November 30

Första advent är det idag och det är tydligen första skyltsöndagen vi har haft snö. Det är ju säkert bra. Jo, det är mysigt då det snöar så här mycket, och bra för den delen. Fast innan det är bra så måste jag ta skoterförarbeviset.

Idag har jag varit på stan med Alex och om jag ska vara ärlig så var det inte så trevligt som jag hade hoppats på. Istället blev det tjaffs och andra otrevligheter. Men det händer ibland det också.

Jag måste tipsa om Ultrastar till er som inte har playstation. Ultrastar är alltså ett program precis som Singstar fast till datorn. Det är samma låtar som finns till Singstar + ännu fler låtar. Det enda man behöver är två mickar och nån dosa att koppla i USB uttaget. Annars om man inte har det eller ids köpa det så kan man ju ha headsetets mick och sjunga i. Så nu kan ni ju gissa vad jag ska göra ett tag framöver. Hihi.


November 27

Ja, vad ska man säga? JÄVLA INTERNET! jag ligger i min säng och håller på att kasta ut datorn genom fönstret. Det har inte blivit ett dugg bättre med mitt internet och då har jag försökt nästan allt som står i min makt för att få till det. Men nej, det ska bara jävlas och hålla på.

Jag har iallafall överträffat mig själv idag, och inte bara mig själv utan min mor och min far också. Jag har nämligen, hör och häpna, städat hela god damn it huset. Yes, jag, Hanna Björk har städat hela huset. Noga, dessutom. Det kan man väl kalla duktigt eller kanske tidsfördriv. Annars har jag inte gjort många knop här hemma. Jag har bara suttit i min säng utan täcken, lakan, kuddar och sånt och sett på Sex and the city. Tyvärr så tog avsnittet till slut slut vilket jag inte räknat med. Jag tänkte mer att de skulle räcka till i helgen åtminstone.

Idag har vi, eller rättare sagt mamma, börjat julpynta. Aldrig förr har hon varit så tidig med det. Vi brukar alltid vara de sista som julpyntar. Vi har till och med en julgran i år som för första gången på många, många år är framme såhär tidigt. Den brukar oftast ställas upp några dagar innan jul. Men jag tror jag vet varför den är uppe så tidigt i år. Kanske för att mamma har köpt en ny mindre gran som dessutom är svart och fin. Även om den skulle ha varit snyggare i vitt, men det var tydligen slut det så det kan inte hjälpas.

Nu när jag uppenbarligen inte har något mer att göra så går det inte ens nått program på tv som är lite bra. Nä, allt som visas är värdelöst och uttråkande. I och för sig så är jag ganska trött redan nu så det kanske blir en tidig kväll ikväll, då jag ändå inte har något annat att göra.

För att informera er om ännu mer grejs som är ganska onödigt så har jag börjat tänka på engelska. Det låter helt sjukt jag vet, men jag tänker på engelska. Det var som när jag och Linnea var till England förra sommaren.. Efter några dagar där bland engelsktalande människor började man själv tänka på engelska och till och med prata med varandra på engelska. Tokigt att det kan bli sådär, haha. Jag har iallafall en orsak till mitt engelsktänkande, jag har sett för mycket på Sex and the city. Eftersom jag bara har engelsk undertext så fastnar det nog på engelska i skallen också. Crazy.

Då har jag i princip fått med allt jag ville och mycket mer onödigt också. Men nu hade jag tänkt lägga undan datorn och ersätta den med en bok som verkar bra. Det som slog mig nyss var att tror att jag har läst den förr. Men what ever? den kanske är så bra att man kan läsa den igen.

November 26

VARFÖR ska alltid mitt jävla internet jävlas med mig?! varför?! jag fattar inte varför det inte kan vara som det ska. Det ska alltid vara nått fel med det och jag blir så less! hur kul är det att sitta vid internet och så hips vips blir det segt som fan utan att nån gjort nånting? antingen gör det så eller så barkar det totalt. Så JÄVLA irriterande.

Nä, idag är ingen bra dag för internet ska hålla på och jävlas med mig. Sen får jag inte ett sms som jag väntar på och inget samtal heller som jag väntar på ifall smset inte kommer. Nä, usch. Det enda bra med dagen är väl att jag får sitta i min säng alldeles själv och se Sex and the City som jag aldrig blir less på. Jo, jävla tur att jag inte behöver nått jävla internet till det.

Hejdå!!!

November 25

Tisdag:
x Skola i 100 år
x Missat bussen
x Ätit palt
x Tränat

Jag har nyss duschat och nu hade jag tänkt ägna den sista tiden av kvällen åt Sex and the city. Det blir nog mycket trevligt eftersom jag aldrig finner ord för hur bra varje avsnitt i Sex and the city är. Det finns liksom inte ett avsnitt som inte går hem hos mig. Jag lever mig verkligen in i den serien. Hoho.

