trettionde september

YES! min kamera lever igen!!! happyface!! kan nästan lova er lite bilder från götet dårå. Annars har jag förbrukat för mycket pengar idag på skor, bralls och internet. Börjar få lite panik över jobb och dylikt, men annars är det bra. För övrigt så har vi handlat mat idag och vi blev chockade över att det blev så pass billigt, hehe. Nu är det idol som gäller!

tjugonionde september

Sitter på karlagatan i Göteborg med mina sambosar Ida och Linnea. De håller på att trolla med Idas hår, eller fuska kanske man ska säga, haha nä jag bara skojar. Snart är det dags för middag, hoppas jag och sen ska vi och fika eller nåt sånt. Det blir nog trevligt. Imorrn ska jag tvinga upp mina vänner för att jaga efter lite jobb i staden så vi slipper åka hem till Piteå igen och så måste jag fixa mig ett mobilt bredband så jag också får internet på min computer. Tack för mig!

tjugoåttonde september

H A N N A  M A T I L D A  B J Ö R K

Är:
stressad
Ger intryck av att vara: glad
Mår: oftast bra
Ska: flytta till Göteborg
Har: pantat burkar, återvunnit skräp och handlat åt min far idag
Bör: städa rummet på stört
Kan: virra till det ibland
Vill ha: massor med pengar
Skulle vilja: resa någonstans
Drömmer om: pengar, upplevelser och kärlek
Längtar till: jag har kommit fram till götet
Fasar inför: den långa tågresan
Har ett brinnande intresse för: fotboll och nära och kära
Bryr mig om: familj och vänner
Trivs med: mig själv
Bor i: en villa i Öjebyn för tillfället, men inte så länge till
Dricker gärna: cola eller mjölk
Lyssnar ofta på: bandit rock och spotify
Är arg på: hotmail
Är stolt över: att jag tar tag i saker och ting och gör det jag vill göra
Är rädd för: mörker och att bli lämnad ensam
Äter: det mesta
Dansar: inte bra
Lever: i nuet

tjugoåttonde september

Kan inte säga att jag älskar livet just nu.. För det första har min hotmail sagt upp sig eller blivit hackad. Hur mycket jag än försöker att återställa lösenordet så går det tamigfan inte. Så gudförbannad jag blir. OCH som pricken över i:et så hade jag ju min tågbiljett sparad på just den mailen och hade ingen information whatsoever. Insåg detta när jag stod i duschen nyss och började få lite (läs: mycket) panik. När jag senare skulle ringa till SJ och hoppas på att de skulle kunna fixa det stora problemet gick det självklart inte att ringa nått utav numrena som fanns på hemsidan. Fick då bekräftat att det är många telefoner som inte funkar idag. GREAT, PERFEKT timing måste jag säga. Meeeen, jag hade tur nå jeeeevulskt och kom tillslut fram till SJ's kundtjänst och fick min biljett skickad till en annan mail istället.

tjugosjunde september

Jag packar och packar, funderar och funderar. Vad ska packas ner och vad ska inte? alla kläder är nedpackade, trodde jag. Hips vips ser jag ett och annat plagg i huset som ska med, men som inte alls ryms i den stora resväskan. Jävla svårt det där med att packa.

tjugofjärde september

Fredag idag, det innebär sista partykvällen i Piteå, för visst bjuds det upp på partajj ikväll. Imorgon blir det även party, men denna gång i Luleåstad tillsammans med laget och en smaskens middag, utgång på Allstar. Sista helgen i norrland kommer alltså bli magisk med andra ord!

tjugotredje september

Utflyttning ur huset sker tydeligen idag. Hips vips blev jag och pappa av med soffor, säng, parfymer och lite annat smått och gott. Börjar fundera på hur detta ska sluta för pappa som inte kan laga mat. Stackarn.


tjugoandra september

Ja, det är fortfarande onsdag, för jag har inte gått och lagt mig ännu. Hur som helst så skulle jag bara uppdatera er om att idag var det besöksrekord för den här månaden. Jävligt många läsare har jag! eller nu ljög jag....

tjugoandra september

Sådärja, då var tågresan nedåt landet bokad och betalad. Shit pommes.

tjugoandra september

Puss, puss, puss. Idol, Grey's anatomy. Puss, puss, puss och godnatt.

tjugoandra september

Rise and shine! upp och hoppa! hoppa in i duschen och sen styra upp frullefrukost och sen iväg till mormora för att handla med henne, samt tala med Tomas på Coop och be om ett så kallat arbetsbetyg, eller vad tusan det nu heter! Och sen är det nog raka vägen hem till rummet för att städa upp det. Det ser förjävligt ut.

