tjugonionde december

Det blev en dyr historia. Det är inte lätt att komma billigt undan på systemet.... Summan jag landade på skaver lite i mina öron sisådär 6 timmar senare. MEN det är bara nyår en gång om året, visst? så då får man fira lite extra.

tjugonionde december

Idag är jag ledig från jobbet, men det blir ingen lugn stund ändå. Har så jäkla mycket att stå i innan vi drar iväg mot Kåbdalis imorgon på morgonen.

Min att-göra-idag-lista (note to myself):

- Tvätta
- Besöka staden för att lämna tillbaka lite prylar
- Köpa en hel den småtjafs att ha med mig
- Handla
- Skriva packlista
- Packa
- Städa rummet
- Färga hår och ögonbryn
- Lämna tillbaka en bok som är jätteförsenad och betala kravavgiften på den
- Träna

Nu har jag väl glömt sisådär hälften av det jag ska hinna göra.

tjugoandra december

Kan väl meddela att jag för en gångs skull inte alls har haft tid med datorn överhuvudtaget. I lördags var det födelsedagskalas hos mig med fina vänner, dock saknades några finfina vännor. Söndagen var det jobb som gällde, bakis som ett jävla as. Det var det värsta på länge alltså, trodde seriöst att jag både skulle spy och svimma ett x antal gånger. Sen när jobbet var bortgjort landade jag hemma i min säng och undvek att röra på minsta lilla muskel fram till klockan åtta. Då kunde jag nämligen röra på¨mig utan att nästan spy. Såå, jag och V for på en liten roadtrip i hopp om att finna en pizzeria som hade öppet. Tydeligen var det ingen som hade överseende för mig som varit bakis hela dagen...

Sen har jag varit en arbetande kvinna för en gångs skull. Har inte haft tid med nånting eller någon alls typ. Men jag klagar inte, jag gillar pengar jue.

Och så för att inte glömma så har Linnea och Idis kommit hem för ett litet tag. Synd bara att jag jobbar hela tiden.

sjuttonde december

Höll just på att dö! sitter i mitt rum i mörkret medan alla i huset och rummet sover. Känner hur något sakta men säkert kryper längs min höft. Tänkte inte så mycket på det, tills det rörde sig igen! kände efter och vad känner jag? jo ett krYP! mitt i vintern. OCH JAG SER INTE VARS FAN DET ÄR! aaaaaaaaaaaaaaah, dööööör!

femtonde december

Sådärja, då fick jag dampa av mig lite smått... Men ångesten över nyårsklänningsletandet sitter fortfarande i. Alla tänkbara klänningar från asos har leveransdag 7e januari. YEAAAH! not.. vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Får nog lov att betala en slant extra för att få hem jäkeln innan nyåret. Får se vad det blir för nån. Hoppas det hinner komma in nån annan finfin innan jag hinner beställa.

Nu är jag lat, borde gå och duscha eftersom jag just har kommit hem från träningen. Men istället sitter jag och dricker pepsi i min ensamhet samtidigt som Fritz attackerar mitt fejs och jag blir svinförbannad. Har hänt två gånger idag! klöser mig i fejset bara sådär, jävla katt..............

Nä bäst man går och gör sig lite fräsch innan s to the öt and is kommer hit.

femtonde december

HUR jävla kul är det att få ett mail som lyder såhär:

Dear Hanna,

We've just tried to process the payment for your ASOS.com Order: 25972181

Unfortunately, we were prevented from completing payment and your card issuer advised us of the following reason:

Your card has been declined.

It may be worth trying again though. Click here to go back to the site and place a new order by reselecting the items you want. Remember to check the card details you enter are correct or use an alternative card if you have one.

If this does not work, please contact your bank for further help and if there is anything else we can do, just let us know.

ASOS Customer Care

___

*Please note, if your bank's reason was, "Your Security Code did not match our records", then they may have frozen the money for the order in your account. In this case we recommend talking to your bank before you place another order.

 

 

DET SKA DÅ VA ETT JÄVLA HELVETE FÖR ATT FÅ SIG EN JÄVLA NYÅRSKLÄNNINGSHELVETE

 

OCH SEN!!!! DET   V  Ä  R  S  T  A   AV ALLT  kommer nu! då jag sen skulle testa igen att beställa samma klänning, NÄ DÅ VAR LEVERANSEN den SJUNDE fuuuucking januari. JÄVLA F-I-T-T-O.R!!! ursäkta språket, fast nää.


fjortonde december

Sådärja, då har jag klickat hem mig en nyårsklänning. Den får duga helt enkelt. Fanns ju en hel del andra jag hellre hade velat köpa men nejnej, då ska alltid alla storlekar vara slut.


tolfte december

Alltså jag är ju sämst på att blogga. Glömde ju säga att jag igår var i Luley0 med mami och V. Var mest där för att hitta mig en snowboardjacka, vilket jag till en början hade svårt för att hitta. Men sen i allra sista stund hittade jag en som får duga. Hittade även lite annat smått och gott, men dock ingen nyårsklänning som jag också var ute efter. Jaja, jakten på nyårsklänningen fortsätter!

