Många måsten

Det blir nog inte till att ta det lugnt nu under lovet, utan jag har massor med skolarbete att göra känns det som. Jag skulle kunna skriva en jättelång lista på vad som borde göras.

Jag blir så stressad då jag tänker på allting som måste göras. Måste boka tid hos frisör till balen, måste hitta skor, bil och så vidare. Måste köpa studentklänning och spara pengar till studenten samtidigt som jag måste spara pengar till Cypern. Jag måste ta ledigt, jag måste ta ut pengar från banken, jag måste plugga, träna, leva? eeeeeh ork it.

Hungrig som en räv

Det är jag minsann alltid. Förstår inte hur jag lyckas med att alltid vara så hungrig.. Jag äter ju som en kossa.

Idag fick vi sluta tidigare, och då hade jag tänkt vara superduperduktig och fara och träna på nautilus, tror ni dom har öppet? svar: nej. Det gick ju alltså inte så bra för min del. Ganska så irriterande. Då får det helt enkelt vara!

Senare ikväll har vi träning, och jag är redan ombytt och klar, haha.

Fettisdagen

Hehe, ja inte fasiken var det fettsidag förra tisdagen utan den var ju nu. Tyckte väl att det blev lite väl lite semlor.. Iallafall så är jag otroligt lat idag, kanske för att vi inte hade någon riktig skoldag idag, utan det var ju mässan på Nolia. Jag och Alex pimpade varsin tandborste, precis som jag gör varje år. Det här året fanns det dock bara vita tanborstar, tråkigt.. Haha.

Nu är jag latare än latast, nu håller dessutom ögonlocken på att falla ihop, inte kul alls. Funderar på att sätta mig och titta på tv nu tills jag ska gå till sängs. Egentligen hade jag tänkt träna en sväng på kvällskvisten men jag är så himelens lat och tjock idag. Det är väl lika bra att slänga i sig mer onyttigheter när man ändå håller på, visst?

Hola bandola

Tjenamors!

Mycket har hänt sedan jag skrev sist, skulle jag tro, eftersom det var ett tag sen jag skrev. HEHE. Iallafall så kan jag väl börja berätta att det blir en utlandsresa i maj i två veckor med 6 andra brudar. Grymt nice vetni! varifrån pengarna kommer vill jag inte kommentera då det enligt mig känns lite surt, hehe.

Annars har jag varit duktig idag och gjort bort en del skolarbeten. Har haft en del rester sen jag har haft körlektioner och missat en hel del. Så nu har jag gjort bort några grejor, nu är det matten kvar, det jobbigaste. Och så måste jag städa mitt rum, men jag undrar om jag verkligen orkar det. Klockan är ju ändå mycket.


Trött, hungrig och less

Usch vad allt känns jobbigt just nu. Oroar mig för skolan, vad som ska komma, nationella proven och allt vad det innebär, oroar mig för sommarjobb och jobb över huvudtaget och så oroar jag mig för balen, studenten och en massa annat. ÖÖÖH, dööööööda mig typ?

Nä, just nu måste jag egentligen mäta min kropp så jag kan skicka in och betala min klänning så den kan sys nån gång. Då är en grej fixad till balen. Men jag är så trött och sliten så jag orkar inte röra mig nästan.

Fettisdagen

Är det idag eller nästa tisdag? fattar liksom inte. I allafall har jag slukat min första semla för i år, okej, det var bara en halv. Men god var den!

Strax, eller om två timmar på ett ungefär, är det dags för vattengympa med tanterna. Men tills dess hade jag tänkt se lite Pippi.

Vill ha!!


Från tradera.... GE MIG!

Söndag

Jag börjar bli liiiite less mitt revben nu. Doktorn sa för någon månad sen att det skulle ta några dagar tills det blev bra igen. In my ass. Nu har jag haft mer eller mindre ont i två månader. Det kanske är dags att säga till på skarpen! haha. Annars så tänkte jag uppdatera er om att det är måndag den 8e februari, vilket betyder att jag och Alex har varit tillsammans i tre år, lite till och från och hit och dit. Men ja, vad säger man annat än att tiden har gått jäkulst fort?! och ja, för dom som undrar så betyder det att jag och Alex ska försöka igen... Funkar det inte så vet vi iallafall att vi har försökt och då får vi isåfall acceptera att det är som det är. Nog om det...

Jag kan lägga in lite bilder som togs i fredags kanske?