tjugoförsta september

Försökte laga Nisse, men det uppskattades tyvärr inte av honom. Dessutom insåg jag att jag inte är veterinärmaterial.

tjugoförsta september

Jag tror att Nisse har förbrukat sina nio liv. Imorse då jag kom hem hade han gjort sig illa på käken och ena tassen. Mamma tror han har varit för nära en bil. Dumma, dumma kisse som leker med döden.

tjugonde september

Okej, vi skrotar nog planerna om att göra om designen på bloggen.. Det kändes för jobbigt, och jag är lat.

nittonde september

Okej, har kommit fram till att mitt liv är allt än händelserikt. Det funkar inte, jag blir galen. HEHE

artonde september

Okej, nu får det vara nog med tankar hit och dit. För tusan, nu bestämmer jag mig att jag far efter nästa helg någon gång beroende på när Linnea eller Ida kan hämta upp mig så jag inte virrar bort mig i Götet. Punkt slut!


sjuttonde september

Har fortfarande inte kommit fram till hur jag ska göra, vilket datum jag ska åka ner. Men än har jag tid till alla funderingar i världen. En sak har jag kommit fram till (som inte har något med Göteborg att göra) och det är att jag ska göra om designen på bloggen nu när jag tydligen börjat blogga lite smått igen. Jag har ju nästan all tid i världen så då kan jag ju alltid klura lite på den.

Idag blir det till att agera målare hos mamma. Får titta över mina skills, om de existerar eller ej. Förhoppningsvis fungerar radion bättre som den ska idag än vad den gjorde sist. Öronen fick plågas på franska då P4 var den enda kanalen att få in i radiohuvudet, och där tyckte de att det var många franska lyssnare, tydligen.


sextonde september

Jag funderar och funderar på när jag ska boka tåget ner till götet. Kommer inte heller fram till nånting vettigt. Jag vill ju fara så tidigt som möjligt, men jag vill samtidigt vara med på min farbrors 50års-kalas för att träffa hela släkten. Svååårt!

Annars så har jag varit på stan och shoppat, vilket inte var meningen. Hittade mig ett par snygga skor, en kofta, en top och trosor. Och hips vips rök drygt en tusing. Tusan också!


sextonde september

Fyfabian vad jag inte vill vara här där jag är nu. VILL TILL MINA ROOMIES i Gööötet ju! tror jag drar efter nästa helg nån gång istället för veckan därpå. Visst låter det klokt?! hejhååååå

femtonde september

Åh, mina roomies är på plats i Göteborg nu. Som jag skulle vilja vara där just nu. Men nedräkningen ska strax börja. Förresten så kom min lön idag och jag blev ju glatt överraskad då den var cirka dubbelt så mycket som jag trodde att den skulle vara, hihi. Så snaaart kommer jag och min inte allför stora börs till Göteborg. LÄNGTAR SÅ JAG DÖR!


femtonde september

Godmorgon! eller soon to be god natt. Kom precis hem och har tänkt fortsätta min sömn nu. Fast ska självklart se Grey's först, så jag får se om jag somnar eller ej. Senare idag ska jag visst hjälpa mormor att handla, kul? nä, hade ju helst velat lega hemma i sängen hela dagen och titta på serier, haha.

fjortonde september

Skadeglädje, den enda sanna glädjen. Right?! nä, men i allafall igår och idag.

IKEA

Sitter och laddar hem lite (läs: mycket) musik till morgondagens resa mot Haparanda. Är trött och vill sova men måste vänta så snällt på att låtarna ska bli färdiga.

För ett år sen...

... var jag bara 17 år
... insåg jag att det sista året på Strömbackaskolan skulle bli det mest jobbiga
... var jag otroligt kär i kärleken
... trodde jag aldrig att jag skulle sitta här med planer om att flytta till Göteborg
... åt jag lika mycket som jag gör nu, det vill säga tills jag håller på att spricka
... hade jag många orealistiska drömmar och planer om mitt framtida liv

Idag...
... inser jag att jag kan inte alltid kan lyckas med allt
... vet jag mycket mer om mig själv än vad jag gjorde för ett år sedan
... har jag mycket mer kött på benen då det gäller både det ena och det andra
... inser jag att allting går inte att fixa, ibland funkar det helt enkelt inte
... är det för mig okej att sakna

Look at the stars, look how they shine for you

Pirret i min mage ljuger inte. Allt är så nytt, så spännande.

That kinda love was the killin' kind

8e påminner mig om ett datum jag brukade tycka om extra mycket.

When time catches up with me

Jag har så lite att göra om dagarna att tankarna hamnar på fel ställe. Det gör ont, riktigt ont så fort jag känner efter. Var har JAG varit de senaste månaderna?

RSS 2.0