31 maj

Jävlar i helvetet så varmt det har varit idag. Jag undrar hur många liter svett jag har svettats idag genom att bara sitta och kolla på fotboll... Jag har som jag då skrev varit och sett på fotboll med Linn och Tove. Trevligt trots värmen. Nu, två matcher och ett maxmål senare sitter jag här och försöker påbörja min analys till projektarbetet och tror ni det går bra? svar nej! jag har ingen, ingen ork alls att ens lägga ner min tid på det just nu. Jag orkar inte heller skriva näthandeln klart, utan jag har bestämt att jag ska skjuta upp det ännu en dag, eller försöka göra klart det imorgon på lektionen. SÅ imorgon ska jag ägna all min tid till dessa arbeten. Det är inte kul och jag kommer säkert inte heller göra mycket på dem, även om jag verkligen måste.

Nu vill jag ta en uppfriskande dusch och sen bara slappa medan jag ser på någon film och något avsnitt av CSI. Det skulle väl vara nice. Det blir dessutom en tidig kväll ikväll eftersom det var näst intill omöjligt att sova i värmen som var i mitt rum. Kanske är det dags att inför skaffa mig en ac i rummet. Det blir så fruktansvärt varmt på morgonen på somrarna i rummet.

30 maj

Hemma nu efter en båttur till Fingermanholmen. Vi gick runt ön lite och tillslut var jag då lost på riktigt. Trodde båten var åt helt fel håll och så låg den mycket längre bort än vad jag trodde. Men det var trevligt. Jag har iallafall skaffat mig många, många myggbett på benen. Det är inte trevligt. Jag hatar verkligen mygg mer än nånting annat, tänk så skönt det skulle vara utan myggorna.

Nu hade jag tänkt sätta på en film och se den samtidigt som några andra filmer tankar klart. Fast jag hinner ju inte se dem men jag kanske hinner se nån utav dem imorgon istället. Så det blir nog nice. Nu väntar min Trocadero och lite popcorn, mums!

30 maj

Alltså, det är snart sommarlov och jag har fortfarande inte insett det ännu. Men det kan nog bero på att jag har alltför mycket ogjort i skolan just nu. MEN jag har lovat mig själv att jag ska försöka göra klart åtminstone en eller två grejer i  helgen, alltså imorrn då det är söndag och man ändå inte har något annat för sig.

Idag hade vi match i hettan. Det var inte skönt att spela då, men vi vann iallafall fastän jag tycker vi spelade dåligt och inte var så engagerade. För mig gick det dåligt hela tiden, första halvlek fick jag kramp i vaderna och sen andra halvlek gick åt helvete, inte nice.

Nu har jag ont i tinningarna, varför vet jag verkligen inte. Och så har jag fått ont i halsen av nån konstig anledning. Det är inte så kul det. Jag ska strax se lite CSI och sen får jag se vad som händer. Planerna är inte riktigt spikade, men det kanske blir en båttur och sen grillning eller så händer väl nånting annat roligt.


28 maj

Väldigt, väldigt kort dag idag. Började som vanligt, 8.10 men slutade redan kring 10. Vi såg bara en film om trafficking - Taken. Den var så jävla, jävla bra. Den som inte har sett den måste se den alltså. Jag fick till och med rysningar. När jag kom hem var jag grymt trött, men jag såg ett eller två avsnitt av CSI. Det är inte längre lika bra då alla huvudpersoner slutat i serien. Det är nog bara kvar tre stycken faktiskt. Inte nice, jag gillade det bättre förr. Meeeen, iallafall så somnade jag ett tag efter CSI och sen kom mamma hem och jag vaknar upp i förtvivlan: MAMMA MAMMA, jag har försovit mig, jag har missat hela dagen! sa jag till henne. Hon lyssnade inte så noga och när hon kom tillbaka ut från toan frågade hon vad jag menade. HAHAHA. Jag trodde ju att jag hade sovit ända till fredag och att jag hade missat alla lektioner den dagen, smart va?

Idag har jag även följt mamma och handlat. Man får alltid bestämma vad som ska inhandlas så det är ju bra. Dessutom får man alltid med sig nånting gott, t.ex. godis och cola i mitt fall. GOTT. Tuggummi fick jag också men dom hann ta slut.

