Juni 30

Det är nog dags att lämna idioter bakom sig och börja bry sig om andra som kanske bryr sig litegrann om en själv...
Lulekalaset är löst nu och det kommer bli förbannat bra och roligt! inga bekymmer eller något att bry sig om. Så jävla skönt. Imorgon ska jag göra något som jag inte gjort på länge, ser fram emot det, verkligen.
Ikväll måste jag även städa huset och så för mamma och pappa kommer hem imorgon.

Juni 29, 2

Asså jag ork it. Här försöker man få dig att förstå att jag kanske också vill vara med er, men ingen lägger ens märke till mig. Det är så jävla roligt alltså. Man kan väl iallafall FRÅGA vafan jag ska göra idag, eller ikväll eller i helgen. Men NEJ, INGEN frågar, INGEN bryr sig längre. Vad är det för vänner alltså?

Juni 29

Hej?! har ni glömt bort mig eller?
Sitter här hemma alldeles själv och det är fint väder ute medans alla andra är nånstans och solar och badar. Ingen hör av sig eller berättar vad som händer nuförtiden, varför?.. Känner mig ganska så jävla bortglömd om jag ska vara ärlig. Fyfan.

Juni 27

Nu är sommarens höjdpunkt över. Och jag måste säga att den har varit bäst i år.
Fredagen började hos Emma C i bersika, där det var en massa folk alltså. Många från Skellefteå dessutom. Sen var det området på G. Dock så kunde jag ha varit liiite nyktrare än vad jag var fredagen, för jag minns faktiskt inte så himla mycket, förutom att jag såklart blev av med 300 spänn. Jag ringde pappa och sa det då jag märkte det och dagen efter fick jag pengar av han, mycket snällt måste jag säga. Höjdpunkten på kvällen var Takida såklart. Jävlat bäst var dom. Även om jag fick stå och rocka där alldeles själv så var det fruktansvärt kul. Som man sjöng till alla låtar alltså. Takida är jädrat bäst :) Hade tappat bort alla så att jag var alldeles själv, plus att det inte gick att ringa till Alex för han hade av mobilen och glömt den hos Emma. Men träffade Doddel som tog hand om mig och skjutsade hem mig på min cykel. Tur att vissa vänner är bra iallafall.
Lördagen var jävlat sämst på dagen. Bakis som fan, mådde illa, och så spydde jag också. Hurra för det. Det tog mig flera timmar att ta mig upp ur sängen. Men tillslut gav det med sig och jag och Alex for till stan där han skulle äta. Själv åt jag (eller drack) blåbärssoppa, tänkte ju på magen. Vi gjorde en massa ärenden i stan och så sen var klockan så mycket så det var bråttom med att göra sig klar och duscha. När jag kom till Emelie så var nog alla där och hade börjat. Jag hade inte ens hunnit göra mig klar riktigt, men Linnea fixade mitt hår, som TUR var. Annars vet jag inte vad jag skulle göra. Man kan ju inte gå och se förjävlig ut. På kvällen tappade vi bort varandra, som vanligt ungefär. Men jag och Jessika gick då in på Kittelfjäll och hängde där några timmar, jätte roligt var det. Träffade många nya männsikor och gamla också. Hann åka karuseller också, och det var jääätte kul, haha. Sen hände det inte så mycket mer tror jag. Jag har då inte sett några artister på hela lördagen, oturligt nog. Men man kan inte göra allt samtidigt så att.
Idag har jag blivit lämnad ensam hemma, ska vara det hela veckan faktiskt. Det känns faktiskt jätte skönt fastän jag ska måsta ta hand om hunden och katten. Jag kommer nog glömma hunden nån dag eftersom jag inte är van att ta hand om han på heltid. Men jag ska göra mitt bästa.
Och nu till höjdpunkten på dagen, vad tror ni? jo, vi har träning idag och det kommer nog gå skit bra för oss alla. Haha. Wow.

Juni 23

I natt sov jag hos min älskling. Har inte sovit med honom sen i lördags så det var extra mysigt nu. Sen skulle han till Sunderbyn för att undersöka sin skalle och sen skulle han och jobba i Luleå. Så jag sov ett tag till efteråt och sen for jag hem. Jag kände för att vara snäll med Arrax så då for jag med han och badade i älven. Fast han hatar att bada så jag kanske inte alls var snäll mot honom. Iallafall så tyckte han om att leka med bollen. Då jag blev less han så for jag till stan med Carro och Sara. Trevligt, där åt jag även min efterlängtade souvas som jag väntat på ett år nästan. Gott var det!



