt sällskap Alex inte så taggad för han har inga pengar. Tråkigt.

2a april

Jag hade inte tänkt skriva mycket idag eftersom jag sitter vid den andra datorn där tangentbordet SUGER kyk. Jag tänkte bara berätta att vi har skaffat oss dreambox och det äger, fast nu har jag inget internet på min dator pga det. Men vad gör det? jag har hellre alla kanaler än internet på min dator i några dagar. För imorrn ska Alex hjälpa mig att fixa detta.
Och imorrn far mamma och pappa till fjälls och då blir jag hemma själv i en vecka, helvetes skönt alltså. WOHO. Jag kan leva rövare hemma och göra precis som jag vill och när jag vill, perfekt!

Nu är det dags att ladda om batterierna för en till dag på sågen. Det är dessutom sista dagen, tack och lov för det. Jag har blivit lite less att gå så långa dagar faktiskt. Man hinner inte göra så mycket på kvällarna, speciellt inte om man har träning. Så nu ska jag gå och sova och vänta tills imorrn då jag är hemma ALL ALONE. Eller Nisse gör mig sällskap, så jag får hoppas på att jag kommer ihåg att mata kattskrället. Fast det skulle i och för sig inte gör så mycket eftersom han är ju så fet och kan nog leva ett tag på sitt fläsk.

RSS 2.0