Lever än en gång trots min svacka i bloggandet

Jag har då så fruktansvärt mycket att stå i nu så jag har faktiskt inte tid att blogga, inte ens lite. Kan ju uppdatera er mina kära läsare med hur mycket som står snett till i mitt liv just nu.

1. Balklänningen ser inte ut som den ska, eller som jag vill att den ska. Måste fixa den, och om den inte går att fixa så måste jag sälja den och köpa en ny. Det betyder väldigt mycket jobb och tid till det. Dock så får det isåfall bli nånting enkelt.

2. Studentklänningen levereras 10e juni...... Det säger väl sig självt?! tänk om den inte passar, eller ser bra ut. Den kanske till och med kommer senare än 10e juni. Så jag måste alltså hitta mig en till studentklänning ifall den andra skulle skita sig.

3. Skor till studenten och balen.

4. Två prov denna vecka, och så får vi inte glömma proven nationella i engelska....

5. Ett stort prov i islam nästa vecka.

6. Svenska nationella-talet skall skrivas snarast möjligast.

7. Dessutom har jag en massa inlämningar och prov att göra innan vi far till Cypern den 17e maj.


SÅ JAG GÅR I IDE NU! OKEEEJ?????????!!!!!!!!!!!

Första dagen på den nya veckan

Ja, här sitter man än en gång men denna gång är jag tröttare än nånsin. Jag tror det tär på mig att vara ensam hemma, när jag har så mycket ansvar på mig. Det vill säga mata mig själv, se till så att inget brinner upp i huset, så det är låst och så katten får mat och kan gå ut och bajsa nån gång om sänder.

Idag har jag lagat Thaiwok med kyckling. Den blev aningens för stark för min smak men annars var den ju klockers. Den får duga som lunch imorgon på Coop också. Så har man också hunnit med att träna och nu sitter jag ju här som sagt och håller på att somna. Ska fan sova nu hörrenini. Guten notten.

Söndag eeh

Gillar inte söndagar alls... Konstigt? iallafall, den här söndagen har spenderats i Älvsbyn av alla ställen. Spelade match, som gick ändå hyffsat okej. Ställningen blev lika. Nu är det snart dags för att laga middag. Tacos står på menyn eftersom det är jag som får välja hela veckan lång. Dessutom hade jag tänkt börja skriva ner vad jag ska inhandla i veckan, men då kanske man först måste veta vad man ska äta?


Lördagsafton

Ja nog sitter man här en fin lördagskväll.. Jajemän. Har just kommit hem efter att ha varit hos Carro som hade sin "födelsedagsfest". Trevligt trevligt, fast det kunde ha varit ännu trevligare om man hade haft lite alkohol att förtära. Eller visst hade jag alkohol, men morgondagen går inte med på det riktigt. Det är nämligen match då. Så nog blev det till att ta det lilla lugna.

Så nu funderar jag på att sätta mig och se något på tv. Eller kanske en film, och äta lite popcorn till det. Och för att inte glömma colan!

Är ju "alone home 2" från och med idag och i en vecka framöver. Skööön...T. Så på måndag blir det till att inhandla maten som skall tillagas den här veckan. Smått kul ändå.

Nu är även min studentklänning beställd. Hoppas verkligen att den hinner komma innan studenten.. Det står att den levereras den 10 juni.... Blir lite ört om tid då. Det får VERKLIGEN inte krångla med posten, för då skjuter jag allihopa. HEHE, skoja. Nä, men den kommer antaligen fastna i det så kallade svarta hålet i Ånge. Kul ens.. Då vet jag verkligen inte vad jag gör med mitt liv.




En fundering..

Jag har hittat mig två tänkbara studentklänningar. Den första kostar lite drygt 400kr och den andra 250kr ungefär. Så nu till frågan:
Hur mycket pengar ska man lägga ner till studentklänningen?!

Hej och hå

Här var det inte uppdaterat på ett tag, nejnej. Det kanske är dags? har liksom inte haft lust och inte heller tid till att blogga, så nu får jag minsann ta och visa att jag fortfarande lever.