Jag har idag också kommit på precis vad jag ska köpa åt min sötnos i julklapp. Det kommer nog bli hur bra som helst alltså. Det ska bli riktigt kul att köpa dessa grejer och se om det går hem hos honom. Men jag känner min älskling så pass bra så jag tror han blir överraskad på ett positivt sätt.

Sen har ju Alex gett mig lite ledtrådar på vad han har tänkt ge mig. Jag kommer verkligen inte på vad det kan vara, jag har inte ens en aning. Han gav mig många ledtrådar:

x Den kan variera i storlek
x Den är speciell
x Man kan ha den i hyllan
x Man kan vara i den
x Den är billig

Hur ska man kunna veta vad det är? jag har då ingen aning alls. Men hade jag vetat så hade det ju inte varit lika kul sen. Hihi. Det blir spännande att se vad man får för nånting.

Nu har jag inte tid att sitta här och dega mer. Satc väntar ju! See ya tomorrow.

November 24, 2

It's time for bed.

Jag kom just hem från Alex, min sötnos. Vi har busat och fotat de två valparna som var kvar. Åh, de är ju såå söta. Jag ville bara ta hem en och ha den alldeles för mig själv. Men det blir nog senare i livet.

Nu måste jag sova för att orka morgondagen. Det är ju nämligen den hemska tisdagen då. Men efter skolan är vi bjudna på palt hos min mammas faster så det kan jag lova att det blir gott som fan. Och därefter är det träning som gäller. Riktigt nice faktiskt.

Jag måste snart börja ta mig i nackskinnet och fixa bloggen. Såhär kan den ju verkligen inte se ut, fy så hemskt. Men det kommer, det kommer... nån gång, för hoppningsvis.

Nattinatti.

November 24

Härligt att stå och frysa i hundra år det första man gör på morgonen. Jag fick till och med en snöhög i håret av all snö som hann lägga sig på mig innan extrabussen kom. Den tar sån tid alltså.

Nu är första dagen på veckan avklarad. Och jag har nu tänkt ut och rasta hunden, i den här snöstormen, jippi. Jag tror inte heller att Arrax hurrar för det precis. Han hatar verkligen vintern och kylan. När det är kring -20 grader och man är ut med han så brukar han tillslut frysa fast typ, så då måste man bära han hela vägen tillbaks. Det är fötterna han fryer mest om, haha. Så nu ska jag vandra ut i kylan och hoppas på att jag överlever. Sen är det bara in och lägga sig under täcket med Sex and the city och min godispåse. Då är allt som det ska vara.

Efter maten ska jag och ta farväl av valparna hos Alex mamma. De flesta åker tydligen idag så. Nog för att vi inte har träffat dem så mycket nu då Alex bor heltid hos sin pappa. Tråkigt, för de är verkligen super söta. Men nu måste jag ut innan pappa kommer hem. Hejs.!

November 23, 3

Är jag fjollig? eller är jag fjollig?

Jag såg just sista avsnittet av "Ensam mamma söker" där de skulle välja vilka killar de skulle vara med. Och jag blev så glad och lycklig då de sa så fina saker till varandra. Och så brast jag i tårar, hahahaha. Jag blev bara så glad och så blev jag själv så lycklig för deras skull.

Fast när jag tänker efter så är jag faktiskt lika lycklig som dem, för jag har också en fin pojkvän som bryr sig om mig och precis som dem säger han så fina saker till mig. Men egentligen behöver jag inte tänka efter för att veta det, som det kanske såg ut som jag menade, självklart inte. Jag har nog varit världens lyckligaste tjej i nästan två år nu och kanske inte alltid vetat om det eller varit säker på det. Iallafall inte värderat det så mycket som jag borde ha gjort. En sak är då säker, jag vet att jag är lyckligast i världen, för jag har världens finaste pojkvän som jag vet älskar mig lika mycket som jag älskar honom.

November 23, 2

Jag brassar till med ett till inlägg idag. Ville bara berätta att jag fick bestämma mat idag, och gissa vad det blev?.. PIZZA! och inte varsomhelst ifrån, utan från Blå ängeln. MUMS! jo, så nu har jag njutit för fulla muggar. Och ändå kan jag inte hålla mig ifrån andra godsaker som chips och godis. Jag har massor av godis kvar sen i fredags och det är ju allt annat än dåligt. Fast jag har tänkt spara lite tills senare i veckan.

På mindre än en vecka har jag avverkat säsong 3 av Sex and the city. Jag hade tänkt se alla säsonger innan jag ser filmen. Så nu håller jag på att tanka säsong 4 men i väntan på att det ska bli klart ska jag se Melrose Place.

November 23

Och så var helgen över.. Måste den alltid gå så himla fort? jag hinner knappt njuta av helgen så är den över. Jag har iallafall varit med min sötnos hela helgen. Vi har väl inte gjort så mycket annat än att sett tv och film men det är trevligt det med ibland. Igår blev det god mat hos Alex, oxfilé med potatisgratäng. Jag blev uppskickad till Lundmans för att inhandla det som behövdes och gissa vad jag kom på att jag glömde precis då jag hade betalat? jo, om inte det viktigaste, potatisgratängen. Så jag fick gå en sväng till för att köpa den och det var lite skämmit eftersom de bara har två kassor där och en var öppen. Hon som satt i kassan måste ha trott att jag var knäpp eller nått.