Ikväll har jag tränat också, det var grymt tråkigt faktiskt. Jävligt uttråkande, förlåt men det var seriöst det. Det gick heller inte bra så det kanske var därför, hehe. Men nu ska jag faktiskt ta och läsa igenom lite om statskick eftersom jag har läxförhör i det imorrn på morgonen. Lite sent men som jag brukar säga: bättre sent än aldrig. Det var nämligen dagen före påsklovet vi hade det här läxförhöret. Bra va? sen blir det nattinatti.

27 maj

Fy, jag känner mig sviken av dig. Men okej, då vet jag. Då vet jag.

Nu ska jag iallafall se fotboll, Manchester United mot Barcelona. JAG VET INTE VILKA JAG SKA HEJA PÅ! men jag tror det får bli Barcelona, hehe. Bäst att gå till stortvn så man ser lite bättre, hehehe.

Upd.
Nej, jag skojade bara. Jag hejar ju såklart på Manchester!!!

27 maj

Då var halva skolveckan avklarad. Imorgon är det chill, för vi slutar halv 11. Skönt som fan. Då hade jag tänkt följa med min mor och handla samt kolla på lite skor åt mig. Jag är nästan skolös. Dessutom kanske man hittar sig ett och annat.

Ikväll hade jag tänkt göra bort lite skolarbeten som jag har kvar. Det skulle vara grymt skönt att vara klar med det mesta i skolan så man bara kan chilla resten av veckorna som är kvar. Men tyvärr har jag gått och blivit en tidsoptimist. För mig känns det nämligen jävligt långt tills självaste sommarlovet, men så är det ju inte. Bara några ynka veckor kvar. Tills dess ska jag ha gjort ett läxförhör i samhälls, skrivit klart en insändare, redovisat om slavar på historian, det sista på näthandeln och skiva analysen till projektarbetet. Så jag tänkte jag skulle göra bort en del nu, till exempel insändaren och plugga lite på samhällsen och skriva klart näthandeln. Meeeen, om jag känner mig själv rätt så kommer det inte hända, tyvärr.



Läste just en artikel i aftonbladet:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5240978.ab

"Den femåriga flickan hölls inlåst i en lägenhet med endast hundar och katter som sällskap. När polisen omhändertog henne kunde hon inte tala och uppträdde som en hund. – I flera år "uppfostrades" flickan av hundar och katter och har aldrig varit utomhus, säger den ryska polisen. "


SJUUUUUUUKT!

25 maj

Långhelgen har varit kanonbra faktiskt. Även lite cash har uppdaterats i plånboken, inte mycket men ändå något. Det har blivit lite för lite sömn i helgen däremot och jag har ännu inte hunnit ta tillbaka de timmar som saknas, haha.

Idag har skoldagen faktiskt varit grymt jobbig på grund av att jag sovit alldeles för dåligt i natt.. Och så är det träning ikväll och jag är såååå less just nu, fy. Helst skulle jag vilja sova.

Lite bilder sen i lördags:














22 maj

Jag säger bara ett ord: orange. Men, det var ju förväntat. Jag ska iallafall färga över en färg senare då jag har lite cash, så tills vidare får det se förjävligt ut. Haha.

Nu har glassbilen varit förbi och vi har köpt isglassar, GOTT! äter en icetea-glass som är god. Senare idag blir det att fara till Lillpite för att hälsa på min kusin och hennes man och deras barn + nyfödda barn. De bor egentligen i Spanien fast är typ på olika marknader i England och så hälsar de på Yanivs familj i Israel ganska ofta. Så det är inte ofta de är hemma i Sverige så länge. Sen ikväll vet jag inte vad som händer. Det blir väl att kolla på tv eller nån film och bara ta det lugnt!




Jag saknar dig.

20 maj

Åh, skjut mig snälla...

19 maj

I was feeling sad
Can't help looking back
Highways flew by
Run, run, run away
No sense of time
Want you to stay
Want keep you inside

Run, run, run away
Lost, lost, lost my mind
Want you to stay
Want you to be my prize
 
Run, run, run away
Lost, lost, lost my mind
Want you to stay
Want you to be my prize

I was feeling sad
Can't help looking back
Highways flew by
Run, run, run away
No sense of time
Want you to stay
Want keep you inside
 
All along, not so strong without these open arms.
Hold on tight.
All along, not that strong without these open arms.
Lie beside.
All along, not so strong without these open arms.
Ride beside.

