trettionde november

Se där hur fel man kan ha ibland. Det är ju idag jag ska till arbetsförmedlingen och försäkringskassan, inte igår. Tur man lever upp till sitt rykte, nämligen Virrhanna... Så det ska jag ägna den här dagen åt. Hade planerat att fara till nautan också, men jag är ta mig fan för lat för det idag och hela förra veckan. Motivationen sviker mig redan. Himla typiskt alltså!

Sov extra länge idag, en timma för att vara exakt. Just för att idag var min sista dag utan "jobb" för imorrn drar jag ju till Ica Kvantum och sliter arslet av mig. 7-4... Hur ska jag överleva har dom tänkt? nä skoja bara, ska inte klaga alls. Är ju glad bara jag får nånting att göra faktiskt.

tjugonionde november

Hallå?! vad har hänt med alla serier? varför kommer inte Greys anatomy eller Vampire diaries ut? dööör ju här borta....

Kom precis från stallet så ska hoppa i duschen och njuta där ett tag. Sen håller jag också på att hungra ihjäl så ska nog lösa det på nått sätt också!

JULKLAPPSTIPS!



http://www.onskefoto.se/minpersonligakalender.jsp;jsessionid=DE14B98B5D18750FDA04C02469F1E7C4.jvm_c1

tjugonionde november

Dagen började ju bra för vissa. V försov sig sisådär en timma, igen. Förra veckan hände det också. Då hann jag ju inte ge han sin present på morgonen, attans ju!

Dagen fortsätter med att jag ger mig in till Arbetsförmedlingen för underskrift av ett papper och sen vidare till Försäkringskassan och lämna lite papper så jag får lite cash så småningom. Kan ju vara bra att ha. Sen har jag lovat att ta hand om Busen (Marikas häst) idag. Och förhoppningsvis tar jag tummen ur röven och börjar göra mig klar så jag hinner göra allt innan födelesedagsbarnet slutar jobba.

Sa jag förresten att lördagen var awesome? hursomhelst så var den det! lite blåmärken här och var på kroppen efter vissa fall (inte mitt fel) men annars kom jag hem hel och välbehållen till faggotgreeend!

tjugoåttonde november

Tjaaoo! idag mår jag lite som jag förtjänar, som man brukar säga. Har lite blåmärken här och var som smärtar men annars mår jag bara prima! gårdagen var absolut trevlig och kul på alla sätt och vis. Synd bara att jag inte kan använda min kamera så flitigt. Fick med mig tre bilder från igår, inte riktigt okej.

Nu är det så att jag har tagit det himla lugnt idag. Har bara slappat och inte gjort nånting speciellt, skönt. Men nu ska jag slänga mig in i duschen ett tag för att fräscha upp bakiskroppen lite granna. Sen glider jag nog iväg till Ellan där vi ska sammanstråla ikweelst. Blir att hämta upp min far som kommit hem från Tyskland också, samt lite kramkalas med V när han anländer ikväll. Myspysigt.

Sa jag förresten att på onsdag börjar allvaret? kanske jag inte gjorde nej. Men då är det iallafall dags för praktik för min del. Byter från Coop till ICA tydeligen. Men det är nog inte helt fel det heller. Bättre det än inget alls. Så nu är det slut på sovmorgnar och lugna dagar.

Fritz pissade förresten i min säng imorse. Kul? nä! stackarn vågar ju inte hoppa ner från sängen och jag glömde av att han varit i sängen länge så det skedde en liten olycka. Men det tog jag snabbt hand om.

tjugosjunde november

ÅH! ligger ensam i min säng för FÖRSTA gången sen jag kom hem till Piteå igen. Min babe är i Kiruna och krigar. Får lov att nöja mig med en busig Fritz! men saknar min snygging att krama om såhär dags på dygnet. PUSS!!!!!!!!! god natt, fritzen och jag ska sova himla bra trots allt!!!

tjugosjätte november

Sitter hos mamma och är hundvakt medan jag tvättar. Hoppas på att det snart är klart så jag kan ge mig av mot stan för att gå in på Sivs  ur och guld och fråga vars i fan min present är. Den skulle ha kommit i onsdags eller igår. Det är ju som sagt himla bråttom med den. Har den inte kommit idag, då går jag och avlider.