Idag är jag helt, helt slut. Jag har just insett att det är typ hundra saker att göra innan vi far till Cypern, OM det nu blir något sånt. Jäkla vulkanhelvete... Jag hoppas innerligt att dessa askmoln försvinner och inte kommer tillbaka förrän vi är hemma igen. Annars, då lär alla få höra en hel del svordomar som inte uppfunnits än! det är bara en endaste månad kvar alltså, det börjar närma sig avresa. Men som sagt, det känns som att det är mycket längre kvar på grund av allt skoljobb som fortfarande är kvar. Hur ska jag hinna?

Träningsvärk, det kan man minsann hitta på hela min kropp en dag som denna. Det hjälpte inte att träna bort det heller. Det skulle inte förvåna mig om det blir värre imorgon. Då vet jag inte riktigt vart jag tar vägen. Ja, men nog var det nånting annat än detta jag hade tänkt skriva om? men vad hände? vart tog orden vägen?

Förresten, min balklänning har faktiskt kommit igår. Ehm, vill egentligen inte tänka på det just nu, men jag måste. Den ser inte helt okej ut.... TYPISKT VA? men jag försöker vara positiv och hoppas på att den går att fixa till. För annars, då kommer jag verkligen få panik. Färgen var ju bra iallfall............

Nu hörrenini ska jag ta tag i mitt liv (eller rum) och börja städa.. Eller ska jag göra det imorgon istället? hehehehe. Känns inte lockande att börja städa nu mitt i allt. Istället ska jag ta mig en dusch efter dagens idrottspass. Det kanske är bäst?

En fråga bara: ser alla fotbollsspelares fötter förjävliga ut, eller är det bara mina?

Hemma igen

Ja då var man hemma igen efter en trevlig vistelse i Finland hos Alex jättesöta farmor. Vi har inte gjort så mycket annat än att chillat, gått lite på IKEA, varit till Kuokkolaforsen och till shoppingcentret "På gränsen". Hittade ingenting speciellt annat än påslakan på IKEA samt ett bäddmadrasskydd till min nya säng. Det tog ett tag innan jag kunde välja vilket påslakan jag ville ha. Jag är verkligen galen i påslakan, haha. Konstigt men sant. Jag älskar att få nya och få välja påslakan då man renbäddar. Så jag kanske blir en sån där påslakansamlerska.

Och så har vi hälsat på Alex andra släktingar, dvs, farfar och farbror också. Så det har varit trevligt att få komma bort och göra nånting annat.


Påslakanet från IKEA som jag tillslut valde.



Titta vad vi hittade på ICA Maxi. GOOOOOOTT!!!!!


Sen blev det inga andra bilder, haha. Ångrade lite att jag inte tog kort på Alex superduperrika släktingar i Finland. Det är riktigt maffiga hus dom äger.

Finland here we come

Iallafall imorgon. Jag blir alltså där i några dagar, vet ännu inte hur många. Så bye

Luleåstaden

Igår var man minsann där på äventyr. Jag och Alex lillasyster for en sväng till stan för att shoppa. Tyckte att min börs har börjat bli lite för tung på sistone, så jag skulle bara göra den liite lättare. Hehe. Hittade iallafall en del grejer. En skjorta i militärgrön färg från HM, ett par chinos och en väska från Åhléns, fem par trosor från Pieces och en topp från HM och så lite smycken faktiskt. Så jag är rätt nöjd.

Igår blev det även lite halvspontant där på kvällskvisten. Det blev fest för mig och Linneas del. Det var trevligt även om det var typ omöjligt att komma in på Challenge där vi egentligen ville hålla hus. Det fick istället bli Kalles, och där var det väl okej.

Och idag har jag varit snäll med min far, vi har rastat mormor till Ålund. Så där har jag suttit uttråkad en hel dag nästan, (iallafall vad det kändes som) och det resulterade i att alla mina obefintliga naglar blev ännu mer obefintliga. Nu inväntar jag smärtan som skall komma. HEHE.

Hehehe, lite att göra kanske?

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Dagens fråga

Hur slutar man bita på naglarna?

RSS 2.0