Älskade påsklov

Är just hemkommen efter en sväng på stan med mamma. Eller vi tog ut pengar från min fond och förde över till pappas konto som ska betala resan till Cypern. Och så passade jag på att hämta ut mitt efterlängtade körkort. Bättre sent än aldrig? Vi fikade lite på Röda Lyktan innan vi for hem.

Såg just att det låg ett fint påskägg på mitt sängbord. Ett efterlängtat sådant. Förra året fick jag inget påskägg så jag sa till min mor att hon skulle fixa ett till den här påsken iallafall. Kul att man måste påminna föräldrarna om att man vill ha ett påskägg? nä. Haha.

Känner mig inte helt kry just nu. Min mage är inte min vän idag. Vet inte riktigt vad den protesterar emot... I allafall blir det fotbollsträning ikväll om inte magen blir ännu värre. Det kanske även bjuds på lite party.

För övrigt har jag inga speciella planer under påsk. Vet att jag vill nånstans, jag har som planerat att jag ska bort, men jag vet inte riktigt vars jag ska fara ännu? hahaha. Eller jag vill till Finland med Alex till hans farmor, hoppas på att det blir så!

Ett tips

Blanda aldrig dipp och creme fraiche i hopp om att det ska smaka likadant som med gräddfil.. Gjorde just det misstaget, och det gör jag aldrig mer om. Huvvaligen.

Söndag åter igen

I onsdags, torsdags och fredags har vi agerat flyttfirma åt Alex mamma. Vi har flyttat sängar hit och dit, och jag är glad att det är över nu. Alex fick sig en större säng, en dubbelsäng och alla verkar ha fått sig en ny säng, Ludde, Vickan och även jag. Jag köpta Vickans säng, som är större än min förra. Så nu kan man äntligen sova gott.

Idag har jag, som alla andra söndagar, bara tagit det lugnt. Jag har sett Sex and the City hela dagen lång, och jag blir aldrig less. Är inne på tredje omgången nu.

Så helgen har med andra ord inte varit speciellt händelserik, annat än att vi flyttat sängar i tre dagar typ, haha.

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Åh, jag orkar inte :(

When you love someone but it goes to waste

Vet allvarligt talat inte vad jag ska ta mig till.

Statistiken

Ja, nu minsann är statistiken på topp. Det var ett tag sen den var så hög, om den nånsin varit så hög? borde man hålla koll på sånt? såg iallafall på statistiken att det iallafall var rekord på 90 dagar, det är ju alltid nånting. Undrar om det beror på att jag är väldans aktiv idag. Såhär ofta har jag nog aldrig uppdaterat, eller kanske någon gång.

Nobody said it was easy, no one ever said it would be this hard

Oh take me back to the start


Arrax

Godmorgon

Fick ett meddelande på facebook där en tjej tyckte jag var lik den här kvinnan:


Selena Gomez

Jag vet inte vad jag tycker om det, haha. Sen har många sagt förut att jag är lik Rachel Bilson. Vet inte heller vad jag säger om det. Haha.


Hej jag heter Hanna och jag är lättlurad

ÅH! allvarligt talat så vet jag inte vad jag ska ta mig till just nu. Allting går åt helvete för mig. Varför ska det jämt hända mig? vad gör jag för fel? förtjänar jag all den här skiten?

Ta mig härifrån!

Helgen är över

Man hinner aldrig njuta och ta vara på helgen innan den är slut. Så är det alltid. Först är det fredag, sen snabbspolas det till söndag.. Varför det?

Gårdagen bjöd på festligheter, trevligt må jag säga. Blev en hyffsat tidig hemgång för mig eftersom jag inte kände för att gå ut, haha. Men det kan vara skönt det också.

Vaknade tidigt imorse, kring 9 för att vara exakt. Sen dess har jag sett Sex and the City. Jag är inne på min tredje omgång nu. Så dagen ser ut att fortsätta bjuda på Sex and the City, för vad ska jag annars göra?

Frågan är om jag tog några bilder igår, minns inte om jag använde kameran, men jag tror inte den blev så flitigt använd, som vanligt. Det är smällar man får ta.

Virrhöna

Är vad jag är. Haha, jag insåg precis efter jag hade skrivit förra inlägget att jag hade visst träning idag. Hade som trott att den var imorgon, men så var inte fallet. Så det blev till att stressa på sig en hel del kläder för att inte frysa ihjäl i kvällens minusgrader. Nu är jag hemma och välbehållen, inte förfryst någonstans faktiskt. Inte ens om händerna. Så nu blir det duschen, sen ska jag nog gå till sängs och se lite Grey's anatomy.

Survivor

Ja, nog överlevde man det så kallade hotet om skolmassaker på Strömbackaskolan. Kom mig hem i fint skick tillsammans med två påsar. Den enda innehöll ett par badtrosor då jag blivit av med med mina, konstigt nog. Den andra innehöll ett skrovmål och ett litet lyx åt mig och min far. Givetvis var ju mamma borta och pappa stod för maten. Då brukar det bli nånting sånt.

Nu, ett litet lyx senare, är jag trött så ini bomben, men jag ska ändå släpa mig till gymmet och träna en stund. Bäst man gör bort det när man har all tid i världen typ. Min pussgurka är på villovägar i Riksgränsen i veckan så jag vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med alla andra dagar. Men nånting får det väl bli. Nä hörrenini, här kan jag ju inte sitta hela kvällen. Good bye!

y0 makkafl0w

Känner mig inte speciellt aktiv här på bloggen.. Haha. Meeeen, en liten uppdatering bara för att visa att jag fortfarande lever.

Nu bär det av tillbaks till skolan för att hämta böcker som jag såklart glömde ta med mig då jag for hem. Har tydligen prov imorrn så det är väl bäst att man är lite påläst nu efter lovet och allt. Sen hade jag tänkt fara och träna så jag har gjort bort det. Men sist jag skulle träna såhär tidigt så var det då inte öppet, så det var ju inte så lyckat. Får hoppas det är öppet nu dock. Det var nog allt! haha

Waiting for someone to wake me up from this nightmare

.....


I've got nothing, to gain, to lose

Är inte det minsta sugen på att blogga. Det skulle bli nog så emotionella inlägg.. Just nu är inget bra helt enkelt.



RSS 2.0