Tubtopen jag köpte från Carlings idag. Tyckte det var sött och jag hoppas på att jag kan ha det på PDOL, dvs om jag hittar nått som passar till det. Får väl hoppas på det bästa och leta efter något i min garderob.




Det här fyndade jag igår i Luleå, dvs tre par trosor från H&M, söta tycker jag.
Kjolen på rea på H&M för 50kr. Jag tyckte om den men jag vet inte om jag törs använda den. Känns inte som mig precis. Kanske blir utskrattad eller nått :D haha.
Paraplyt köpte jag och mamma för att det spöregnade då vi skulle gå ut ur strand. Men vi hann aldrig använda det. Jag tyckte det var ganska gulligt, haha.
Fick den där fitnessbollen som jag snart måste använda känner jag. Haha. Och så köpte jag en uttöjning som jag just satt i och börjat töja med.

Juni 22, 2

Luleå
Igår kväll/natt frågade mamma om jag skulle med till Luleå. Fast vad hade jag där att göra egentligen? har typ inga pengar att spendera på kläder eftersom det är så mycket festivaler och sånt nu som man måste spara till. Men jag följde mest med för att jag ändå inte hade något annat att göra, så Luleå var ett ganska bra tidsfördriv. Köpte mig iallafall en kjol och tre par trosor från H&M. Kjolen var på rea och kostade bara 50 kr. Tyckte den var värd det, fast jag kanske inte ens kommer använda den. Det är liksom inte min stil riktigt, men någon gång kan man väl testa. Trosorna köpte jag för att de var så söta, jag gillar ränder och färgglatt på underkläder. Dessutom tog jag mig i kragen och köpte mig en ny uttöjning, äntligen säger jag. Det var längesen jag tänkte göra det men nu idag fixade jag det. Det blev en vit 8mm:ers, så det blir att börja töja så snart som möjligt nu när det ändå är uppehåll med fotbollsmatcherna. Min gamla uttöjning på 5mm har på nått jätte konstigt sätt gått av, hur vet jag inte men det kan hända att den gick av då vi åkte ring förra veckan, men det är bara en tanke. Haha.
Följde med till Cervera tror jag det hette. Såg mina glas jag brukar få av min faster i julklapp där. Det finns många att samla. Jag längtar tills man ska flytta hemifrån och får köpa allt sånt dära. Förresten så finns det fyra "rör" mer att samla  från BodaNova för min del. Hoppas jag får fler såna i julklapp, det skulle vara bra då man flyttar.
På rusta hann vi också vara, där fick jag mig en sån där fitnessboll som jag började tänka att jag kanske behöver. Det kanske får mig att börja träna lite mer hemma och så. Ryggen min mår inte så bra faktiskt. Har alldeles för svaga ryggmuskler. Får hoppas att jag använder den också. Efter rusta åt vi på coop på storheden. Gott var det med vanlig mat, var inte så sugen på Max. Efter det var det hemresa.
Nu om ett tag är det träning och jag orkar egentligen inte, men jag måste. Så det är bara att ge sig iväg.


Juni 22

Jag har haft så grymt tråkigt ikväll. Hela dagen har jag suttit vid min dator och sett på CSI eller så på tv. Och det värsta är att jag gjorde precis samma igår på dagen och kvällen. Därför är jag ganska så less nu.
Först var det iallafall tänkt att jag skulle fara till Alex efter träningen men så blev det inte eftersom jag inte var så värst happy, och inte han heller. Så här har jag suttit i mitt snart stinkande rum tillsammans med min dator MEN utan internet. Det är faktiskt så att det har slutat fungera, eller alltså trådlösa har slutat fungera och jag får inte igång det. Men jag ska berätta för er att jag Hanna Björk har fixat det! jag och bara jag och ingen annan än jag har fixat internet så det fungerar igen. Däremot förmodar jag att det internet jag sitter på just nu är någon grannes trådlösa. Jag har nämligen kopplat ur våran trådlösa router så att det KAN inte funka. Men, det gör det. Alla som läser det här tror säkert att jag är nån slags datanörd eller så som kan fixa internet bättre än min far och min datanörd till pojkvän, meeen det är jag inte! hehe.
Imorgon är det lovat att det ska bli regn. Yes, äntligen. Eller så inte. Tycker dom bjuder alldeles för mycket på regn nu. Ska det inte vara sommar nu vid det här laget? typ inte. Så imorgon kommer dagen bjuda på EXAKT samma saker som dessa två dagar. Förresten så är det ju idag, klockan är över 12 då jag skriver det här. Men iallafall så kommer jag mest troligt sitta inne och verkligen vänta på att ett under ska ske. Och jag kommer garanterat att se ett och annat avsnitt av CSI. Dessutom kommer de som läser min blogg få ännu fler såna här onödiga och jobbiga inlägg. Men vet ni vad, jag har ingentning annat att göra så att ni får stå ut, eller bara sluta läsa helt enkelt.
Nu är det kanske dags att avrunda detta inlägg så det inte blir så långt och dötråkigt, men jag återkommer som sagt imorgon med ett nytt liknande inlägg. Yes!