Idag, eller rättare sagt nyss, har jag varit och tränat fotboll. Det var riktigt kul och det känns himla skönt att äntligen få komma igång. Det var på tiden. Och jag kan lova att det var nog inte bara jag som hade dålig kondis där. Så det var skönt att veta att man inte var ensam.

Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och sen vänta på maten, jag hoppas på nånting gott som pizza eller typ hamburgare. Det är precis vad jag är sugen på nu. Det skulle sitta finfint.

Resten av dagen kommer spenderas framför datorn och tvn växelvis. Det blir att se Sex and the city och Melrose Place som jag har tankat. Sen är det ju Ensam mamma söker ikväll. Sista avsnittet också tror jag om jag inte har fått för mig fel bara. Så det är ju ett måste att se.

November 21, 2

Hur i hela helvetet kunde Anna åka FÖRE både Johan och Robin B?! det kan inte vara sant. Fy. Jag hatar Johan, han borde inte ens fått vara med i Idol.
I allafall har jag varit rackarns duktig och bakat idag. Ananaspaj blev det och det var minst sagt smarrigt. Otur bara att magen inte rymmer så mycket som man önskar att den gjorde.

Och för att uppdatera er lite mera så klarade jag inte av att inte bita på naglarna längre. Det gick inte. Så jag har än en gång misslyckats. Efter kanske en och en halv (?) veckas inte-bitande-av-mina-naglar. Men jag känner att än är hoppet inte över, jag kommer klara det. Men hur snyggt är det om man har tre korta naglar och resten långa? nä, då måste man ju göra nånting åt det, antingen klippa dem eller så bita på dem. Bita är ju mest naturligt typ? och dessutom är det mindre jobbigt och krångligt, haha.


Här är mitt mästerverk ;) njut av synen.

November 21

Hej hopp. Nu är det äntligen helg. Dagen har väl varit sisådär, lite jobbigare än vissa andra dagar. Men den här dagen tog ju slut precis som alla andra dagar. Nu håller jag på att söka efter subtitles till Melrose place som jag har tänkt se. Men det verkar inte som att det finns svensk text till den då det får nog bli engelsk. Det är ju bättre än ingenting.

Vi ska äta tacos idag, mums! fast kycklingtacos, är det gott ens? jag får hoppas det för jag var verkligen sugen på vanlig hederlig tacos. Sen får jag se om jag har tänkt baka nån kaka.

November 20

Veckorna går så otroligt fort nuförtiden. Jag tyckte nyss att det var förra veckan, men nu sitter jag här, en torsdagseftermiddag och är rent sagt förvånad över hur fort den här veckan har gått liksom alla andra också. Det är ju riktigt bra.
Ikväll ska min sötnos komma och mysa lite med mig hoppas jag. Vi ska väl säkert se nånting intressant på tv. Om det nu går nått bra vill säga. Kvällen lär väl gå sjukt fort precis som alla andra kvällar, men det är ju bara bra. Synd bara att helgerna går minst lika fort. I helgen har jag dock nånting att se fram emot. Vi har våran första fotbollsträning sen säsongen slutade. Det ska bli grymt skönt att få röra på sig och kanske få igång lite flås. Jag har ju inte varit så flitig då det gäller att springa på fritiden och jag tror heller aldrig att jag kommer bli det. Så jag får hoppas att det är nån mer än jag som har lika dålig kondis som jag, det är ju alltid skönt att veta att man inte är ensam. Springa kommer aldrig nånsin bli min grej, så det är bara att inse det. Mamma har ju skaffat ett korpenkort så det borde jag ju kunna låna lite då och då. Det är ju roligt att träna där då det finns så många olika aktiviteter att välja mellan.

Men nu mina vänner ska jag hjälpa pappa att steka hamburgare. Han är inte så bra på att laga mat och han har inte så många recept att bjuda på heller nu när mamma jobbar. Tjohej!

November 19, 2

Nu känner jag att ögonen inte vill vara med så mycket längre. Så jag har tänkt göra mig klar för sängen och sen se lite tv innan jag ska sova. Så det blir en tidig kväll ikväll eftersom jag är så trött. Men först måste jag komma på den där frågan till imorgon. Godnatt :p

November 19

Då var onsdagen över vilket betyder att det blir lugnt nu på skolan de sista två dagarna. Ikväll har jag inte så stora planer. Jag hade bara tänkt fixa den där frågeställningen till seminariumet som är imorgon. Men det går inte så bra för mig eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska ta om. Jag funderar på nånting om vapen eftersom det är ganska lätt att diskutera om, tror jag iallafall. Sen får jag ju absolut inte missa "Bonde söker fru" eller "Efterlyst", haha. Viktigt viktigt vetni.

