Oktober 31

Inatt eller rättare sagt imorse har jag inte sovit bra alls. Pappa sprang ut och in genom garaget och ropade på hunden samtidigt. Så jag satte på CSI och såg ett avsnitt och nu håller jag på att fixa mig lite. Jag har kommit på vad jag ska klä ut mig till dessutom, och det behövs inte så många grejer att köpa för mig nu. Det är nice. Jag får hoppas jag hittar det som saknas iallafall.

Nu ska jag gå och göra mig klar för stan. Ha en bra halloween!

Oktober 30

Jaha, vad ska man klä ut sig till imorgon då? det ska iallafall jag och Linnea försöka ta reda på imorgon på stan. Vi får hoppas att vi hittar nått roligt och intressant.

Idag har jag sett massor med CSI. Har sett hälften av säsong 8 totalt. Så snart kan man nog följa programmet på TV, om jag hitter ikapp vill säga. Senare ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, får se om jag får nått sällskap här hemma. Det verkar inte vara nå bra på tv ikväll så det blir väl att se nån film.

Nu ska jag se om jag ids fixa bloggen lite mer. Kanske, kanske inte. Haha.

Oktober 29, 2

Alltså HELVETE! vem fan gör sådär? senast igår, närmare bestämt halv tolv igår kväll fanns den där jäääääävla kjolen och jag hade tänkt beställa den då! men NU finns den inte kvar. Hur jävlig får man vara? vad ska jag nu ha på mig? jorden går under. . . . Nu går jag och begraver mig i min säng med ett CSI avsnitt istället och så får jag hoppas på bättre dagar. Jag får hoppas att på fredag då jag får studiebidraget att jag hittar nån kjol på stan och dessutom ett par jeans. För igår i Luleå skulle jag köpa mig ett par jeans från Cubus som jag provat i Piteå. Men nej, då fanns inte storleken kvar. Tursamt va?

Oktober 29

Idag var man nästan uppe med tuppen, halv åtta närmare bestämt. Jag sov ju hos Alex och idag ska han till Bildemonteringen i Älvsbyn så då fick jag åka hem med dem. Nu först har jag tänkt beställa min kjol från Gina tricot, men jag undrar vilken storlek jag ska ha. Jag såg att den svarta kjolen fanns i strl. 36 nu, förut var den slut. Men jag vet inte om jag ska ha den eller strl. 34. Det blir nog fram med måttbandet. Sen efter det hade jag ingen större lust att vara vaken den här tiden, så det blir att lägga sig i sängen och sätta på ett CSI avsnitt och sen sova en stund till. Det kan vara behövligt för att orka dagen. Och så får jag inte glömma att jag ska ringa idag. Fast jag lär ju glömma det, eftersom jag inte är så smidig av mig. Hehe. Jag får ju inte glömma att fixa bloggen heller, såhär kan den ju inte se ut. Alex har fixat en header åt mig som jag har tänkt använda mig av, men jag vet inte om färgerna och det passar så bra med min design som jag har tänkt mig. Men det återstår att se. God natt!

Oktober 28, 2

Det blev ett tredje och sista inlägg idag. Jag funderar fortfarande på hur bloggen ska se ut, men tills vidare får den lov att se ut såhär. Senare, då jag har tid och internet är helt okej hemma så ska jag fixa och trixa.
Imorgon ska jag ta mig i kragen och RINGA till (mest troligt) Ångsågen om en APU plats hos dem. För jag måste göra det fastän jag såg att det inte var förrän v.12. Tydligen så hade lärarna bråttom med att ha in papprena där. Sen hade jag tänkt försöka ge mig ut och springa en sväng, och vi vet ju hur det brukar sluta. Kanske är det annorlunda den här gången eftersom internet inte funkar mer än till en dator i huset.
Men nu ska jag gå och tvätta bort sminket och göra mig klar för sängen med min karl. God natt!

