trettioförsta mars

Fick just ett samtal som gjorde dagen mycket mer stressig (på ett bra sätt) än vad den var från början. Vi får tydligen hämta nyckeln idag så då ska vi iväg till Antnäs och hämta soffan och barbordet och mest troligt även flytta sängen och alla mina grejor. Jäklarns, jag som inte ens har packat hälften av mina grejor. Det är så min dag kommer att se ut idag, packning och stress. Dessutom ska jag iväg och ta hand om Marikas polle nu eftersom hon behövde lite hjälp. Och jag är ju som lite hjälpsam av mig så jag ställde upp. That's where I'm going right now! ska även ut på en liten skrittur i det fina vädret. Mp3n följer med!




tjugonionde mars

Äntligen har jag tagit tummen ur röven och fixat ett visakort. Det var på tiden! är som lite stolt över mig själv att jag tog tag i det, haha.
Så hann jag slösa pengar som jag behöver spara, men det var viktiga saker enligt mig själv. Men nu är det jäklat köpstopp som gäller. Fast det finns ett undantag, hittar jag mig ett par skor så ska jag få köpa mig dom!
Och nu är det så nära att jag har börjat packa på riktigt. Har hämtat en drös med banankartonger på jobbet och plockat ner dom sakerna jag har på vinden. Packningen dessvärre går inte allt för bra, jag hittar alltid andra saker att göra. Typiskt mig.

tjugofjärde mars

Har hört att det är bra uppdatering på den här bloggen. Visst?

Nä, har inte haft tid som jag säger varje gång och som också stämmer varje gång. Jag har haft fullt upp med jobb och plugg den senaste månaden kanske man kan säga.
I fredags hade jag prov i Nkb, i hela kemidelen som vi gjort. Och då kan jag säga att jag pluggade arslet av mig och det resulterade i ett MVG!! shit pommes. Är sjukt stolt över mig själv ska ni veta.
Och nu idag har jag avslutat den andra kursen jag berättat att jag läst, Arbetsmiljö och säkerhet. Hade precis en "muntlig examination" med en lärare via internet. Satt alltså med henne i webbcam och hade lite som ett prov. Läskigt var det. Det var inte riktigt min grej, men lyckades tydligen ändå ganska bra på den delen. Så då fick jag ett VG i den kursen, vilket jag var ute efter! duuuktig tjej alltså.
Nu idag är jag ledig och har därför all tid i världen till att göra ingenting.. Det är så typiskt. Varje gång jag är ledig så gör jag verkligen ingenting, ingen nytta alls fastän jag har massor att göra, som att vika ihop tvätten som legat i min tvättkorg i typ en månad (den är såklart ren). Men nä, vad gör jag? inte det iallafall...
Senare idag ska jag och V och äta våfflor hos min mor. Så jäääkla gött!
OCH VET NI VAD? om en vecka är det inflyttning som gäller. Äntligeeeen! tänk så underbart att slippa vara beroende av bilen och framför allt få bo ihop med världen finaste kille! OCH en till underbart bra sak, den 9e april bär det av till S to the ÄLEN!!! fyfabian så förbaskat kuuuuuuuul! woooonderful!

Första mars

Kom precis hem efter att ha varit och ätit lunch på Acusticum med mormor, mamma och mammas faster. Det var riktigt gott! och så ett stort plus till att jag blev bjuden också. Sen kikade jag förbi Jysk som tydligen har blivit lite av en vana för mig. Var där i söndags också och då köpte jag mig två påslakan. Idag blev det däremot lite mer. Köpte handdukar x4 plus små handdukar x4 och även två påslakan igen. Har något slags beroende av påslakan. Tycker det är så himla kul att köpa och speciellt då man renbäddar, att få välja vilket man ska ha, hahaa. Tönthanna!
Sen får det nog vara nog med såna grejer tills det bär av till IKEA. Och så blir det inga mer impulsköp, varken kläder eller något annat. Ett par skor har jag bestämt att jag ska få köpa och även en jacka om jag hittar mig en sådan. Sen är det köpstopp för lilla jag. Här ska sparas pengar. Plus att bordet mest troligt ska betalas den här månaden. Så det är ju bra om jag har råd med det, hehe.

Första mars

Godmorgon allesammans!
Hade en fullproppad jobbvecka förra veckan så det blev väldigt lite tid över till annat än just det, samt lite plugg. Helgen däremot har varit allt annat än händelserik. Min sötis har varit sjuk så jag har tagit hand om han (säger vi). Nä men jag underhöll han lite grann och var sådär som man ska vara som flickvän om ens pojkvän är sjuk, det vill säga supergullig.
Håller förövrigt på att längta ihjäl mig till 1 april då det blir flytt in till staden med världens bästa kille. Fram tills dess blir det att försöka planera vad som ska köpas på IKEA då det bär av dit.
Nu ska jag försöka fixa distanskursen som jag läser. Det går inte så bra för min del. Att komma igång är ju den jobbiga biten. Men just nu håller jag på med ett "prov" så att säga. Vet inte om jag kan kalla det prov då man kan spara och fortsätta när man vill, samt gå på internet och kolla upp svaren. Dock så är det ju mycket att formulera om alla svar osv, vilket jag inte är sådär skitbra på men. Det ska nog gå vägen. Ska försöka ta tag i det idag och göra klart det. Hela kursen ska ju trots allt vara klar om sisådär två veckor. Så då måste jag hinna två "prov" till efter det jag håller på med nu. Sen blir det en muntlig examination via webbcam med en lärare. Läskigt va?????? har då inte hunnit börja gruva mig inför det ännu men det kommer väl med tiden.
Lite mer info: Frittler (Fritz + Hitler = Frittler) har fått sig ett halsband så nu ska han få börja springa ute och sådär så han kanske blir lugnare. Just nu är han så pass galen att man inte riktigt vill vistas i samma rum som han.

RSS 2.0