Igår var jag himla duktig måste jag säga. Julpyntade och hade himla problem med det, men efter många om och med och svordomar fick jag upp alla stjärnor och ljusstakar på sin rätta plats. Så nu är det lite juligt hemma hos min far. Efter det städade jag hela huset, duktig som jag är.

Imorrn mina kära vänner, är det fest! har haft alldeles för många  vita helger nu.

tjugofemte november

Nu är det julpyntning på G! får se om jag får ihop det, är helt ensam med att pynta det här året. Sen är det städning av huset och rummet. Då vet alla!

tjugofemte november

Godmorgon! har stigit upp tidigt idag för att skjutsa pappa, han ska till Tyskland under helgen. Så nu är jag ensam hemma till söndag, s to the könt! passade på att somna om då jag kom hem och vaknade nu, nästan pigg och glad. Tänkte göra ett nytt försök till att bege mig mot stan idag. Blev inget igår eftersom presenten inte hade kommit ännu. Så idag hoppas jag att den har kommit, annars får jag faktiskt panik på riktigt.

Det kändes bara så himla jobbigt att stiga upp från sängen.

tjugofjärde november

Börjar få lite panik över min present till V. Fast jag var in i måndags och dom sa att det skulle komma antingen igår eller idag. Sååå idag borde jag få ett samtal av dom. Ska även förbi mamma och lämna några papper som ska kopieras och sen skickas iväg med posten. Det är så himla mycket papper från arbetsförmedlingen som ska fyllas i och skickas hit och dit. Men hoppas det är slut med det snart!

Nu måste jag börja göra mig klar så jag hinner lämna papperna till mammsen innan hon ska på ett möte.

tjugotredje november

Idag har jag inte gjort många knop kan jag lova. Har mest legat och sett lite tv och busat med Fritz. Har även varit in till stan en sväng för att lämna papper om praktik som jag fått via arbetsförmedlingen. Köpte hem lite från Subland att äta på och sen iväg till stallet med Marika där jag förfrös mina tår. Inte skönt att duscha med förfrusna tår, har glömt bort att det faktiskt gör ont. Haha!

tjugoandra november

Nu ska jag och Fritzen gå och se lite tv. Fast han ska nog bara passa på att busa hela tiden, den sötisen. Han har hur mycket energi som helst. Borde filma nån gång och lägga ut på bloggen då han busar och är riktigt, riktigt galen. Hur söt som helst också!


Min lilla ögonsten! nu är han dock lite större än när bilden togs. Han växer ju så det knakar och en vecka är stor skillnad på både kroppen och energin.

tjugoandra november

Idag är en BRA dag! berättar varför om nån dag sisådär! hihi, busigt va?

Håller på att ladda hem lite musik som jag hade tänkt föra över till mobilen så jag kan lyssna då jag tränar. Bra va? synd bara att det är himla grymt jobbigt att göra det med min oldschool mobil. Men det är värt det!


Här har ni en favorit för tillfället! synd bara att albumet inte har kommit ut än och därför inte går att ladda ner.. Hade ju så väldigt gärna vela ha den på mobilen nu.

tjugoandra november

Jag blir så imponerad av mig själv. Jag sitter i flera timmar och gör ingenting när jag egentligen ska ge mig av till arbetsförmedlingen. Hur lyckas jag varje gång? nu SKA jag däremot ge mig iväg!!!

tjugoandra november

Alltså mitt arbetslösa liv är så förbannat tråkigt så jag nästan bara vill avlida. Jag gör allt som går att göra, men ändå är det hur mycket som helst kvar av dagen och veckan. All min inspiration till att göra något försvinner för jag blir så himla lat. Men idag har jag trots allt tänkt ge mig iväg till Arbetsförmedlingen för att be dom tolka papprena jag har fått hem som jag inte förstår ett skit av och sen till stan för att se om min födelsedagspresent till pojken har kommit än. Och lite sånt. Får hoppas den har kommit för annars börjar jag få lite panik. Är ju såklart ute i sista stund som vanligt.

tjugoförsta november

Då har man äntligen sett Harry P och dödsrelikerna. Kan väl inte säga att den var bäst, men bra var den minsann. Längtar tills nästa del kommer.