Oktober 28, 2

Nu känner jag för att fixa min blogg lite bättre. Så nu kommer den se förjävlig ut, men lugn bara lugn, det blir bättre.

Oktober 28

Hej, nog finns det smidigare personer än jag i min omgivning. Jag har nämligen inte ringt än! shit alltså. Men jag antar att jag har hela lovet på mig?  och förresten så är APUn inte förrän v. 2, tror jag då. Så det är ju ett bra tag dit.
Igår då jag kom hem blev det inte att beställa från Gina eftersom vårat internet inte funkar här hemma. Eller jo, det funkar på en dator fast inte så bra. Så det gick inte att skicka iväg beställningen, och det sög ju. Men idag hade jag tänkt följa med Alex till Luleå och shoppa, haha. Ville egentligen inte först eftersom jag har ju inga pengar. Men så snäll som han är så får jag låna av honom. Och jag kan lova att jag kommer göra det. Helst vill jag väl hitta  ett par jeans, billiga helst. Så då är endel problem lösta. Nu ska jag gå och göra mig klar så jag kan fara då Alex ringer, han är och gör ArbetsEKG på lasarettet. Han har ju problem med sina svimmningar.

Oktober 27, 2

Det dröjde inte länge innan jag kände för att uppdatera igen. Varför? jo, för att jag insåg just att Gina tricot har fixat en nätbutik, där man kan beställa ifrån. Förut kunde man bara se på varorna på hemsidan, men nu kan man även beställa. Fattar ni hur jävla bra det är?! jag blev helt exalterad då jag märkte det. Fick dessutom en vibb av det redan förra veckan av en klasskompis att Gina skulle skaffa en nätbutik. Jippi. Gissa vem som kommer beställa redan idag?

Oktober 27

Helgen har varit bra. Fredagen blev det mys framför Idol och Fredag hela veckan, sen en ganska tidig kväll för mig och Alex. Lördagen bjöd på lagfest hos Linnea L, och det var trevligt. Därefter blev det lite tråkigare men ja, helt-okej-kväll.
Idag måste jag verkligen ringa och ordna en APU-plats. Fan. Jag känner inte precis modet till att ringa just nu, men jag måste ju.  Så när jag kommer hem SKA jag ringa. Jag tror ju knappast de bits över telefonen..
Resten av lovet har jag ingen aning om vad som ska hända, känns ganska dåligt. Jag tror jag vill till Luleå och shoppa lite då man får studiebidraget, det vill säga på fredag. Får väl hoppas att nån vill följa dit. I värsta fall får väl min mor följa med mig och vara mitt sällskap.
Nä, nu måste jag väcka Alex. Han har sovit alldeles för länge enligt mig.

Oktober 23

Idag har våran klass varit lediga hela dagen. Mycket skönt kan jag väl tala om. Jag fick sova ut riktigt ordentligt, sov ända till halv 1 idag. Därefter har jag bara pluggat hela dagen lång. Eftersom jag har varit så osmart och inte plugga tidigare blev det en hel del att plugga idag, dagen före. Att man aldrig kan organisera upp saker och ting längre.
I allafall så ska jag faktiskt faktiskt faktiskt vara duktig och fara ut och springa idag. Och mitt sällskap ska bli Arrax. Då gör jag två braiga saker samtidigt, smart va?

Annars är det snart lov och jag har ingenting alls planerat annat än lagfest på lördag. Sen då? jag vet inte ens vad som händer på Halloween och det suger ju. Jag vill iallafall festa då, haha.
Nä nu ska jag ge mig ut, vi hörs.

Oktober 22

Fy tusan vad jag fryser om mina fötter och händer. Det är svinkallt på golvet och alltid då jag sitter vid datorn så får jag inget blod i fingrarna. Knasigt. Idag hade jag tänkt plugga NK men så blev inte fallet, istället har jag suttit här hela tiden och inte gjort nån nytta alls. Så då kanske jag ska ta och läsa lite i boken nu. Sen får jag se vad som händer, antagligen ingenting.