Och för att informera er lite till så håller jag på att ladda hem Sex and the city säsong 3 och Melrose place som jag såg då jag var liten. Det var värsta bra på den tiden, så det blir intressant att se sen då det är färdigladdat. Men nu väntar duschen.. Ciao!

November 18, 2

It is time for bed, i know. Jag ska bara skriva ett snabbt påminnelse inlägg till imorgon, jag ska nämligen fundera ut en fråga som vi ska diskutera i grupp sen på fredag om USA. Vi har nämligen vafan det nu hette, shit. Tappade bort mig totalt, var försvann ordet? iallafall så kom jag på det nu till slut, seminarium var ordet. Det är nog lika tråkigt som det låter, haha. Men ja, jag ska försöka komma ihåg det imorgon. Men nu ska jag sova, klockan är 22.

Jag ska bara skriva att jag älskar min sötnos mest av allt. Han är så fin :) och bra och underbar!

November 18

Idag är det exakt (endast) en månad kvar tills jag fyller lika många år som alla andra 91or, jippi. Haha. Nä men det var inte så viktigt. Desto viktigare är det att jag har kvar mina negerbollar sen igår, vilket betyder att jag kan sitta och smaska på dem nu efter skolan. Mums! dagen har som alla andra tisdagar varit väldigt lång. Dessutom har jag frysit hela dagen igenom och det var inte så kul. Men nu är jag ju hemma i värmen och kan äta mina negerbollar, då är allt super bra.

Ikväll blir det nog bara att se på tv (ungefär som vanligt). Jag vet inte om jag får sällskap eller bidrar med mitt sällskap men det hoppas jag på iallafall. Nu ska jag se tv, ha en bra och varm dag.

November 17

Nu är jag här igen för jag har bakat och kladdat klart med mina negerbollar. Jag tror att det blev lite fel i receptet men vad gör det så länge de smakar gott? Jag tycker jag förtjänar dem eftersom jag och Carro har varit så duktiga och haft spinning på idrotten fastän vi inte ens hade det på schemat. Det var väl hurtigt?
Resten av min kväll kommer att spenderas framför tvn tillsammans med mina smarriga negerbollar. Men jag undrar vad jag ska se på tv, det verkar inte gå nånting bra ikväll... Det får nog bli först "Unga mödrar", sen "Cops", sen "Sjukhuset" och kanske Mannen som talar med hundar. Jag brukar dock aldrig se nått av dessa program förutom Cops då. Men det blir väl trevligt med lite omväxling, haha.

Have a nice evening.

November 17

Då var måndagen över ännu en gång. Veckorna (och helgerna) går så förbaskat snabbt alltså. Men det gör mig ingenting nu när det är vinter. Det går bra att ha vinter ett tag men absolut inte för länge. Då blir jag mest deprimerad och uttråkad. Det finns ju som ingenting att göra då man inte tar sig nånstans heller.

Jag är fruktansvärt sugen på att baka negerbollar, eller mest på att äta upp dem, haha. Jag kanske ska ställa mig och göra några sen då jag har ätit. Är man tjockis så är man. Fast före middagen har jag tänkt vara duktig och påbörja ett svenska arbete. Sen har jag som inga andra planer eftersom jag glömde kameran som jag skulle låna hem på skolan. Så det sög ju. På kursen foto A ska vi nu välja ett valfritt tema att jobba utifrån och jag har har då valt djur eftersom det är något jag gillar och kommer ha roligt medan jag gör det. Och så är det ju ett plus i kanten att jag har djur hemma också.

Men nu mina vänner så ska jag göra språkhistorian. Hejs!

November 16

Halloj. Jag tänkte att jag ska berätta om min helg eftersom jag har varit lite seg på att uppdatera i helgen. Iallafall så var vi en massa hos Carro J i fredags där vi såg Idol och sen spelade poker. Eller det var inte så många som orkade spela klart men det var kul ändå.

Igår var jag med min sötnos och vi såg film, James Bond Casino Royale. Fast den har jag ju sett så många gånger förr men det var den bästa filmen som gick på tv då. Men det var mysigt. Sen har vi väl bara spelat dator typ, haha.

Men idag mina vänner, eller rättare sagt ikväll har jag och min familj blivit bjuden på mat på Golden Dragon och det var minsann inte alls dumt. Mycket gott. Tyvärr blir man ju mätt så fort, till och med jag blir det. Jag åt kinesiska räkor med cashewnötter, mycket mumsigt. Sen till efterrätt åt jag friterade bananer med glass och även det var gott, fast vid det laget var jag alldeles för mätt så istället började jag må illa.

Kvällen kommer avslutas med att jag ska se Ensam mamma söker. Det är ju värsta bra det om man följer programmet. Sen efter det är det Sanningens ögonblick som jag missade halva av förra veckan. Men nu ska jag se hela programmet hade jag tänkt.