Juni 20

Trästockfestivalen
Hej och hå så otaggad jag var. Fredagen började med en jävla lång väntan på bussen (fick en ny för det var för många som skulle åka). Dock så var det värt det eftersom vi fick åka gratis. När vi kom till Skellefteå gick vi direkt ner till älven där alla andra var. Mysigt var det minsann och mycket fint väder också för den delen. Hände mycket under kvällens gång. Bland annat då vi var påväg till området, då vi gick efter älven så satt det några turkar och annat mörkt folk utid en trappa, jag och Ida gick hand i hand och hade det trevligt och trodde att då turken slängde ut armen, att han ville hälsa på oss, men så var inte fallet. Han tog Idas cider och drog med henne neråt mot honom och jag drog åt andra hållet för att försöka få bort honom. Trodde jävlat att vi skulle bli våldtagna där. Men han släppte tillslut och vi sprang därifrån. -
Inne på området gjorde vi ingenting typ. Vi kollade på Populärmusik sen drog onykterheten oss vidare till campingen där vi skiljdes åt tillslut. Träffade en jävla massa pitebor och allt annat folk. Kul som fan var det, fast fick i mig liiite mer än planerat. Hemskjutsning till Piteå kring halv tre.
Lördagen var heeelt och hållet otagg minsann. Stressade som fan till bussen. Hann inte göra mig klar, men det kunde ju inte hjälpas. Väl i Skellefteå så hade vi ingenstans att förfesta, och vid det laget kände jag att jag bara ville hem och sova eller se film. Fy så otagg. Men vi fick komma till förfesten hos Emma och då var ju det problemet löst. Däremot tillkom inget tagg. Lala. Trevliga stunder hade jag på campingen. Träffade ännu mer folk under lördagen, klasskompisar och jobbarkompisar och lite allt möjligt. En mycket trevlig lulebo också. Bångade en öl, jag?! huh. Ja men det gjorde jag. Inte likt mig kan jag väl säga. Därefter var det hemskjutsning kring fyra.
Ska fan sätta igång och tagga nu till PDOL. För såhär otagg som jag var i helgen kan man inte leva med.

Juni 18

Tänkte skriva ett kort inlägg nu idag eftersom jag har ganska bråttom. Idag bär det av till Trästockfestivalen och jag är fortfarande inte så taggad. Dock så känns det lite bättre nu. Frågan är bara hur jag ska hinna göra mig klar innan vi ska fara. Jag är fortfarande hos Alex, har just duschat så det är ju bra att jag har gjort bort det. Sen måste jag hem för att klä mig och fixa håret och det dära, meeen jag vet tusan inte vars Alex är. Han måste ju följa med mig för annars tar han sig inte osv. Så det är bara att vänta för min del. En bra sak är att CSI säsong 5 har blivit klart! jag har väntat och väntat på det. Nedladdningen gick skit segt, men då jag kom till Alex så gick det myyycket fortare. Iallafall så ska jag packa ner min dator och gå och leta efter Alex. Sen bär det iväg!