Det är hemskt det här med Carolin, hur kan man glömma bort var man dumpat kroppen? nä, det går inte. När de hittar kroppen så kommer de få reda på en hel del andra saker än det som han har sagt. Jag tror ju knappast på hans historia.
Förresten så var jag och hon släkt, fyrmänningar tydligen. Det visste inte jag förrän för någon vecka sen.

Oktober 21, 2

Ikväll har jag sett film med Alex, den sög och jag minns inte vad den hette. Det var iallafall en film med Vin Diesel, som förövrigt är jävligt snygg. Så vad den nu än heter så rekomenderar jag den inte. Och inte kan jag säga att kvällen i sig var den bästa heller. Blev verkligen inte som jag tänkt mig, inte ens lite. Jaja, det finns andra, bättre dagar.

Nu hade jag tänkt sätta på tvn och ligga och mysa med Nisse ett tag för att sen sova. Han är gullig fastän han snarkar.

Oktober 21

Dagen har varit jobbig och tråkig som alla tisdagar. Men vad gör det då vi är lediga på torsdag? jippi! snacka om tur. Jag får hoppas att mamma jobbar då för annars suger det.

Det gör så ont, så ont i mitt hjärta. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag vet att alla svar finns bara hos mig, det är bara jag som har facit till detta kapitel. Men hur jag än gör så kommer någon bli lidande, det finns ingen genväg för sånt här. Det gäller bara att hitta rätt väg och de rätta besluten.

Oktober 20

Jag vill inte att det ska vara såhär. Varför kan man inte bara få bestämma själv hur man vill ha det och hur ens framtid ska se ut? Jag förstår inte, vad kunde gå så fel? jo, jag vet. Det är jag som är den som förstör det hela. Varför kan ingenting bara bli som jag vill, i allafall lite? Jag vet själv att jag är ute och cyklar, och att begå samma misstag igen kommer faktiskt inte att hjälpa den här gången heller. Kan nån bara få mina tankar på rätt bana igen? JAG ORK IT! godnatt

förlåt

Oktober 19

Ja, vad ska man säga? söndag igen, vilket betyder att jag inte har nått att göra, men vet ni vad? jag blev bjuden på bio av min mamma. Så söndagen blev ändå inte så pjåkig. Vi såg Rallybrudar som jag tyckte var riktigt bra. Härlig var den. Så det var ju trevligt.

Nu har jag dessutom fått igång internet på min dator igen, eller rättare sagt Alex. Fast då var det också hans fel att det blev tokigt eftersom vi trixade med nånting då vi var i kalix för två veckor sen. Så nu är allt fixat och klart. Nu är det bara att vänta på att CSI säsong 8 ska bli klart, längtar.

Nu funderar jag på vilken film jag ska se senare ikväll. Antingen I hennes skor eller så Bridget Jones dagbok. Jag har sett båda två tidigare och båda är lika bra tycker jag. Så vilken blir det?

Oktober 18

Gårdagen var trevlig. Det blev att fara och bada på havsbadet med Alex, Jocke, Danne, Petter, Johan och Fredde, där var också Linnea, Carro S och J, Emelie och Fanny. Så det var ju trevligt. Sen efter badet blev det bara att se på idol och Fredag hela veckan tillsammans med min favoritdip, OLW's Taco. Fyfan vad den är god. Jag älskar den! Det blev alltså ingen filmkväll senare hos mig, för ingen orkade och de flesta hade ingen skjuts.

Idag ska jag fara och fika hos Linnea för hon fyller ju år imorgon. Jag vet inte vilka som ska dit men det blir nog nice det. Efter det så far jag väl till Alex och sover med han. Ha en trevlig dag.

