September 30

Idag är det inte alls någon bra dag. Den enda överlevande kattungen har blivit sjuk, förstoppad. Det gör ont att se när han har ont. Där ett tag satt jag faktiskt och väntade på att han skulle somna in. Den som har klarat sig bäst borde klara det här också. Det känns så ledsamt då man verkligen har jobbat för de här kattungarna i flera veckor dag som natt och så slutar det såhär. Jag verkligen hoppas att han ska överleva, stackaren. Jag har bestämt mig för att sitta och vaka över honom inatt, för jag vill vara den som håller i honom när han dör, om han gör det vill säga. Jag hoppas självklart på att han inte gör det.


September 29

Man ska aldrig förvänta sig något av någon annan. Det är ett misstag jag alltid gör, och som jag aldrig lär mig av.

September 28

Jag kommer inte på något vettigt att skriva, inte ens något ovettigt annat än att jag har tänkt sova alldeles snart för att orka upp imorgon.

September 27, 2

Nejdå, inte går planerna som planerat inte. Jag får istället sitta hemma ännu en kväll alldeles själv och inte ha något att göra. Tyck lite synd om mig. Åh, skulle helvetes gärna fara tillbaka till Turkiet.
Nu ska jag vara cool och spela cs. För de som inte vet så har jag en gång i tiden spelat det fast lagt av för ett jävligt bra tag sen. Så nu ska jag bara installera cs på datorn och sen spela hela kvällen typ. Inte roligt alltså men jag har ju inget annat för mig. Ska väl hinna med att se en film också. Men återigen, tyck lite synd om mig.

September 27

Varför, varför, varför vaknar jag så tidigt? jag ligger i min alldeles egna säng, sover med mitt tjocka täcke och jag blir inte väckt av tutande bilar utanför huset 24/7, så VARFÖR kan jag inte sova?
Idag har jag som ni kanske förstår vaknat tidigt, alldeles för tidigt. Då det inte fanns mer CSI avsnitt att se på datorn har jag lekt med den enda kattungen som är kvar. Jag har pysslat om den och myst med den. Förresten så har den ett namn, fast det är ingen som använder det, utan alla säger Alien bara för att han såg ut som en sån förut. Men nu är han faktiskt söt och heter Melker. Fast han påminner otroligt mycket om en annan katt jag tagit hand om som hette Spiken. Haha. Så jag själv blandar ihop dem. Jaja, nog om det.
Jag sitter och väntar på min mor som är och hämtar hunden i Sjulsmark. Tänkte att jag skulle få följa med och handla så man kanske får sig nånting gott att snaska på lite senare på kvällskvisten. Dessutom hade jag tänkt göra bort att köpa hårfärg samt färga håret, för det ser förjävligt ut måste jag säga. Och jag ska som vanligt inte chockera någon med att byta hårfärg så jag tar det orginella, mörkbrunt. Men det blir nog bra som alltid.
Och efter det ska jag förhoppningsvis spendera kvällen tillsammans med Alex. Nu kanske de flesta tycker att vi har varit med varandra hela veckan osv. Men nä, det räcker inte. Vi har inte haft tid till att vara själva eller pysslat om varandra som vi kanske borde ha gjort. Så jag känner att jag saknar honom lite, fast bara en del av honom. Dessutom har vi inte myst som vi brukar nu när han varit sjuk och mått illa. Jag har knappt vågat röra honom. I want some touch.


September 26

Nu är jag hemma, skönt och oskönt på olika sätt kan man väl säga. Jag ska väl skriva en "liten" rad om vad vi har gjort och hur det har varit.