Sabine, Jessika och Amanda visar några coola moves.








Är överlycklig just nu, har just tankat hem Pippi Långstrump, alla avsnitten!!!! KUUUL! Pippi är bäst. haha. Och lite pistagenötter på det!

Latstjärt

Jag har i princip spenderat hela dagen i min säng, med undantag då jag har hämtat mat från köket. Nu när jag har ätit upp halva kylskåpet (det som lockade) så är jag fortfarande jätte hungrig. Det är som ett gigantiskt hål i min mage där all mat jag äter ramlar ut. Ingen har börjat med maten heller, så jag tror det dröjer innan jag kan fylla min mage igen. MEN JAG VILL HA MAT NU! jag dör av hunger tyyyyp. Dessutom borde jag duscha efter gårdagens bravader, men jag är lat och orkar inte göra det nu, så det får hinnas med sen när Alex har kommit, hehe.

Satan i gatan

Här kommer ett till inlägg. Jag måste vara sjuk eller så har jag helt enkelt lite att göra en dag som denna. Nu ville jag bara visa min mumsiga frukost (läs lunch) som jag åt för ett tag sen.


Jag vet att du blir sugen.. Nä, men helt seriöst då... Jag ÄLSKAR gröna ärtor och det kändes helt perfekt att äta dom till frukost en dag som denna. Otroligt mumsigt faktiskt. Fast jag vet dock inte om jag tycker att cola passar sådär jättebra till dom men det dög för mig, hehe.

Nu ska jag hämta mig nånting att tugga på. Borde skaffa mig en tuggleksak som hundar har, ett ben eller så. Det skulle vara perfekt.


Slut i rutan

Nu har alla mina "Sex and the city"-avsnitt tagit slut.. Vem ska jag nu umgås med? buuuhuuu. Fast jag kan ju se dom igen, men det kanske inte är lika kul då. Istället har jag tänkt vänta några månader tills jag börjar om att se igen. Nu får jag hitta en helt ny serie att följa, och se till att hänga med i "Grey's anatomy" och "One tree hill". Jag har skräpat "OC" när Marissa dog, inte kul att se längre. Nä, huvvaligen.

De och dem

Om man inte vet när man ska använda "DE" och "DEM" kan man lika gärna låta bli och istället skriva "DOM"... Det är så grymt irriterande att läsa en felaktig mening där det står DEM där det ska vara DE, eller tvärtom. Tänkte att ni ville veta det, haha.

Give me some answers

Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till längre. Vem kommer med dom kloka svaren?

Jag mår inte helt bra alltså.. Igår natt sov jag 13 timmar. Det brukar minsann aldrig hända mig. Dessutom gick jag och la mig tio igår och nu idag har jag varit helt slut igen. Allting står inte rätt till i kroppen. Jag vet inte vad jag ska göra, jag vill bara lägga mig ner och låta någon annan ta tag i mitt liv och göra det bästa utav det. Jag själv vet inte vad som är bäst för mig, vad som gör minst ont och vad som kommer fylla igen mina tomrum.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, jag blir galen.

Helgens bravader

Ja, jag kan ju inte ljuga och säga att den gångna veckan har varit bra. Den har minsann varit allt annat än bra. Jag har varit förföljd av otur hela veckan. Det har aldrig förr hänt mig men jag kan lova att det är nånting jag aldrig mer vill uppleva. Jag orkar inte dra upp allting som har hänt, de flesta vet redan den största händelsen.

Helgen däremot bjöd på fotboll och festligheter. Under fredagseftermiddagen spelade vi Domarcupen på Norrmalmia.. Det gick inte så bra om vi säger så. Eller det gick bra stundvis men det syntes inte på ställningen, hehe. Lördagen däremot var trevlig. Jag och Carro hade "tvåmannaförfest" hos mig. Annorlunda och men mycket trevligt. Det är inte alltid så kul att alltid ha ungefär samma förfester varje gång man festar, så det här var nånting nytt. Efter det blev det utgång, faktiskt första gången jag använde mitt legg på Pentryt. Så helgen har ändå varit helt ok!

Nu idag är jag hemma från Coop, kände mig inte helt pigg idag. Jag har sovit 13 timmar i natt så det var nog så klokt av mig att stanna hemma, annars hade jag varit en zombie eller nånting liknande.

Har tyvärr inga bilder, hehehe.

RSS 2.0