Run, run, run away
Lost, lost, lost my mind
Want you to stay
Want you to be my prize

Run, run, run away
Lost, lost, lost my mind
Want you to stay
Want you to be my prize

19 maj

Det blev en kort och effektiv skoldag idag. Började 14.10 men for tidigare till skolan för att skriva klart rapporten till vårat projekarbete. Sedan var det ju bara historian kvar där jag inte gjorde så mycket.

Nu ikväll har jag tränat och sen glömde jag tyvärr min jacka på träningen så det blev bara att fara och hämta den. Övningskörde med mamma för första gången och det gick väl bra, fastän hon inte sa nånting, haha.

Nu funderar jag på vad jag ska göra. Vill ju se nån film men jag har ingen på datorn för tillfället. Däremot är det ju Hell's kitchen om ett tag som jag ska se.

Imorrn mina vänner är jag leeeeedig! så jag har liksom helg nu. SKÖNT SOM FAN!

Och för att avsluta inlägget här tänkte jag passa på att GRATULERA LINNSAN som faktiskt har tagit körkortet idag! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

17 maj

Helgen har varit så lugn som den bara kunde bli. Det blev mycket cyklande iallafall, men inte gör det nånting. Och så har jag spelat match imorse klockan 09.00. Jag vill inte prata om den, fy usch.

Nu är det dags för mig att slå mig till ro och låta John Blund sköta sitt, så kanske jag tar mig upp imorgon.

17 maj

Det är nog nu verkligheten hinner ifatt mig. Jag känner att det börjar bli svårare att andas och att tänka normalt, att inte tänka på det som varit. Jag behöver krama om dig!


16 maj

Jamen oväntat eller så inte. Då vet jag iallafall det.

Jag kan ju säga att jag börjar bli lite emo nu, måste upp kring 7-snåret imorgon bitti för att spela match klockan 09.00. Visst är världen trevlig? dessutom börjar mina ögon svida lite smått, kanske dags för sängen?

16 maj

Denna nästan ljuvliga dag hade kunnat bli ljuvlig om det inte hade blåst så kallt. Det var ju nästan perfekt. Iallafall så spenderades dagen i stan med Linnea. Jag köpte mig faktiskt ett par solbrillor som behövdes och en väska som behövdes ännu mer. Haha. Sen har vi fördivit tiden kanska så bra, eftersom vi har varit borta i flera timmar. Hehe. Vi passade på att hämta cyklarna hos Stefan där vi lämnade dem igår. Så nu är allt frid och fröjd.

Tonight händer det en spännande sak. Det är hemligt tills vidare, haha. Och jag lovar, att det kommer bli många skratt åt detta. Spännande va? Sen blir det ju att se Eurovision song contest. Men helst av allt hade jag ju faktiskt festat, meeen imorgon bitti har vi en seriematch som måste tas på allvar, sååå inget festande här inte. Men det blir nog bra ändå!

14 maj

Hela mitt liv är jobbigt just nu.

13 maj

SE UPP IKVÄLL ALLA TRAFIKANTER! för nu ska jag ut och övningsköra, hehehe.


13 maj

Jag är överlycklig! min sommar ser inte mörk ut alls, nu har jag faktiskt fått sommarjobb av kommunen! TACK OCH LOV FÖR DET. Och det bästa av allt är att det är på fotbollsskolan i Öjebyn och FÖRSTA period. Det kan inte bli bättre säger då jag. Mitt liv är räddat.

Idag har jag hunnit med cirka en halvtimmes plugg tills jag blev spyfärdig. Jag är verkligen så skoltrött och less på allting just nu. Vi har knappt haft några prov under årskurs 2 och nu i slutet kommer allting på en och samma gång; inlämningar, rapporter, prov och andra uppgifter. Jag dör nästan. Men jag ska ta mig i kragen och försöka jobba så hårt det går de sista veckorna som är kvar. Men nu behövde jag en paus i mitt pluggande om EU. Jag ska se Grey's anatomy som jag laddade hem igår. GUD vad jag har saknat det, har inte sett på flera månader.

Senare ikväll blir det kanske lite mer plugg och sen träning. Känner inte tagget till nånting av de sakerna. Allting är så himla trist nu för tiden. Vädret suger också, det ser alltid ut som att det är fint och varmt men då man går ut blåser det hur mycket som helst och man börjar frysa.

Igår har jag fått mina två första myggbett, och inte varsomhelst utan på mina två skinkor.. Det var ju typiskt.