Dag 1 , lördag
Eftersom vi inte sovit så länge på lördagsmorgonen och för att det var lite halvtaskigt väder så bestämde vi oss för att unna oss ett hamam (turkiskt bad). Det var väl en upplevelse i sig. Dock så kan jag inte rekomendera detta till yngre tjejer, speciellt inte blonda då turkar kan vara lite VÄL påträngande. Hursomhelst så fick man först sätta sig i en ångbastu med nå specialgrejs i mitten, allt i marmor. Så la man sig på den där i mitten då och så fick man bli "peelad" typ. Där kunde det lossna upp till 150 gram hud. Huvva. Sen blev man intvålad och till slut fick man gå ut och få massage av äckliga turkar. Man fick minst en halvtimmas massage från topp till tå. Fast som sagt, jag gillar inte turkar som försöker sig på en. Alltså, misstolka inte, men ja. Han var lite VÄL på om vi säger så. Så det blev ju minst sagt svårt att koncentrera sig. När den väl var över så fick man en ansiktsmask som skulle vara bra för nånting och tillslut beställde jag och mamma fransk pedikyr och hon manikyr också. Men eftersom jag biter på mina naglar så var det onödigt med manikyr för min del.
Detta tog ungefär hela dagen lång, sen blev det middag och sängdags.

Dag 2 , söndag
Vädret kunde inte bli sämre. Det SPÖregnade. Och då menar jag verkligen spöregnade. Jag har aldrig i hela mitt liv sett så himla mycket regn på en och samma gång. Det blev nästan översvämning på vissa restauranger och hotell. De fick stå och skura hela tiden för att få ut vattnet. Så den dagen var helt bortkastad.

Dag 3 , måndag
Vi drog ut på stranden, Kleopatrastranden som var lite längre bort än den som vi bodde nära. Dock så gick det så himla stora vågor så man fick inte bada, plus att det gick verkligen inte att bada. Vågorna var så starka att man inte tog sig i land ifall man nu hade gett sig ut en bit. Så det blev bara solning för våran del den dagen. Och på kvällen gjorde vi samma saker varje dag, dvs åt och gick på "stan" och shoppade lite. Hahaha, justja. Jag och Alex skulle köpa paraplyn för det regnade lite då och då och då gick Alex in på en affär på den gatan där man helst inte skulle handla på, Atatürkgatan. Han frågar efter paraplyn, två stycken och så springer en i väg och hämtar dem. Då han kommer tillbaka säger han att han ska ha 130 turkiska lira för båda (en lira är ca 6 kr). Men man skulle ju pruta på Atatürkgatan så Alex prutade till 100 och tyckte att det var bra gjort. Men då började jag ju tänka efter och kom fram till att då skulle de där paraplyna kosta 600 kr. Och jag sa ju det till honom men han lyssnade inte på mig, jag skrek nästan att det är ju 600 kr! haha, men ja. Han köpte dem iallafall. Så då blev han och mamma 300 kr fattigare.

Dag 4 , tisdag
Det var svinvarmt ute så vi gick ut tidigt på stranden, Östra den här gången. Där gick det att bada. Så ja, det var väl i stort sett allt vi gjorde den dagen. Fast på kvällen blev vissa lite magsjuka, Alex till exempel. Oturligt nog. Det gick aldrig över för honom heller så han hade verkligen otur.

Dag 5 , onsdag
Vi hade bokat en båttur ut runt Alanya där det ingick mat och diverse grejs. Skojsigt var det då det gick ganska stora vågor. Dock så hade Alex otur och var fortfarande sjuk så halvägs fick han ta en liten båt tillbaka till stranden och åka hem och vila. Vi andra mådde gott på båten. Fast jag mådde lite dåligt också, hade halsbränna nå så fruktansvärt. Och den gick aldrig över heller.

Dag 6 , torsdag
Vädret var okej på dagen sen på eftermiddagen blev det sämre och började regna så vi for hem ganska tidigt. Tråkigt med tanke på att det var våran sista dag.

Dag 7 , fredag
Hemresa, väldigt väldigt lång kändes den. Måste säga att det känns jävligt skönt att vara hemma och framförallt att få sova i sin egen säng som jag har tänkt göra nu.

Och en tråkig grej hände ju medan jag var borta. Först blev en av mina kattungar sjuk så hon som skötte dem fick ta bort den. Oturligt nog var det den som vi hade tänkt behålla. Sen dagen efter dog den svartvita också, de hade fått antingen tarmvred eller så förstoppning. Otur. Men vi har ju en liten kvar, Alien kallas han eftersom han ser lite mongo ut. Men annars i vanliga fall heter han Melker. Haha. Nä men nu ska jag sova!