Oktober 17

Jag håller på att städa i mitt rum och när jag ändå håller på så kan jag ju lika gärna möblera om i rummet lite grann. Det är ju trevligt med lite omväxling. När jag är klar med det ska jag göra den där läxan klart och skicka in den, och först då är det helg. Ikväll blir det mest troligt bad på havsbadet sen kanske film hos mig med en massa. Fast bara kanske. Så det blir ju trevligt det.

Nä nu ska jag fortsätta med städningen! ha det bra! :)

Oktober 16, 2

Nog är man allt lat nog. Idag när jag har varit hemma har jag inte ens orkat dammsuga eller dammtorka rummet.. Men hallå? hur jobbigt är det egentligen? det tar max 10 minuter att göra både och. Men det får göras imorgon istället. För just nu har jag annat att stå i, till exempel massmedian som ska vara inne idag, fast det var okej att lämna in den imorgon. Så det gör jag nog. För jag är inte ens klar än. Bara hälften kvar kanske. Men det är nice. Jag har ju iallafall försökt och det är ju det som räknas.

Helgen är väl planerad på ett litet hörn. Jag vet att jag iallafall ska hitta på nått med Carro Lu, men vi vet bara inte vad, haha. Försöker hitta nån fest som vi kan fara till och fördriva tiden kanske? inte ska vi då supa men bara chilla kanske. Resten av helgen är då oplanerad som vanligt ungefär.

Nu ska jag dra, ciao!

Oktober 16

Goddag! idag har vi haft en kort dag och det var skönt. Tog 5 över 1 bussen hem där jag har tagit bilder på mina kläder som jag ska försöka sälja på tradera. Man kanske får en liten slant iallafall. Alla som läste min blogg igår såg ju att jag inte for ut och sprang då eftersom jag hade lite bortförklaringar där, haha. Idag ser det ut att sluta på samma sätt, dvs ingen springning. Och varför? jo för att jag är lat och orkar inte, plus att jag ska städa mitt rum. Och justja, jag har ju läxan kvar att göra också. Jag gjorde bort lite grann då jag var hos Alex mormor igår, och det var ju bra, men jag har fortfarande kvar ganska mycket.

Oktober 15, 2

Haha, fan vad jag ska misslyckas med springadet. Jag har inte gett mig ut än. Skit bra. Istället hade jag tänkt laga mat åt mig själv för ovanlighetens skull men då ringer Alex precis innan jag skulle börja och säger att jag ska med han och äta hos hans mormor. Så det är ju mycket godare än den maten jag hade tänkt laga. Och då kunde jag ju inte heller fara ut och springa. Så på sätt och vis var det inte heller mitt fel att jag inte hann ut och springa nånting idag.

Däremot måste jag ta mig i kragen och börja göra den där samhällsläxan. Jag kanske kan fixa två flugor i en smäll eller så. Jag kan ju försöka göra det hos Alex mormor då. Bra idé va?

Oktober 15

Nämen tjeeena! det var en kort dag i dag så det känns bra. Nu däremot tänkte jag ta mig i kragen och fara ut och springa hur tråkigt det än låter. Och visst kommer det sluta med att jag fastnar här på något sätt. Yesbox. Sen blev det ju inte som planerat igår heller då jag hade tänkt hitta det där pappret och göra läxan. Men jag hittade aldrig pappret så det gick ju inge bra det. Så det fick bli idag istället. Men först ska jag som sagt ut och springa.
Annars är väl allt som vanligt ungefär, dock är det lite wierd det här med känslor och sånt. Det är iallafall inte något jag har tänkt skriva ner här precis, men jag antar att allt är under kontroll - än så länge. Men nu mina vänner ska jag leta min försvunna mp3 och ge mig ut. Jag kanske är så pass snäll att jag till och med tar med mig hunden. Vi ses, ciao! =)

Oktober 14

Bajs, jag har inte sökt APU plats ännu, och APU-pappret ska vara inne innan november, hejja. Och för att göra det ännu värre så har jag inte ens kommit fram till var jag ska söka. Super bra. Och en till sak som gör allt värre är att jag har nån hemuppgift i samhälls som ska vara inne på torsdag, och jag har inte börjat än, plus att jag har varit duktig och slarvat bort det där pappret. Jävligt bra gjort. Så den här dagen går åt till att söka efter pappret och när jag hittar det (förhoppningsvis gör jag det) ska jag göra det färdigt.