11 maj

Nk-boken är upphittad tack och lov. Nu är det bara samhällsboken som är försvunnen, men den lär jag aldrig mer få se. Provet i NK hade vi nu sista lektionen och jag tror nästan att det gick bra, förutom den viktigaste frågan i slutet. Men den kan ju då suga.

Det blir nog inte en så trevlig vecka i veckan.. Ett till prov, i samhälls om EU och det är ganska svårt tycker jag. Så det blir plugg och träning typ hela veckan, inte så spännande kanske.

10 maj

Söndagar suger. Det säger jag hela tiden i min blogg, men så är det faktiskt. Jag fattar inte vad det är som gör att alla inte vill hitta på nånting bara för att det är söndag. Jag har då inte gjort många knop idag. Jag har väl bara sett Robinson-avsnittet som var i lördags sen sett hockeyn. Och nu är det väl tänkt att vi ska fara och köra arsel på Heden om det är ledigt där vill säga. Annars vet jag väl inte vad som händer och sker, mest troligt ingenting, haha. Då får jag väl se nån film och kanske läsa igenom Nk-papprena.

9 maj

Idag har det varit en bra dag tycker jag. För det första så var det skönt att få sova ut för en gångs skull, det har jag inte lyckats med på hela veckan och inte förra heller för den delen. Jag måste verkligen skärpa mig på veckodagarna och gå och lägga mig tidigt som förr. Men iallafall så var matchen höjdpunkten på dagen. Jag har taggat till den sen förra veckan. Lite nervöst var det eftersom man vill ju inte förlora, speciellt inte på seriepremiären. Och såklart vann vi, fy tusan så skönt det var. 4-0 till oss, jippi.

Kvällen har spenderats på coop ett bra tag. Jag och Linnea kunde inte bestämma oss om vilken glass vi skulle ta. Vi hann gå fyra varv runt glassdisken innan vi bestämde oss. Jag gillar ju isglass och inte mjukglass så jag var lite lejd och köpte coops isglasspinnar med smak av päron och hallon. Det var endast 24 stycken i förpackningen, haha. Men nu har jag iallafall glass så det räcker och blir över. Vi såg film hos Emelie, först nån spännande film som bara jag var helt inne i tror jag. Jag tyckte den var mycket bra iallafall. Sen såg vi då Norbit, men då sov typ alla förutom jag och Carro, haha. Nu är jag dock trött som fan men jag fastnar alltid vid datorn. Haha.

8 maj

Åh, jag har inte älskat dagen alltså. Fy tusan. För det första så var det planerat ett NK-prov som jag nästan kunde, men det blev ej eftersom läraren hade förhinder. Klart man blev glad över det beskedet, men i samma stund tappade jag nämligen bort min NK-bok, riktigt jävligt faktiskt. För nu har jag två borttappade böcker och jag har ta mig fan inte tänkt betala för nån av dom. Det får bli att tatta, hehe. Tyvärr har jag alltså inget att plugga med till på måndag då provet är istället. Så det suger ju.

Därefter kan jag säga att Näthandel B är inte min grej. Inte alls. Fy bajs och skit så tråkigt det ämnet är. Och det blir inte roligare av att jag aldrig kommer hinna klart den där uppgiften innan examen. Och jag har ingen ork att göra det hemma för det suger verkligen.

Men jag har varit duktig idag, jag har städat mitt rum så det nästan glänser. Okej, kanske var att ta i men nu har jag inga dammråttor som husdjur i mitt rum, hehe.

Imorrn är det ju för tusan seriepremiär mot Storfors. Jag riktigt längtar till den matchen ska ni veta. Jag är så taggad man bara kan bli. Det enda kruxet är att jag har fått några onda skavsår som inte gör gott. Men annars ska nog allt smida på. Jag hoppas att vi vinner som fan.

7 maj

Det är alltid skönt att få sluta lite extra tidigt, som idag. Vi fick sluta kring 10, istället för 13. Det var grymt skönt ska jag säga. Väl hemma tänkte jag vara duktig och plugga på NKn men tyvärr har jag inte gått och lagt mig i tid igårkväll så jag höll seriöst på att somna då jag satt på våran altan och pluggade. Så jag blev less pluggandet och gick och la mig i min säng och skulle se Twilight, tyvärr gick det inte så bra eftersom jag somnade och sov ungefär 2,5 timmar. Snacka om slutkörd jag är.