Ha det bra. Bilder kommer in på pixbox senare.

September 19

Good bye, nu drar jag till Alanya! :)

Vi ses nästa vecka ^^

September 18

Idag är det den 18 september vilket betyder att min Alex fyller år idag. Grattis till honom =) Jag sov hos han i natt för att jag ville vara lite gullig, haha. Nej men det bara blev så. Och imorse fick han min present som var en sån där zip tröja av märket Ipath från Stale. Den var mycket fin och jag fick hjälp att hitta den av Kalle. Jag kan väl bara säga att det var minst sagt pinsamt att stå i den där affären och bläddra bland alla t-shirtar så pass länge att han frågar om jag hittar något. Tveksamt svarar jag, njaaaae, alltså, hm, det är en present till Alex för han fyller år på torsdag. Så visade han mig de där tröjorna som var en mycket bättre idé. Så jag köpte den med rosiga kinder minst sagt. Men ut gick jag med ett stort leende, och lättnad såklart, över att hittat en bra present. Idag ska jag fara tillbaka till Alex för då ska vi fika hos honom, och hans släkt kommer dit. Det blir en trevlig kväll. Men nu mina vänner ska jag ta och börja packa och planera lite om vad jag ska ha med mig. Så jag inte glömmer något viktigt för det är ju trots allt bara imorgon vi far. Det känns som om det är länge kvar, men inte det. Men det blir nog ett inlägg imorgon också, ett sista innan resan.

Förresten, jag ska till bibblan på skolan imorrn och se om jag hittar någon bok att läsa, någon bättre än de jag lånade igår. Så är det någon som har några tips på bra böcker?

September 17

Det blev ju som sagt en kort dag idag, men den blev minst sagt som planerad. Jag åkte då buss till Öjebyn, närmare bestämt biblioteket där jag hade tänkt fördriva tiden tills jag skulle till tandläkaren. Men snabbt blev den planen förstörd eftersom biblioteket inte hade öppnat och skulle inte göra det på ett bra tag heller. Så gick det inte några bussar tillbaka heller så den enda utvägen var att promenera hem. Det kanske var bra på sätt och vis men det var då inte det jag tänkte mig från början. Jag har iallafall varit hos tandläkaren nu och så for jag till bibblan också och lånade böcker till utlandsresan. Så då är det bortgjort. Nu ska jag se CSI eller Sex and the city, jag vet inte vilket jag känner mest för. Och så ska jag käka lite kiwi för godhetens skull. Nice. Ikväll blir det att börja packa lite smått för att se vad som behövs inhandlas där borta. Sen är det ju idol som man inte får missa, plus vem kan slå fredrik och filip. Trevligt. Hoppas jag får sällskap av Alex också, mest troligt blir det det.

September 16, 2

Nu har jag lugnat ner mig lite men jag är fortfarande jävligt irriterad på den personen som jag åhhhhhh, bara vill slå på. Hur som helst så skulle jag inte skriva mer om det eller ens tänka på det, utan jag skulle skriva att min dag blev räddad av min hjälte, fast han ville inte sova med mig inatt så då fick jag sova själv då. Imorgon däremot blir en slappslapp dag för min del. Jag har tandläkartid 13.00 och mamma jobbar så hon kan inte köra mig, det går inga bussar senare än 11 till Öjebyn så då måste jag ta den och det betyder att jag missar lunchen och mentorstiden imorrn och så hinner jag inte heller komma tillbaka till den sista lektionen. Så kortfattat har jag bara två lektioner på morgonen sen slutar jag. Hehe. Skönt som fan. Och imorgon är det dags att börja packa lite smått så man inte glömmer nått viktigt i sista stund. Sen kommer mest troligt Alex och vi ska väl se idol antar jag.
Men sov gott, för det ska jag göra nu.