Nu är jag hemma, alltså inte hos min mor. Och det jag hittade i mitt rum var post. Men det jag inte förstår ett skit av är kostillskottet som kommit med posten till mig tydligen. Jag har inte betällt nånting! och varför har jag fått en faktura till på nått "Blossom Magazine", är inte medlem där.... D-Ö-Ö-Ö-Ö!!!

tjugoförsta november

Har ett problem... Kan inte välja vilken av dessa fyra klänningar jag vill beställa till nyår. SVÅRT!




Är mest sugen på nummer 4, men vet inte riktigt om storleken som finns kvar skulle passa... S to the VÅRT

tjugonde november

Tredje vita helgen i rad. Vad hände?! dom två senaste helgerna har det bara varit skönt att ha varit nykter och tagit det lugnt men den här helgen känns det mest jobbigt. Det finns ju ingenting att göra på helgerna annat än att se film och tv och äta på något gott. Dagarna går så segt............

Nu ska jag göra i ordning våra dippar så det är klart då V kommer tillbaka. Då blir det film och mys.

nittonde november

Här sitter man och ögonlocken håller på att rasa ner men jag kämpar tappert med att hålla dom uppe ett tag till. Är nämligen fyllechaffis åt en viss MISS Carro Lu som är på vift i Luleå. Håller tummarna för att hon ringer så snart som möjligt, för jag vill verkligen sova nu!

Medan jag väntar kan jag ju alltid tvätta bort sminket och göra allt sånt klart så det bara är att hoppa i sängen då jag kommer hem igen.

nittonde november

Justja! glömde uppdatera er om att min käraste mobil har hittat hem igen! och denna gång med HELT sprillarns ny framdel! hur bra?!!!! nästan som ny! nu ska jag aldrig mer prata skit om den.


nittonde november

Sådärja, då var dagens ärende uppklarat. Nu har jag tänkt chilla lite innan jag börjar packa för att spendera helgen hos mamma utan mamma. Tar såklart med mig mannen och Fritzen så jag får lite sällskap.

P u s s

artonde november

Sådärja, då var jag ägare till en dreambox till mitt rum också. Tack för det!  hoppas bara vi får igång den så fort som möjligt. Och nu mina vänner ger jag mig iväg till Nautilus för att träna bort Ballerinapaketet jag åt upp.

artonde november

Då var det färdigstädat i huset. Duktiga jag! har förövrigt lyckats äta upp en hel ballerina pepparkaksförpackning.. Inte bra... Så nu snart blir det nautan för att straffas för det dåliga! kanske inväntar min mobil som är på intåg till mig igen, så jag kan lyssna på musik medan jag tränar. Det skulle vara nice!

Så ska jag se vad som skall serveras till middag idag. Tror det blir soppa för min del.

artonde november

Attans att det inte är artonde december istället. För då är det nämligen en tjej som fyller år, inte för att åldern har nån större betydelse det här året men ändå.

Jag håller nog på att bli sjuk. Har ont i halsen, är täppt i näsan och är allmänt trött och seg i kroppen. Och det hjälper inte då jag tänker på vad dagen ska erbjuda mig. Städning utan dess like!

sjuttonde november

Alltså hallåååååå! vem vill se Harry Potter på söndag med moi?! är ju lite besviken att premiären är idag då vi har träning....

sjuttonde november

Snart är veckans höjdpunkt här, nämligen fotbollsträningen. Det var inte igår en fotbollsträning kunde vara så himla efterlängtad.