Men nu är jag laddad igen, inte för plugg men för hela dagen i sig. Jag ska hinna med lite plugg senare, men nu funderar jag på att se Twilight tills maten och sen efter den plugga. Och så är det ju träning efter det.


6 maj

Hopp i galoschen, här var man inte så aktiv längre. Det finns helt enkelt inte mycket att berätta om längre. Nej, men jag tror det har med min lathet att göra och kanske min fantasi.

Dagen har iallafall tillbringats hos min mormor med NK-boken i högsta hugg. Det är ju lika bra att passa på att plugga hos henne när jag ändå inte har nånting annat att göra. Senare, eller snart är det dags för träning. Jag är inte taggad eftersom det typ regnar, iallafall nästan. Jag vill hellre sova, för jag är så trött. Det är inte bra att ha en dator i mitt rum nu när folk faktiskt skriver till mig på msn, hahaha. Det har typ aldrig hänt förr.

Morgondagen ser ut på detta viset:
- Skola, kort dag
- Hyffsat mycket plugg
- Träning
- Sängen

Ungefär det vanliga, hahaha.

Förresten, nån mer än jag och Carro som vaknade av Kappas utsläpp av ånga inatt kring 4? vi båda trodde det var krig, hehe. Jag låg faktiskt i min säng och bara väntade på varningssignalerna skulle komma, men icke sa nicke. Det lät iallafall som att det var krig eller typ som att ett flygplan höll på att landa precis utanför fönstret. HÖGT lät det alltså.


3 maj

Åh, herrejesus. Jag lyssnar på supergamla låtar som man lyssnade på då man var mindre. För typ 2,5 år sen. Då jag jämt var med Johanna Bergström. Åh, det var tider det. Jag får typ tårar i ögonen för jag vill åka tillbaka till den tiden, haha. Det var så jäkla roligt alltihopa. ÅH. Ni ska bara veta vilka minnen som dyker upp.

Var det inte jag som skulle gå och sova tidigt? men så blev det inte. Hade planer om att gå och sova innan 22. Men det blev ju inte så. Jag kommer vara död imorrn, fan. Jag som måste plugga gärnet imorrn för vi har ju då historia prov på 40 sidor, YAY!

3 maj

Gårdagen bjöd på festligheter, trevligt trevligt. Nu idag vaknade jag alldeles för tidigt på grund av en jävla hund som stod och gnällde utanför min dörr. Så jag har bara sovit fem timmar inatt, men jag behövde många fler.

Idag blir det mest troligt fotboll, eller turk/arsel på Heden och senare blir det historiaplugg. Och jag tänker även avrunda kvällen hyffsat tidigt.

1 maj

Jag ser att jag har många påbörjade inlägg som jag hade tänkt skriva i min blogg för några dagar sen. Det var nog bäst att inte publicera dom.

Gårdagen var enligt mig mycket trevlig fast än den såg lite mörk ut där i början. Vi var 11 tjejer som grillade och åt här hemma hos mig och drinkade lite. Sen blev det en onödig resa till Öjebyn där vi snabbt utrymde stället, sen bar det av till Strömnäs där vi stannade hela kvällen lång. Jag hade kul men tillslut kanske det urartade sig, hahahaha. Men det hör till. Natten avslutades med en promenad hem från Strömnäs med Linnea klockan 3. Det tog faktiskt bara en timme att gå.

Nu idag, när jag känner efter så känner jag att jag har råkat ut för nånting som jag inte kan minnas vad. Jag har en bula i pannan, och jag har ingen aning om var den kommer ifrån, haha. Dessutom har jag ont i halsen som jag antingen har fått från promenaden hem igår eller från allt sjungande (skrikande). Men det är nice.

Jag har inte heller sovit dom timmar jag kanske behöver så min skönhetssömn är inte fullbordad. Men jag ska komplettera detta genom att kanske unna mig nånting gott, som en glass till exempel. Eller ännu bättre, en slush! fy tusan vad gott det skulle vara. Men först ska jag slänga i mig nån frukost/lunch av något slag. Sen får jag se vad som händer och sker, men jag hoppas inte på att sitta hemma hela kvällen ikväll.

Jag är redan taggad till nästa helg då det är lagfest! jävligt, jävligt nice. Vi har ju värsta taggarlåten också. Fy tusan vad den spelades hemma hos mig igårkväll. "Öl smakar kladdkaka, är du laddad, är du laddad?"

RSS 2.0