September 16

Idag var det verkligen ingen bra dag alltså. Seriöst, jag orkar inte. Jag orkar inte med att folk i min omgivning som jag tvingas umgås med på skolan sitter och säger en massa riktigt taskiga saker till en gång på gång alltså. Det händer inte bara en gång per dag utan det är flera. Hur jävla roligt är det? jag tar åt mig och jag blir ledsen utav det. Men eftersom denna pojk är så otroligt fittig så kanske man ska vara minst lika fittig tillbaka? jag har då minsann tänkt göra likadant mot honom och se vad han säger. Och jag ska inte ångra det jag sagt då heller. Nej. Fy fan för dig. Och ännu värre blir det då man ska måsta skriva sånt här i en blogg där alla som vill kan läsa, för man har ju ingen att prata med heller. Jo möjligtvis Alex, men ingen mer än det. Jag känner att jag inte passar in nånstans längre. Inte ens hos de personer jag verkligen gillar. Men bara för att jag tycker om vissa personer så betyder det ju inte att de behöver tycka om mig. Jaja, jag kan väl säga att det ska bli så helvetes jävla skönt att få komma bort härifrån ett tag. Jag ska få slippa tänka på såna här saker och allt. Nej, för jag tror ändå inte att nån skulle sakna mig precis, för Alex han ska ju följa. Nä åh så dålig dag, till och med huvudvärken kommer och hackar i huvudet.
En paus behöver jag, en fet paus.

September 15

Hej och hå vad tiden går. Och idag har jag spenderat efter-skolan-tiden på stan tillsammans med mig själv och ingen. Det var väl trevligt ändå för jag fick trots allt tag i en fin present åt Alex som jag tror han kommer gilla. Jag skriver inte vad det är för man vet ju aldrig, hips vips läser han min blogg (vilket skulle vara väldigt olikt honom, men ändå) och då ser han ju vad tusan jag har köpt åt honom. Så roligt ska vi inte ha. Jag har iallafall slått in paketet med hjälp av min mor, det var jag som tejpade om vi säger så. Och då jag tejpar, då blir det minst sagt rejält. Det ska ju vara svårt att öppna paketet, annars är det ju inte lika roligt. Hehe. Så nu har jag ett bekymmer mindre. Som ett minus idag har jag upptäckt att två av mina diadem har gått av i tre delar, så de går ju inte att använda längre och jag tänkte inte på det då jag var på stan vilket var ganska oturligt. Så det blir väl till att inhandla det nästa gång jag är på stan, dvs om en sisådär tre veckor kanske. Pengarna är ju inget som växer i bakgården precis.
Nej, nu ska jag inte babbla på något mer förutom att jag ska säga att mina kissebäbisar ligger i mitt knä och sover nu, och jag vill ju helst inte väcka dem, men jag ska till Alex alldeles snart så jag måste ändå göra det förr eller senare, tyvärr. Men, då får jag kompensera dem senare, imorgon till exempel.
Ja men ha så trevligt idag iallafall.

September 14

Hejhopp. Dagen började lite mindre bra då jag blev väckt av min far kring 20 över elva. Han sa att samlingen var kvart i vilket betyder att jag skulle måsta stressa som fan, vilket jag också gjorde. Men nog han jag. Lämnade snuttisalex hemma för han sov och ville inte ens se min allra sista match i livet typ. Iallafall kanske för det är ju inte säkert att jag fortsätter nästa år. Men vi får se, det kan ju ändras. Matchen gick hursomhelst skitdåligt men ändå vann vi. Lite skämmit var det dock att vi hade så många målchanser som vi missade. Nu efter matchen har min huvudvärk återkommit och jag känner mig lite hängig, fast inte så hängig så jag inte klarar av att övningsköra som jag snart ska göra. Eller om det blir det vet jag inte. Jag vill helst inte köra i mörkret än. Iallafall så kan man ju glädjas åt mina bäbisar när de är så söta och busar och gör en massa hyss. Biter, klättrar, ramlar och allt möjligt. Söta är dem. Eller ja kanske inte så fullt söta med matrester i hela fejjan efter att de har ätit mjukmat. Igår var jag så duktig att jag kammade ut all mat, och det tog minsann länge.
Nu ikväll blir det bara mys med mig själv eller så får jag se om jag far till Alex kanske, men mest troligt inte. Så det blir nog popcorn och cola framför en tjejfilm. Det kan nog inte sitta bättre en söndagskväll som denna.