November 14

Yees! nu finns äntligen texten till det nyaste avsnittet av CSI. Så det blir att se det tillsammans med mina vindruvor. Aa och senare ikväll ska jag som sagt på pokerkväll. Men justja, jag ska också hinna måla mina naglar, hahaha. Det blir lite spännande.

November 13

Hejsan svejsan igen. Nu är jag här igen, haha. Jag har just kommit hem från Alex. Har varit hos han och myst lite och sånt där. Så nu hade jag tänkt göra mig klar för sängen och sen sova för all framtid. Nä men man kan ju önska eftersom jag är så grymt trött just nu. Men men, vi har iallafall en liten liten sovmorgon imorrn, skönt det.

Och imorgon ikväll blir det pokerkväll hos Carro j. Trevligt och roligt säkert. Jag vet nästan vad jags ka ha på mig, och hör och häpna! jag ska måla nagellack på mina nästan obefintliga naglar. Jo, det händer ju inte varje dag och speciellt inte rött som jag har tänkt mig. Haha. Det blir väl lite ovanligt för att vara jag. Men men, nu väntar sängen. Ha en bra helg!

November 13

Hejhopp!
Nu är det redan helg typ. Det är bara fredagen kvar att avverka. Men den brukar oftast gå ganska fort eftersom vi har projektarbete sista lektionen.

Jag har som inget mer att säga, förutom att första snön har kommit!

November 11

Nämen hej! igen.. Jag har just kommit hem från min sötis. Vi har väl inte gjort nånting alls i princip. Däremot har vi diskuterat lite om vad man ska köpa för julklappar iår. Det är alltid samma stora press just innan jul, så jag tänkte att det är väl bra att man börjar fundera lite på vad man kan köpa. Nån som har något förslag om vad jag kan köpa till Alex? =)

Sen är det ju alltid trevligt att ha sällskap såhär på kvällskvisten, min kära katt ligger här med mig i min säng och pratar med mig lite då och då. Det är ju alltid trevligt fastän jag inte förstår vad han vill ha sagt. Men söt är han. Och dessutom för att göra allting ännu bättre så ser det ut som att jag ska få det jag önskar mig allra mest i julklapp/present. Och det är ju en systemkamera. Det lutar åt det hållet iallafall, och jag hoppas innerligt att jag ska få en.

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och göra mig klar för sängen.




November 11

Hallå!

Det har varit en grymt dryg dag idag. För det första så får vi veta att vi inte har någon lärare på hela dagen fram till individuella valen, jippi! eller så inte. För det innebar att vi såklart inte behövde jobba så värst mycket och att vi fick rast i princip hela dagen. För vi hade samma lärare i samma ämnen hela dagen förutom då det då var individuella valen. Så jag har suttit i fiket ungefär hela dagen och det har varit så fantastiskt tråkigt så ni bara ska veta.. Och inte nog med det så började huvudvärken sakta men säkert inta sin position, och självklart hade jag inte med mig någon ibumetin.

Nu ska jag gå till min far som meckar med sin nya skoter och be om skjuts till Hortlax. Ja, det lär nog bli svårt för honom att slita sig ifrån den skotern. Faktiskt så trodde jag han skulle köpa en ännu gubbigare skoter än den han hade innan (fast den var inte så värst gubbig heller) men istället chockerar han mig verkligen. Den var faktiskt värsta snygg måste jag säga. Så nu behöver jag inte skämmas över farsgubben. Trevlans.

Och en sak till, jag vet inte om jag ska skratta eller om jag ska gråta. Hursomhelst, min mamma har skaffat sig en facebook. Skratta eller gråta?

November 10, 3

Jag sitter och funderar på om min nya bakgrundsbild på datorn ens är verklig. Det ska iallafall föreställa en panter men för mig ser det ut som om det är en mjukisdjursak. Bilden ser helt overklig ut tycker jag. Så det är i princip allt jag gör nu medans jag ska sova, om min panter är riktig.

November 10, 2

Jag har just sett Mamma mia och den var faktiskt bra. Det är ändå inte sådär värst irriterande då de sjunger mitt i filmen, utan snarare bra då det är bra låtar som ABBA. Jag har också sett Sweeney Todd ' the barber on Demon Street med Johnny Depp. Och den var ju också riktigt bra den. Lite ovanlig film men den är också bra enligt mig. Så om man inte har något emot musikaler så tycker jag att man kan se den också =)

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Det är ingenting kul på TV, jag trodde ju att jag skulle se CSI senare men då insåg jag att de avsnitten som går på tv nu har jag redan sett. Så jag får glatt vänta tills det nyaste avnsnittet som jag tankar nu blir klart. Ha en bra kväll allesammans :p

November 10

Då var måndagen över, skönt. Nog för att den är ganska slapp. Jag har bara suttit och läst bloggar nu när jag har kommit hem från skolan. Jag har blivit medlem i det hära "bloggkoll" och det verkar vara en bra grej så man kan läsa de bloggar man vill. Haha.

