Hej sager vi fran Cypern

Har ar det bra, varmt, men kanske inte lika varmt som hemma? men det blir varmare och varmare for varje dag som gar kanner man. Partajj har vi hunnit med en hel del, mycket javla roligt har alltsa! fett skojj! har traffat awesome manniskor, bland annat grannar pa hotellet fran Norge. Trevligt, synd att de far hem idag da.

Idag tar vi det lugnt, eftersom det blev lite for mycket for vissa igar. Men vi tar igen det imorgon istallet! trevligt trevligt. Pa mandag raknar vi med javulskt med folk.

Vi har haft grymt kul den har veckan, vi har bland annat varit pa Bar-runda, da var man pa fem olika barer och fick sjukt billiga drinkar och shottar. SJUKT jaaavla skojj alltsa! sen har vi igar varit pa fri-bar med Grabbarna Grus. Inte lika kul dock, men helt ok. Sen nasta torsdag blir det bat-tur. Allt detta har vi kopt i ett paket med Grabbarna grus. Bara skandinavier!

Nu ar det nog dags att avsluta inlagget, men vi hors snart igen, hehe. Sjukt skoj har vi har, dock lite dyrt med maten. Men billig alkohol :) HA DE BRA TJINGELING!

Det som folket har sagt

Säg det du vill säga här:

Ditt namn, tack:
Kom ihåg mig?

Din email: (bara jag som ser)

URL/Om du har egen blogg:

Din rad:

Trackback
RSS 2.0