September 13

Alltså, denna huvudvärk?! What's the problem? nu har jag haft huvudvärk till och från i över en vecka, när ska den försvinna? Iallafall så känns det som att jag håller på att bli sjuk så det är möjligtvis därifrån huvudvärken kommer. Förutom den så fryser jag nå så oerhört mycket just nu, fastän jag går klädd i långkallingar & mjukisar plus ett linne, en tröja, en stickad tjocktröja och en fleecetröja. Det är nu konstigt.
Idag har jag och Alex vaknat ovanligt tidigt, kring halv elva, så då funderade vi på att fara in till stan för att köpa ett par badshorts till Alex, eftersom han inte har några. Tyvärr så gick vi in i alla tänkbara affärer där man tyckte det skulle finnas några, men icke sa nicke. Alla har ju plockat undan sommarkläderna och övergått till höst/vinterkläder. Fast det kanske inte var sådär värst oväntat ändå. Men vi hittade tillslut ett par badbrallor på Kappahl som var hyffsat fina ändå. Sen då var ju våra ärenden på stan slut så då tog vi oss en glass, eller jag gjorde det och så ringde vi efter skjuts. Och nu sitter jag ju här, efter att ha sett några CSI avsnitt och mysit med kattungarna. Jag väntar bara på att Alex ska höra av sig nån gång. Vi ska följa med hans pappa ut med båten till Fingermanholmen och grilla och mysa på (tror jag). Jag hoppas vi ska äta middag där för det har jag inte gjort idag.
Have a nice day.

September 12

Okej, nu idag är det en vecka tills vi far. Har ordnat var mina kattungar ska bo under tiden. Det blev i Luleå hos nån Marika kände. Känns bra. Iallafall så har jag ingenting att göra ikväll eller ihelgen över huvudtaget, förutom spela fotboll då och det känns ju lite tragiskt kan man väl säga. Speciellt då man hör vad alla andra ska göra osv. Men men, det blir väl en lugn helg här tillsammans med Alex. Vi ska väl se nån film eller så. Sen är det så att Alex fyller år och jag har ingen aning om vad jag ska ge honom... Kom gärna med förslag.
Nu däremot ska jag gå och lindra min huvudvärk samtidigt som jag ska mata kattungarna. Nu är det mindre jobbigt med dem eftersom de kan äta torrfoder nu, fast de behöver ändå välling lite då och då.

September 11

Då var det torsdag åter igen. Veckorna går så fort nu när man har fått lite regelbundnare tider i livet. Idag slutade vi iallafall oväntat tidigt, kring 1, och dagen har spenderats åt att städa garderoben och mitt rum, vilket behövdes. Det har nog aldrig varit så illa som nu. Men det beror nog på att jag inte haft tid till det. Och ikväll är det som sagt match, i Luleå. Om jag ska vara riktigt ärlig så tror jag att vi lär förlora med mer än sist. För sist var vi iallafall ganska bra, nu vet jag däremot inte om jag kan säga detsamma. Hursomhelst så får vi hoppas på det bästa. Senare ikväll kanske Alex kommer och sover med mig, vem vet.

Kan man tänka sig att det är bara en vecka kvar tills vi far, det känns ju så overkligt på nått sätt, oplanerat kanske. Dock så har jag inte fått fjärilar i magen eller något sånt än, men det kommer väl såsmåningom. Så nästa vecka går åt till att packa och planera lite och sånt. Sen är det ju så att Alex fyller år om en vecka, och jag har inte köpt nåååå! panik!!! jag vet inte vad jag ska köpa till honom, som vanligt ungefär. Iallafall ska jag fundera på det medans jag ser på nån film eller på ett CSI avsnitt. Ha en bra kväll.

September 10

Nu gäller det att ha lätta fötter då man är omkring kattungarna. De springer så fort efter en nu och vill helst följa efter en var man än går. Gulliga är dem. Idag har de fått smaka på lite köttfärs som verkligen uppskattades, vilket är bra för då slipper jag ge dem välling lika ofta. Och nu hör de väldigt bra så det går inte att viska då man går förbi, de hör ändå att det är någon där, och då börjar de pipa och gnälla.