Justja! jag har ju skaffat mig en facebook. Det var ju värsta fränt. Alla verkar ju ha en sån så varför inte? det verkar som att det är många som är aktiva där också. Så ni som inte är medlem där, bli det ;)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske se på tv om det är något bra. CSI är ju idag så det ska jag iallafall se. Men för det vet jag inte. Jag missade ju Ensam mamma söker igår då jag såg bio, så det ska jag ta och se nu. Vill nån hitta på något så är jag på. Har ju ändå inget bättre för mig..

November 9

Hallåj. Jag har nyss varit och sett på bio med min mor och min far. Vi såg James Bond Qutantum of Solace. Den var väl helt okej, men Casino Royale överväger denna. Saknar vissa saker med Bond-filmerna nuförtiden, tex Q, fast han dog ju men nån kunde ju ha ersatt han tycker jag.

Helgen har först på fredagen spenderats med några tjejer hos Carro J. Vi såg Idol och sen fikade vi på nodo. Och vi spelade faktiskt poker också. Det var roligt, för det var längesen man spelade sist. Haha. Fast jag har aldrig haft nått pokerfejs och kommer nog aldrig ha det. Man ser rakt igenom mig, haha. Sen på lördagen har jag varit med min sötis och Jesper och sen har vi hunnit vara på Lösviktshuset eftersom de har flyttat sig till Preem i Öjebyn. Så for vi hem till mig och såg Tack gode gud och Beck. Sen var det väl bara att gå till sängs eftersom ögonen svek oss.

Idag däremot har jag inte gjort ett piss ungefär. Jag borde göra läxan som jag har glömt bort att jag har, eller det skulle vara inne för ett tag sen men bättre sent än aldrig. Och hör och häpna, jag har varit ute och sprungit idag också. Hurra för det. Fast min kondis svek mig alldeles för tidigt tyckte jag. Så då var det bara att promenera tillbaka.

November 7

Äntligen har vi kommit igång med vårat projekt arbete. Det har inte gått så bra tidigare men idag då jäklar. Det var en bra sak för resten av veckan. Vi slutade efter den lektionen och efter det har jag inte gjort nånting fastän jag borde ha gjort klart min läxa som jag har, eller städat som jag skulle ha gjort igår.

Ikväll ska jag följa och fika på nodo. Det ringer ingen klocka i mitt öra. Jag? på nodo? det är väl ingenting som jag brukar göra speciellt ofta. Men det blir säkert jätte trevligt. Det känns skönt att få göra nånting annat för en gångs skull. Efter nodo skulle vi till Carro en sväng tror jag då. Och så hade jag tänkt hinna förbi Alex och sova med honom inatt och mysa på.

Nu däremot är det dags för städning av rummet och så ska jag fixa till håret lite. OCH göra läxan med stort L.

Håll i hatten

Nu uppdaterar jag som en tok. Det är nog för att jag är så lite att göra. Jag försöker mig på nånting som jag verkligen inte är expert på, dvs photoshop. Jag har tänkt göra mig en fin header att ha i min blogg men det går ju verkligen inte bra. Jag vet inte om det beror på min bristande fantasi eller om det beror på min minimala kunskap i photoshop. Visserligen kan jag lite grann. Så jag tror nog på det första. Hur ska den se ut för att representera mig själv och ingen annan? hur ska jag göra för att den ska hänga ihop och passa till det övriga i bloggen? fast det är nog lättast att göra headern först och sen utgå från den när man fixar resten av bloggen. Man kan se att jag inte är så bra på det här med html koder och skit. Men jag ska göra ett försök iallafall, haha.

Nu mina vänner ska jag faktiskt sova fastän jag borde göra klart praktiskmarknadsföringsläxan. Långt ord det där. Hursomhelst så tror jag att jag kan göra det sista imorrn på morgonen. Äh, vi får se om jag orkar göra den nu eller imorgon.

November 6, 2

Ändrade planer blev det för ikväll. Jag såg ju nu att vi har möte med fotbollen så dit ska jag klockan åtta. Så då blev det andra jag funderade på inte aktuellt. Istället får jag väl se nånting bra på tv, fast vad vet jag inte riktigt. Såg att det inte fanns nånting bra alls ikväll på tv. Det kanske blir en film istället.

Har jag berättat att internet funkar nu i mitt rum utan problem? iallafall så fixade Alex det. Så nu funkar det finfint! underbart. Igår hade jag tänkt att jag idag skulle ut och springa, men hur blev det med det? men nu har jag faktiskt nånting att skylla på, jag är ju förkyld och trött hela tiden. Men det blir ju bättre nån gång och då lovar jag att jag ska ut och springa. Haha.

Kissebäbisarna

Har nog inte lagt upp bilderna på kattungarna som jag hade.. Här är dem iallafall:

Han hade vi tänkt behålla först, men han dog ju tyvärr under tiden vi var i Turkiet :/
Malte, vi tänkte behålla han men han dog tyvärr under tiden vi var i Turkiet..


Melker, han levde längst tills han blev sjuk pga sin inavel..