Juni 17

Inatt har jag knappt sovit nånting. Har vaknat klockan 4, 5,6,7, halv nio och halv elva. Det var så grymt varmt i rummet och ovanligt trångt också. Plus att Alex pappa alltid ska ringa mitt på morgonen. Det kan också vara för att jag blivit sjuk eller förkyld nu. Jag har grymt ont i halsen och huvudvärk. Och för att inte glömma träningsvärken sen vi åkte ring bakom båten igår, jag och Linnea. Det var däremot läskigt må jag säga. Haha. Vi ramlade i en gång, tydligen så såg vi roliga ut. Det är iallafall vad Alex säger. Vi landade typ på huvudet och på varandra, men det märkte nog inte vi eftersom vi var koncentrerade på att simma uppåt, fastän vi hade flytväst.
Så trötthet tillsammans med huvudvärk, träningsvärk och halsont går verkligen inte ihop. Och imorgon är det trästock för våran del. Vi har iallafall löst de problem vi hade nyss så det känns skönt. Fast jag är fortfarande inte taggad alls. Kanske är det för att jag just nu är sjuk, det får vi se imorgon. Jag kanske bara dricker en dag ifall jag mår såhär imorgon också. Time will tell.
Det blir iallafall skönt att få vara ledig från träningen en dag nu. Det skulle inte funka att träna och ha träningsvärk, halsont och huvudvärk. Nä, det blev bäst om jag stannade hemma.

Juni 16

Jag och Alex vaknade sent idag, alldeles för  sent eftersom det var så fint väder ute.. Det tog ett tag innan vi var klara och så men sen bestämde vi oss för att fara ut och åka ring bakom båten. Vi fick med oss Linnea och Erox. Jag och Linnea fick åka tillsammans i ringen, för vi vågade inte annars. Efter mycket skrik och många guppandes vågor ramlade vi tillslut av. Det var ju det som var höjdpunkten tydligen. Jag däremot tyckte inte det var speciellt kul, snarare läskigt. Men vi satte oss i igen och så bar det av, fast denna gång ramlade vi inte av. Kul var det, och kallt som tusan.
Och ikväll är det återigen träning och som vanligt vet jag inte vad jag ska göra efter den.

Juni 15, 2

Nu ikväll hade vi träning och innan det var jag med Alex på stan för han skulle lämna in sin kamera på reparation. Vi åt på subland, inget ovanligt med det precis. Och sen skulle jag hem så jag skulle hinna till träningen, men jag blev tvungen att låna ut min moppe till Alex för annars tog han sig inte hem. Jag tog min snygga kärringhojj och cyklade till träningen, mycket duktigt. Nu kommer jag till det viktigaste, att då träningen var slut skulle det självklart börja regna, och inte lite heller. Jag hade ingen mobil så nån kunde hämta mig, så jag började cykla och tänkte inte mer på det. Så fort jag lämnar utfarten så börjar det SPÖregna istället. Yes! vilken tur man har alltså. Så jag har minst sagt blivit blöt på vägen hem från träningen.
Nu däremot ska jag till min prins och umgås med han, som alltid då. Vi ska nog se Harry Potter och den flammande bägaren. Haha. Jag blev sugen på att se Harry Potter-filmerna där en dag så jag laddade hem de tre sista.

Juni 15

Är det inte dags för lite fint väder snart? jag som trodde det skulle vara fint väder med sol så man kan bli lite brun iallafall. Men så var det inte. Det är typ mulet ute och blåser kallt. Det blir väl en innedag idag också, tyvärr. Helgen och Trästocksfestivalen närmar sig men jag känner fortfarande inget pepp. För det första så är allting så oplanerat för min del och jag känner ingen lust att fara dit med buss på eftermiddagen och sedan fara hem på natten, och fortstätta så nästa dag också. Nä fy, jag sover nästan hellre i tält då fastän det är livat där och så. Vi har ingenstans att förfesta heller för den delen så vad ska man säga? kul, eller så inte. Jag får typ hoppas på att ett mirakel sker eller så. Känns inte heller så roligt att alla jag känner ska vara någonstans utom jag typ. Jag ska få umgås med alla pojkar utan att ha nånstans att vara. Bajs på allt.
Igår hade vi övernattat i Alex lilla båt på havsbadet med Calle och Cissi.  Vi kom dit väldigt sent så vi hann inte göra det vi hade tänkt egentligen. Vi skulle ha spelat minigolf på Skeppet men så blev det inte eftersom vi inte hade ätit middag, så vi åt istället och då hann det stänga. Då var det bara att hoppa in i båten och göra det mysigt med sovsäckarna. Vi pratade och sånt tills vi somnade och då var klockan halv fem. Yippie. Sen vaknade vi halv elva för att då skulle Calle och Cissi fara vidare med deras husbil på semester. Det var kul trots lite sömn och regnvatten som på något vis kom in i båten. Och för att inte glömma svårigheter att sova på grund av småa liggplatser.