Idag är det träning, igen.. Känner verkligen inte suget, men jag måste eftersom det är den viktiga matchen mot Luleå imorgon. Fast om jag ska vara ärlig så tror jag ändå att den matchen kommer gå åt skogen, för vi har bara tappat nu i slutet, medans alla andra lag blir bättre och bättre. Men, det finns inte så mycket att göra åt det. Iallafall så ska jag träna fastän jag inte känner för det, och så ska jag hoppas på att träningen slutar kring 8 idag också så jag hinner se idol. Efter idol är det ju Fredrik och Filip som man inte får missa. Men nu är det CSI som gäller, ha de bra .


September 9

Ja idag har det väl varit en dag som alla andra förutom en grej som gjorde skoldagen liiite bättre, eller hur Carro? ;) hihi, men det är en hemlighet vi har, jag och Carro alltså. Ja, efter skolan har det väl inte hänt alltför mycket, jag har suttit vid datorn lite sen har jag varit på träning och fy så otränad jag känner mig, fyfyfy. Matchen kommer ju då gå åt pipsvängen för min del, fast det är dock inget som är ovanligt men om vi säger såhär, det kommer gå sämre än vad det brukar gå. Fast, så är det. Iallafall så fick jag veta att datumet på Turiketresan är bestämd nu, det var lite osäkert förr. Då hade vi tänkt fara den 22 september, så då lämnade jag in ledighetsansökan om ledighet den 23 september eftersom vi skulle fara på kvällen, MEN till det viktiga så är datumet ändrat till den 19, vilket innebär att jag missar fotbollsavslutningen som skulle vara i Umeå.. Känns ju lite surt, fast det är ju bättre med utlandsresa :) så på ett sätt är det en bra grej, men jag hade jättegärna velat vara med på avslutningen. Det är inget som kan hjälpas dock.
Nu mina vänner ska jag duscha och sen ska jag ta mig ett glas cola och se lite tv eller ett avsnitt av CSI. Det är ju nämligen nedladdat helt nu, jippie. Det tog bara några hundra veckor typ. Men ha det så bra så länge då.

Justja, när jag ändå sitter här och har laddat in bilderna på mina kissebäbisar så kan jag ju ladda upp dem nu. Så ni som vill se, här kommer dem:








September 7

Helge n har väl inte varit så speciellt lyckad, mest tack vare den mycket tidiga uppstigningen lördagmorgon. Ja, det var ju bara att stiga upp kvart över 5 för att sen fara hemåt och ta med min väska och sen raka spåret till Björlunda där bussen stod. Ca tre timmar senare var vi framme i Gällivare, på fel plan och på fel ställe. Matchen var alltså i Koskullskulle (?) och redan dagarna innan kunde vi ana förlust. Och rätt som det var blev det förlust, med 4-0!!! hemskt skämmit måste jag säga. Domaren var helt på deras sida och de fick två straffar! men, man kan ju inte vinna alla gånger ;)
Det blev ingen sömn för min del i bussen påväg dit, eftersom jag är en sån som har sömnsvårigheter och kan därför inte sova då det lever om, rör sig, eller så. Så att matchen gick sämre än aldrig förr för min del.

Då jag var hemma försökte jag vila ett tag men självklart skulle man bli avbruten på ett eller annat sätt och tillslut var klockan så pass mycket att Alex redan hade hunnit komma. Vi skulle se en film och det fick bli King Kong som gick på tv. Duktig som jag var höll jag mig vaken under hela filmen fastän jag slumrade till lite då och då.

Och då var det söndag igen. Det sämsta dagen som finns enligt mig. Man kan inte göra ett piss, då t ex. stan inte har öppet. Sen på kvällen går det inte heller att göra speciellt mycket då man måste hem tidigt för att sova tidigt. Ja, vad finns det för bra med söndagar?
Hade jag vetat att Alex skulle hem så tidigt hade jag nog passat på att hitta på något igår, men ja, nu visste jag ju inte det. Så idag sitter jag hemma i min säng, fortfarande i min sovtröja och tittar på CSI och ibland film. Skit roligt kan man väl inte säga att det är. Hoppas det hittas på något senare ikväll.