Ska göra mig nån sorts mat nu och sen fördriva tiden tills träningen börjar.


sjuttonde november

Fritzen är så söt! igår ville han upp i soffan, så han testade att ta sig upp alldeles själv genom att hoppa, men stackarn kom bara halvvägs. Så nu har han börjat hoppa lite överallt, som nu då han hoppade från soffan till soffbordet. Min sötkisse.





Snart har lillFritzen varit här i 2 veckor. Nu är det bara bus och mat i huvudet på na.

sjuttonde november

Vaknade av ett trevligt samtal för ett litet tag sen. Det förgyllde min dag lite måste jag erkänna!

Igår på stallet gjorde vi en fruktansvärt hemsk upptäckt. Vi var i en annan del av stallet där dom har hö och sånt. Där hade Marika sett en vildkatt äta på en kattunge... Men den kattungen var borta då vi var där men däremot hittade vi två ihjälfrusna kattungar under trappen. Fy i fan så hemskt. USCH! mitt hjärta gick typ sönder. Tänk om jag och Marika bara hade gått in i den delen av ladan då vi hittade Fritz och den andra kattungen, då hade vi kunnat ta dom innan dom frös ihjäl. Stackarna... Det var ingen trevlig bild kan jag lova.


sextonde november

Då var man hemma efter en stund på stallet med Marika. Vi har varit ute och kört Busen i det "varma" vädret. Nä, men det är lika mysigt varje gång. Nu hade jag tänkt se Paradise Hotel men tvn tjorvar så det går inte speciellt bra.... DÖ! sen har jag tänkt ta en varm och lång dusch för att värma upp kroppen igen.

Fritz kan vara den sötaste kattungen i världen. Han springer och busar hela tiden. Det enda jobbiga är att man nästan trampar på han varje gång.

sextonde november

Nu drar jag till staden för ett litet ärende. Sen blir det att hänga i stallet en stund med Marika.


Jag och lille Fritz som bara vill busa hela tiden.

femtonde november

Fick himla mycket att tänka på helt plöstligt. Så dagen till ära har jag försökt fördela tankarna lite, utan större resultat. Det blev så mycket på en och samma gång.


fjortonde november

Vad ska man säga...?

trettonde november

Nu är det så att jag ska iväg till stallet och agera hästflicka.. Är konstigt nog nervös, haha. Får hoppas jag kommer hem helskinnad och likaså hästen.



Sist jag red, ca 2,5 år sen, heheheehe.

tolfte november

Äntligen har våran soffa kommit, så en stor del av eftermiddagen har spenderats till att bära den hit och dit och montera ihop den. Har även hunnit en sväng på nautan, duktig som jag är.

Nu ligger jag och myser med Fritz och har tänkt kolla på ett avsnitt av Vampire diaries.


Mitt mästerverk för några år sen!
HIMLL = himmel
SARNA = stjärna
SNÖFLINOR = snöflingor
MENISOR = människor
KAT PAPAP = kattpappa
KAT MAMA = kattmamma
KAT ÖNE = kattunge
BLOMOR = blommor

Resten är svårt att förstå, hahaha!

tolfte november

Måh, stackars kissebäbis. Råkade av misstag klämma lillens tass när jag skulle stänga dörren. Hela han blev förtvivlad och började gråta. Men det verkar vara samma som med människobarn, att kattungar också överdriver lite grann. För idag springer han som vanligt och leker lika mycket som tidigare. Men lite ont gjorde det allt i hjärtat.

Idag ser det inte ut att hända speciellt mycket. Blir en himla lugn helg den här helgen också. Men kan inte annat än tycka att det är skönt och välbehövligt. Får väl se hur det går imorgon och på lördag då jag ska ta hand om Marikas häst.. Hoppas den och jag överlever!!!

elfte november

Sådärja, då var huset kliniskt rent. Har dammsugit och skurat. Har även skrivit klart mitt CV och känner mig ändå ganska nöjd, lite finjusteringar och det är perfekt. Annars, som pricken över i:et har jag fått världens utslag som kliar på halsen. Kul.........................