Malte och Morgan, dom var dom som borde ha levt längst, men dom blev ju sjuka då vi var till Turkiet.


En bättre bild på bara han. Han har mat i ansiktet så ni vet. :D

November 6

Jag har nog inte sovit speciellt bra inatt. Det gick inte att andas genom näsan eftersom den var igentäppt och jag hade inget nässpray med mig till Alex. Så jag var tvungen att andas genom munnen (nog för att jag ändå andas genom den då jag sover) men då var det så att det kom inte tillräckligt mycket spott så det blev torrt i halsen. Annars har jag sovit bra fastän klockan ringde lite för tidigt för att min dag skulle bli helt perfect!

Idag slutade vi tidigt så jag passade på att göra våran läxa som vi skulle ha gjort i tisdags och onsdags på Praktisk marknadsföring B då lärarna var borta. Fast jag har inte hunnit göra klart hela men nästan iallafall. Sen har jag sett ett CSI avsnitt och nu sitter jag här och har läst lite bloggar. Det är som beroendeframkallande det här med bloggar. Det är både beroendeframkallande att läsa andras bloggar men också att skriva själv. Fastän man inte skriver om så speciellt intressanta saker så är det ändå roligt.

Ikväll kommer min sötnos hit. Jag är lite sur på honom eftersom jag var frivillig att hjälpa honom att plugga på hans historia prov men han tackade nej och sa att han inte ska plugga idag. Yey, bravo. Han kommer få IG och det vet han själv. Så hädanefter hjälper jag inte till mer med hans läxor och sånt.

Förresten, min tröja gick sönder idag då jag precis hade kommit till skolan. Kul ens. Fast det var inte så mycket som gick sönder men ändå. Det sög ju.

November 5, 2

Nu skriver jag igen, haha. Jag ska alldeles snart fara till Alex och bl.a hjälpa honom att plugga. Sen ska jag även hinna göra min hemläxa också. Sen får jag se vad vi hittar på för nånting.

Nej, det här går inte. CSI kommer bara bli dåligt nu när Warrick Brown är död... Han var ju lätt bäst i hela serien, och snyggast också, hihi. Jag har iallafall slutat sörja honom idag efter att jag såg avsnittet där resten av CSI löste hans mord, och nu kan jag alltså sova gott då de har kommit fram till vem det var som mördade honom. Men, jag vet inte om jag skulle vilja lämna CSI helt nu eftersom det har ju trots allt varit mitt liv det senaste halvåret. Men jag har iallafall önskat mig Sex and the city-boxen av mamma och pappa i födelsedagspresent/julklapp. Så då hade jag tänkt börja se det. Jag har bara sett några få avsnitt då och då förut men det är ju grymt bra så jag får hoppas på att jag får det jag önskar mig.

Ni ska bara veta hur mycket träningsvärk jag har i mina vader, fyfan. Minsta lilla gör ont där. Stackars mig. Jag vet heller inte varsifrån det onda kommer. Men jag misstänker att det är ifrån igår då jag gick massor. Haha. Är man otränad så är man. Iallafall så tror jag att jag ska ut och springa imorrn eftersom vi slutar tidigt. Jag har ju inte varit så bra på det. Och nu måste jag verkligen skärpa mig. Jag är nog den enda som inte har sprungit mer än en gång i vårat lag. Men nån måste ju vara den som har sämst kondis också. Hihi.

Nämen, nu ska jag bege mig till min sötnos. Vi hörs imorrn!

November 5

Idag slutade vi super tidigt. Vi hade bara två lektioner för att alla handels lärare är i Finland eller nått. Så det var slappt att sluta 11 idag. Under den tiden fram tills nu har jag sett CSI. Det var ledsamt vissa stunder så det kom en och annan tår, haha. Men nu mina vänner har jag inget mer CSI avsnitt att se eftersom jag har hunnit ikapp så nu kan jag följa det på tv istället. Smiid.

Idag ska jag nog göra den där hemuppgiften vi fick eftersom vi skulle få vara lediga igår och idag. Det verkar vara ganska svårt, för vi ska bestämma en lokal här i Piteå där vi ska starta en djuraffär och så ska vi inreda den och rita ett skyltfönster och tillsist göra en öppningsannons. Det låter riktigt tråkigt och jag slår vad om det är det också. Senare ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. Jag kanske far till min sötnos, fast det beror på om han inte skulle plugga och det där. Men jag hoppas på att han inte ska det. Hihi.

November 4

Jag tog en sovmorgon idag så jag tog 09.40 bussen. När jag väl är på skolan så säger alla att vi inte har nån lektion förrän vi har individuella valen. Jaha, roligt ens att sitta på skolan från 10 till 2 bara för att vänta på en lektion? nä, herregud. Jag for till stan då en sväng för att byta ett klädesplagg och sen hade jag tänkt fara hem med bussen. Men vet ni vad? det gick ingen buss förrän en timma framåt och då var det inte ens rätt buss. Så jag gick tillbaka till skolan igen och väntade där på bussen. Sen fick jag ju gå en bra bit från bussen och hem också. Men jag kom iallafall hem.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Jag är på väg att bli sjuk tror jag. Alex har ju varit sjuk eller är sjuk så det måste ju vara han som smittat mig. Och jag som inte brukar bli sjuk. Haha.
Jag har sett CSI, två avsnitt sen tog säsong 8 slut så jag fick nu se då Warrick Brown dog. Blä. Hur kul blir det nu att se CSI?