Nu vet ni mina vänner.

Oktober 13

Jo, fortfarande känns det som att nån sliter i allt som finns i min kropp. Hjärtat, hjärnan, magsäcken, tarmarna, ja allt. Finns inget värre än ångest just nu. Detta får jag ju lära mig att leva med i fortsättningen.
Har inte fått så mycket sömn i helgen plus inatt. Bland annat på grund av att det varit för varmt, för kallt, för trångt, för oskönt och så vidare. Så idag är jag minsann trött och sliten, och när pappa berättar att vi ska fara till mormor idag så gör det inte saken bättre. Fast jag kom på att när jag ändå är där så kan jag ju göra bort att plugga på det som behövs. Smartis. Så det är hur min kväll ser ut för tillfället. Kanske far jag till Hortlax och sover där, beroende på om far min är glad idag. Eller så kanske jag far dit utan att sova där. Hehe. Kluring.
Jag måste berätta att jag är grymt grymt sugen på tacodip med paprika, gurka och morötter. Det ska nog inhandlas idag beroende på vad som händer efter mormorsvistelsen.

Oktober 12

Döda mig, snälla! jag orkar inte. Bara nån, vem som helst?

Oktober 11

Idag mina vänner mår man inte så bra. Magen säger ifrån, haha. Det var helt ok igår faktiskt. Lite konstigt folk dock. Nu idag har jag sett två filmer, först Super Hero movie och sen Världarnas krig som jag har sett 700 gånger. Men har man inget annat att göra så har man inte.
Senare ikväll tror jag att Alex kommer hit och är med mig. Jag ska iallafall se Sverigematchen, den kommer nog bli intressant. Ja, det var väl allt jag hade att komma med.

Oktober 10

Katastrof och korvstroganoff.
Nä men jag har ingenting att ha på mig ikväll och hur jävla dåligt är inte det? Jag har ju inte hunnit inhandla några fina höstkläder ännu och fortfarande finns bara sommarkläder i min garderob. Så help me please. Det ser ut att bli samma gamla partyutstyrsel som hela sommarn. Yeah, bark. Men så kan det också vara ibland. Efter jag har ätit, ska jag till Carro och göra mig klar, och sen ska vi fara vidare till festen. Det blir sääkert bra, gäller att tagga nu.
Idag har jag även hunnit gå på stan med Alex en sväng. Han får jag tyvärr inte sova med i natt :( han ska till Luleå till Calle som fyller år och jag hade ju  b e s t ä m t  länge i förväg att jag skulle på det här, och man kan ju inte vara på två olika ställen samtidigt, om  än man skulle vilja det.

Oktober 9, 2

Idag ska jag måsta orka städa mitt rum, jag har typ inte gjort det på en månad eller något sånt. Nice! nämen, det löser sig eller nått. Senare ska jag nog till Alex, han har brännt ut Fifa 09 till xbox, så vi lär väl spela det. Och jag ska äga han! Egentligen skulle man väl kunna säga att jag borde göra den där samhällsläxan snart. Den ska vara klar till på torsdag, så bäst att rappa på.

Annars så har jag varit duktig och rastat hunden idag, och även varit social med lille nils. Han var söt och stor. Han rymdes inte i mitt knä så han ville inte vara med så länge.

Så får vi ju inte glömma att det är tagg som gäller nu. Festis i helgen, blir säkert bark men trevligt ändå. Roligt med lite omväxling i mitt liv, haha. Får hoppas på att det blir lyckat. Nä men nu ska jag börja städa, bye!