 Calle och Cissi låg  båda två på golvet först. Trångt måste det ha varit.

Juni 13

Jag sitter med laptopen i köket och försöker räkna hur många humlor som krockat i fönstret men jag tappade bort mig ganska fort. Det måste ha varit minst tio stycken som flygit in i fönstret, haha. Nu ska jag berätta om min helg som varit hyffsat bra faktiskt.
Fredagskvällen började hos Erik där förfesten var, sedan bar det in mot badhusparken där det inte var så himla mycket folk som jag förväntat mig, men det var helt okej. Artisterna var bra men jag var helt enkelt inte taggad till 100% så för mig var det inte lika roligt som det brukade vara förut, varför vet jag inte.
Lördagen var seg, bakisdag var det för min del men jag åt mig en rejäl och nyttig frukost så jag skulle orka lyssna på alla dragracing bilar på flygfältet i Långnäs. Jag har faktiskt aldrig förr sett dragracing så för mig var det första gången. Det var faktiskt nånting jag gillade att kolla på. Jag och Alex träffade Cissi och Calle där så vi var med dem. Senare på kvällen for vi hem och cyklade senare in till stan för att äta. Sen skulle vi kolla på bilarna som var där men det var inte så många så vi for hem ganska fort. Vi sov allihopa hos Alex. Idag däremot var det tänkt att vi skulle fara och se mer dragracing men eftersom det regnade så har de inte kört nånting än. Men nu skulle de det och då blev det försent för mig att fara dit för att jag har ett pass att sitta och sälja golfklubbor på norrstrand. Så jag hade otur. Men ikväll pratade vi om att fara och spela minigolf på skeppet eller kanske bada på äventyrsbadet. Alex ville även att jag och han skulle sova i hans lilla båt för första gången. Jag kommer dock inte sova mycket kan jag lova. Men det ska härdas.

Juni 9

Vilket tråkigt väder! jag hade hoppats på sol och värme, inte mulet och regn. Fast jag är nog inte ensam om det heller :)
Gårdagen spenderades i stora drag framför datorn med CSI tills dess att det var dags för träning. Och inte vilken träning som helst, utan löpning på grisberget. Jag kan väl säga så att mina ben är typ döda idag eftersom de är väldigt otränade nu efter uppehållet. Konditionen var det mindre problemet om vi säger så. Tyvärr så missar jag nästkommande löpträningar i veckan för vi ska ju ut med båten idag. Eller jag tror då vi ska det, men det verkar ju vara alldeles tyst här hos Alex, vilket är ovanligt. I allafall så hoppas jag på att vi ska fara, det skulle vara trevligt.
För någon dag sen tankade jag hem Harry Potter. Var sugen på att se från trean, de första är så utnötta och tråkiga. Filmerna blev klara och då jag väl skulle se dem så var de självklart på SVENSKA. Vafan! inte direkt roligt precis. Dubbat måste ju vara det mest irriterande jag vet, så de filmerna var bara att kasta i papperskorgen och sen påbörja nya nedladdningar. Dock så är alla inte klara än och jag  hoppas de blir det innan vi far med båten, om vi nu skulle det vill säga.
Den flammande bägaren ligger och sölar på 85% och vill inte bli klar, attans otur man kan ha.
Nu är jag hungrig och vill att Alex ska vakna så jag får i mig lite mat, men han sover så sött så jag vet inte om jag ska vänta ett tag. Han har faktiskt varit och kollat upp sin hjärna imorse så han förtjänar väl lite sömn.
Höll på att glömma att säga hur kvällen spenderades. Jo, jag följde med Alex, Simon och Erik ut och fiskade en stund på kvällskvisten. Vi var bara utid bersikabron men där fanns det fisk. Alex fick en liten abborre efter andra kastet och senare fick jag en jäkel, min första fisk nånsin med kastspö! dock så var det så att jag hade råkat kasta på fisken så den fastnat, den hade alltså inte bitit i draget själv. Men jag fick en! sen fick Alex en till fisk, men sen tog fiskelyckan slut och det började regna så vi drog hemmåt. Men en fisk är inte så dåligt.

