När ilskan har lagt sig

Först kände jag mest ilska, ilska över att du undanhållit saker för mig, och ilska för att du inte tagit mig på allvar. Jag kände bara ilska mot dig och vad du än sa gjorde du det värre. Sen insåg jag att jag blivit lurad, under många år. Lurad på kärlek, lurad på tillit och lurad på säkerheten jag kände hos dig. Nu känns allting tomt och mörkt. Efter alla år tillsammans har jag trott att vi skulle dela en framtid tillsammans. De drömmarna tog slut idag, allihop. Jag kan inte låta bli att tänka på ensamheten som slingrat sig runt mig, eller säkerheten som ryckts bort från mig. Det är svårt att känna sig stark när man i sjävla verket är som svagast, när hjärtat inte orkar mer.

Jag har gjort slut med O.C

Ja, hur kul blev det ens? Marissa dog, sen ville jag inte ens se mer. Så kan man ju inte göra, tror jag. Nä, inte roligt alls. Och hur kul är det att True blood inte kommit ut med säsong 3 än? ännu mindre roligt. Men jag har ju min Sex and the ciy-box att leva med i några timmar framöver, fast snart är även det slut. Jag får helt enkelt ta och göra nånting annat med mitt liv..

Jag har i allafall varit duktig hela dagen idag. Efter praktiken handlade jag min middag som skulle bestå av en sorts gryta fast mindre avancerad. Synd bara att jag valde fel köttbitar.. Köttet blev jättesegt och som tuggummi, alltså inte roligt. Men tanken var god. Jag kanske till och med tar med mig det till Coopan imorrn, får se. SEN efter det har jag och min sötnos kollat på blocket efter en hemlig grej som jag kanske förhoppningsvis ska köpa, hihi. Och nu till det bästa, jag har just varit och förbrännt lite fett på Nautilus så nu ska jag hoppa i duschen och sen ta ett skutt ner till sängen tillsammans med ett Sex and the cityavsnitt. GREAT!

Förresten...

.. Jag är rik! rik för att vara jag,.

Sunday

Har just kommit hem från en bra helg i Kåbdalis. Har såklart åkt snowboard hela gårdagen och hela dagen idag med Alex och hans lillebror Ludvig. Skojsigt med pudersnö och sånt där ni vet. Nu har jag hunnit packa upp och in en del grejer, men det mesta åkte ner i tvätten fastän jag inte hade använt det, hehe. Men är man lat så är man. 

Nu är jag superdupersugen på nånting gott. Jag vet att jag har en kall cola i kylen och så har jag lite chirre kvar sen helgen och sen förra helgen, men jag är nog mest sugen på nånting sött. Kanske en sån där Ekströms paj som man bara sätter i ugnen.. Hur gott skulle inte det vara? MMMmmmm.... Jag tror till och med att vi har en sån i frysen. Den skulle iallafall sitta helt underbart i magen.


Trötter

Jag skulle kunna gå och sova redan nu, men jag har en del att stå i innan dess. Eller egentligen bara en grej och det är en engelskaläxa till imorrn. Men jag har redan avverkat mina krafter för idag på Nautilus och på idrotten idag, så jag förtjänar ju att sova tycker jag.

Planerna inför helgen var ju inte direkt spikade men just nu verkar de hänga löst i luften. Det ser ut att bli en helt vanlig helg utan roligheter helt enkelt. Egentligen var Kåbdalis på schemat med Alex familj men det verkar inte bli så på grund av en del komplikationer om man ska låta ordentlig. Det blev helt enkelt inte som jag hade tänkt mig, hehe.

Är det inte bättre att jag snor tio dyrbara minuter från mig själv och ägnar åt läxan? det tror jag nog, så om jag gör den så får jag ju sova tidigare. Perfekt. Torsdagar är inte att leka med då man går HP3... Men måste bara läsa klart bloggar, hehehe.

Bajssöndag

Nä, den här söndagen har inte varit en bajssöndag som jag brukar kalla dom för. Oftast brukar jag inte ha så mycket att göra så därför blir söndagarna oftast till bajssöndag. Men idag har jag varit på träning, och sen tränat på nautilus så där har det gått ganska mycket tid. Nu ska jag duscha mig ren och sen titta på tv resten av kvällen. Det är ju "Project runaway" på söndagar som jag börjat se och sen är det "I en annan del av köping" som man inte får missa.