Kanske slänger upp nån bild på det jag fyndade, men endast om jag har lite att göra. Är ju inte sådär jätteduktig på att komma ihåg saker, och hålla det jag lovar. Hehe!


tolfte december

Ja hallåja! det var den helgen. Har varit ännu en vit helg för mig faktiskt. Riktigt skönt. Gårdagen var mycket trevlig. Impulsspelkväll hos Jens blev det för våran del. Glänste i spelet Malarky, riktigt oväntat från alla håll och kanter tror jag minsann. Dock så är jag besviken på mig själv då jag tog en tredje plats i Skipbo. Alla som har läst min blogg under tiden jag var i Götet vet ju att jag egentligen briljerar i det spelet. Men igår gick det endast åt fanders. Får ta en revansch nån annan gång.

Det blev en tidig uppstigning idag för att Herrn skulle på match tidigt. Måste ju äta frukost med pojken. Ja, sen har jag bara försökt få igång min satans dreambox som inte vill fungera. Skitgrej alltså! och så har jag knäppt några bilder på Fritzen. Det var ju ett tag sen det dök upp några bilder på honom. Blir lite kul att se skillnaden, hur mycket han har växt på sisådär en månad.

Och snart blir det lite jobb för min del, tre timmar. Jihoooo! haha. Men, bättre det än inget. Så jag är glad över det jag får. Så efter jag har jobbat lite kanske det dyker upp några bilder på min bäbis.

tionde december

Jag ser att bloggen blir lidande. Mitt schema är ganska tight, det är nog svårt att hinna med viktiga sysslor och än mindre att blogga. Allting går före bloggen. Jobb, fotboll och pojkvän. Får se när jag orkar ta tag i bloggen, hehe.

sjunde december

Åh, jag är sämst. Såg en klänning på Tradera som jag skulle bjuda på. Ställde klockan så den var tre minuter innan den avslutades. En minut efter att den hade avslutats insåg jag att jag inte hade lagt nått bud på den. Jävligt dåligt gjort.

sjunde december

Sa jag att Fritz var galen för ca en vecka sen? jag kan lova er att NU är han GALEN. Han är heeelt tokig, springer fram och tillbaks, hoppar på saker, biter på saker. Ja, inte är det en stilla stund för den lilla krabaten.

Igår jobbade jag kväll och så även idag. Jobbigt att börja då alla andra slutar... Men men, bäst man lär sig så man kan senare då det väl gäller.


sjätte december

Det kändes grymt jobbigt att sitta och vänta tills klockan blir fyra och jag börjar jobba. Vad ska jag göra tills dess liksom? nä, hade hellre börjat sju faktiskt. Så nu ska jag försöka hitta något att fördriva tiden med.

femte december

Glömde ju nämna att jag äntligen klippt håret mitt. Tror ca en decimeter försvann från håret. Ändrade även hårfärg till något slags mörkbrunt med inslag av rött i. Hoppas dock på lite ljusare resultat om ett tag. Det var ju bara en toning så får se om det blir lite ljusare.

femte december

HAHA! hade visst skrivit november som rubrik... Återigen är Virrhanna på G. Nä, självklart är det december..

fjärde december

Förresten, jag fyller tydligen år om exakt 2 veckor. Inte dumt va! synd bara att det var 19 år istället för 20 år. Attans vilken nitlott jag drog!

fjärde december

Hänger inte riktigt med i bloggvärlden känner jag. Har för mycket att göra för en gångs skull. Otroligt va? försöker alltså klämma in ett helt ointressant inlägg (som vanligt dock) och sen ska jag smida lite planer.

Igår jobbade jag 7-17, varav 5,5 timmar fullt betalt! inte illa ska jag säga er. Men det resulterade i att jag blev aningens trött den kvällen. Jag och V var även bjudna på middag hos mamma där det bjöds på porterstek, inte helt fel det heller! och sen var det himla lugnt. Vi båda slockande i soffan kring halv 11-tiden och kring halv 12 låg vi som stockar i sängen. Det är inte lätt när det är svårt, haha.

Min julklapp till mamma anlände idag i brevlådan. Awesome, en grej mindre att lägga en tanke på. Så nu är det bara en kvar, eller två om jag ska vara korrekt. Vet redan vad jag ska köpa till V men inte vad jag ska köpa till min far. Det är liksom den stora gåtan.

Nu ska jag strax göra mig lite klar så jag inte ser ut som skabbet själv, även om det bara blir chillkväll ikväll också. Man vill ju inte visa sina fula skabbutslag för alla, right?

första december

Sådärja, då var första jobbdagen avklarad. Eller kallar man det för jobb om det är praktik? äh, jag säger jobb... Så nu har man gått och bytt "lag" känns det som, haha! men det har gått bra. Är bara himla trött eftersom jag inte är van långa arbetspass, hahaaa och för att jag är lat.

Nu ska jag stoppa upp magen med något och sen se vad som händer. Det är träning ikväll och redan nu har motivationen försvunnit. Not good. Så jag får se om det blir nå fotboll för mig i sommar.

BTW! hur jääääääääävla irriterande är det inte då man har kollat på en klänning och tänkt beställa den men sen väntat en dag och sen när man SKA beställa den så är den helt borta, HELT slut?!!!!!! dö! det går inte bra att hitta mig nån nyårsjävlaklänning.

RSS 2.0