November 3, 2

Kvällen har spenderats med världens underbaraste. Vi har faktiskt inte gjort nånting annat än att mysit och kramat om varandra. Och det finns ju ingenting som är mer underbart än det, enligt mig. Så det blev en minst sagt lyckad kväll för mig, trots att det inte hände så mycket. Och nu har jag tänkt ta mig en macka och sen gå till sängs. Fastän jag tänker ta en sovmorgon imorrn så vill jag lägga mig tidigt, för att verkligen få sova ut. Jag ska bara natta min älskling först.

November 3

Nu är hela mitt liv förstört! nästan iallafall. Åh, det var nån idiot på bilddagboken som AVSLÖJADE allt i CSI som jag inte har sett. Vilken jävel. Seriöst, man kan ju inte göra så. ÅHHHHHH! idiooooot.

Idag har jag hunnit med att shoppa för fulla muggar. Jag har köpt mig en stickad tröja, en tröja, två klänningar och ett par strumpbyxor. Det kändes bra att få lite nytt i garderoben. Tack och lov för det. Och så har jag gjort det där NK provet idag, det gick faktiskt bra för min del. Jag hoppas på höga betyg i den kursen så då gäller det att kämpa.




November 2

Gårdagen var lugn och mysig. Vi fick ju som sagt gäster och då fick jag vika servetter. Tänkte brassa till det hela så jag kollade på youtube hur man gjorde olika servettvikningar och jag fick faktiskt till det. Det blev blommor. Senare tillbringades kvällen framför tvn. Jag och min älskling såg James Bond: diamonds are forever. Fast den har jag ju redan sett nån gång förr då jag var liten. Sen kom kvällens höjdpunkt som jag längtat efter, Tack gode gud! det är så jävla bra. Haha.

Idag har jag däremot bara slappat. Jag har spelat CSI spelet som mamma hade lånat av nån jobbarkompis. Det är ganska gammalt men var ändå helt okej roligt. Sen har jag även hunnit med att göra en god gärning, dvs att följa med till mormor. Fast jag fick faktiskt en hundring då vi skulle fara hem av henne så det var ju gulligt av henne. Och så får vi inte glömma att jag sett Ensam mamma söker. Jag har nog blivit en TV fantast eller nånting. Jag ser alltid på tv nu förtiden. Det är ju tråkigt att sitta vid datorn för länge så det är ju bra om man följer nått program, som jag.

Nu hade jag tänkt läsa lite i NK-boken eftersom vi har prov imorrn. Skit roligt att vi ska ha det precis efter lovet.. Egentligen skulle vi ha det fredagen innan lovet men då skulle det vara brandövningen precis i mitten av lektionen så vi hade som inget val. Jag som kunde hela provet då. Jag hade ju pluggat arslet av mig för att kunna det. Men men, jag får hoppas att jag kommer ihåg det mesta jag läst så jag bara behöver läsa igenom det lite.

November 1, 2

Fy tusan så trött jag är! inte fick man sova ut precis som man tänkt sig. Klockan 11 vaknade jag av att mobilen min ringde. Och efter det kunde jag inte somna om. Nu får jag härda hela kvällen för att hålla mig vaken. Iallafall hade jag tänkt duscha snart för vi får snart främmande. Fast just nu är den upptagen så jag får se ett CSI avsnitt nu.

Senare ikväll blir det bara att mysa och ta det allmänt lugnt. Jag har tänkt se Tack gode gud på tv ikväll tillsammans med en massa snask. Det är ju så himlarns bra! skit roligt program.

November 1

Novembreee. Ny månad vilket betyder att nu känns det som att vintern alldeles snart invigs med snö. Denna månad börjar bra, för jag har nämligen fixat APU plats på Ångsången, YES! och så kan vi väl säga såhär, att både min fasters man jobbar där och min kusin också. Så det blir säkert nice. Vilken lättnad!

Igår var det Halloween vilket firades hos Carro J i stan. Det var riktigt kul där speciellt då vi bara var tjejer där. Senare på kvällen var det tänkt att vi skulle inta MPs klassfest som var långt i bushen. Vi for dit och direkt vi kom dit så ville vi hem. Det sög verkligen. Fy satan så tråkigt. Så då vände vi på steken och for tillbaka till Carro J. Och då blev det mest chill för min del, eftersom jag inte kände för att dricka mer just då. Men trevligt var det. Man fick sig en och annan dans också. Haha.

Här kommer lite bilder från gårdagen:



 








RSS 2.0