Imorrn är det back to business igen. Efter Coop tror jag att jag ska vara hurtig och fara och träna på Nautilus så man har gjort bort det. Vad mer bjuder måndagen på? typ inte sådär allt för mycket. Kanske skulle ta och göra bort min hemtenta och en läxa som jag är lite sen att lämna in.

Lördagsmys

Ska alldeles strax bege mig mot Hortlax för att spendera kvällen där. Men först ska jag ta tag i dammsugningen i mitt rum, det var ett tag sen sist, hehe. Sen ska jag bara ta en snabb dusch och packa träningskläderna till morgondagens träning. Det var bara några månader sen jag tränade sist, undrar hur det kommer gå, mest troligt inte sådär jättebra... Bäst man kör igång med hårdträningen nu om jag ska få vara med på cupen som är i slutet av den här månaden, som också är typ vinterns höjdpunkt.

Nä, bäst man sätter igång med städandet och allt det andra innan Robinson börjar.

Hungrig

Ibland undrar jag om jag har nått slags hål i magen där all mat ramlar ut. Jag är då alltid hungrig, förutom då jag ätit mig proppmätt, men efter några timmar är jag hungrig igen. Jag förstår inte riktigt hur det hänger ihop. I allafall så har jag inte så mycket att skriva om eftersom mitt liv verkar vara i pausläge för tillfället.

Igår fyllde mor år och då fick hon besök av sin vän Karin. Det slutade med att jag fick en försenad födelsedagspresent och körkortspresent eller vad man nu kallar det, iallafall, 500 kr rikare är jag nu. förstår inte riktigt varför jag fick så mycket pengar av henne. Men jag tackar och tar emot, hehe. Det är nice.

Idag har jag stigit upp tidigt med Alex för han skulle och jobba, så jag passade på att äta frukost med han. Sen dess har jag sett några avsnitt av Sex and the city. Tror jag ska följa med mamma en sväng till Dollarstore, bara för lite tidsfördriv. Annars har jag inte mycket för mig. Det blir en lugn kväll ikväll iallafall.

Fredag

Ja, idag har jag så tur att jag får fika och gottigott för mamma fyller ju år. Det är ju nice, hehe. Dessvärre finns det inte så mycket annat gott här hemma annat än fika då. Jag vill ju ha dipp och grönsaker att mumsa på ikväll. På tal om kvällen, den ser ut att bli ganska händelselös för min del. Alexander är och jobbar, men han kommer nog senare och så finns det inte heller så mycket intressant på tv. Jag har tänkt börja se på Let's dance för att fördriva tiden på fredagarna. De brukar ju inte vara så händelserika precis, hehe.

Jag har varit halvduktig idag. Jag har nämligen städat undan mina kläder som låg som ett bombnedslag i mitt rum, däremot har jag inte dammsugit eller dammtorkat ännu.. Det får jag lämna till imorrn. Dessutom har jag inte begett mig mot duschen heller för den delen, fräscht. Men det ska jag snart ta tag i, men först lite fika!


Mörkhårig

Ja, det var ju inte riktigt det jag hade tänkt mig. Men det blir ju sällan som man hade tänkt, hehe. Jag var dock beredd på att det skulle bli aningen mörkare än vad jag ville, men men. Det får bli bra.

Jag har just kommit på vad det var jag skulle skriva som jag glömde bort två gånger. Ni som sett Avatar, har ni tänkt på att storyn är exakt samma som Pocahontas? hela handligen är samma förutom att Pocahontas utspelar sig förr i tiden då de upptäckte Amerika och Avatar utspelar sig i framtiden och man upptäcker en ny planet. "Samma" träd är med i båda filmerna, och även samma "kärlekshistoria"... JAG blev irriterad då jag läste detta:



VAFAN liksom?! dom kan ju inte sno Pocahontas :( Avatar är inte längre lika bra som jag först tyckte, nä, huvvaligen. Så får man ju inte göra, sno Pocahontas och göra nånting annat av den...

Irriterande

Ja, det är det verkligen då man har värsta bra idéen på hur blogginlägget ska vara och så när man väl ska skriva så är allt borta.. Ja, det har då minsann hänt mig de två sista gångerna.