Oktober 9

Då var lillkissen i katthimlen. Han skulle aldrig ha klarat sig ändå. Det gjorde himla ont att se han lida, så det var en bra utväg.

Oktober 8, 2

Nä, är det inte nog med lidande för min kattunge? allt ska då hända stackarn. Nu vet vi inte ens vad det är för fel på honom. Han mår inge bra, andas ojämt och ser ut att lida. Han är ju trots allt inavlad så nånting kanske är fel i kroppen också.. Dessutom är hälften så liten som han ska vara egentligen.. Så ja, det finns ingen annan utväg än att ta bort honom om han inte blir bättre. Isåfall imorgon sa mamma för hon känner någon som skulle kunna ta bort honom eftersom ingen i familjen vill eller klarar av att göra det. Han ska ju inte lida.
Nu är det så att jag har hittat en hemsida där det fanns massor med snygga kläder, enda kruxet är att den är från Korea.. Haha.

Oktober 8

Finns det någon med en maskin som kan suga ut vissa tankar? isåfall, ring mig! haha. skämtade lite. Men nä, det är vad jag behöver skulle jag tro. Jag har fått cp tankar och det är jobbigt, för konstigt också. Haha. Man kan ju iallafall skratta lite åt det, för det är ganska lejt.

Oktober 7, 2

Åh, jag blir galen. Jag hittar massormassormassor med fina kläder som jag vill ha på tradera. Åh, ni ska bara veta hur mycket jag vill ha dem. Ska fan bjuda. SKA HAAA! dock så har jag egentligen inga pengar till det, men jag vill verkligen verkligen ha dem. Superfina, preciiiis som jag vill ha dessutom. Kan det bli bättre eller? var bara tvungen att skriva. Jag blev bara så lycklig över att hitta så perfekta kläder åt mig, trodde inte det fanns.. :D

Oktober 7

Idag fyller min pappa år, det tragiska är att jag hade glömt bort det och nått som är ännu mer tragiskt är att jag inte ens vet hur mycket han fyller. Borde man göra det? för jag har ingen aning om hur mycket han fyller. I allafall har jag fortfarande inte fått igång vårat jävla internet på min dator i mitt rum. Skit också. Det är grymt jobbigt att sitta här varje gång jag ska använda internet. Dagen ser ut att bjuda på ... ingenting. Mormor är här och ja, hur kul är det? vad kan man göra en tisdagseftermiddag som denna?

Oktober 6

Mitt internet till min dator funkar inte. Bajs på det. Jag har väntat sen vi kom hem från Turkiet på att det ska bli bra. Nu MÅSTE Alex fixa det. Jag orkar inte sitta i datarummet varje gång jag ska använda internet. Det suger.
Idag hade jag tänkt vara en hurtbulle men det gick åt skogen, som vanligt ungefär. Jag hade alltså tänkt springa till Alex, och det är ju långt men jag ändrade mig eftersom vi har haft gympa och jag kan skylla på att jag är lite trött i benen efter den. Hehe. Men jag kan ju alltid springa en annan dag till honom, han bor ju fortfarande kvar där. Ikväll ska jag se den nya Batmanfilmen med Alex. Eller vi har redan påbörjat den men blivit avbrutna varje gång, men nu ska vi se klart den! Annars är det väl inte så mycket annat.

Oktober 5

Idag då jag kom hem från Kalix så blev jag nästan påsprungen av min bäbis. Han har inte blivit större alls men han lever iallafall, och livligare är han också, fast han ser fortfarande ut som en alien, han måste seriöst vara inavlad. Jag kan väl försöka förklara hur han ser ut. Hans huvud är väl ganska normalt förutom att ögonen och öronen är jätte stora. Halsen är mycket smal och bakbenen är hjulbenta. Dessutom är framtassarna ganska mysko. Haha. Han är så ful så han blir söt.
Helgen har varit mycket lugn. Har spelat Spore, som var roligt fakiskt. Testa det. Sen har vi väl sett idol och så har det blivit väldigt tidiga kvällar för oss.
Jag ska iallafall gå och se tv nu, sen sova.