Juni 7

Igår for jag, Alex och Carro och fiskade med Alex båt. Först for vi vid Kappa för Alex sa att man fick massor med fisk där, fast såna som inte går att äta för de är typ förgiftade av Kappalukten. Men iallafall så fick vi ingen jävla fisk, och jag som var så taggad att få en liten jädra abborre, men icket. Efter att jag fastnat i sjögräset där åkte vi vidare mot Fingermanholmen i en liten vik där och där fanns det däremot fisk, men inte nån hungrig fisk. Alex fick en fisk ganska snabbt men inte då jag eller Carro. Jag som ville ha en fisk så himla mycket. Däremot råkade jag kasta mitt på en gädda som låg och slöade, men självklart  ville den inte äta mitt drag som var så fint. Den där lilla abborren var våran enda fångst för sen började det regna så vi gav oss.




Idag har jag suttit hemma och sett tre avsnitt av CSI och sen blev jag less. Och ikväll är det träning och jag antar att den kommer vara väldigt väldigt jobbig, så jag ser inte fram emot den fastän vi haft uppehåll. Träning idag, imorrn, på onsdag och på torsdag. Snacka om hårdkörning det blir nu. Men det är väl behövligt så.
Jag blev väldigt sugen på att göra slingorna i mitt hår som jag pratat om i några månader nu, men jag vet inte jag vågar. Tänk om det blir jätte fult. Äh, jag får väl färga om det igen ifall det blir fult då. Det är ju roligt att pröva på nånting annat nån gång också.

Juli 5

Haha, jag har ingen pejl på vad det är för dag och speciellt inte vad det är för datum. Det är inte lätt då det är sommar.
Igår satt jag och Alex mest inne framför datorn och gjorde ingenting. Jag ville ut eftersom det var så fint väder men det ville inte Alex för han hade bränt sin rygg och tyckte det sved så mycket. Så då blev det en datanötardag hemma hos honom. När Mats och Britte kom hem så hjälpte jag till med maten (duktigt) och så fick jag en uppgift av honom att plocka ut diskmaskinen. Då ville jag vara extra snäll så jag fyllde också diskmaskinen. Creds till mig. Därefter bar det av till havsbadet efter ett litet bråk, haha. Vi kollade på Gary Moore från hamnen och jag var även snäll då så jag lät hunden få följa. Han tyckte det var jätte kul att få åka gummmibåt till och från storbåten. Det var väääldigt trevligt att se alla pissnödiga människor pissa mitt framför alla båtar. De måste ju ha tänkt att ingen såg dem ifall de stod mot vattnet, men de hade väldigt fel. Dessutom hade vi kikare så nog såg vi allt. Alex hade också kameran med sig och nå objektiv så man såg väldigt långt, haha. Men kul var det allt.
Sen efter det så badade jag med Arrax, han tyckte det var roligt tills han blev tvungen att simma. Det var tydligen mindre kul. Men nog var han söt alltid. Nu ska jag tillbaka till havsbadet för att äta med min mor och min far. De har husvagnen på klubben bredvid en Assistuga. Först ska jag hämta Alex också. Men ha en bra helg!

Juli 3

Nu när det är sommarlov på riktigt och nu när vi har ett litet uppehåll på fotbollen har jag ingen jävla aning om vad det är för dag eller datum, jag vet inte hur länge det är kvar till trästocks eller till pdol för jag är helt virrig i skallen på sommaren, men så ska det vara ibland!
I tisdags följde jag med Alex och hans familj ut med deras båt till Stenskär. Det var inte en enda båt där förutom vi då. Dock så var det inte så värst kul eftersom personen jag skulle umgås med där bara fotograferade hela tiden. Inte sådär jätte kul för mig precis men jag fick då vara med Ludde (Alex lillebror) iallafall. Det började regna sen på kvällen och under natten så morgonen därefter drog vi iväg mot Rönnskär, där var det däremot fint väder, jätte varmt faktiskt. Eftersom båten hade levt om under natten tänkte jag och Alex vila medans de andra gick ut och gick på ön. Och så var vi upp i fyren efter det och jag kan lova er att det var grymt högt där och höjdrädd som jag är så höll jag mig i mitten. Ja och så imorse då var vi tvunga att fara tidigt för jag skulle till jobbet och fylla i några papper om lönen och det så vi drog ut, jag, Alex och Vickan. Och idag har det varit så grymt varmt, hade jag inte varit tvungen att fara till sommarjobbsgrejset så hade även jag garanterat badat.
Ikväll skulle vi tydligen åka med Alex båt i kanalen typ för att höra det evenemang som är där och sen ska vi sova med de andra på havsbadet.

RSS 2.0