September 4

Goderafton!
Jag sitter i min osköna, fula soffa och myser med en liten bäbis. Den är så söt då den sover och spinner samtidigt. Gulle. Jag kan bara säga en sak, de har inte varit fullt så gulliga imorse då de väckte mig och Alex HELA tiden alltså. Seriöst. Klockan halv sex gick jag upp och matade dem men nej, inte var de nöjda trots allt. Då ville de ha mer mat kring kvart över sex tiden. Så det var ju bara att stiga upp då för min del. Så idag kan jag väl säga att jag är minst sagt trött. Så efter träningen så ska jag nog se nått program på tv sen ska jag sova direkt. Jag måste ju vara lite utvilad ändå tills helgen så man orkar vara vaken längre än till halv tio. Dock så blir det nog en tidigt kväll imorgon eftersom vi drar till Gällivare för att spela match på lördagsmorgonen. Halv sju går bussen, så det är ju bara att sova i bussen eller nått. Jag tror nästan jag ska ta med mig min laptop så man kan se nån film dit och hem. Smart där Hanna alltså. Då kommer väl alla vilja sitta brevid mig, haha.
..Det blir som sagt en lugn helg denna helg. Jag antar att det blir filmkväll eller mys med Alex, men det är så mysigt så :)

Ha en fortsatt trevlig kväll :D

September 3

Åh, min kissebäbis blev sjuk igår. Magen såg ut som en ballong och ögonen såg ut att inte vilja leva. Så det blev akut-få-bäbis-bra-igen, så vi badade honom i ljummet vatten för att lösa upp eventuella gaser. Och det var roligt tyckte jag, för jag har aldrig badat nån katt förut. Och eftersom vi ändå höll på att bada en katt så kunde vi lika gärna bada de andra. Kattungarna är så fruktansvärt smutsiga då de inte har någon mamma som slickar dem rena, och det är ju lite svårt för mig att tvätta dem varje gång de har fått smuts i pälsen. Men jag gör så gott jag kan. Idag mår den sjuka lite bättre, fast den är fortfarande hängig och så. Orsaken tror vi är att vällingen som vi köpte var inge bra, så vi köpte den som vi använde innan den. Och det verkar hjälpa lite grann.
Idag mina vänner och ovänner har jag suttit vid datorn ungefär hela tiden och nu när klockan är halv sex så börjar jag fundera vars fan alla är. Ingen är hemma och pappa brukar komma hem kring 3, så vem tusan ska laga min mat? och ska jag måsta gå ut med hunden i det här vädret? jag antar att jag måste det. Blä för det.
Nu ska jag gå och göra välling och ge hunden mat och göra mig själv mat. Sen kommer min älskling och är med mig och sover också. Så det blir ju trevligt. Ha det bra!

September 2

Jag har som sagt inte tid att skriva Caroline Lidström, men nu skriver jag ändå bara för din skull. Så känn dig typ stolt. Hursomhelst så har jag inte hunnit skriva att jag fått ett tillskott i familjen, alltså ännu en till kattunge som blivit left alone av sin mor. Den är svart, lurvig och tjock. Alltså den är supersöt.

Snart mina vänner är det dags för utlandsresan, förmodligen till Turkiet. Jävligt skönt att komma till värmen måste jag säga. Sen så kan det ju nästan inte bli bättre då Alex också ska följa, och det är inte länge kvar. Dock så måste jag söka ledighet i två veckor eftersom vi ska vara borta så länge, och det innebär alltså att jag kommer måsta plugga arslet av mig innan vi far, och Alex också för den delen.  Hur kommer det att gå då?

Och på tal om plugga, så sitter jag här och har världens damp på datorn här. Den fungerar ju för tusan inte. Det går då inte att starta någon sorts sida som är PDF format, hurra för det! det är precis de sidorna jag behöver läsa för att kunna göra det här arbetet. Ja, men så går det då vaktmästarna eller vem det nu är som lagar datorerna istället har sönder dem under sommarlovet. Skit bra jobbat va?!

Ja det var väl allt för den här gången Carro barro. Så nu får du vänta ett tag tills nästa inlägg ;) Ha det så trevligt senare idag på Historian, själv ska man fota med min egenbyggda kamera :D

RSS 2.0