Ska gå och bada Fritzen nu. Han har mat i hela pälsen, fräscht.

elfte november

Nä, nu ska jag ta tag i mitt liv lite grann. Nummer ett på listan är att skriva/ändra mitt cv lite granna och sen skicka in en ansökan. Nummer två blir att städa huset eftersom det är en hel del som ska städas. Nummer tre existerar inte ännu.

Förresten så ringde dom från Telia för ett tag sen och sa att min Iphone har kommit. Funderar fortfarande på om jag ska köpa den... Vet ju inte hur det blir med jobb och sånt i framtiden så det känns himla osäkert. Men i och för sig så ska jag ju jobba nån gång, haha. Får spekulera lite kring det där innan jag bestämmer mig. Känns i allafall dåligt att låna pengar från min fond för att köpa en mobil. Har ju en hel del andra utgifter framöver som julklappar, kläder till nyår, alkohol, och mat och sånt till då.

Jaja, bäst man tar tag i sitt liv lite grann nu.

elfte november

Snön bara öser ner. Man börjar ju fundera på om det finns något stopp. Allt kan ju inte komma på samma gång. Lite åt gången hade varit trevligt, men nejnej.

Igår var jag med Marika och hälsade på hennes häst. Vi var ut och körde honom lite i det jättefina vädret och sen fick jag rida en sväng. Åh så underbart kul det är att rida. Ringrostigt kan man väl säga att det är, har ju inte ridit på flera, flera år.

Annars så har Fritz blivit bättre. Så nu busar vi hela dagarna. Han är den sötaste varelsen som finns, haha.

Idag är det torsdag och det betyder att det är städdag hemma hos oss. Så idag ska jag alltså städa. Måste börja med att röja undan i mitt rum, det är som vanligt ett bombnedslag. Undra vem som kan ha stökat ner det så.


nionde november

Lille bäbis är sjuk, vilket jag inte blir förvånad över. Kattungars magar är ju så känsliga för förändring. Men nu har jag varit till veterinären och köpt ett medel till han så hans mage kommer i balans igen, förhoppningsvis. Hoppas verkligen att han blir bra.

Annars är jag och tvättar hos mamma och ska äta tacos där eftersom pappa har gett sig iväg på egna äventyr och kommer inte hem förrän på fredag. Skönt! men just nu är jag hemma och har gett Fritz sin medicin och snart ska jag åka tillbaka igen.

åttonde november

Godmorgon! är ganska duktig då jag stiger upp tidigt varje morgon bara för att. Har ingenting speciellt jag ska göra idag annat än att köpa lite leksaker och mer mat åt lille Fritz som han nu ska få heta. Han busar på för fullt hela tiden då han inte sover eller äter. Det är mycket tidskrävande med en ensam, för ung kattunge. Han måste ha sällskap så gott som hela tiden för att han inte ska bli crazy senare i livet. Han har ju inget sällskap av någon annan katt så istället måste jag tillbringa en hel del tid med han.

Nu hade jag tänkt börja se "Vampire Diaries" i brist på andra serier att kolla på. Men det kommer säkert vara superbra, hehe!

sjunde november

Gårdagen var mysig, vilket var målet med kvällen eftersom det inte skulle bli några festligheter för min del. Det blev att hälsa på Jenny och Jens i deras nya lägenhet. Kan väl säga att jag man blir lite avis faktiskt. Sen blev det Saw 3D på bio med dom också. Och därefter film och myspys. Bra helg.

Hade ju som sagt lovat bilder på min bäbis, så här kommer dom. Hoppas ni kan avgöra om han ska heta: 1. Elvis. 2. Elliott. eller 3. Melker.