Oktober 3

Jo, idag har jag lyckats. Jag har gått upp en timma tidigare, gjort mig klar, gått till bussen och sett den köra förbi, väntat på extrabussen för att sen komma på att vi inte ens börjar nu. Vi börjar ju förfasen tio i nio!!! Jaja, jag hann då komma på det innan extrabussen kom, så nu sitter jag hemma igen. Åh, det som stör mig mest är att jag kunde ha sovit en timma längre.. Skit onödigt.
Ikväll far jag och Alex till Kalix med hans pappa och hans tjej, mest för att vi ändå inte har nått annat att göra i helgen. Så vi ska bara mysa på där och se film tror jag. Det blir nog trevligt. Jag kom just på att ingen har sett bilderna sen Turkiet, så jag ska ladda upp endel av dem nu. Sen ska Alex få skicka de bilderna han tog. Då vet ni. Ha en trevlig helg!


Oktober 2, 2

Nej men tjenna! igen. Jo, jag är på bättre humör nu måste jag säga. Trots att jag ska göra läxa såhär sent på kvällen så är jag så glad, lycklig framförallt. Herregyyyyd så bra allt känns! det är nog bara att passa på att njuta nu tills det blir sämre tider, haha.
Jag har sett idol med min älskade älsklings älskling och sen har vi mysit lite grann och bara mått gott. Han är så underbar. Jag har aldrig varit mer kär än vad jag är nu, allt är så bra nästan för bra för att vara sant. Han älskar mig och jag älskar honom och jag VET att vi älskar varandra mer än förr, båda två. Aldrig har jag varit så säker som jag är nu. Tänkte bara så ni vet, jag är så lycklig så om nån bara visste. ÅÅÅÅÅÅH :D
Nu ska jag göra min jäkla läxa med världens bästa humör, den kan ju inte bli annat än bra nu då. Yes. Sen ska ni veta att då ska jag sova, fast först se vem som åker ut i idol. Men hey, Vem är eran favorit, bland pojkarna?

HÄR HAR NI MIN:




Kevin Borg



God natt allesammans, nu ska jag göra bort läxan :)



Oktober 2

Idag är det ingen bra dag, eller egentligen är det en bra dag men tack vare vissa saker så blev den ju sämst. Jag har iallafall varit på stan idag och prövade ett par jeans på Cubus. Och de satt jättebra men jag tänkte att jag skulle kolla runt lite först innan jag köpte dem, och sjääälvklart så när jag väl ska köpa dem så har nån tagit min storlek, fy för den personen! så då kunde jag köpa andra grejor istället så det blev en sjal från carlings som jag tyckte var fin, fast nu när jag kom hem så ångrar jag att jag köpte den.. attans otur har jag idag. Och det kunde inte bli bättre av att NÅN (som är mamma) har ätit upp mina skittles och bara lämnat lite i botten. Själv fick man inte ens smaka innan de var nästan slut, tack för det.
Ikväll ska jag se film med min älskling, batman den där nya som jag inte vet vad den heter riktigt. Så det blir ju mysigt. Och förresten så mår min kattunge bättre nu, han har bajsat lite, men det krävdes mycket för att få ut lite bajs. Så då vet ni som ville veta, haha.

Oktober 1

Han lever än iallafall, men han har inte blivit bättre alls. Och vi har prövat allt som ska fungera men utan resultat. Nu hade vi tänkt fara in till apoteket och köpa microlax som är ett slags lavemang och som borde hjälpa. Nu måste kissebäbis bli bra igen.
Ikväll är det fika med fotbollslaget sen efteråt hade jag tänkt fara till Alex om jag hinner.

RSS 2.0