Iallafall så har jag nyss varit och klippt mig, kan ju lova att det var väldigt behövligt. Nu är mitt hår lite kortare och mycket fräschare. Good. Nu ska jag dessutom färga det, så vi får se hur i hela friden det kommer bli. Det blir alltså ingen träning för mig idag, eftersom jag fortfarande är förkyld och revbenet inte helt ok. Nog för att jag inte orkar vänta på det där jäkla revbenet, så på söndag ska jag nog träna, hihi.

Nä, bäst man sätter igång med färgandet då. Lycka till, till mig själv. Kanske vågar mig ut med en bild om det blir bra, hehe. Tjingeling

Sex and the city-time

Då var jag ikapp alla serier som går att se. Grey's anatomy har inte kommit ut med nått nytt avsnitt, inte heller One tree hill och så har jag sett O.C tills Marissa dog, så hur kul är det att se det nu? nä, den serien överger jag nu. Och True blood lär jag får vänta på i hundra år typ. Buuhuuuu. Men då är det ju tur att jag fick SATC-boxen i julklapp. Det är alltså vad jag ska göra just nu, men först en dusch.

Avatar 3D

Är ganska nyss hemkommen efter att ha varit och sett Avatar på bio med Alexander. Måste säga att den var grymt bra. Man är ju inte heller direkt van vid 3D så jag var facinerad över det, haha.

Inatt har jag sovit grymt dåligt på grund av revbenet(/en). Vaknade nån gång kring halv 4 och kunde inte sova, väckte Alex och ringde till akutens jourtelefon för att höra om jag borde komma in. Jag hade så pass ont att jag inte kunde röra mig utan att jag nästan skulle börja gråta. Inte skönt. Iallafall så tyckte hon att jag skulle komma in idag, så det är vad jag ska göra härnäst. Däremot är det lite bättre nu men eftersom jag har hosta så blir det alltid värre efter en hostattack. Så jag hoppas jag får nått mirakelpiller hos farbror doktor. Och bara hostan försvann så skulle det vara en stor fördel.

Efter det ska jag väl bara ta det lugnt, se lite SATC. Jag ska ju ta det lugnt om revbenshelvetet ska bli bra nån gång, så bäst man passar på nu när man väl kan.

Hallå i stugan

Här var det ett tag sen jag tittade in, hehe. Inte för att jag tror att det är sådär värst många som saknar mig i bloggen. Men det kan väl vara trevligt att visa att jag faktiskt lever, mer eller mindre.

Jag har varit på "semester" med mina vänner till Hemavan där det var tänkt att vi skulle åka en hel del snowboard och bara mysa på, samt fira nyåret. Det blev dock inte så mycket åkande för min del eftersom det var väldigt kallt och inte allt för roligt då inte hela backen/backarna var öppna. Det blev alltså lite långtråkigt. Istället blev det mycket festande och lite sömn på det. Men trevligt har det varit, om än det nya året kunde ha börjat bättre för mig och min del.

Vi färdades med buss i tio timmar till självaste Umeå först och sen vidare till Hemavan. Det var jobbigt. Hem gick bussresan lite fortare faktiskt, men med mig hem fick jag ondare i revbenet och även lite mer hosta. Vi kom hem precis i tid till fotbollscupen som var i helgen. Jag kan säga att jag har nog aldrig varit så otränad och spelat cup som då, samt revbensont och hosta på det. Ingen bra kombination det där, men jag överlevde faktiskt. Men nu, dagarna efteråt är jag väldigt, väldigt sliten då jag inte fått tillräckligt sömn på hela veckan.

Vad jag har fått med mig hem för nå bilder har jag ingen aning om ännu. Jag har inte vågat kolla igenom kameran, haha, nä jag skojade bara. Jag är helt enkelt för lat för att göra det just nu. Det har varit för mycket på gång och lite för lite ork och tid till att ladda upp bilder. Men dom kommer väl så småningom ska ni se.

Kanske är det dags för en ny design på bloggen? kanske fixar jag nånting nu när jag är ledig och har lite tid över till sånt onödigt. Eller så kan det hända att jag är så lat så jag inte orkar göra det helt enkelt.

Nu är det däremot OC som väntar för mig. Jag ska nog ta mig en PN också eftersom jag inte sovit bra alls på hela veckan. Egentligen var det tänkt att jag och Alexander skulle och kolla på Avatar ikväll men det gick inte så bra alls eftersom alla bra platser var bokade. Jag vill ju då absolut inte sitta längst fram och få nackspärr, hehe. Så bion får vänta till nån annan dag.


RSS 2.0