Elvis, Elliott eller Melker???????

sjätte november

Igår fick vi tillökning i familjen. En liten kissemisse på ca 4-5 veckor. Får se hur det går nu när den är ensam och så, får hoppas att den klarar sig. Mamman hade övergivit sina två kattungar på stallet och där hade dom dött om vi lämnat dom, så jag passade på att utnyttja mitt djurvänsbeteende. Pappa gick då med på det också. Ni får se en bild på han sen då jag har orkat ta en, men han är sjukt söt. Fast han har inget namn stackarn. Funderar lite på det än, men Elliott lutar det åt just nu.

femte november

Alltså åååh, pusspusspuss!!!

fjärde november

Börsen är tillbaka! måste ha tappat den ute eller något eftersom jag hittade en massa löv i börsen. Duktigt! men nu är den iallafall tillbaka och det känns ju bra.

Varför är jag vaken nu undrar kanske ni? det undrar nog jag med. Men en snygging spelade match igår och blev mosad typ. Så tänderna blev intryckta på stackarn. Var ju tvungen att agera jätteflickvännigt och pussa på na osv. Så hans tandläkartid var typ nu på morgonkvisten. Får hoppas att det går att fixa!

Så nu när jag ändå är vaken tänkte jag se "Paradise Hotel" som jag missade igår då jag var och såg då pojken blev skadad. Och sen kanske jag tar och försöker sova igen.

tredje november

Fick precis ett samtal från Polisen. Spännande va? nä, men blev lite glad av samtalet då hon berättade att min börs är på polisstation. Den som jag tappade i fredags. Tur, tur, TUR man kan ha! så jag ska väl hämta den idag och sen bege mig mot Coop för att handla åt mig och min far. Det vankas storhandling.

Vars hämtar man ut hittegods förresten? kan ju vara bra att veta det.

tredje november

Vaknade som vanligt kring 06-snåret då mitt sällskap ska upp och tjäna pengar till skillnad från vissa andra... Men den här gången kändes det inte som vanligt, nä för jag hade en sån grym träningsvärk att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Inte för att jag orkade röra mig nån annanstans än till andra sidan sängen.

Nu ska jag upp och hoppa och göra mig klar för dagens bravader. Efter dagens målsättning kanske det blir träning på Nautan igen, hurtigt va?

andra november

Idag har jag gjort bort några ärenden på stan. For på Nordea och tog ut lite pengar att betala av min skuld till min far. Sen vidare mot Arbetsförmedlingen och därefter till mormor för att handla åt henne på Coop. Dessutom har jag nu på kvällskvisten varit på Nautilus och tränat hårt med Carro Lu. Braaaa Hanna!

Imorrn är det andra bullar som gäller. Först en morgonvisit till Nautan och sen blir det att söka jobb (istället för idag). Undrar lite smått hur det kommer gå, har världens ångest inför jobbsökandet. Det känns som att det inte finns några jobb att få... Buäääää. Dö! tyyyp.

Nä nu ska jag fortsätta se hockey och sen invänta en snygging.


första november

Glömde förresten att berätta att min börs konstigt nog fösvann i fredags. Funderar fortfarande på vad jag gjorde för att den skulle försvinna. Det verkar som att jag hade tänkt att lämna den hemma eller något, för jag hade tagit ut legget och bankkortet. Himla konstigt det där. Hoppas den återfinns snart, annars får jag ta och köpa mig en ny.

första november

Råkade visst trycka bort inlägget jag skrev imorse ser jag nu. Attans otur alltså!

Idag har jag inte gjort nånting nyttigt eller behövligt. Skulle ju fixa och dona på med mitt CV och personliga brev, men tydligen var jag för lat för det. Så istället gav jag mig iväg på äventyr i stan med Jessika. Försökte klura lite på julklappar och sånt, men blev inte nån idé rikare direkt. Får alltså fortsätta klura på det.

Nu ska jag faktiskt ta tag i skrivandet och göra det klart, för imorrn blir det ut och jaga jobb med Carro. Men först blir det matlagning och kanske se ett avsnitt av Grey's. Hihi.


Snygging va?

RSS 2.0